Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Meridia
DiskuzePřidat názor
											Janule 1

Mirka72

| 8. 5. 2009 22:51

0

0
						Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
 ale mám kamarádku na pošt
 ale mám kamarádku na pošt Já když to mám dostat,tak si připadám,že mám 150 kg. Dneska je mi trošku divně. Byli jsme včera u známích na vínečku a nějak jsme to přepískli. A dneska ležíme s manželem na sedačce a nejsme schopný ničeho.Já jen koukám jak moje drahá polovička do sebe každou minutu něco cpe
 Já když to mám dostat,tak si připadám,že mám 150 kg. Dneska je mi trošku divně. Byli jsme včera u známích na vínečku a nějak jsme to přepískli. A dneska ležíme s manželem na sedačce a nejsme schopný ničeho.Já jen koukám jak moje drahá polovička do sebe každou minutu něco cpe
 protože se mi při úplnku strašně špatně spí.   S vážením nemusíš spěchat.To já měla kamarádku a ta se chodila vážit do masny na tu velkou váhu co se na ní váží půlky prasat
protože se mi při úplnku strašně špatně spí.   S vážením nemusíš spěchat.To já měla kamarádku a ta se chodila vážit do masny na tu velkou váhu co se na ní váží půlky prasat jak ti ta uniforma pěkně sedí jsi v ní fakt .A s kilama nezoufej ono se to rozjede uvidíš a držím Ti palečky.
  jak ti ta uniforma pěkně sedí jsi v ní fakt .A s kilama nezoufej ono se to rozjede uvidíš a držím Ti palečky. tak páček
   tak páček  Mirka
  Mirka

...
...  Ještě jeden pokus Načetla se jen jedna Tak teď by měla být ta zmrzláKrásný zbytek večera
 Ještě jeden pokus Načetla se jen jedna Tak teď by měla být ta zmrzláKrásný zbytek večera
 tyjo já chci taky taky,moc se nepřepapej ať ti není špatnějá závidinkánkuju páček čuňáček chrochtáček
  tyjo já chci taky taky,moc se nepřepapej ať ti není špatnějá závidinkánkuju páček čuňáček chrochtáček je mi líp!jinak co se týče ponocování jsem asi sprdnutá se sovou nebo co
 je mi líp!jinak co se týče ponocování jsem asi sprdnutá se sovou nebo co a taky mám spoustu pohybu sice ne jako vy klasika cvičící,ale vitamín S..
a taky mám spoustu pohybu sice ne jako vy klasika cvičící,ale vitamín S.. Teď jsme se zrovna vrátili s oslav Pražského povstání a v nohách mám snad 100 jarních kilometrů.Tak teď jsem blahem bez sebe,že nikdo není doma a mám klid
Teď jsme se zrovna vrátili s oslav Pražského povstání a v nohách mám snad 100 jarních kilometrů.Tak teď jsem blahem bez sebe,že nikdo není doma a mám klid Ty ty ty,ale odemě to sedí,já včera utrpěla něco podobnýho
Ty ty ty,ale odemě to sedí,já včera utrpěla něco podobnýho