Hubnutí v novém roce 2009 pro nové lidičky... - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Hubnutí v novém roce 2009 pro nové lidičky...

Diskuze

cceline
hlavajda
| 23. 3. 2009 18:15
Ahojky,ano psala jsem o jejich kursech.I si hodně čtu na jejich stránkách a zadávám si tam jídelníček.
Nemohla bys mi napsat,třeba do soukromých zpráv,kolik takový kurs stojí?
A zhubla jsi něco s nima?
istob.cz
cceline
| 23. 3. 2009 13:15
Ahoj holky, myslíte kurzy co pořádá istob??? Jestli o tom uvažujete tak jděte do toho!!! Spoustu informací co znám, jsem se naučila právě na tomhle kurzu! Kurzy jsou snad ve všech větších městech! Měli jsme ho každý týden. Nejdříve jsme cvičili, já si vybrala kurz se spinningem, a pak jsme se učili hubnout. Povídali si co a jak, psali si jídelníčky a lektorka nám je hodnotila a radila. Bylo to příjemné, ale stejně po skončení kurzu záleží jen na vás co a jak bude dál! Stejně pořád záleží jen na vaší vůli jestli informace co tam poradí využijete a vydržíte! Ta vůle je důležitá. Bez vaší snahy ani tenhle kurz za vás nezhubne! Ale jinak velmi doporučuji!
:-)
hlavajda
| 23. 3. 2009 10:53
Ahoj holky,
asi se ted v neděli měly posílat údaje do tabulky,ale my jsme nebyli doma a přijeli jsme večer,tak jsem se nevážila a dneska jsem si vzpomněla,až po jídle.
Ale myslím,že mám kilčo nahoře.Já snad nikdy nezhubnu .Jak jste na tom vy holky?
Laja : Co jsem četla v časopisech,jak ženský hubly,tak hodně chválily i.stob.Taky bych potřebovala nějaký dozor nad sebou.
podváha a padaní vlasů
leenia
| 22. 3. 2009 22:44
Dobrý den! Nevím jaké jste prodělala testy,ale je pravda,že některé procesy v našem těle se těžko hledají. podle popisu by to mohla být hormonální porucha či porucha funkce štítné žlázy. Potřebovala bych znát více podrobnosti, abych vám mohla odborněji poradit. Obraťte se na mne na můj mail.
Děkuji lenkatarabova@email.cz
jeste dodatek
daja87
| 21. 3. 2009 01:14
Abych nezapomela.Vlasy si nefenuju,nelakuju,negeluju,nenatacim ani nezehlim.Proste nic jen ze si je cesu a vyzkousela jsem hodne samponu atd.a nic
Ahoj vsem
daja87
| 21. 3. 2009 01:12
Chtela bych Vas poprosit o radu.Uz nevim jak dal.Merim 162 cm a vazim 45 kg-je to hrozne malo.Ale at se snazim sebe vic nemuzu pribrat jim vsechno a s chuti.Nikdy jsem nedrzela diety nebo neco takovyho.Ale obcas se i stane ze i kdyz jim hodne a pak se zvazim mam o 0.5 kg az o 1kg min.A to neni normalni.Byla jsem kvuli tomu i u sveho doktora a ten me hned poslal na testy ale byli v poradku,pry sem zdrava.Ke vsemu mi zacali padat hodne vlasy a delaj se mi na cele a v oboci pupinky.Rodice mi pred nekolika dny rekly ze se divali v TV na porad o nemocech a tam jedna pani rikala ze akne se dela jen do 18 let(tim myslela ze mate posety celi oblicej) pak uz je to onemocneni jater nebo nadledvinek.
