Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

jiřinka hezká hlavinka
Kobliha
| 6. 5. 2009 20:26
Ahojky Jiřinko ,další co se odhalila,tak se konečně poznáváme,teda já tebe,ty mě zatím ne,ještě stále nemám vybranou fotku ,je to problém už hledám i ve světě motoru .Jinak jablečný ocet jsem kdysi také měla a vůbec to se mnou nic nedělalo,krom toho jsem měla pocit pokaždé,když jsem ho měla pozřít,že to dopadne špatně,máš můj obdiv,že ti to neva. Tak se měj pěkně a zase nám napiš pa pa
Sydča
Kobliha
| 6. 5. 2009 20:18
Ahojky ,tak super super,no já myslím,že je to nádhera,to je radost co?To pochopíme jenom my hubnoucí!! Za ten "líbezbrív" se neomlouvej,to je jasnačka a zakřiknout můžeš jiné věci,takže klíďo piš.Zatím pa a ať se daří .
dzamelie
Kobliha
| 6. 5. 2009 20:11
Vítej mezi námi ,tak s chutí do toho ať se dílo podaří .Už máš zkušenosti,takže se není čeho obávat .A kolik chceš sundat? Tady se můžeš i víc rozepsat.Tak ať se daří a zatím Ahoj
čubík
Kobliha
| 6. 5. 2009 20:06
No nazdáreček tak tě pěkně vítám ,takže venku zřejmě musí lejt,aby tě člověk udržel v klidu ,ani se nedivím,že tě bolí v krku,kdyby jsi se pořád netrhala ze řetězu ,tak by ti teď bylo dobře "jak malá"!!.Ale musím uznat,že ten tvůj mazílek je fakt roztomilej .Tak papáček čubíček
Sydonie
Mirka72
| 6. 5. 2009 18:08
Ahoj Sydi! Tak gratuluji k prvním úspěchům.Když se chce, tak jde všechno.A s úsměvem je to ještě lepší.Tak pa Mirka
dzamelie
Mirka72
| 6. 5. 2009 18:04
Ahojky !Zdravím Tě Pokud už s Meridií máš dobré zkušenosti,tak jdi do toho.Budu ti držet palečky Mirka
Alfi
Mirka72
| 6. 5. 2009 18:00
Ahojky díky za opravu já si nebyla jistá, který z těch dvou to byl.A teda ten citronek z pet flaštičky to nebrat.To je rozpuštěná kyselina citronová.To radši rozbal citron a papej ho po kouskách.tak papapa Mirka
cubina
dzamelie
| 6. 5. 2009 16:52
Díky moc asi fakt potřebuju podporu, pořádně do toho dokopat. Já se z toho nachcípání konečně dostala ale řezali mi v pondělí pihu a hnisá to fuuuj tak mám zase jiný problémy...
Na meridii bylo super, že mi dodávala energii a to potřebuju, pamatuju si na první den, co jsem ji měla a na to ještě kafe... Ufff
cubina
Sydonie
| 6. 5. 2009 16:40
Však se držím co to dá, abych na tu váhu furt nelezla , ale už teď se cítím líp. S tou meridií se mi zatím hubne nejlíp co jsem kdy hubla a to jsem držela i dietu Lenky kořínkové myslím že tak rok a půl, ale hrozně mi vadilo, že jsem nemohla jíst kytičky a zvířátka dohromady.. to prostě není dieta na celej život
Pá Zdenča
blablabla
cubina
| 6. 5. 2009 16:36
Mirkuně Mirkuně máš pravduuž jedu zase jako fretka a stránečka mi nestačí nestačíbolí mě v krkoloj jdu si udělat čajík ať mě to neskolí a pak ty volenko dostanu zase počuni,že mám áčka papák bolavej čubák
Sydoniička
cubina
| 6. 5. 2009 16:32
čaučik,dík za pochvalu a já ti ani nevim kolik jsem měla přesně jsem motaničká čubinová něco kolem 70kilíček plus mínus znáš to jak kdy?!při 173cm.,už jsem před tím psala,že jsem až tak tolik nepotřebovala,ale jde to nějak samo,takže proč ne?jinak ti držim palečky ať jsi na tom stejně a pisánkuj jak ti lezou kilíska dolu a nevaž se hned tak za 14dní to už budou výsledky nevaž se odvaž se papík čubík
dzamelie
cubina
| 6. 5. 2009 16:26
Hojky ahojky,vítám tě zde mezi kočičkama meridiačkama klidně se k ní vrať je to s ní jednodušší a nemusíš tak myslet u toho na jídlo,protože jak už víš a máš s ní zkušenosti,tak ti to ani nedovolí!pokud jsi neměla žádné problémky je čas na ní naběhnout a začít bobulovat papík dnes pěknej hnusík počasík
cubina
Sydonie
| 6. 5. 2009 16:25
ahojda. To chce horkej čaj a relax. Taky doufám, že už přestane pršet. Koukám ty jsi pořád v trapu? čiperka, viď,
Kolik jsi vlastně vážila než jsi začala brát meridii? 9 kilo dole to už je pěkný číslíčko, tak snad se taky dopracuju k nějaké přijatelnější hmotnosti
zatím páčko
kusanec Jiřinka
cubina
| 6. 5. 2009 16:22
Jéjéjéjé Jiřnko ty jsi ale čičinkajsme na tom stejně co se týče těch áček viď?každopádně to pak vynahradíme tím,že se pěkně rozepíšem!papinky
čuba čubina koblihová
cubina
| 6. 5. 2009 16:19
Jééééé to budou gut štěňátka vidˇ koblížku mám taky pejska směsici a je nejlepší na světě jukni se a řekni sama?!
