Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Luccin
Janule1
| 9. 7. 2009 19:35
ahojky, nového? asi nic. jen jsem šla dneska koupit chleba do krámu a v tašce mi skončilo tričko adidas. no hrůza. nemůžu jít nakupovat bez manžela.
Evelin
Kobliha
| 9. 7. 2009 19:14
Ahojky Evelin ,dneska jsem chtěla koupit hrách a neměli a že prý ani nebude.........nevíš něco o tom? Jsem na tom trochu podobně,tedy ne s hrachem,ale se stravováním..........jedna chybka za druhou,ale já se prostě nenapravím.........jím málo a hlavně nepravidelně a to jen když si vzpomenu...no ale pořád se snažím jíst aspoň ovoce a zeleninu,no a pitný režim nad 100% a to jsem celá já.Tak nech prosím něco na poli zemědělcům a drobným spotřebitelům ............zatím papa Koblík
petty
Kobliha
| 9. 7. 2009 19:04
Ahojky Petty ,moc mě mrzí co jsem od tebe četla,ale nic se nemá lámat přes koleno a jen ty sama musíš vědět co ti vyhovuje a co je pro tebe dobré.Zařiď se podle toho jak to cítíš a to bude to nejlepší.Meridii jsi zkusila a udělala jsi pro sebe co jsi mohla,když to nejde,tak to nejde a Luccík má pravdu......nefunguje,tak pryč s tím.......přeju ti hodně štěstíčka a ať se ti splní to co si přeješ........pa pa Kobliha
holky......
Kobliha
| 9. 7. 2009 18:56
.........mějte se tu všechny pěkně a dál odhazujte kilínka,jste šikulky,tak ať se daří.Já už mám dole 14 kg,tak jsem zvědavá jestli něco nechám i u tý slaný louže .Jedeme zítra večer,tak se možná ještě stihnu mrknout za váma na pokec,ale nevím.............pište,pište já si pak počtu.......tak pa pa Kobliha
Míra
Kobliha
| 9. 7. 2009 18:49
Ahojááááánek Míro ,tak se jdu rozloučit,zítra odjíždíme na týden k móóóóři ,tak tady týden nebudu,takže nic nového .Plavky i sestavu mám,takže spolu s nervozitou je to kompletní.Pěkně zatím proháněj brusle a taky sleduj zprávy,kdyby náhodou hlásili něco o neobvykle prázdných plážích,tak je to jasný....tam se smaží Kobliha Měj se tady krásně a zatím pa pa
Siduš
Kobliha
| 9. 7. 2009 18:41
Ahojky Sidy ,jsem ráda,že jsi zase tady a moc ti gratuluji k tvému výkonu odhozených kil .Z tvého vzkazu je cítit svěžest a radost ze života a tak to má být.Moc ti to přeju.Příjemné zjištění,když ti padají oděvy z těla ,to znám,tak hezky pokračuj a měj se pěkně........pa pa Kobliha
petty
Verionka
| 9. 7. 2009 12:20
Ahoj Petty,
i já se chci připojit k té tvojí pordoře,i já vím jaké to je.....,já měla také jedno smutné období na které nerada vzpomínám,už je to pryč,ale po přečtení tvého příspěvku,jsem měla úplně husí kůži a vzpoměla jsem si jak mě tenkrát bylo.Připadala jsem si děsně sama,nepochopená a veškerý smutek zaháněla jídlem,ale musím ti říct,že to opravdu není řešení.......Já jsem se z toho dostala jedině díky blízkým lidem,dá se říci kamarádům na celý život a dnes jsem jim za to vděčná,opravdu život jde dál,musíš si říct,že to špatné bylo vlastně k něčemu dobré.....Dnes mám hodného manžela,dvě zdravé děti.......určitě to chce hodně síly vstát a znovu jít dál,ale stojí to za to,mi všichni do jednoho co jsme tady ti věříme ,že to zvládneš,jinak se měj co možná nejlépe a hlavu vzhůru.........
Mirka 72 a všichni ostatní
Verionka
| 9. 7. 2009 12:11
Ahoj Mirko a všichni holčiny tady,
tak jsem dneska byla zase mile překvapena na váze,jak jsem včera psala,že jsem zapoměla i věčeřet,tak jsem byla zvědavá zda to něco udělalo z váhou,tak jsem dnes po ránu a po cvičení vlezla na váhu a koukala jsem jako sůva,váha 65,9. No co vám budu povídat,prostě super pocit,jelikož jsem si myslela,že už nic dolů nesundám,jelikož půl roku váha stála a najednou to zase jde....