Jinak nepouzivam zadne leky,vlasy mi zacali padat z niceho nic.Nezmenila sem svuj zivotni styl.tak vazne nevim a uz je mi z toho do brekuNevim jestli mam znovu stimhle problemem zajit ke svymu doktorovi,on uz asi pro me nemuze nic udelat.Poslal me na 24 testu a nic se neukazalo.tak mi prosim reknete cim to muze byt?protoze ja uz vazne nevim.Jinak vsem dekuju za radu.Mejte se krasne
...
maykee
| 20. 3. 2009 21:26
Ahoj holky
Tak jsem tady zase po dlouhý době ale ohledně hubnutí se nemam s čim chlubit... Pořád tam mam 70 a nemůžu se jí zbavit... Ale už plánuju jízdu na inlinech a navíc chodim od posilky... tak snad se to začne konečně hejbat.. Ale je pravda, že dietu zrovna nedržim Nedržim se, ba naopak občas pěkně ujedu...
Tak snad se konečně dokopu se sebou něco dělat, léto se blíží nezadržitelnym tempem, chceme se zase vydat na vodu, tak bych chtěla vypadat skvělě, aby kluci tomu mýmu záviděli
Jak to jde vám, holčiny? nějaký pokroky? nevim, kdy se budu moct zase ozvat, ale držte se
ahoj
lepa
| 20. 3. 2009 19:14
Tak se po dlouhé době zase ozývám, ale moc vás tady nebylo. Kde jste se všechny ztratili. Mě to hubnutí taky nějak nejde. Včera jsem dokonce snědla celou čokoládu, měla jsem nějakou depku. A nebyla to ta s tím vysokým obsahem kakaa, ale byla to mléčná Milka. Nejhorší je to pro mě vždycky večer to nevím co bych všechno snědla a pak si nadávám jestli nejsem pitomá . Jenomže já nejím z hladu, ale z nudy. Prostě sednu k počítači a nebo k televizi a už to začne. Kdybych si vzala něco zdravého na mlsání ale já né.
Už nevím estli se na to nemám vykašlat, protože to nějak nezvládám. . Ještě počkám až bude trochu lepší počasí snad se to zlepší.
Ostatní se všechny držte a přejí úspěšné hubnutí.
Zdravím :-)
Lucsynka
| 20. 3. 2009 15:56
Tak já jsem na tom porad stejne, ted jsem ve fazi ze na dietu nejak nemyslim ( zrovna ted si pochutnavam na oriscich v mlecne cokolade ) jen cekam, az bude venku teplo a zacnu s pohybem.. ted se drzim zatim rady: "¨lepsi nez pohyb na zdravem vzduchu je pohyb na zdravem tele"
Nejak nepisete, co je u vas noveho, to je skoda, vudycky se tesim, az si prectu, jak vam to ne/jde, tak piste, piste..
Papa
:-) chybička
Laja
| 19. 3. 2009 23:28
chtěla jsem říct ŠPRAJCNU ne šprjcnu
:-(
Laja
| 19. 3. 2009 23:27
ahoj holky, ja jsem to snad vzdala
nejde mi to. nevim jak se vzchopit.
pokusim se od zitra ale nevim, nevěřím si.
řikam si kurna, tolik kilo šlo dolu a ja se tak hnusně šprjcnu. to přece nejde. musim se sebrat.
vite někdo vice o www.istob.cz
přemyšlim že se přihlasim, ale nevim co a jak, cena atd.
P.S. take vítam posílu
Držte se holky
:-)
hlavajda
| 19. 3. 2009 21:32
Ahoj holky,
už tady dlouho žádná nebyla
možná je to těma problémama technickýma.
Já zatím valčím v pohodě,ale váha nejde moc dolů.tak snad to přijde.
Tak se mějte a pište
:-)
hlavajda
| 17. 3. 2009 21:29
Ahoj novosadka !!
Vítám tě tady.
Koukala jsem na tvé fotky,na kterých vypadáš dobře,a máš pěknou holčičku.
Také mám ročního chlapečka.
Také mám asi týden Unilakt,úplně stejný jako ty.Sice ted jsem měla asi tři dny nějaké starosti,krizi ,tak jsem ty prášky nebrala,ale zítra zase začnu.
Jak velké máš balení a jak je bereš často?
