Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

mirka
monipeka
| 21. 7. 2009 20:29
moc dekuju
no vazne necetla
jak dlouho ji uzivate?
monipeka
Mirka72
| 21. 7. 2009 20:26
Ahojky! tak to je vidět ,že jsi opravdu nečetla celou diskuzy,jinak bys ses dočetla, že je tu hodně paní a slečen,kterým Meridie pomohla a co se týče těch vedlejších účinků: na každou to působí jinak. Já díky Meridii ,pohybu a změně jídelníčku schodila 15kg.A že občas odbočíme od tématu,to musí být.Život není jen o vážných věcech a s úsměvem jde všechno líp. Mikrka
meridia
monipeka
| 21. 7. 2009 20:10
ahojik
snazila jsem se procist celou vasi diskuze ale to ani snad nejde
pouzivam meridii asi 15 dnu,
zatim nejake navali ci vypadavani vlasu nebo sucho v ustech, vubec nic
jen nemam pocit hladu
ale po par uryvku z vasi diskuze jste mi docela nahnaly strach

je tu nekdo kdo s meridii ma dobre zkusenosti?
diky Moni
Kobliha
Mirka72
| 21. 7. 2009 17:40
Ahojky Koblíku! Tak jsem dnes začla opět chroupat,poněvač přišel mi včera večer poštou ranní mejlík ,že máme v půlce září sraz ze základky po 23 letech(hergot to je hranatý číšlo) tak musím ještě něco schodit I když oni mě nikdy neviděli s těma 109kg Zkusim jen měsíc a pak uvidím Takže začínám na 94kg TAk papapa Mirka a večír jsem tu jak na koni hyjohyjákovi čusánky busánky Mirka
Verionka
Mirka72
| 21. 7. 2009 17:33
Ahojky ! Jo na Knížečáku je to pěkný!Ale nejen v létěV zimě se tam bruslí a jezdí i s kočárama!!!Já okolo jen prolítnu autem (padesátkou po hrázy) když valim do Tábora.Dneska jedu navečír bruslit,tentokráte s kočárem,tak to nebudu moc přehánět Tak pa Mirka
Mirka 72
Verionka
| 21. 7. 2009 13:38
Ahoj Miru,
jenom jsem chtěla opravit chybu,trochu jsem to popletla Voznice je u Příbrami,ale brácha pracoval v kempu Na Knížecím u Tábora,tak jsem to chtěla jen uvést na pravou míru.....Myslím na více věcí a pak píšu blbosti to jsem ale .Jinak jsem dneska byla na kontrole,jelikož příští týden má pan doktor dovolenou a tlak a vše prý v pořádku,tak jsem sama ráda.A prý váhový úbytek okolo 4 kil za měsíc je prý v pořádku,kvůli jojo efektu....tak snad v poho... .
Jinak samozřejmě záleží na váze a stavbě těla.
Tak všechny zdravím a odcházím žehlit papa všichni.....
pro všechny
novacek
| 21. 7. 2009 12:16
Ahojte holky, tak já tu nějaký ten týden nebyla, tak jsem dneska četla a četla a vidím, že je spousta nových tváří, které samozřejmě zdravím. Jinak já nějak stojím už snad několik týdnů, nevím proč...Jsem prvně čekala, až spadnu pod číslo 9, teď zase čekám aby tam bylo míň jak 85 ... bože, člověk taky furt a furt něco chce...: Je pravdou, že jsem papání meridie přestala užívat, protože jsem měla nějaké zdravotní komplikace, takže nevím, zda jsem si to tím nenarušila a zda se musí vybrat poctivě od začátku do konce všechno. Co myslíte???
Mirka 72
Verionka
| 21. 7. 2009 11:17
Ahoj Miru,
tak jsem ráda,že jsem ti i já udělala něco prospěšného pro zdraví,jelikož smích je zdraví,ale můžu tě ujistit,že mě to občas k smíchu nepřijde,ale zvykla jsem si,jenom mám teď poslední dobou takové ty obavy,jelikož již od října nastupuji zpět do práce a nějak mi přijde,že to absolutně nemůžu stíhat.... ,ale ono se to nějak vyvrbí....
Tak dnes končím třetí týden a váha opět kousíček dole 65,5 kg (takže 4,5 kg dole).Mám z toho opět takový ten pocit uspokojení .... .