Tak jsem zvědavá kolik docílím za ty tři měsíce,co mi doktor předepsal.Vím,že se to potom zpomalí,ale já mám teď radost nejen z každého kila ale i deka.Pro už teď je velký úspěch,jelikož jsem vlastně během necelého roku,když to shrnu dohromady, schodila 19 kilo.....
Miruš tak to jsem o něco mladší,mě je 34 let,ale mám 38 letého bráchu,takže také v našem dětském pokoji vyhrával Michal David a jeho Pijeme colu,není to náhoda,že u jednoho stolu.....nebo jak je vlastně dál....jo to byla doba.....
Petty
Mirka72
| 9. 7. 2009 11:01
Ahojky Petty ! Ta zhoršená plet a vlasy ,já ti nevim ,ale to bude v něčem jiném!!ty máš rozhozenou psychiku a trápíš se už hodně dlouho a to není dobré.A zkusila jsi třeba nějakého dr.?A asi se hodně ptám ,ale proč se tedy nevrátíš?Píšeš že tě to tu ubíjí,ale asi to tedy nejde.Jinak je mi to moc a moc líto,že ti Meridiie nepomáhá.Tak ahojky a opatruj se Pa Mirka
Petty
Luccin
| 9. 7. 2009 09:50
Ahoj Petty, to je mi líto...Určitě veřím tomu, že kdyby ses vratila zpět, budeš se dobře citit a i schodíš kilečka. Můj názor k té Meridii je, přestat to brat,je to zbytečný a i se tam uvadí, že pokud to s telem nic nedělá,tak přestat brat..Držím palečky, at je líp a at se telíčko srovná
:-(
petty
| 9. 7. 2009 09:27
Ahoj holky,
tak se k vam zas pridavam.
Beru ted Sedmy tyden,hlad se mi zredukoval,to ano.
jemze se nevazim,tak aspon podle obleceni.
nejenze jsem nezhubla,ale ani zadnymi ziznemi jsem netrpela,ani sucho v ustech,nic....
trosku spanek nabouranej,tot vse.
jak jsem uz napsala,muze to proste byt,jak mam nabouranou psychiku,ale kamaradky z meho okoli jsou uspesne,stejne jako vy tady a ja nic.asi jsem se zasprajcla nekde uvnitr a holt ani ty vedlejsi ucinky se nedostavily.mam se radovat nebo brecet?
takze ji holt vysadim,protoze mi prijde,ze kdyz nehubnu,tak si prinejmensim do tela cpu chemii zbytecne,no co se da delat.
ale co se mi zhorsilo je kvalita vlasu a pokozky,mam osklive akne,na ktere netrpim a svy normalne vlnity vlasy,ktery si rovnam se mi tak kroutej,ze to ani neni mozny.a taky se mi otyden opozdil menses,coz se mi taky nikdy nestava!!!!
tak holt jsem vyjimka potvrzujici pravidlo
uz ani nema cenu se hroutit.
jen nejblizsi okoli vi,proc tomu tak je.po dlouhym pobytu v zahranici,kde jsem byla stastna akde jsem se nasla jak lidsky,tak profesne jsem se shodou okolnosti ocitla zpatky v CR a od te doby,skoro 2 roky je to peklo.
ze stihly osoby tlusta a smutna a to jsem mela pocit,ze takto uz nikdy neskoncim.ale co,zivot je boj,ze?neustale se musime hrabat nahoru.
tak holt az se tam vratim zpatky za nejaky cas,protoze ted to jeste nejde,vim uplne presne,ze to zas budu ja a ze jak mavnutim proutku budu stihla,protoze tam budu spokojena a stastna.
asi si rikate,je tohle normalni?ale kdo ma ty smay zkusenosti,tak vi o cem mluvim.
pa
Mirka72
Sydonie
| 9. 7. 2009 04:32
No to by klidně mohla zkusit . Vidíš, už zase ponocuju.. celou noc na netu a ještě jsem nešla spát Mladej za chvíli vstává do roboty a já si tu ťukám do bedničky.
No, začala jsem vytahovat starý kalhoty který mi bylo škoda vyhodit. Padaj mi už i spoďárky
Cejtím se skvěle, to víš , tudlevá jsem táhla příšerně těžkej nákup a málem jsem ho neunesla. Schválně jsem si ho zvážila a když se na displeji objevilo 12 kil, byla jako opařená, páč to jsem dřív tahala každej den na sobě. No a vidíš, teď už bych to ani neutáhla
Zítra, vlastně dneskabych chtěla vyrazit do Brna po nákupech, ale nechce se mi na gyndu, tak se na to asi vybodnu .
