Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Meridia
Laurasuper
| 25. 7. 2009 22:46
Ahoj! Můžu se k vám přidat? Meridii beru, ale vůbec na mě nepůsobí. Beru od 1.7. a nemám ani kilo dole!
Míra
Kobliha
| 25. 7. 2009 22:37
Ahojky Míro ,zatím moc neteskním,jelikož jsme se všichni ještě dnes viděli,tak zatím dobrý,ale ono to přijde to je jasan.Rozuměla jsem ti velmi dobře ,akorát nevím kdo koho hlídá,to je ten problém,náš pes je spíše vítací,než hlídací .Jinak pro ten nával tady na diskuzi,jsem se málem nepřipojila ............ženský píšete tam jedna přez druhou a my to pak nestíháme číst..........jedna palmička na zahřátí,když tady skoro mrzne................pá pá
Pro Mirku
Sophy
| 25. 7. 2009 22:29
Ahojík prodím tě co je to mražená fitnes směs a kde to kupuješ co v tom je a kolik to tak stojí??Díky za odpověď,pořád přemýšlím co jíst a už mě skoro nic nenapadá
Kobliha
Mirka72
| 25. 7. 2009 22:25
Oprava s Alíkem! Chtěla jsem vymektat ,jetli hlídáš ty jí nebo ona tebe, ale myslím ,že jsi mi rozuměla Zase je tu narváno jako již v sobotu tradičně tak papa Mirka
Kobliha
Mirka72
| 25. 7. 2009 22:22
Čusánky Koblíku!Není ti doma smutno! Tak tě aspon Alík hlídá né!!Nebo ona tebe? Jinak v úterý jedem k mamce,tak kouknu na obecním úřadě jestli nemají veřejný internet,že bych se sem aspon jukla.Dneska jsem měla k obědu dušenou mraženou fitnes směs a odpoledne jsem dělala mísu šopáku,tak byl jak ke svačině tak k večeři a co ty nestýská se ti po chlapech?Mirka
Béda a Arsík
Kobliha
| 25. 7. 2009 14:00
Ahojky holky ,tak vám chválím úspěch ve shozených kilíčkách...............arsin,kilčo za týden je paráda ..............Béďa,no super!! Člověku je hned lépe co?...... Tak holky,pěkně pokračujte a mějte pěkný den,ikdyž je to venku jak v dubnu.........pá pá Kobliha
Mirka
Kobliha
| 25. 7. 2009 13:53
Ahojky Míro,kdepak,že myši mají pré ...........jen koťata s kocourem nechali doma něco málo věcí a kočka jim to ještě v noci vezla...............nevím co v té hlavě mám,ale při odjezdu tady byl šílenej zmatek,tak jsme na to klíďo zapoměli.Teď už je to snad všechno v pořádku a bude klid.Tak mažu něco dělat a zatím pa pa Kobliha
Kobliha
Mirka72
| 25. 7. 2009 13:31
Čusánky Koblíku! No jo, kocour je z baráku a myši maj pré có? Kde si se nám zasekla? Sama samička vid!!! Tak papa Mirka
Arsin
Mirka72
| 25. 7. 2009 13:26
Ahoj Arsin! Tak to je úspěch-1 kilo za týden když takhle budeš pokračovat, tak se vyhneš jojo efektumoje dr.povídala,že 4kg za měsíc je tak optimální úbytek na hmotnosti.Já po měsíci s Meridií měla teda -6.5kg dole,ale já chodila 2krát týdně na aerobik.Tak hezky pokračuj,máš pěkně našlápnuto Mirka
Bedřiška
Mirka72
| 25. 7. 2009 13:20
Ahoj Bédo! Tak -8 kilo to je super Já v úterý odjíždím za mamkou a vrátím se v sobotu tak se budu vážit až přijedu počasí je tu střídavě slunce a déšt.Tak zatim papa Mirka
meridka
arsin
| 25. 7. 2009 09:39
Ahojík všichnitak jsem tu po týdnu znovu.Jsem nová,meridku mám teprve týden a musím říct,že včera jsem se poprvé zvážila a jsem -1kg,což je u mě ůspěch ,jelikož sportu moc nedám,sem tam kolo,rotoped....Ale třeba by to šlo i ůpravou jídelníčku...Jinak musím napsat,že se vlastně učím jíst-koukám co a kolik strčím do pusy...