Jinak jsem pochopila,že asi pocházíš z vesnice od Tábora a můj brácha dlouhá léta pracoval v kempu na Voznici ani nevím kde to tam je,ale prý tam byl spokojený.....
Tak se zatím mějte všichni tady hezky,dneska to konečně vypadá nadějně na slunečný den .....papa
Kobliha
Verionka
| 21. 7. 2009 11:09
Ahojky Koblížku,
my jsme asi ještě neměli možnost spolu komunikovat,ale za prvé gratuluji k tak úžasnému úbytku jako Mirka,vy spolu virtuálně soutěžíte ne?
Ale spíš jsem se chtěla zeptat,jestli to není ode mne drzost na kterém místě v Chorvatsku jste byli?
Já mám totiž u Zadaru (přímo v Paklenici) příbuzné apak také znám Barbaricu a Pulu velice dobře a ty tvé fotečky jsou mi tak trochu povědomé,tak si teď právě nejsem vůbec jistá?
Jinak ti tiše závidím ten úžasný týden odpočinku a relaxace,já již druhý týden mám doma manžela a je to nějaké hektické,už se docela těším až bude zase v práci .Jinak se měj moc hezky a držím palečky v dalších úbytcích na váze papa
Meridia
Cum
| 21. 7. 2009 08:47
To je v pohodě!!! Každému sedí něco jiného. Ale přesto Vám všem strašně moc držím palce a fandím Vám. Díky Vaší diskusi jsem již našla kupce, takže Meridku dneska odesílám a doufám, že někomu udělá lepší službu než mně.
Mirka
Kobliha
| 20. 7. 2009 22:41
Díky za přivítání a musím uznat,že doma je doma a na české půdě jsem stála opravdu ráda.Jsem vlastenec jako bejk a když jsme dorazili do Čech a na první pumpě tě pozdravili naší pěknou češtinou,bylo to příjemný .Jinak to kilo co jsem tam nechala,celkem nechápu,protože jsem tam totálně vybočila ze stravovacího režimu a to tak,že jsem se cpala zmrzlinou,broskvema a večer masem,no prostě hrůza ,tak to nechápu,ale je to tak.Ještě jednu fotečku,když jsme jeli na výlet a zatím pa pa,měj se pěkně
Cum
Mirka72
| 20. 7. 2009 21:45
Ahojky Cum! Tak to je mi líto,že ti to s Meridií nešlo, třeba jsi měla začít s 10 a bylo by to lepší,ale to je to je otázka. Tak se opatruj a papa Mirka
Verionka
Mirka72
| 20. 7. 2009 21:36
Ahojky Jed sem,sněd sem ,kaši z rendlíka,ucháč mlíka , pecen chleba,mámu ,tátu,děvečku s trakařem,ovčáka ,sedláka a ted sním i tebe Tak ti můžu říct,že jsem se po přečtení tvého příspěvku pěkně od srdce zasmála Hlavně mě dostal Křemílek s Vochomůrkou a závodní jídelna.Ale bud v klidu,já taky neumím vařit pro dva lidi.Vařím tak normálně pro 7-9 lidí .A to si někdy vařim ještě extra pro sebe I já snídám kafe s mlíkem a nemá to vliv na Meridii. Mlíko vadí některým antibiotikám. Tak papa Mirka
Vymáčená a nasolená Kobliha
Mirka72
| 20. 7. 2009 21:24
Čusánky Chtěla jsem napsat vymočená, ale to asi nééééé cóóóó Ted si nasolená jak slaneček Hlavně že se vám počasí vyvedlo a že se ti líbilo. Já stále při těch svých -15kg,ale tobě taky tleskám k -15kg to je super.Tak se zase pěkně vrat s nohama na českou zem a zatim papapa Mirka
Ahóóóóój Míro a všechny holčiny !!!
Kobliha
| 20. 7. 2009 20:05
....tak jsem zpátky od té velké louže a musím říci,že to bylo super,super no prostě báječné .Měli jsme krásné počasí a moře bylo doslova přesolené .Týden utekl jako voda a byla bych tam ještě teď.Jinak srdečně zdravím nové hubnoucí a gratuliji všem co dali nějaké to kilčo dolů.(dizkuzi si budu pročítat postupně,je toho celkem dost) Jinak za ten týden jsem tam nechala další kilčo.....celkem tedy 15 dole,tak jsem opravdu šťastná.Posílám fotečku z domečku,kde jsme bydleli....tak se mějte zatím pěkně a pa pa
Meridia
Cum
| 20. 7. 2009 12:16
Milé dámy, pročetla jsem celou tuto dlouhu diskusi. Absolutně jste mě nadchly, Vaše podpora, virtuální přátelství. Chtěla jsem se k Vám připojit.

