Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

MIRKA72
ivculik
| 18. 7. 2009 17:30
Ahojky Mirko,
Díky za milou gratulaci.
Tak co, nevyplavilo ti to zase zahradu?
Tady u nás byla tak šílená bouřka, že jsem musela spát s klapkama na očích a s wolkmenem na uších....
Já se bouřky dost bojím, ale to co bylo na dnešek u nás, to bylo šílený....
I přes žaluzie to skoro celou noc vypadalo, jak když se donekonečna fotíme s bleskem.... a do toho půlminutové rámusení hromu. Manžela to taky vzbudilo, jen dcera naštěstí všechno zaspala....
JAJAVA
ivculik
| 18. 7. 2009 17:24
Ahojky, 4 kila za měsíc je náhodou fajn, nevím , co se tomu tvému nezdá...
Dokonce je to i zdravější 1-1,5kg za týden, taky by neměl tolik hrozit případný jojo efekt...
Já mám dole 7,5 a zatím si připadám taky stejná, i když manžel tvrdí, že jsem slušně 'splaskla'....
Mám vysokou váhu, tak to není zas tak slavné, ale
mám radost, že jde váha pomalu a jistě dolu...
Snad jsem to teď nezakřikla...
Držím palečky, ať jsi dál takhle úspěšná. :)
Jo a mimochodem, myslím, že se většina z nás váží nenajedená a vyprázdněná....
Jajava
Bedriska
| 18. 7. 2009 16:50
Ahoj Jajavo,
gratuluju 4 kg jsou super a každý dietolog by jásal že ti jde váha pozvolna a optimálně dolů. Takže nezoufej...no a mladému musíš asi odpovědět jako já svému muži, když kdysi prohlásil(podotýkám že opět po marném dietním boji. ,,Nechtěla bys zhubnout 10kilo ?" a já na to ,,Nechtěl by sis ho natáhnout o 10centimetrů?" a od té doby se neptá,,,,a nyní jen tiše,ale občas i nahlas žasne a fandí
Dnes je fakt ukrutně deštivo,tak snad to nikde nic nezaplaví a zase nás slunéčko obšťastní.Pěkný víkend všem !
Jajava
Mirka72
| 18. 7. 2009 15:14
Ahojky Javavo! -4kg za měsíc je paráda To bude vidět, neboja všimnou si .Včera na plavky a dneska pouhých 12 stupňů a na kožich.To je děs Tak zatim papapa Mirka
ahoj
jajava
| 18. 7. 2009 14:29
ahoj holky, koukám, že jsou tu mazi náma nové tváře, tak je tímto zdrávím
jinak já byla v pátek na kontrole, jen se teda zvážit, tak mám za měsíc 4kg dole. ale myslím, že mám dole míň, páč když mě vážili, tak jsem nebyla nějak najedená nic.... a myslím, že to neni na mě ani moc vidět.
ale zase si říkám, aspoň něco než nic. i když jsem od drahého dostala doma vzpruhu, že to teda moc neni....
jinak počasí opět sportu venku moc nepřeje, včera jsme padali vedrem na hubu, a dneska zase pro změnu jen leje...
Díky,díky
Bedriska
| 17. 7. 2009 20:42
Díky,díky za Béďu!
Takhle mi říká i prcek od mé nejlepší kamarádky,,teta Béďa"(aspoň nemá problémy s ř).Dnes je fakt na padnutí...ale jen několik postřehů...pan***k mi taky chutná, já měla ale dnes plátek mas na prudko a spoustu zeleninymňam.Je fakt,že porce se zkorigovaly samy a fakt je ten,že aniž bych jakkoli chtěla,tak se mi změnil styl stravování a v podstatě životní. Mám pocit,že jsem jak lokomotiva(tak houževnatá,už ne ufuněná) což byl hlavní důvod proč jsem začala s Meridií..Mé okolí reaguje celkem dobře,nechci si všechny zásluhy přičítat sama,měla bych pocit,že si lžu do kapsycož bych nerada. Takže, mějte se fajn a brzo zase ahoj. Krásné tady a teď. Béďa
Ivculík
Mirka72
| 17. 7. 2009 20:37
ahojky Ivet! Gratujuji a jen tak dál Mirka
Frogy
Mirka72
| 17. 7. 2009 20:36
Ahojky Frogy!IJá brala Meridii na tajno,jen jedna kamarádka o tom věděla.taky jsem to nikde radši neventilovala.Jinak se žene bouřka tak budu vypínat. Tak zatim papa Mirka
ARSIN
ivculik
| 17. 7. 2009 20:20
JEŠTĚ K TĚM RADÁM.....