Zatím ji snáším dobře,jen mám větší žízeň,ale to je u mě momentální výhoda-vždycky jsem moc málo pila-teďˇ zvládnu 3-4l denně.Všem držím palečky atˇ to společně zvládnem
Veru
Bedriska
| 24. 7. 2009 22:37
Veru,

jsem ráda,že šel rozoumek do hrsti. Je mi jasný,že to někdy nejde a člověku je všelijak...někdy se tak cítím
taky, ale snáším meridid celkem dobře,mám štěstí,ale
ještě máme velký kus před sebou..... Na ty smrádky pozor, lepila jsem cosi s mým mužem chemoprenem,když jsem byla v 7. měsíci a pak jsem proležela 3 dny,byla jsem z toho K.O.Takže příště nějaký respirátor,nebo dobře větrat ať si s náma můžeš psát a ať ti je spíš dobře.Měj se hezky a ahoj léto,ahoj prázdniny (taky z nějaké písně) pa,pa B.
Ahojky Mirule
Bedriska
| 24. 7. 2009 22:30
Ahojky Miruško,
Méďa Béďa je trefné protože tak jsem si ještě nedávno připadala. Jsem na tom tak,že jsem rezolutně teď večer vlezla na kilový barometr a ejhle 8 kilo dole.
Piju pouze vodu,ale baštím po třech hoďkách, dnes jsem navázala rajčátka ,pěkně se na mě usmívají a taky kedlubniček bylo pár,tak budu mít zítra do práce svačinku. Cvičení zatím moc nedám,jen ten bowling když je čas,ale v práci to vyběhám jedna dvě.Tak zvládám až 4 litry pití za 12 hodin v práci,cítím se dobře,ale je fakt,že byly fakt zátěžoý stupně jako hrom,tak se nedivím,že jste zobaly některé ,,růžovky"(myslím Brufen atp.)Tak zatím Páček shledáček! (to jsem si vypůjčila) Ahoj a odevzdaným kilčům,,je čas udělat pá,pá....(jsem nějaká vtipná nebo co,asi jsem dnes málo pila-jen 3 litry Béďa
ahoj holky
Janule1
| 24. 7. 2009 22:01
ahoj holky,tak jsem se sem přišla podívat. Moc času není. Práce a jen práce.A teď připravuju děti na dovolenou s rodičema. Tak budem s manželem 10 dní sami. Tady je teda nováčků,že už se v tom nevyznám. tak jsem se měřila a mám přes zadek o 10 cm míň.A to meridii už dávno neberu,protože jsem se pak v práci potila jak dveře od chlíva Jinak nic nového. Jo vlastně jo. Zítra máme z práse alkoholický sedánek,tak se těším. ale přemýšlím co si vemu na sebe a na nic nemůžu přijít. ale asi opět klasika.rifle,tričko a mikinatak zatím pááááá Jana
Bedřiška
Mirka72
| 24. 7. 2009 20:56
Ahojky médo Bédo! Tak jak válčíš? Já opět začla brát Meridii,budeme mít sraz ze školy, tak ještě aspoň 4 kila a budu spokojená. tak papa Mirka Medvědi ,nevědi ,že tůristi nemaj zbraně až jednou procitnou počíhají si na ně...!!! pá Mirka
Verionka
Mirka72
| 24. 7. 2009 20:49
Ahojky Verionko! Tak to je fajn že je ti už lípVe středu jsem měla bolehlav a nejenom já,kamarádka zase dneska.A to je barometr na pochodu a je fakt ,že se mrskaly tlaky a taky zase řádí jednodenní sračkoblití.Tak se ani ted nedivím, že ti bylo zle. Je taky možný ,že jsi byla načuchaná těch omamnejch jedůZítra se má ochladit no to je povedené léto. Bylo to léto jak má být....... to se zpívá v nějaké písničce tak papa Mirka
Bedřiška
Verionka
| 24. 7. 2009 18:24
Ahoj Bedřiško,
já vím,že mají holčiny pravdu,přiznávám to,já se takto upravené porce na malé a pětkrát denně snažím jíst již delší dobu,ale za tyhle poslední dva dny,to prostě nešlo,měla jsem nějaký podrážděný žaludek a bylo mi na zvracení,tak jsem to raději nechtěla pokoušet,ale dneska už jsem v pohodě a stravuji se dle správných pravidel,ale jinak moc děkuji,je vidět,že aspoň tady člověk má společnou podporu a to je moc fajn.... .