Náhodou jsem tou dobou byla objednána na prevenci ke gynekoložce a tak jsem jí v zápalu nadšení požádala o recept na Meridii. Bez problémů, bez dotazů, bez měření tlaku mi ji předepsala a hned 15.
Bohužel ji nesnesu. Osm nocí po sobě jsem nezamhouřila oko a buší mi srdce, tak jsem to vzdala.

Nabízím tímto 100% seriózně prodej zbytku. Využívala jsem 9 tablet z balení po 98ks. Balení jsem pořídila za 1200Kč, prodám za 1000Kč. (zašlu na dobírku).

Pokud máte tedy někdo zájem - piště na emal: denis.novakova@seznam.cz
Mirka 72 a všichni ostatní
Verionka
| 20. 7. 2009 11:20
Miru,
ještě jsem se prosím tě zapoměla zeptat,jestli meridi třeba nevadí mléko?
Říká se,že mléko některé léky neutralizuje a je pravda,že já třeba piju kávu s mlékem nesladím,ale už je to taková moje droga po ránu bez kafe se snad ani neprobudím,prostě jsem zvyklá snídat a poté dát si kafe a právě při snídani beru meridii,jestli se to třeba nějak nemůže tlouct?
Tak se teď už opravdu mějte musím jít taky pracovat,ať mi ta práce ubývá.... .Tak pa všichni tady a už konečně zase aby bylo sluníčko....
Mirka 72
Verionka
| 20. 7. 2009 11:11
Ahoj Mirko,
musím ti říct,že si fakt dobrá,vím,že je to dřina držet si kila a udržet,ale obdivuji ty tvoje inlajny,já kdybych na ně měla vlézt tak se nejen zabiju,ale i té ostudy tady po vesnici .
Jak jsem už psala končím třetí týden a váha je na 65,8 kg,takže vlastně 4,2 kg,ale vlastně pomalu přes týden váha stojí,ale i tak je to pro mě úspěch,protože jak se mi váha předtím zastavila na té 70,tak ať jsem dělala,co dělala,tak nic,prostě se nehnula směrem dolů,takže i tak jsem spokojená.
A taky jak jsem psala,že doktor mi napsal rovnou tu 15 mg meridii a na tři měsíce,tak to asi předpokládal,že ten váhový úbytek nepůjde tak rychle,jelikož už jsem těch 15 kg zhubla,protože bych se jinak divila,že by mi je napsal,jelikož při výpočtu mého BMI už jsem pod 27.Ale je fakt,že k němu chodím od mládí a sám říkal,že jsem po dětech přibrala hodně a že se to bohužel stává,takže ví,že před druhým těhotenstvím se má váha pohybovala kolem 55 kg a těch mých 65,8 kg je nádherný výsledek,ale pořád to ještě nejsem já,při mé výšce 160 cm je to opravdu znát......
A co se tady týká těch chlapů,tak to mě nemusíte říkat,já takový jeden exemplář doma mám ,můj muž měří 195 cm a váží 84 kg,ale ty jeho porce,na oběd polévku a 25 knedlíků s omáčkou a na večeři 20 a jde si lehnout,tímto stylem já už bych měla dva metráky a to si dá ještě ke kávičce zákusek a nebo nějakou tu sladkost a je pořád akorát.....tak to je fakt děs.Někdy si přijdu jak celozávodní jídelna... .Ještě,že máme dvě holky,mít kluky a být po něm tak snad budou otesánci......mámo já bych jed... .
Takže i proto se člověk snaží být vedle něj tak trochu úměrně,protože když jsem měla ještě těch pár kilo navíc,tak jsem se styděla s ním někam jít,protože jsme vypadali jak Křemílek a Vochomůrka.......
Ale jinak v něm mám v tomto směru podporu, i když se musím přiznat,že o meridii také neví,říkal,že pro mě už je vítězstvím,to když jsem zhubla těch prvních 15 kg a teď ty ostatní zatím nejsou znát...... .