čusík bubík, jdu se osprchnout a chrnět už mi z toho málem hrabe, jedu nonstop už skoro 4 den
tak dobrou. vlastně ráno noooo
ps: pokračování zítra
Já Ostuda
Evelin
| 8. 7. 2009 22:42
Ahoj holky, nějaký ten pátek jsem neměla čas se podívat a přečíst si příspěvky a tak teď doháním "ztracený" čas a obdivuju a tleskám všem, kterým se podařilo shodit nějaké to kilo. Zobu Meridii teď 6 týden a dole je 7 kilo, ale za poslední týden nic. Ale můžu si za to sama. Čtu tu, jak hezky sportujete, zdravě se stravujete...musím číst tyto řádky nejspíš každý den, protože já se chovala naprosto naopak. Sice "zdravě" co do složení, ale jako čuně, co do množství. Živím se teď vlastně téměř výhradně hráškem (máme u zahrádky pole...), ale já to do sebe láduju po kilech. Začnu hnedka z rána a končím fakt třeba v deset večer. Takže pokud zdraží v obchodech hrách, popř. vůbec nebude, jsem viníkem, přiznávám se. Ale je to jako mor, nejde přestat. Takže na kila mi tělo nahoru neleze, ale měřit se začnu asi za hodně dlouho... Doufám, že příští rok vysejou družstevníci na tom poli řepku nebo mák.
Jo holky, a to jsem už doufala, že žravost je minulostí, kde berete tu pevnou vůli??? Držte se, mějte se krásně a kila dolůůůůů. E.
Janule 1
Mirka72
| 8. 7. 2009 22:36
Ahojky! Tak zavři oči a hupni na ní A neboj se a dej raport jak to s tebou vypadá.Tak papa Mirka
monicca
Mirka72
| 8. 7. 2009 22:33
Ahojky Monule!Jo výhled byl hezký Ale ty schody dolů!!!Nedavno jsem byla v Praze na Žižkovském vysílači a to byl mazec! Tam stojíš jak ve výkladní skříni a strašně vysoko tak papa Mirka
Kacafa a Jajava
Mirka72
| 8. 7. 2009 22:28
Ahojky Tak tenhle zábal jsem sice nezkoušela ,ale četla jsem o tom jak si ho missky nebo modelky dopřávají před různejma akcema, aby se vešly do šatů jinak věřím ,že to nachvilku pomůže ,ale nastálo určitě to vliv mít nebude. A holky ještě mi povězte ,jestli to po skořici i voní? To bych mohla být štrůdl na pochodu papa Mirka
Mirka
monicca
| 8. 7. 2009 21:40
Jó v Táboře na věži jsem brigádničila /vybírala vstupné/ 8 let!!! Výhled krásný,ale lidičky byli zklamaný, že se musí koukat jenom z okínek a nesmí jít výš na ochoz.
skořicový zábal
monicca
| 8. 7. 2009 21:36
Čauky holky, tak o skořicovém zábalu bych mohla vyprávět! Chodila jsem na ně do jednoho nejmenovaného kosmetického salónu . Jedna kůra mě vyšla na 300 Kč. Nejdřív mě paní napatlala tím gelem, pak zabalila do potravinové fólie a do spousty dek, abych se zapotila. Ležela jsem tak cca 30-40 min. Horko bylo, to jo. Pak mě vysvlékla z fólie a přeměřila /před kůrou taky/. No a na objem jsem měla cca o 2-3 cm míň!. Ale když jsem se ráno měřila znovu, výsledek byl jako pře kůrou!
Takže skořicovým zábalem poze vypotíte vodu, kterou zase doplníte! Pro mě vyhozené penízky
Určitě se nerozpouštějí tuky!
...no a ještě mám zkušenosti s lymfodrenážema a vaccupressem - to kdyby náhodou o tom někdo uvažoval
jajava
Kacafa
| 8. 7. 2009 20:35
ještě jsem zapoměla dotat,že to asi vyrabí spousta firem,ale o tomhle hodně píšou,že ho používají tak kukni a uvidíš pááááá
Mirka72
Kacafa
| 8. 7. 2009 20:31
Akojky Miruš.
Nemusíš se balit do potravinové folie jen před cvičením se tím napatleš.

Skořicový gel – Cinnamomum Zeylanicum (jalovec obecný).