Samozřejmý je pohyb (procházky, kolo, brusle, rotoped, plavání.... :)
Dr. mi doporučila při večerních krizích Diastabil, je to na vyrovnání hladiny cukru v krvi... (volně prodejný cca 70kč)
Není to na hlad, spíš když vidíš rodinku večer dlabat něco fajnového a maličko závidíš..., vezmeš diastabil, hodně zapiješ a je po chuti.... tedy já jsem spokojená....Tak snad jsem ti trošku poradila a určitě dej vědět, jak se vede a jak hubneš. :) papa Iv.
ARSIN
ivculik
| 17. 7. 2009 20:13
JINAK OD MÉ Dr. RADY:
VYPÍT 2-3 LITRY DENNĚ (NEJLÉPE ČISTÉ),
VELIKOST PORCE V %:
SNÍDANĚ: 25 %
SVAČINA :10 %
OBĚD: 30% (TEN BY MĚL BÝT NEJVĚTŠÍ A NEJPESTŘEJŠÍ)
SVAČINA: 10%
VEČEŘE: 20%
SVAČINA: 5% (NĚCO LEHKÉHO PRO TY CO CHODÍ POZDĚ SPÁT :) )
NEZNAMENÁ TO, ŽE SI DÁŠ K OBĚDU BŮČEK A PAK BUDEŠ HLADOVĚT....
TO MĚL BÝT FOR.... :)
ARSIN
ivculik
| 17. 7. 2009 20:05
AHOJ ARSIN, AŽ JÁ BUDU MÍT TVÝCH 82 KG.....
VEDLEJŠÍCH ÚČINKŮ SE NEBOJ, KAŽDÝ SE POTÍ (JÁ MRZNU :)), Z POČÁTKU JE SUCHO V PUSE, ALE ZASE TĚ TO DONUTÍ HODNĚ PÍT...
JINAK POKUĎ JSI NA TOM ZDRAVOTNĚ I PSYCHICKY DOBŘE, MĚLA BYS TO SNÁŠET JAKO OSTATNÍ MERIDIČKY. :) ŽÁDNÉ STRACHY
STRAVOVÁNÍ: NEMĚLA BYS TO BRÁT JAKO DIETU, ALE SPÍŠ JAKO NOVÝ ŽIVOTNÍ STYL...
TAKŽE OMEZIT SLADKÉ A TUČNÉ, VYMĚNIT BÍLÉ PEČIVO ZA TMAVÉ, JÍST HODNĚ ZELENINY (HLAVNĚ SYROVÉ), NAUČIT SE JÍST 5-6 DENNĚ...
JÁ SI ZE ZAČÁTKU DĚLALA NA pc I JÍDELNÍČEK...
další kilčo dole :)
ivculik
| 17. 7. 2009 19:53
Ahoj holky,
tak Meridku beru 32 dní a dole už mám celkem 7,5kg
Od minulého pátku zase kilčo dole. :)
Iveta
začínám s meridií
arsin
| 17. 7. 2009 18:20
Ahojky vám všem,jsem zde poprvé a tak prosím o podporu...Během 1 roku se mi podařilo přibrat na váze 10 kg/momentálně 82/168/a je to opravdu poznatRozhodla jsem se pro meridii-když už nic jiného nepomáhá.....
Meridii mám koupenou ode dneška,zítra ráno jdu na to!!!!
Začínám s 10mg,i když se po pročítání diskuze trošku bojím-těch vedlejších ůčinků..Prosím,poraďte jak se stravováním atd....
Mirka72
Frogy
| 17. 7. 2009 14:55
Ahojky Míro,
děkuji za přivítání
Věřím, že tenhle "kolektivní duch", který Vám všem pomáhá v úsilí, pomůže a podpoří i mě, resp. utluče mou slabou vůli
A v neposlední řadě musím přiznat, že mě těší, že s někým můžu o téhle "berličce", kterou Meridie pro mě je, s někým případně beze studu diskutovat. Radši se o tom nikde moc nešířím a i tam, kde jsem "šířila", jsem se s moc pochopením nesetkala
Jaké máš zkušnosti Ty?
