Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Meridia
DiskuzePřidat názor
Kobliha
Mirka72
| 7. 5. 2009 22:09
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
vítám Vás u Nás .Tak piště jak bojujete s kilčama. Ahojky Mirka
A co jídelníček? A že ti to napíše třikrát
to neva,mi si to rádi přečtem i tak
,Tak papa a vyháněj kilíčka a písni jak to zvládáš..Páček ahojáček Mirka
Musím říct,že tady je debata opravdu hodně rozjetá 
snad mě to nepřejde
já koukala líp na ten druhej odkaz co sem posílala a je to super, konečně kvalitní materiál a vychází z toho, že člověk je chvíli nadšenej ale nejde to celej život, tak jak zhubnout a co nejmíň měnit zvyky. Neni to žádnej prodej produktů ale fakt super, budu o tom taky přemýšlet...
i když člověk si ho musí udělat...
Meridia bude příští týden a pak i víc síly a energie na cvičení
Nabírala jsem postupně asi 4 roky, dřív jsem jezdila 4krát týdně na kole atd ale pak byla rok na vejšce v Olomouci a tam to začalo - místo pěší chůze MHD, jiný prostředí atd. Pak antikoncepce - ta mi hodně přidala, píchali mi Depo-proveru a já z nadšení že nekrvácíš a nemusíš nic hlídat držela ústa a krok... Ale pak se dostavily jiný problémy, tak to doktorka léčila tim, že mi píchala další hormony navíc prostě hnus. Teď jsem přešla na Yaz - drahý ale úplně mini hormonální. Chci sundat aspoň 15 kilo, mám 170 cm a vážim cca 88 kg. Je mi jasný že to nepude hned, ale cítim se už hrozně, musim s tim začít. Byla jsem na kole o víkendu a kolena bolely jak sviňa, nebyla sem vůbec schopná prostě hrůza... Jinak doma mám eliptikal tak cvičit u DVDček 
a chválim výborně skvěle
bafíčkový hafíčkový posílám ještě jedno foto tady vypadá Agoušek jako strýček Fido z večerníčku viď?
no nic hubnutí zdar nazdar a dobrou