Skořicová silice způsobuje lokální prohřátí pokožky, rozšíření cév a
tím zvyšuje odbourávání tukové tkáně. Používá se zejména v místech
výskytu příznaků celulitidy. Po masáži se doporučuje určené partie těla
procvičit, čímž násobíme účinek skořicové silice a tím urychlíme
likvidaci tukových buněk. Skořicová silice navíc působí silně
desinfekčně a tlumí bolest. Aroma skořice působí afrodiziakálně.
jajava
Kacafa
| 8. 7. 2009 20:27
tady máš odkaz co jsem našla na ten gel a když klikneš naše prodejní siť tak podle města kde bydlíš najdeš obchod kde ho mají http://www.topvet.cz/index.php?…
štrůdl:)
jajava
| 8. 7. 2009 19:28
Njn, jenže tak o štrůdlu si můžu nechat jen zdát musim se držet.
zítra se zajdu poptat do lékárny a uvidime jestli budou mít gelík
jinak jsem právě "docvičila". šla jsem si ven zaběhat, ale nějak nám povyrostla tráva, tak se mi do ní nějak nechtělo no a tak jsem nakonec skončila před barákem na malinkym plácku a tam jak magor běhala dokolečka
chvilku tak a pak tak. pak jsem se snazila o neco jako kliky, ale o zeď, mezitim taky nějaký dřeepy.... jsem magor, asi, ale hlavně aby to k něčemu bylo. takhle jsem tam byla asi tak 20 min a pak jsem si doma jeste tak 20min dala sklapovacky, posilovani na ruce s "cinkama" (1,5kg) a jako za mlada jak se jezdilo na kole na zadech
jsem difná cooo
Dyckulenda
Mirka72
| 8. 7. 2009 19:08
Ahojky Tak vidíš,že se to sise pomalu ,ale jistě hýbe tak jen tak dál a držím palečky tak papa Mirka
Jajava a Kacafa
Mirka72
| 8. 7. 2009 19:04
Ahojky holky!!!O tom gelu a zábalech ze skořice jsem taky slyšela,ale neumím si představit, jak mám na sobě omotanou potravinovou folii a vonim jak čerstvě upečený štrůdl a někdo zvoní a musím jít otevřít Nic naplat,když skořici tak jedině fakt do štrůdlu.Tak papa A ahojky
Mirka
Sydonie
Mirka72
| 8. 7. 2009 18:57
Ahojáááááááááá Syduš to jsem ráda ,že jsi na nás nezanevřela Skoro 18 kilo to teda čumím a To je super výsledek No a jak se cítíš? popovídej a pklildně i přeháněj Jo taková organizace čeho koliv dá pěkně zabrat,to věřím ,ale jsem ráda že jsi tu opět s námi chroupačkami i když já ted zrovna nechroupu a mám -15kilo.Tak papa A piš piš piš nebo tě sní myš Mirka
Verionka
Mirka72
| 8. 7. 2009 18:51
A s tím cvičením! Kobliha psala,že nejlepší je cvičit po ránu na lačno a teprve po 20 minutách ti tělo začíná spalovat tuky.Tak ta tvoje jízda na rotopedu je super. tak papa Mirka
Verionka
Mirka72
| 8. 7. 2009 18:34
Ahojky Verionko!Jo Dalibor To byli časy !!!To já byla do Vaška Neckáře a Dalibora poslouchala a poslouchá doted moje mamka.Ale jsou to písničky mého mládí stejně jako poupata od Míši Davida Na tom jsem vyrostla Mě je 37 tak papa Mirka
Luccin
Mirka72
| 8. 7. 2009 17:50
Ahoj Luccíku.Dneska žádný kilometr na bruslích.Udělala jsem si výlet s dětma,mám svoje 3 a ještě tu mám na prázdninách ségry kluka,a jeli jsme do Tábora na starý město ,do podzemí a muzea,prošli jsme starý uličky a došli na zmrzku a vylezli na věž na náměstí.Super dopoledne.Manžel v práci tak co doma A na brusle až zítra když bude pěkně .Tak papa Mirka
Miska 82
Mirka72
| 8. 7. 2009 17:43
Ahojky a jak ti to dr.vůbec napsal? Nejdřív balení na měsíc a pak na další 2 měsíce?Mě ho napsala rovnou na 3měsíce.Já tomu říkám rodinné balení tak papa Mirka
jajava
Kacafa
| 8. 7. 2009 17:17
tak pravě jsem našla nějaké články na netu o tom gelu tak nemusíš žádný odkaz posílat hmmm,ale je to zajímaví .

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
18. 6. 2025 19:44
14528
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
18. 6. 2025 14:09