Tak se tu zatím mějte všichni moc a moc hezky brzy papa
Závidím :o)
Frogy
| 20. 7. 2009 10:44
Zdravím všechny po víkendu
docela Vám všem závídím, jak si sdělujete, jak ubývají kilečka, ale moc gratuluju. Je to super pocit, že člověk tak trochu vítězí sám nad sebou. Jak jsem už psala, beru M.od pátku a rozhodla jsem se vážit zase až v pátek, takže si na výsledek prvního týdne (jestli nějaký bude) budu muset ještě pár dní počkat.
Taky si myslím, že to působení je u každého naprosto jiné a určitě to není záležitost na týden. Sama jsem zvědavá, jestli na mě M.bude působit stejně jako před tím rokem. Tentokrát bych řekla, že ty "vedlejší efekty" se moc neprojevujou, tak mám trochu obavu, aby se projevily dostatečně ty efekty žádoucí Ale třeba po těch třech nebo čtyřech tabletkách to ještě tak úplně nepůsobí.
Hlavně se musím donutit ke sportu. Dřív jsem sportovala skoro jako maniak a přes zimu jsem spíš řešila srdeční záležitosti, než postavičku a je to hodně znát
Musím říct, že taky dobrá motivace je přítel - sportovec, protože před ním se stydím za keždé kilo navíc. Ale musím přiznat, že je to fakt nespravedlivý, že chlapy hubnou tak snadno. Např. můj partner po tréninku zapne kalhoty o dvě dírky dál.....a já se po hodině běhání někdy cítím ještě víc "oteklá", než před tím
Btw., když už tady řešíme ty "hubnoucí medikamenty", nemáte někdo zkušnost s tím novým volně prodejným lékem Alli? Já ano a docela děs, tak by mě zajímalo, jestli to tak působilo/nepůsobilo jen na mě, nebo je to u ostatních
Meridir
berunak
| 19. 7. 2009 22:37
Ahoj všechni.Já taky brala Meridii a zhubla jsem za měsíc 11kg.A pak jsem přestala Meridii brát a asi tři kila jsem přibrala.Tak ji beru zase a nemůžu zhubnout nic.Mám pocit jako by si tělo na Meridii navyklo.Máte stím někdo stejný problém.Jsem s toho nešťastnáDíky
Verionka
monicca
| 19. 7. 2009 22:17
Tak především tě chci ujistit, že na každého meridie působí úplně jinak!!!!!!!!!!!!
Já brala celý jeden měsíc meridii 10 mg a nezhubla jsem ani deko!
Tak jsem si nechala předepsat 15 mg na 3 měsíce a po 42 tabletkách mám pouze 3 kg dole! Takže žádná sláva
...spíš jsem začala hladovět a nasadila víc pohybu, aby jsem něco zhubla. Takže kilča dolů přisuzuju spíš tomuhle než meridii . Holčinky nechci od toho nikoho odradit!!!!!!!!!!!!! Já jsem na dietách a hladovění už hrozně dlouho, tělo je zhuntovaný, čeká na to "hladovění" a všechno ukládá do zásob! BOHUŽEL
Verionka
Mirka72
| 19. 7. 2009 21:14
Ahojky Verionko!Tak já už víc jak měsíc nechroupu Meridii a mám pořád -15kg. Pořád tak nějak jedu v těch kolejích jako s Meridií.Ted jezdím na inlajnech,když teda počasí dovolí Ted mají přijít mé dny tak cítím, jak otíkám,ale na to už jsem si zvykla.A mám větší chut na sladké a to řeším bud kostičkou hořký čokolády 86% a nebo tic tacem a nebo prací zaměstnám ruce a není čas na mlsání tak zatim papa Mirka
Luccin
Verionka
| 19. 7. 2009 18:12
Ahoj Luccin,
děkuji za odpověď,já vím,že teď už to nepůjde tak rychle jak by si člověk přál,vždycky jsem strašně nedočkavá jestli aspoň to nějaké deko,když ne kilo,ale je mi jasné,že když už předtím jsem schodila 15 kg,tak teď už to půjde pomaleji a pomaleji.Akorát jsem trochu na rozpacích jestli bude meridie na mě působit třeba druhý nebo až ten třetí měsíc? Gynekolog mi napsal rovnou meridii 15 mg a na tři měsíce a někdo už nevím kdo tady psal,že je lepší nejprve brát 10 mg měsíc a potom 15mg,tak jsem sama na to zvědavá.Jinak se tu mějte moc hezky a pište,pište....papa