Frogi
Mirka72
| 17. 7. 2009 12:48
Ahojky žabičko! Tak tě tu vítám a držím palce Mirka
MARTINY
Mirka72
| 17. 7. 2009 12:46
Ahojky holky ! Všem Martinám vše nej nej nej nej nejlepší k svátku přeje Mirka
Méďa-Béďa
Mirka72
| 17. 7. 2009 12:44
Ahojky Béďo! Tady je na padnutí, ale pozitivní je,že fouká vítr, tak je to snesitelnější a bezvadně schne prádlo Dneska jsem měla k obědu pan***-rybu s rajčaty a zeleninou a vše dušené mňam mňam mňam.Jó ryby ty já můžu v jakém koliv stavu piju už třetí půllitr vody s citronem a mám chvilku tak píšu.Tak zatim papapa Mirka
pozdrav
Bedriska
| 17. 7. 2009 12:24
Ahoj šikulky,

děkuju za přivítání a podporu. Je fajn srovnávat,že si všechny procházíme různá úskalí ohledně boje s kilíčky,
ale v jednotě je síla (už nevím,kdo to řekl,ale je to pravda).
Takže,já přes prázdniny bohužel směnuju,tak mi pravidelný režim dává zabrat. Ale nevzdám to,můj drahý muž si všiml,že jsou váhové úbytky a začal mě podporovat.Nakupuje zeleninu...ovoce...chodíme spolu na bowling,je to super,jen neví zda je to účinné jako brusle,ale každá aktivita dobrá, no ne? Tak se mějte krásně a odevzdaným kilům do přírody ,zdar... Taky se potím,ale má se zase ochlsdit,tak nezoufejme....
Nováček
Frogy
| 17. 7. 2009 10:06
Ahojky,
hlásím se jako další nováček do diskuse
Od dnešního dne začínám brát Meridii 10 mg a jsem ráda, že jsem našla holčiny s podobnými problémy a zkušnostmi
Meridii jsem už jednou brala - přibližně vloni touhle dobou a musím říci, že mi pomohla a "pohnula" mým hubnutím, které se zastavilo (asi i mou pohodlností) na bodu mrazu. Setkala jsem se s většinou těch "lehčích" vedlejších příznaků, které zde popisujete - sucho v tlamce, pocení atd., nespavost, ale zase mi přišlo, že jsem nabitá energií
Bohužel jsem vzápětí začala řešit nějaké osobní trable a rezignovala na sport, kterého jsem do té doby měla požehnaně, ale i na zdravé papání. A taky na vážení. Věděla jsem, že jsem něco málo přibrala, ale že to "něco málo" bude 7 kg, to jsem opravdu nečekala. Takže jsem nelenila a vyrazila opět ke svému praktickému dr. s prosbou o recept. Musím tedy říct, že jsem (ani poprvé) nečekala, že mi lék předepíše, protože nejsem obézní, spíš jsem tak na hranici normální váhy a nadváhy, ale celkem s tím neměl problém. Takže těm, kteří uvažují o nákupu bez receptu přes internet určitě doporučuji nejdříve zkusit zaběhnout za doktorem, za tu chvilku studu, kterou už zmiňoval někdo přede mnou, to určitě stojí a máte jistotu, že do sebe neládujete něco škodlivějšího, než je nezbytně nutné
Tak zatím pa a těším se na další poučné a podnětné příspěvky.
Ahoj všem!!
Luccin
| 17. 7. 2009 07:37
Ahojky Jak se máte, jak to jde? Koukám, že se dovolenkujete skoro všichni. Zdravím další nováčky U mě nic nového...Kilečka tak nějak stojí,sice ted přišly mé dny,tak si říkám,že až to skončí,mohlo by nějaké kilečko odejít. Takže zatím dole 12kg +- nějaké deko Měla jsem ted zápřah v práci,tak jsem se sem moc ani nedostala. Mějte se všichni fajn a dejte vědět,jak to jde.
ahoj holky
Janule1
| 16. 7. 2009 23:19
ahoj holky,dlouho jsem tu nebyla. No pracovní zápřah ale korunky dobrý. Meridi jsem přestala brát,protože jsem se potila jak prase od chlíva. ale byla jsem dneska u rodičů po 14 dnech a prý jsem viditelně zhubla. no jo noční. v noci makám a sním tak jogurt a přes den chrápu. jsem tak utahaná,že nemám chuť ani na jídlo. ale jsou mi kraťasy,co jsem neoblíkla 2 roky. takže super. špeky přes kalhoty zmizeli. Jinak závidím Mirce brusle. U nás není žádná pěkná silnice. Tak fakt málo jezdím u obi. Ještě ho neotevřeli a je tam nový asfalt. tak se hezky holky mějte. Jinak bych taky jela k moři. Ale nastoupila jsem do práce a nemám nárok na dovolenou. tak relax u mě hrozí na kosmetice tak holky pá
Bedřiška
Mirka72
| 16. 7. 2009 21:44
Ahojky Bedřiško! Tak tě tu vítám mezi námi a blahopřeji k -7kg to je super.Ted´ to tu trochu vázne,je doba dovolených a někdo se ani na internet nedostane,ale budiž jim odpuštěnoKobliha se vrátí od móře tuším že v sobotu a ostatní se napojí ,když jim to čas dovolí. jó voda má!! Já piju vodu s citronem a i čistou ,když zrovna není zchlorovaná jako bejk Dneska navečír jsem byla s neteří na inlajnech hodinu a 13km a během jezdění jsem vypila 1.5 litru vody.Tak dneska mám pitný splněný.Jinak ti držím palečky at ti to jde tak pěkně i nadále tak pápápá Mirka
Zdravím šikulky
Bedriska
| 16. 7. 2009 10:12
Zdravím všechny šikulky...

