Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Kobliha
Mirka72
| 7. 5. 2009 22:09
KKKKoooobbbbblíííííííížžžžžžkkkkuuuu!!!!!!!!!!! Už mám zase nový džíny .Taky jsem ještě nenapsala,že jsem v SDH čož je Sbor dobrovolných hasičů.Ted už chodím jen na čumendu ,ale tak před 4 roky jsem jezdila závodit,to byl mazec .Docela mi to chybí ,ale ted už tam jsou mladší,rychlejší . A moc jim fandím. Jinak dneska jsem tomu jídlu moc nedala.Ráno kafe a celozrnou housku se sýrem,K obědu vřetínka s omáčkou dětskou porci a večeři jablko. Pití všeho všudy necelé 2 litry, ale zítr se už polepším tak slibuji čusáček Mirka
Janinám
Mirka72
| 7. 5. 2009 21:48
Ahoj obě Janiny! vítám Vás u Nás .Tak piště jak bojujete s kilčama. Ahojky Mirka
Syduš
Mirka72
| 7. 5. 2009 21:44
Ahojky Sydi!!! Tak jak si na tom ze smetanákama? A co jídelníček? A že ti to napíše třikrát to neva,mi si to rádi přečtem i tak,Tak papa a vyháněj kilíčka a písni jak to zvládáš..Páček ahojáček Mirka
Luccin
Mirka72
| 7. 5. 2009 21:34
Ahojky po delší odmlce jsi opět tady a já Ti tleskám.7kg je úspěch,tak jen tak dál. I já se ptala jak se dlouho Meridia bere a holky poradili Merilinku To je lel.linka pro nás Meridiačky,kde se můžeš na všechn o kolem Meridie zeptat. Tak pa a další kilča at Ti mizí. Papa Mirka
Pozdrav všem
Luccin
| 7. 5. 2009 14:50
Zdravím všechny hubnoucí kočky Musím říct,že tady je debata opravdu hodně rozjetá Kolikrat jsem se chtěla přidat a než jsem neco napsala,tak už přibylo hafo stránek..Kolikrát jsem se chtěla zeptat,jestli někdo pisnete,jak dlouho třeba Meridii berete a kolik kilo šlo dolů..Berete nekdo už druhé balení,myslím tím, že jedno balení bylo na ty 3 měsíce, smí se to vůbec, nebo co se doporučuje?Já tedy beru Meridii asi 5-6 týdnů a mám dole 7kg. Je ale pravda,že do sportu se mi moc nechce Občas kolo, nebo nejaké delší vychazky,ale to je tak vše..Mějte hezký víkendík a ať jdou kilíčka stále dolů
seznámení
Janule1
| 7. 5. 2009 14:40
ahoj holky,tak si to tady pár dní čtu,tak jestli dovolíte,tak se přidám. Meridii beru 15 dní ale odmítám se vážit. Nemá smysl se vážit každou chvíli. Ale podle oblečení jsem něco shodila
Dzamelie
Janicka77
| 7. 5. 2009 14:30
času moc nemám, ale sportovat mě fakt baví, je to pro mě zábava i odpočinek takže mi to celkem vyhovuje.dlouho jsem nic nedělala max 1x týdně squash a badminton, a taky to začlo být vidětsnad mě to nepřejde
dzamelie
Sydonie
| 7. 5. 2009 14:20
opět se ozývám, no, jak už jsem ti u toho prvního odkazu psala že jsem skeptická, musím ti říct, že u toho druhého jsem ještě skeptičtější. Já myslím, že je to opět herbalife akorát v jiné podobě. Jak jsem četla články na tom druhém odkazu.. spousta keců ale nic důležitýho tam není, jen tě lanaří. Taky mi říkali, abych investovala do sebe a ne do žádné firmy. Společnost herbalife tu byla už dávno, před nějakými 10 lety nebo snad ještě dřív, prodávali lidem drahý přípravky na hubnutí. A lidem z toho bylo zle jak alíkům. Spousta lidí ti to dnes potvrdí. Nesmíš být tak důvěřivá. Víš, ani zhubnout nemůžeš jen tak pro nic za nic, musíš pro to taky něco udělat a ne důvěřovat na ty chytáky kterými tu všude kolem nás mávají...
ups, zase se mi kousl PC tak je toho trošku víc
Sydonie
| 7. 5. 2009 14:00
tak pardon
dzamelie
Sydonie
| 7. 5. 2009 13:58
ahoj, asi tě zklamu, ale jak jsi tu psala ty odkazy a dokonce jsi na 1 z nich odepsala... víš co je společnost herbalife? Obávám se, že to je zrovna ona. Schovává se za různými názvy welnes center a center pro zdravou výživu. Přijdeš tam a první co se tě zeptají bude, kolik bys chtěla dát dolů(myslím kila). Potom s tebou projdou životosprávu s tím, že ti na závěr doporučí řešení a vybalí na tebe koktejly a produkty každý kolem 1000Kč.. vím o co jde.. mě do toho poradenství chtěla zasvětit jedna známá, ale jde jen o to, abys jedla jejich předražený produkty... taky jsem je chvíli jedla.. kdyžtak mrkni do mýho blogu, v rubrice Chci zhobnout, článek a je tam taky o herbalife..