Tak zatím ahojky,měj se moc hezky a pište,ráda příspěvky ostatních čtu....papa
luciana55
Verionka
| 24. 7. 2009 18:19
Ahoj Luci,
já jsem již před necelým rokem schodila 15 kg,jelikož po druhém dítku jsem se dostala se svou mini výškou na 85 kilo,tak si dovedeš představit jak jsem asi vypadala,jak velká,tak široká.... .A poslední půl rok ať jsem dělala,co dělala váha né a né jít dolů.tak jsem zašla ke gynekologovi a tem mi předepsal meridii a tak právě jsem začínala na 70 kg,ale přiznám se,že mi to nejde již tak rychle jako ze začátku,takže jsem na těch 66 kg a abych byla na svém,tak mi chybí schodit zhruba 10 kg,takže 55-56kg,ale více méně je to běh na dlouhou trať,protože už teď jde váha velice pomalu,tak jsem sama zvědavá jak to půjde.Meridii mám napsanou na tři měsíce,tak uvidím.....
Měj se zatím pěkně a papa
:-)
luciana55
| 24. 7. 2009 18:11
ahoji verunko....a cvicis nebo delas neco u toho brani tech prasku??? a nakolik chces zhubnout??ja na 50nad se mi to povede
Verionko
Bedriska
| 24. 7. 2009 17:05
Veru,
Miruš a Kobliha mají pravdu a navíc zkušenosti.
Takže opravdu baštit upravené porce se spoustou zeleniny, ovoce. Neblbni s tělíčkem,nebo tě bude vyzlobovat
s neduhama . Držím palečky a uvidíš,že to půjde. B.
Tak zase ahoj...
Bedriska
| 24. 7. 2009 16:59
Tak opět - ahoj všechny šikulky,
už jsem opět mezi vámi a nesmírně ráda. Též vítám nové dušičky a doufám,že se nám všem bude dařit za vzájemné podpory..Byla jsem pár dnů za Prahou a svého tatínka,bylo to bezva, ale spoustu lákadel . Sice jsem se tvářila statečně, ale jedla víc než jsem si teď navykla. Takže váha se zastavila,ale už jsem doma tak se do toho opět dám. Tady nebyl ani tak vichorec ale blesky lítali,jak v nějaké elektrárně a nakonec lilo a lilo..
Tak zase ahoj...
Bedriska
| 24. 7. 2009 16:59
Tak opět - ahoj všechny šikulky,
už jsem opět mezi vámi a nesmírně ráda. Též vítám nové dušičky a doufám,že se nám všem bude dařit za vzájemné podpory..Byla jsem pár dnů za Prahou a svého tatínka,bylo to bezva, ale spoustu lákadel . Sice jsem se tvářila statečně, ale jedla víc než jsem si teď navykla. Takže váha se zastavila,ale už jsem doma tak se do toho opět dám. Tady nebyl ani tak vichorec ale blesky lítali,jak v nějaké elektrárně a nakonec lilo a lilo..
Koblížek
Verionka
| 24. 7. 2009 14:56
Ahoj Koblížku,
tak u nás včera byla taky taková vichřice a liják,že jsme sotva stačily vylézt z bazénu,ale poté 15 minutové smršti jsem čistila dvě hodiny bazén od písku,listí,papírů a všeho možného,až se mi z toho chtělo brečet..,kytky mě sice nepopadaly,ale umlácené jsou stejně takže to vypadá jak po boji.....a od sousedů k nám přilétla plachta z bazénu,ale bohužel pozdě... .A od jablek zlámané rajčata a okurky,ale pořád to není,tak hrozné,jako ty chudáci v těch povodňových oblastech.To já vždycky říkám,že bych to nerozdejchala,když to vidím,že celý život cpeme peníze do baráku a během chvíle všechno v pr....,to by byla snad moje smrt.Ale obraťme list....dnes už bych řekla,že je pohoda i já jsem se vrátila do normálu a děkuji za podporu .
Tak zatím papa Veronika
luciana55
Verionka
| 24. 7. 2009 14:48
Ahoj Lucci,
tak tě tímto vítám mezi námi,sice jsem o pár let starší,jinak dost podobně....160cm a začínala jsem brát meridii před měsícem a na 70 kg,nyní 66 kg,tak to jsme na stejné lodi....