Já je dostala od mamky.a beru si je třikrát denně nebo místo jídla.je to spíš moje berlička,jen tak bez ničeho bych nezačla.
Tak se měj ,hodně úspěchů při hubnutí
Jsem jedna z vás
novosadka
| 17. 3. 2009 14:37
Nazdar kočky,
ode dneška taky patřím k vám,respektive k těm snažícím se zhubnout. Ode dneška jsem začala chodit do posilky a myslím,že to snad půjde. A taky jsem si koupila UNILAKT se skořicí,což je nějaká vláknina s řasou,která pomáhá zhubnout a taky čistí střeva.A ty myslím,máme hodně zanesené. A hlavně si nekupujte C.L.A. se zeleným čajem,nijak mi to nepomohlo a 500 kč v pr....! Tak doufám,že teď nedopadnu stejně.Ale potřebovala bych nějakédobré a levné recepty na zdravé obídky.
Tak napište.papa
Ahoj:)
maykee
| 17. 3. 2009 07:33
Ahoj holky, nemám moc času, jenom jsem vás chtěla informovat, že hubnutí mi stále vůbec nejde, ale nevzdávam se Přivezla jsem si domů kvůli kolenu rotoped (sice nějak divně jezdí...), tak budu jezdit A v Brně chodíme do posilky, tak uvidíme, jestli se to nějak hne ale ne, jednou to přijít musí
Třeba zase začnu ode dneška a nebudu si dávat žádný cíle, prostě jenom omezim jídlo na zdravý a menší porce.. A uvidíme
Zdravím :-)
Lucsynka
| 14. 3. 2009 12:34
Taxem se koukala na vase pejsky a musim rict, ze vam MOC zavidim.. ja bych si prala taky. ale doma u rodicu to nejde - nechteji a na byte, kde jsem prez tyden by byl sam.. Ale kdybych mohla, tak bych si poridila mopse, ty zboznuju..
Jinak vaha se zatim nehybe, ani dolu ( bohuzel) ale ani nahoru ( nastesti )
:)
hlavajda
| 14. 3. 2009 10:40
Ahoj .můj pejsek se jmenuje Rikkie a je z Mešinské hájovny.A v dubnu mu budou tři roky a je to naše zlatíčko A je hrozně hodnej na našeho synka,kterému byl jeden rok.
Co se týče pohybu,tak toho potřebuje dost.On je to běžec,pořád by běhal.Tak když s ním jdu ven,tak celou dobu běhá.A na tý fotce mu je myslím necelý rok.
Také si neumím představit život bez zvířat,respektivě bez psů.Já jsem z baráku a měli jsme vždycky psa.
Ale tohohle pejska máme s přítelem a ještě máme osmáka
ahoj
Laja
| 14. 3. 2009 10:20
děkuji, jmenuje se Hardy Z Návrši, a první jmeno jsem mu nechalai takže Hardy. je to moje štěsti. můj první pes, dostala jsem ho od muže ke svatbě. ted je z něj už 10měsiční kolos. je stafordšírský bulterier.
ja jsem zase hleděla že maš pointra. jsou to překrásni a elegantní hafani. ale musiš se mu asi hodně věnovat, myslim co se tyče pohybu, že? vypada taky ještě dost mladě.
ja si bez zvířat neumim představit život. mam doma ještě dvě kočičky a ješte stafika kterému v dubnu bude 12 let, byl to nechtěný dárek původního majitele a chtěl ho utratit protože se stěhoval.jen tak, prostě zabit zdravého psa. tak jsem si ho vzali když měl 4 roky. je to zlato.
jinak holky- sem se svými milačky-je to přece koření života.mimo jine. j
zajimalo by mě zda je tu mezi nami někdo kdo zvířata vyloženě nemá rad.
ale asi ne.
:)
hlavajda
| 14. 3. 2009 00:08
, ten je moc hezounký,jak se jmenuje?