Akorát mu nacpeš 250Kč s tím, že ti udělá reklamu těch produktů.. zatím pápá
dzamelie
Sydonie
| 7. 5. 2009 13:56
ahoj, asi tě zklamu, ale jak jsi tu psala ty odkazy a dokonce jsi na 1 z nich odepsala... víš co je společnost herbalife? Obávám se, že to je zrovna ona. Schovává se za různými názvy welnes center a center pro zdravou výživu. Přijdeš tam a první co se tě zeptají bude, kolik bys chtěla dát dolů(myslím kila). Potom s tebou projdou životosprávu s tím, že ti na závěr doporučí řešení a vybalí na tebe koktejly a produkty každý kolem 1000Kč.. vím o co jde.. mě do toho poradenství chtěla zasvětit jedna známá, ale jde jen o to, abys jedla jejich předražený produkty... taky jsem je chvíli jedla.. kdyžtak mrkni do mýho blogu, v rubrice Chci zhobnout, článek a je tam taky o herbalife..
dzamelie
Sydonie
| 7. 5. 2009 13:55
Janicka77
dzamelie
| 7. 5. 2009 13:51
To smekám, to nemáš na nic jinýho čas co... To se ale asi nedá dělat dlouhodobě já koukala líp na ten druhej odkaz co sem posílala a je to super, konečně kvalitní materiál a vychází z toho, že člověk je chvíli nadšenej ale nejde to celej život, tak jak zhubnout a co nejmíň měnit zvyky. Neni to žádnej prodej produktů ale fakt super, budu o tom taky přemýšlet...
Dzamelie
Janicka77
| 7. 5. 2009 11:20
Je to fakt o tom,že si ho musíš udělat, já pracuji od 8 rána do 18hod přes týden chodím bruslit na hodku pak už je tma o víkendu mívám brusle na noze pomalu celý dena fitbox se tu u nás cvičí od 19:30 takže stíhám.Je to o tom se donutit a za chvíli tě to chytne...
ještě jeden odkaz
dzamelie
| 7. 5. 2009 11:01
narazila jsem na další - vyčerpávající, ale určitě na tom něco je... K tomu minulýmu - zkusila jsem vyplnit formulář, 250 Kč za hodinovou konzultaci s poradcem - to docela jde každopádně napíšu jak to probíhalo teď ten druhej odkázek
http://www.pravda-o-hubnuti.cz/
půjdu se tím prokousávat...
Janicka77
dzamelie
| 7. 5. 2009 10:19
Tak to jsi fakt dobrá já na tolik sportu nemám čas i když člověk si ho musí udělat...
Teď jsem četla zajímavej článek, myslim, že na tom něco je jukněte děvčata
http://www.pure-hubnuti.cz/
Dzamelie
Janicka77
| 7. 5. 2009 09:39
Ahojki já začla před měsícem na 87 kg mám 173cm no a ted mám 83kg. Chtěla bych to dotáhnout aspoň na 70kg tak snad se to podaří.Jídlo jsem hodně omezila, jinak s pohyb mám celkem taky jezdím 5x týdně na bruslích a ted jsem začla chodit 3x týdně na fitbox, což je fakt makačka tak uvidíme.............
Janicka77
dzamelie
| 7. 5. 2009 09:15
Ahojky, taky jsem včerejší nováček
Tři kila za měsíc, to je u Meridie klasika, aspoň co jsem slyšela... Ale chce to fakt dělat víc - jídlo, cvičení a tak... Blábolim ale sama teď začínám Meridia bude příští týden a pak i víc síly a energie na cvičení
Kobliha i ostatní holky :-)
dzamelie
| 7. 5. 2009 09:07
Ahojky no to víš nejsem zvyklá Nabírala jsem postupně asi 4 roky, dřív jsem jezdila 4krát týdně na kole atd ale pak byla rok na vejšce v Olomouci a tam to začalo - místo pěší chůze MHD, jiný prostředí atd. Pak antikoncepce - ta mi hodně přidala, píchali mi Depo-proveru a já z nadšení že nekrvácíš a nemusíš nic hlídat držela ústa a krok... Ale pak se dostavily jiný problémy, tak to doktorka léčila tim, že mi píchala další hormony navíc prostě hnus. Teď jsem přešla na Yaz - drahý ale úplně mini hormonální. Chci sundat aspoň 15 kilo, mám 170 cm a vážim cca 88 kg. Je mi jasný že to nepude hned, ale cítim se už hrozně, musim s tim začít. Byla jsem na kole o víkendu a kolena bolely jak sviňa, nebyla sem vůbec schopná prostě hrůza... Jinak doma mám eliptikal tak cvičit u DVDček .