KOBLIHÓÓÓÓ
Mirka72
| 19. 7. 2009 16:09
Ahojky Kobližounku!! Tak nedočkavě čekáme až písneš jak jsi se měla a co jsi tam papala exotického a jak si tančila ten svůj natrénovaný tanec na pláži!!! Tak papa už se na tebe móóóócTěšim tak papapa Mirka
Luccík
Mirka72
| 19. 7. 2009 16:06
Ahojánky Luccíku! I mě váha stojí jestli to není tím ,že nechroupu! Ale už se mi taky přihodilo,že se mi váha zhoupla pod 94kg,ale jen o 20deka a za dva dny zase byla nad 94kg Ted zase čekám své dny,tak mě honí mlsná a zase otíkám jako blbeca nabírám vodu jak protržený kajak Jóóóó Kobliha!!! Jsem zvědavá jak si to užíla u móóóře.Zato mi tady hycovali a potom kupovali pomalu kožichy Tak zatim papa Mirka
Ivculík
Mirka72
| 19. 7. 2009 15:53
Ahojky! Jó hnusně tu bylo ,pršelo, ale neplavali jsme, tak že v pohodě.Dneska je to lepší ,sice kláda ,ale nepršítak se možná vypravím na brusle když je suchá silnice ještě uvidím.Tak papa Mirka
všem
Luccin
| 19. 7. 2009 13:23
Jinak všechny zdravím, gratuluji k úbytkům a Miri, myslím, že už by se o víkendu měla vratit Kobliha,co? Asi dneska No,jsem zvědavá,co bude povídat, nějaký události ze zahraničí Jaká byla koupačka v moři...atd.Mějte se, hezký zbytek víkendíku
Verionka
Luccin
| 19. 7. 2009 13:11
Ahojky, myslím,že se Ti váha hnula dost a určitě je normální,že se to zasekne a když už to človeku přijde až divny,najednou je zas kilo dole. Tak to mám já,že mi přijde, že na cm to ubyvá a když se zvažim,tak nic a pak najednoutřeba za 2týd.další kg dole. Ted už je to tak,že když dám dolů kilo za 2-3týdny,jsem ráda.Já beru Meridii asi 15týden,pokud dobře počítám a mám dole tak 12,5-13kg. Ted se to konečne zas hnulo,tak hurá!!!! Držím palčky,ale myslím,že to chce vydržet a pak uspěchy určitě přijdou. Ono je začátku to jde rychle a človek si na to zvykne a pak nějaký kilo za 14dní mu přijde jako nic. Hezký den
Ahoj všichni
Verionka
| 19. 7. 2009 11:12
Ahoj holčiny,
i já jsem zde nějaký čas nebyla,ale nebyla to dovolená,pouze pracovní vytíženost,manžel se rozhodl stavět pergolu a já nevím jak je to u vás,ale já když je můj muž doma tak toho moc nestíhám,už aby byl zase v práci .
U mě se ta váha nějak zasekla za tento třetí týden jsem pořád na stejné váze a to 65,8 kg,takže zatím 4 kg dole,jsem spokojená i když se přiznám,že tento týden byl takový hektický,že jsem nestačila ani cvičit,ale váha se nehnula ani dolu a zaplať pánbůh ani nahoru,jelikož jsem jedla nepravidelně a ve spěchu,tak jsem z toho měla docela strach....
Chtěla jsem se zeptat zda je to normální,že se třeba takhle váha zasekne vlastně za celý týden ani deko dolů?
Jinak koukám,že opravdu váhové úbytky dost dobré a všem gratuluji...
Tak se zatím mějte moc a moc hezky a pište ať si zase něco přečtu a nového dozvím papa Verionka
:)
jajava
| 18. 7. 2009 22:16
holky děkuju za podporu, jste zlatý
Bedřiško, to s tima 10 cm je dost dobrýýý
jenže nevim jak u vás, ale ten muj chlap to vidí tak, že zhubnout za měsíc 10kg, neni žádněj problém. když to zvládnul on, tak musí každej. jenže jemu se hubne jak po másle, když si řekne, že zhubne, tak taky že jo, to jí třeba jednou denně a má to všechno dole. jenže co si budeme povídat, chlapúm se hubne daleko líp, a když pak po čase něco málo naberou, tak to na nich není tak vidět, jako na nás. nehledě na to, že nám se kila shazují hůř.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
19. 6. 2025 07:53
14529
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
19. 6. 2025 00:23