:-(
Laja
| 14. 3. 2009 00:04
tak to je škoda,chtěla jsem tam přihlasit svého miláčka když měl 2,5 měsíce.tak se naněj mrkněte tady.
jinak holky, ja perlim. dnes zákusek a perníček. ale od zitra snad pojedu od znova
Laja
hlavajda
| 13. 3. 2009 21:07
Ahojky,přihlašování už skončilo.
A soutěž trvá od pondělka 9.3. do 20.3.
pa pa
:-)
Laja
| 13. 3. 2009 21:00
ahoj holky, jak jste přihlasily své pejsky do blesku.mě to nejde. klikam na položku vyplnte formulař a naskoči mi kategorie. děkuji
:)
hlavajda
| 13. 3. 2009 09:52
Holky ještě jsem vám chtěla dát tip na stránky i.stob,tam když si vpravo nahoře najedete na Jídelníček - Sebekoučink a tam se zaregistrujete,tak tam můžete vkládat svůj jídelníček a už tam je i nově,že můžete vkládat i potraviny,které tam nejsou,to dřív nebylo.
Já jsem tam takhle zadávala minulý rok a moc mě to bavilo a ted to chci zase zkusit.
A jsou u toho skvělý semaforky,které vám
ukážou,jestli jste něčeho snědla málo nebo hodně
Zkuste to a dejte vědět.Já jdu zapisovat snídani
:)
hlavajda
| 13. 3. 2009 09:41
Samozřejmě jsem na to zapomněla,tak tady je ten odkaz na mého pejska.
http://www.***/nejpes?action=profil&id=11576
maykee
hlavajda
| 13. 3. 2009 09:39
Ahoj maykee,máš pěkného pejska,dívala jsem se a už jsem mu poslala hlas
Také tam mám přihlášeného pejska
a také jsem vložila odkaz,kdo se bude chtít podívat nebo také třeba poslat hlas.
A jak psala Laja,že bychom sem mohly vkládat svoje Miláčky
:)
maykee
| 13. 3. 2009 00:15
ahoj holky, k hubnutí se nebudu vůbec vyjadřovat, protože jsem byla s kolenem u ortopeda a zakázal mi veškerej fyzickej pohyb kromě kola a plavání kraula... Jenže kraula plavat neumim a kolo v Brně nemam... Takže si to musim nějak uspořádat...
Jinak jsem vás chtěla poprosit, jestli byste neposlali hlas mýmu psovi na serveru Blesku, kde probíhá soutěž o nej psa:) Jde spíš o takovej malej osobní spor mezi mnou a mym přítelem, tak bych potřebovala co nejvíce hlasů:) Předem děkuju:) http://www.***/nejpes?action=profil&id=7162
znovu
jilina
| 12. 3. 2009 17:18
teda řeknu vám, po třech dnech anarchie mi není nejlíp, mám pocit, že jsem doslova ztloustla před očima, radši se neměřím, to bych to asi obrečela..takže ted už jen překonat depku a znova hupsnout na zdravé stravování
:)
hlavajda
| 12. 3. 2009 14:23
Tak jsem včera vydržela nejíst při tom úplňku,ale večer jsem měla hladíka,ale odolala jsem.A mám dole skoro kilčo. Vy tady všichni tak sportujete a já se do toho vůbec nemůžu dokopat.A to mám rotoped.Tak držím všem palce.
:-)
Laja
| 11. 3. 2009 21:21
no to jo, to jo. nejdřiv to byla naštvanost prvního stupně a pak jsem si řekla: no ja je nepřibrala, prostě tam byli tak dolu i s vami, hovada.
Laja....
lepa
| 11. 3. 2009 19:32
Tak to věřím že to teda našve, raději kdyby to bylo opačně. . Ale možná tě to víc nakopne ne, abys dala ty 4kg dolů.

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Alka...
4. 5. 2024 22:31
70416
2112Hana
4. 5. 2024 19:52
11861
Lenka Soukupov
30. 4. 2024 11:15
8776
♥Jarka*Alice♥
26. 4. 2024 08:01
409
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video