Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Meridia
DiskuzePřidat názor
											jiřinka hezká hlavinka

Kobliha

| 6. 5. 2009 20:26

0

0
						Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
 super
super To pochopíme jenom my hubnoucí!! Za ten  "líbezbrív" se neomlouvej,to je jasnačka
To pochopíme jenom my hubnoucí!! Za ten  "líbezbrív" se neomlouvej,to je jasnačka  a zakřiknout můžeš jiné věci,takže klíďo piš
 a zakřiknout můžeš jiné věci,takže klíďo piš .
 .

.A kolik chceš sundat? Tady se můžeš i víc rozepsat
 .A kolik chceš sundat? Tady se můžeš i víc rozepsat ,ani se nedivím,že tě bolí v krku
 ,ani se nedivím,že tě bolí v krku ,kdyby jsi se pořád netrhala ze řetězu
,kdyby jsi se pořád netrhala ze řetězu díky za opravu já si nebyla jistá, který z těch dvou to byl.A teda ten citronek z pet flaštičky
 díky za opravu já si nebyla jistá, který z těch dvou to byl.A teda ten citronek z pet flaštičky to nebrat.To je rozpuštěná kyselina citronová.To radši rozbal citron a papej ho po kouskách
 to nebrat.To je rozpuštěná kyselina citronová.To radši rozbal citron a papej ho po kouskách

a to počásí rozpinďouřený taky už mě neba
 a to počásí rozpinďouřený taky už mě neba Jak to vůbec kdo dělá se sladkým Já jsem dřív o sladké moc nestála,ale teď vidím čokoládu a klidně bych se o ní poprala.
Jak to vůbec kdo dělá se sladkým Já jsem dřív o sladké moc nestála,ale teď vidím čokoládu a klidně bych se o ní poprala. nebo co? pak jí nebude stačit stránka přes den.
nebo co? pak jí nebude stačit stránka přes den.