Tak to je můj příběh, rozepsáno
Mirka 72
dzamelie
| 7. 5. 2009 08:59
Díky jak dorazí výplata, jdu do toho. Díky za podporu
Ahojki
Janicka77
| 6. 5. 2009 21:48
Ahoj holki, mohla bych se k vám přidat?Taky bojuji s meridii už měsíc a mám dole jen 3 kilč a už mi váha dlouho stojí.Myslíte že to ještě půjde dolů?
nadopovaná
cubina
| 6. 5. 2009 21:10
Čus Mirkuně,jsi snad po tý meridii nadopovaná ne?jsi stále v roli sportovky to čučim a chválim výborně skvěletak to má byť tak je to zprávně koukej se ale nachlandit ať nejsi dehydrovaná dobrou pomazli se s kobrou
Čubina
Mirka72
| 6. 5. 2009 21:10
Ahojky tak koukám jakýho máš pěknýho gaučáka! Jak jsem psala,tyhle pouliční směsi jsou nejhezčí.Mi máme pětiletou fenu něm.ovčáka od policajtů,ale bez papírů a to je pořád ještě jak štěně. Tak čusíky papapa Mirka
psí očka
cubina
| 6. 5. 2009 21:04
jo jo ani nejde je nemilovat kamarády nejupřímnější a nejvěrnější bafíčkový hafíčkový posílám ještě jedno foto tady vypadá Agoušek jako strýček Fido z večerníčku viď?
Tady to jede!!!!
Mirka72
| 6. 5. 2009 21:03
Ahojky všem! Já ted dorazila ze cvičení a jsem úpně grogy.Zchroustala jsem jablko a mám žížu jak bejk. A abych nepsala každé zvláštˇ tak to vezmu jedním vrzem.Tak ten Bromelain je od firmy MedPharma.A obsahuje: Bromelain což je enzym získávaný z ananasu,který účinně přispívá k rozkladu přebytečného tuku v těle.Jablečný ocet a lecitin,kelp,vitamín B6 kombinace spalující tuky. Cena za 67 tablet je 154kč a pro členy 148kč. Dávkování 1-2 tablety denně. Tak to zkusím co to se mnou udělá. Zákaznická linka je 800 174 632 je zdarma. JInak kooukám jak píšete jak o život tak papapa Mirka
oprava nadpisu
Kobliha
| 6. 5. 2009 20:58
Už mi vynechává mozek Sekly je tvrdym,my ženy.Vlastně jsme tu jenom ženský,nějakej chlapák by neuškodil
Syduš
cubina
| 6. 5. 2009 20:53
jo jo mě se po meridii hubne taky výborně ještě,že existujea kořínkový dělenou stravu jsem taky zkoušela a zhubla a po nějakém čase mi z toho bylo bleblebleneni neni na dlouho nebavilo mě stále nad tím přemýšlet a vždycky když jsem jednou stranou začla měla jsem samo.chuť pak na tu druhou jako naschválno nic hubnutí zdar nazdar a dobrou
čubík a psí mazlík
Kobliha
| 6. 5. 2009 20:50
Teda musím říct,že ten tvůj hafík je fakt super.Já tu naší mršku taky zbožňuju ,ale nesmí zlobit, jako např.: pánské návštěvy bez ohlášení,ničení cizího majetku a citové vydírání očima,když jsem jí toho šamstra vyhodila .Jinak počasí se snad už upinďouří a vyleze pumlíč ,aby nám bylo teplíčko viď čubičko? A dost!! Už zase lezu do poezie.Tak pá pá a koukej se vypotit!!! Marode
koblihoušek
cubina
| 6. 5. 2009 20:41
Jak malá urvaná ze řetězu.....?tak to se mi opět roztáhla huba od ucha k uchu já z tebe chcípnu,jsi fakt vtipálková koblížka a ještě jsem se musela řechtat tý koblize bez marmeládky jsi libovice a já zas motanice,ale v kerkenku mě bolí bolí furtno neva zítra má být líp doufejme že bolest odezní....kdybych zachrápla tak doubroukykykyky
sekli jsme se obě Mirko
Kobliha
| 6. 5. 2009 20:39
Bohužel zde veřejně přiznávám,že jsem si myslela to samé co ty, Vávra,nebo Schelinger ? To máš jedno,mám v tom takovej guláš,že stoprocentně můžu říct akorát to,že Víťa Vávra (zpívající bubeník) chodil se Špinarkou.Tak to je vše. pá pá

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
8. 6. 2025 09:51
14465
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
8. 6. 2025 07:39