Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Meridia
DiskuzePřidat názor
											Kobliha

Mirka72

| 7. 5. 2009 22:09

0

0
						Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
 vítám Vás u Nás .Tak piště jak bojujete s kilčama.  Ahojky   Mirka
 vítám Vás u Nás .Tak piště jak bojujete s kilčama.  Ahojky   Mirka

A co jídelníček? A že ti to napíše třikrát
 A co jídelníček? A že ti to napíše třikrát  to neva,mi si to rádi přečtem i tak
  to neva,mi si to rádi přečtem i tak ,Tak papa a vyháněj kilíčka a písni jak to zvládáš..Páček ahojáček  Mirka
,Tak papa a vyháněj kilíčka a písni jak to zvládáš..Páček ahojáček  Mirka

Musím říct,že tady je debata opravdu hodně rozjetá
  Musím říct,že tady je debata opravdu hodně rozjetá 
 snad mě to nepřejde
snad mě to nepřejde já koukala líp na ten druhej odkaz co sem posílala a je to super, konečně kvalitní materiál a vychází z toho, že člověk je chvíli nadšenej ale nejde to celej život, tak jak zhubnout a co nejmíň měnit zvyky. Neni to žádnej prodej produktů ale fakt super, budu o tom taky přemýšlet...
  já koukala líp na ten druhej odkaz co sem posílala a je to super, konečně kvalitní materiál a vychází z toho, že člověk je chvíli nadšenej ale nejde to celej život, tak jak zhubnout a co nejmíň měnit zvyky. Neni to žádnej prodej produktů ale fakt super, budu o tom taky přemýšlet...

i když člověk si ho musí udělat...
i když člověk si ho musí udělat... Meridia bude příští týden a pak i víc síly a energie na cvičení
 Meridia bude příští týden a pak i víc síly a energie na cvičení Nabírala jsem postupně asi 4 roky, dřív jsem jezdila 4krát týdně na kole atd ale pak byla rok na vejšce v Olomouci a tam to začalo - místo pěší chůze MHD, jiný prostředí atd. Pak antikoncepce - ta mi hodně přidala, píchali mi Depo-proveru a já z nadšení že nekrvácíš a nemusíš nic hlídat držela ústa a krok... Ale pak se dostavily jiný problémy, tak to doktorka léčila tim, že mi píchala další hormony navíc prostě hnus. Teď jsem přešla na Yaz - drahý ale úplně mini hormonální. Chci sundat aspoň 15 kilo, mám 170 cm a vážim cca 88 kg. Je mi jasný že to nepude hned, ale cítim se už hrozně, musim s tim začít. Byla jsem na kole o víkendu a kolena bolely jak sviňa, nebyla sem vůbec schopná prostě hrůza... Jinak doma mám eliptikal tak cvičit u DVDček
 Nabírala jsem postupně asi 4 roky, dřív jsem jezdila 4krát týdně na kole atd ale pak byla rok na vejšce v Olomouci a tam to začalo - místo pěší chůze MHD, jiný prostředí atd. Pak antikoncepce - ta mi hodně přidala, píchali mi Depo-proveru a já z nadšení že nekrvácíš a nemusíš nic hlídat držela ústa a krok... Ale pak se dostavily jiný problémy, tak to doktorka léčila tim, že mi píchala další hormony navíc prostě hnus. Teď jsem přešla na Yaz - drahý ale úplně mini hormonální. Chci sundat aspoň 15 kilo, mám 170 cm a vážim cca 88 kg. Je mi jasný že to nepude hned, ale cítim se už hrozně, musim s tim začít. Byla jsem na kole o víkendu a kolena bolely jak sviňa, nebyla sem vůbec schopná prostě hrůza... Jinak doma mám eliptikal tak cvičit u DVDček 
 a chválim výborně skvěle
  a chválim výborně skvěle bafíčkový hafíčkový posílám ještě jedno foto tady vypadá Agoušek jako strýček Fido z večerníčku viď?
 bafíčkový hafíčkový posílám ještě jedno foto tady vypadá Agoušek jako strýček Fido z večerníčku viď?

no nic hubnutí zdar nazdar a dobrou
no nic hubnutí zdar nazdar a dobrou