Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Meridia
DiskuzePřidat názor
Mirka
Kobliha
| 23. 7. 2009 21:23
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
a doufám že se ti s Meridií podaří schodit nějaké ty kila
Mirka
Jíst se musí aspon fakt 5 krát denně i v tomhle horku.Já vím i já nemám hlad ,ale aspon se naobědvám.
)a k večeři hrneček acidofilního mlíka.Jinak dneska 4litry vody. Tak s tím jídlem koukej něco udělat,nebo si začne tělo dělat zásoby . Tak papa Mirka
Myšáky tu máme taky pěkný kusance.Nedavno mi proběhl krysáček pod nohama,když jsem šla zpívat slípkanum ukolébavku
.A jinak já když odjíždím k mamce s dětma bez tatky ,tak mu koupím balíček ochran,převlíknu povlečení v ložnici
no nic holky ode dneska mi na 98dni zacina hubnuti s meridii..tak jsem tedy zvedava...je mi 18let...mam 160cm a 70kg
no tak jsem tedy zvedava zda mi to pomuze....s pritelem jsem pribrala..jsem snim skoro 5let a mam nahore 20kg no silene!!!!!tak jsem obetovala penizky at jsem zase stihlounka....pred rokem jsem si vzala 10tablet adipexu (zlatych vajec)a mela jsem za 10 dni 6kg dole...sand to tak pujde i s meridii
.
.Sklep bych taky brala,ale ten nemáme,tak jedině do mrazáku pultovýho,ale ten taky nemáme,tak si skočím na náměstí do krámu.......nebude to vypadat blbě ?
............a opatrně s tím pivem ve sklepě
spalo,ale jinak dobrý
,tak pořád piju a vypila jsem snad už 3 litry
.Jdu si hodit sprchu a pak balit ty moje chlapy na tábor...............zatím pa
K obědu jsem měla svého oblíbeného pan*** se zeleninou a udělala jsem to i rodině (ale ty to měli ještě s bramborama) aby si nemysleli ,že jim něco špatného
což v tomhle počasí je to úděsný