Diskuze
Zpět na výpis diskuze
pejsci a další domácí mazlíci
DiskuzePřidat názor
pejsci
anonym
| 16. 3. 2007 10:07
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
u nás se pořád něco děje okousané muškáty,vylatá voda do pelíšku a nejhorší je noční chrápání v mojí posteli.
moc mne to mrzí těšila jsem se dlouho jsem to plánovala nemáme na sebe moc čas ,tak jsem doufala že si budem povídat zajdem na kávičku.No nic tak jdu do práce a je mi smutno.ještě že mám tu práci.
Ahoj děvčátka,všechny Vás pozdravuji a jsem ráda,že milovnic pejsků,kočiček a jiných roztomilých našich mazlíčků stále přibývá,máme z nich radost,slouží nám pro mazlení,pobavení,ale i nepořádek nám nadělají,takže se aspoň nenudíme,máme pořád co uklízet.Nejhorší je to,že zahrádka trochu trpí,protože moje holky rády hrabou,i kdyby to byla žížalka,tak se k ní musí dostat.,a hned je z toho obrovská díra vhodná k osázení stromečku,takže mě vlastně pomáhají...hihi.přeji Vám hodně radosti se svými mazlíky a příjemný víkend
Ahoj, zdravím všechny milovníky psů, buldoček je pěknej, takže i já se musím pochlubit svým mazlíčkem, který je tedy trochu větší, zlobí, dovádí , ale já na něj nedám dopustit. Hezký den přeji všem milovníkům i pejskům.
No tak to znám velice dobře,ale už jsem si zvykla na spaní s pejsky,ne tedy každou noc,ale občas se chtějí pomazlit,ale i ony vycítí,kdy se chci pomazlit já a šup ke mně.Je to potom závislé na naši domluvě,jak zaujmout správnou polohu,abyhom si vzájemně nepřekážely.Jinak nechrápou,ale mají bujaré sny,takže si to také nekdy prožiji,ale mám z nich radost,nedala bych je za nic na světě,jsou jako děti,když vlastní jsou už samostatné.Přeji hezký den
Všechny milovníky pejsků.kočiček a jiných domácích mazlíčku zdravím.