nervy nervy
cubina
| 6. 5. 2009 16:14
Náááááázdárek kočindy,jééééééžííííšmajrá už se hlásim opět do služebomlouvám se za áčko,ale byla jsem mimo a to doslova mimo pha a mimo no?tu vodu s citrónkem piju jak mi to chutná,někdy víc kyselejší někdy míň,podle počáska.mám další kilo dole což už je holčiny asi 9kilíček?myslim,že tak nějak a to je bomba no a dnes mě pěkně bolí v krku bleble a to počásí rozpinďouřený taky už mě neba
ahojky holky
dzamelie
| 6. 5. 2009 16:11
Tak koukám, že jsem narazila na dobrou diskuzi já meridii brala 3 měsíce a zhubla jsem, ale taky jsem přestala, zdála se mi moc drahá, ale asi se k ní vrátim. Taky začínám hubnout ale chybí mi odhodlání tak do toho, že jo
už beru meridii
Sydonie
| 6. 5. 2009 14:22
Ahoj holky. Tak už poslušně každé ránko(ještě když jsem v posteli ) polykám kapsličku meridie. Volala jsem si na merilinku a tam mi jedna paní poradila jak papat. Musím se přiznat, že jsem si ji chudáka hned ze začátku spletla s chlapem a celé mi to došlo až skoro na závěr telefonátu, který probíhal asi takto: "A co byste mi poradil.. A myslíte si že byste mi mohl.. Jste moc hodnej.." No zkrátka trapas. Paní to naštěstí nekomentovala No, ale hlavně mi poradila, že hodně lidí neví, že ikdyž sní třeba jen půl rohlíku s nějakým ovocem, ztloustně z toho, naopak když si k tomu rohlíku dáte plátek nějakýho dietnějšího sýra/šunky, tak nepřiberete!
Vysvětlovala mi, že pokud do těla dostanu sacharid v podobě půlky rohlíku, je nutno tělu dodat i potřebnou bílkovinu v podobě kousku sýra/šunky. Teď nevím, jestli bílkoviny štěpí cukry, nebo obráceně, ale hlavní je, že to funguje. Samozřejmě musím taky dbát i na množství, takže když jsem si dnes dělala oběd, (hrachovou kaši), myslela jsem na to a kromě pečiva jsem si k tomu vzala i 5dkg kuřecího párku. A ráda bych vám řekla, že už nevážím 137,8kg, ale že jsem sešplhala na 134,9 cca za 4 dny.
No, snad jsem vás neunudila k smrti jak je to dlouhé, ale mám z toho velkou radost. A tomu kdo si nevolal na merilinku bych doporučila, aby tam brnknul, poslali mi zdarma brožurku jak sestavit redukční jídelníček s energetickými hodnotami všech možných potravin. Taky jsem dnes šlapala přes půl hoďky na rotopedu tj. přes 500kj dolů + nějaké to protahovací cvičení(sklapovačky atd). Tak a teď doufám, že mi to hubnutí vydrží a že jsem to nezakřikla jak to tu rozkecávám Tak zatím pápá a nezlobte se, že je to tak dlouhé
alfina
Sydonie
| 6. 5. 2009 13:54
Čau alfi, náhodou si čtu příspěvky a chtěla bych tě tak trošku varovat. Píšeš, že taky piješ citronovou šťávu, ale že si kupuješ ten extrakt, že si nemůžeš vymačkávat ty citrony..
Ony totiž(když ten extrakt piješ často) se ti začnou uvolňovat dásně a kývat zoubky. Mě se to už jednou stalo, páč jsem si dělala párkrát citronádu a měla jsem pocit, že mi snad vypadnou všechny zuby! Pak jsem zjistila, že to je tím extraktem.. Prostě kyselý se nemá přehánět, trpí pak dásně a může to vést až k paradentóze a co se týče tý umělotiny co je v té citronce, to platí dvoj až trojnásob.