Přeji hodně schozených kil a papa Verionka
Koblížek a Mirka 72
Verionka
| 24. 7. 2009 14:45
Ahoj holky,
tak jsem ráda,že jste mi trochu vynadaly,protože jsem se aspoň včera donutila sníst meloun,vím,že to není nic moc,ale tyhle dva dny byli pro mě docela utrpení,ale asi to opravdu nebylo meridii,ale nějakým divným tlakem,nebo vzduchem,protože dnes se tady ochladilo a jsem zase v pohodě...,jinak mi bylo na omdlení a na zvracení a motala se mi děsně hlava,takže zaplať pánbůh,že je to pryč....
Jinak holky máte určitě pravdu,protože za ty dva dny i když jsem hodně pila a málo jedla se mi váha vylezla o půl kila nahoru a ne dolu,takže určitě to není správné hladovět úplně,ale mě opravdu bylo jako na zvracení tak jsem nechtěla ten žaludek nějak pokoušet a ještě večer mě pak začla bolet hlava,takže spíše bych řekla jestli to nebyl nějaký úpal nebo něco,jelikož jsme s manželem natírali dřevo proti červotočům nebo jsem se asi moc načuchala toho smradu... ,no konec s tím,už je dneska fajn a zase poctivě ve starých kolejích,vícezrnné pečivo šunka a hodně okurky z vlastní zahrádky.... a rajčata,na oběd jsme měli s holkama kuřecí plátek na přírodu a holky s bramborem a já místo přílohy zeleninku a musím uznat,že je to fakt lepší,takže tímto se polepšuji......
Tak zatím papa
citim se dobre
luciana55
| 24. 7. 2009 08:13
ahojekcky zlaticka.....noooo citim se dobre...dneska jsem si vzala 2pilulku a citim se dobre...vetsinou me bolela hlava bez pilulek ale po pvni me prestala bolet....jinak se citim plna..nemam zatim zadne vedlejsi ucinky...uz se strasne moc tesim az shodim na 50kg..a jak vidim tak nekterym z vas to jde primo nadherne....tak co holky jake mam sance???ze 70na 50za 3mesice..pak se bude slaviiiiiiiiiiiiiiit...bavila jsem se s doktorem a rikal ze my zeny to mame blbe my priberem i po vzduchu teda nektere..tak si hooolt musime pomoooct
Mirka
Kobliha
| 23. 7. 2009 22:40
Ahojky Míro,tak mažu hajíkovat......to je zase hodin a posílám ti foto jak to vypadalo s taxi člunu,když jsme jeli na protější ostrov..........tak pa pa a dobrej nocík
Kobliha
Mirka72
| 23. 7. 2009 21:42
Ahojky i u nás byla bouřka,ale jen pršelo,tak jsme seděli na zápraží a koukali na blesky.Aspon že se ochladilo.Já jsem ti řikala ,aby sis pořídila květenu z PVC a bylo by to.A nebo jedině truhlíky přišroubovat k parapetu Člověče,to je škoda,že ti nepřiletěl nějaký pěkný kousek prádélka!!! Při mý smůle by tak přiletěly maxi trenýrky od sousedů Před 4 roky k nám dokonce přilítnul bažant a vegetil asi týden se slepicema,to neměl dělat .Tak papa
Veronika
Kobliha
| 23. 7. 2009 21:38
Čusánek Veru,když jsem psala,že ve vedrech se míň jí myslelela jsem aspoň něco a ne,že nepozřeš nic.To není dobré a kdyby jsi baštila třeba jenom zeleninu,nebo ovoce,tak budiš,ale tohle teda ne.Tak s tím něco koukej udělat ať nedopadneš jako já asi před měsícem,kdy se mi udělalo špatně a nevěděla jsem co se semnou děje+jsem měla plnou hubu oparů .Tak na sobě zapracuj a dej vědět......pa Kobliha
Sophy----Luciana
Kobliha
| 23. 7. 2009 21:28
Ahoj holky,tak vás obě vítám do naší dámské party hubnoucích a přeji móóc móóc úspěchů v hubnutí.Ať se vám daří a pište pište,jak to jde..............pa pa Kobliha

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
19. 6. 2025 13:20
14536
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
19. 6. 2025 00:23