Už asi 2 měsíce navštěvuju vaši (nyní už naši) diskuzi,
teprve před měsícem jsem se odhodlala a zašla za svou gynekoložkou....a ejhle tecept byl na světě.Letošní
zimu moje váha dosáhla 90 kg při výšce 168 cm.
Uklidňování,že věk je tady a že je to po dětech
mě přestalo bavit a tak jsem se rozhodla..!!! Od 19.6.
beru Meridii 15 mg, momentálně mám o 7 kilo míň.
Nějak jsem si dle vašich rad uzpůsobila jídelníček,na pití mi nejvíc chutná obyčejná voda...,,.....Voda má,voda má rozpuštěné vlasy..."Už jsem tu zpěvnou náladu chytla od Mirky 72. Mimochodem,zasloužila by metál za svůj boj s kily a podporu všech ostatních.
Budu ráda,když budu zápolit s váhou ve vaší společnosti. Brzo ahoj a užívejte léto....
Meridia 15 mg, 42 tablet=3plata
KubbiR
| 15. 7. 2009 20:40
Ahoj všem, nabízím zbylé 3 platíčka Meridie, jelikož už víc zhubnout nechci. Podvod to není, to dělají jen primitivové. Cena je 800Kč, zašlu na dobírku. Tel 739926547 mail Kubbi7@seznam.cz
Jajava
Mirka72
| 15. 7. 2009 09:22
Ahojky Jajavo.Jó je čas dovolených! Kobliha u móře osedlává delfíny a ostatní chytají bronz na koupalištích a v kempech po republice a nebo doma jako já .Jinak po vážení písni jak na tom jsi tak papa Mirka
do toho
jajava
| 15. 7. 2009 08:01
ahoj holky, to teda koukám, že skoro nikdo nepíšete, jak pokračujete. A jen se dovolenkujete, to vám tiše závidím
já už teď beru druhý plato a vypadá to podle váhy, že mám snad už jedno kilo dole...no, nic moc ale v pátek se jdu změřit a zvážit, tak uvidim, jak to se mnou je. tak písejte
pampalá
Meridia
Delgada
| 14. 7. 2009 14:03
Ahojky,
jen to tady tak pročítám a taky to chci zkusit s tou Meridii, ale má někdo zkušenosti s depresemi? Léčila jsem se na ně.Nebudu mít po ní deprese?
Díky.
MIRKA72
ivculik
| 14. 7. 2009 05:43
Jinak moje váha je ještě poměrně vysoká, takže si toho zatím všimla (prý) jen máma, která přijede jednou za čas...
Ještě k tomu pokoutnímu shánění Meridia....
Můj názor je, že to takhle řeší především ti, co chtějí (snadno) shodit 5kg a je jim jasné, že jim to žádný rozumný dr.nepředepíše, ale vůbec si neuvědomují rizika ..... Pa.iv.
MIRKA72
ivculik
| 14. 7. 2009 05:34
Ahojky Mirko,
dr. nechala udělat i tu šť.žlázu jen pro jistotu...
Abych prý třeba do sebe necpala Meridku a přitom potřebovala nějaký jiný prášky
(za poslední 3-4 roky jsem nabrala 35KG...)
Jinak mám za první měsíc dole 6,5kg a začínám brát 15ku.. Iv.
Mořská Kobliha
Mirka72
| 13. 7. 2009 22:24
Ahojánky Koblížku!Jestli se budeš sluňánkovat na sluníčku ,tak budeš pěkně smažená to abys až přijedeš změnila foto tak pa Mirka

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
18. 6. 2025 19:44
14528
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
19. 6. 2025 00:23