PS: já si koupila pastu Lacalut aktive, ta to pomáhá stabilizovat a zpevnit(myslím ty dásně)
Gabriela
alfina
| 6. 5. 2009 12:21
Tak Gábi Kde jsi?Netrpělivě čekám na ty sacharydy bílkoviny.Potřebuju zahnat večerní chutěJak to vůbec kdo dělá se sladkým Já jsem dřív o sladké moc nestála,ale teď vidím čokoládu a klidně bych se o ní poprala.T y tablety na mě mají nějak opačné účinky.Zatím si umím poručit,ale je to kruté. AHOJ AHOJ
Kobliha
alfina
| 6. 5. 2009 12:13
Tako to ti strašně závidím.To je ta lepší variantaAlespoň vidíš výsledky. Já tedy necvičím,protože na to jsem příliš lína.A chyby ve stravování dělám celý život.Jsem si toho vědoma a snažím se to změnit:Ale jde to ztuha.Vždycky jsem jedla jen když jsem měla hlad a i tak mi stačilo málo.A to je špatně.Ale donutit se k pravidelnosti je někdy problém.A nejhorší je to večer,když se hodím do klidu.To ani tak nemám hlad,ale honí mě "mlsná".Vetšinou se ovládnu,ale je to boj.Jediné co 100% funguje je zaměstnat ruce.Pletení,vyšívání atd.Pak je to v poho A překonám ten kritický čas 20-21hod. AHOJ AHOJ
Mirka72
alfina
| 6. 5. 2009 11:35
Musím tě malinko opravit Je vidět,že já z vás pamatuji nejvíc.tu písničku nezpíval Schelinger,ale zpívající bubeník Víťa Vávra.Jinak tě obdivuji kolik toho vypiješ.já se musím nutit.Vodu s citronem si dávám taky,ale kupuju si takový ten extrakt,protože si nemůžu v práci vymačkávat citrony.Nehledě na to,že mi strašně vadí,když se tam vymáčknou kousky dužiny.To si raději ten citron oloupu a sním. Ahoj
Mirka
jirinka
| 6. 5. 2009 09:29
Děkuji....O tom přípravku zdepotom poreferuj více, hlavně aby to bylo k něčemu dobré...A zvířátka jsem měla vždycky ráda. Když jsem viděla vyrůstat a hlavně zlobit děti mých sester, tak jsem tvrdila, že nikdy děti mít radši nebudu a že si koupi psa....no a dnes mam dva kluky a chtěla bych ještě holčinu, ale nevim nevim....
Jiřinka
Mirka72
| 6. 5. 2009 08:39
Jéééé ahojky Jiřinko!Další foto do galerie portrétů.Musím Ti říct ,taky jsi kočka.Já jablečný ocet moc nemusím,ale ted jsem si objednala nějaký doplněk pro odbourávání tuků a tam právě ten jablečný ocet je obsažený.Jmenuje se to Bromelain.Tak jsem na to zvědavá.Jsou to tablety a dneska by to mělo přijít.Tak ještě písnu,co to obsahuje.A se zvířátkama je radost.Tak se měj hezky a hezký i když propršený den přeje Mirka
všem
jirinka
| 6. 5. 2009 07:01
Tak se opět hlásím do služby! Pořád mam co na práci, nebo jsem s dětma venku a pak zas doháním co jsem doma nestihla, tak nepíšu často jako vy, ale zato si pak slušně počtu, jen už se občas neorientuju.....Četla jsem, že pijete vodu s citronem - to je dobré. Já si dávám vodu s jablečným octem, protože jsem od jedné dietoložky slyšela, že je moc dobrý na odbourávání tuků....Z počátku mi moc nechutnal, ale už z něj dělám i nálevy do salátů a obyčejný ocet mi nejede. A taky dle toho co zde čtu jsem docela ráda, že krom dětí a muže jiná zvířátka nemám.....
Čubina
Mirka72
| 5. 5. 2009 22:31
AAAA Ta nebo co? pak jí nebude stačit stránka přes den. Tak papa Mirka
přidávám se
Kobliha
| 5. 5. 2009 22:23
Mirko prosím tě,mohla by jsi čubajzovi zapsat další áčko,už na to nemám nervy .To je pořá slibuju,já se napravím a teď zas tohle!!!!!!!!! No a ti ostatní jak by smet.
Jsem v klidu
Kobliha
| 5. 5. 2009 22:20
Čusan , nemám obavynaše čuba,ikdyž jí je 6 let,chová se pořád jako štěně a navíc neměla své dny.A i kdyby,nemohlo se nic uskutečnit ,to by jsi musela toho prcka vidět .Takže je to v pohodě (doufááám)
kde jsou?
Mirka72
| 5. 5. 2009 22:12
Ahojky !Kde jste všichni Dneska večír jsme tu jen s Koblihou?Nebo je ještě brzo? papa Mirka
Hafíková Kobliha
Mirka72
| 5. 5. 2009 21:25
Ahojky! Jen aby se Ti pejskové nerozrostli. A z jedné misky jo ,to je jak na svatbě Ale pouliční směs bývá nejhezčí. pa Mirka

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
♥Jarka*Alice♥
7. 6. 2025 17:08
14461
..Magda
7. 6. 2025 16:34