Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Příhoda
Kobliha
| 5. 5. 2009 21:13
Dneska přijdu domů a zůstanu čučet jak puk ,naše čuba,(promiň čubino ),si klidně pozvala na zahradu nějakýho obšourníka,navíc je proti ní jak zajíc vedle slona a klíďo si spolu dali granule,rozhrabali trávu a vůbec jim to nebylo blbí.No a pak jsem zjistila,jak se tam dostal.Podhrabal branku a to naše černý tele mu s tím ještě pomáhalo.To je pro dnešek vše a myslím,že to stačilo .Jdu zatarasit branku!!!!!
Mirka a rozpočítávadlo
Kobliha
| 5. 5. 2009 20:59
Čusááááánek Mirko,ty si to ale umíš rozpočítat ,dnes už jsem si dala citrónový nápoj a je to dobrý,ba přímo osvěžující . Jirka Schelinger? Tak to už je opravdu hodně dávno ,jářku léta páně,ale ne,někdy v minulém století? Jo a ten čaj piju taky,jenom ale ten půllitr,snad to stačí.Takže díky díky zatím pa pa
Citronová Kobliha
Mirka72
| 5. 5. 2009 18:23
Přihodilo se to jednou v neděli,v parku jsme ji smutnou sedět viděli.Kluci měli řeči ,já je nevnímal ona byla sama nikde její pán.Já chci ji míííít,já chci ji míííít ,tu smutnou holku s citronovou šááálouuu.. Tak to byl Jirka Schelinger. To už je dávno. Jinak já mám jeden citron na den.Čtvrtku citronu na půllitr vody .Mám to tak zpočítaný 2 litry vody s citronem ,půl litru čaje na játra,2 kafe a ještě nějaký čaj ovocný. To je můj denní pitný režim. Tak pa Mirka
holky poraďte
Kobliha
| 5. 5. 2009 15:25
Dnes jsem si koupila citróny a ráda bych bumbala tu vodu s citónem jak už tady párkrát bylo zmíněno,jen nevím ten poměr.Jestli třeba do pulitru celý citron,nebo do třetinky půlku,no prostě vás prosím o radu jak je to nejlepší a také,kdy to pít a v čem,nebo na co je to dobré krom toho,že je to nejlepší vitamínek.Předem Vám děkuji,pak si na Vás připiji.Pa pa Kobliha
alfina
Kobliha
| 5. 5. 2009 15:15
Čauky alfi ,nezoufej,každý kilčo dobrý,možná to nepůjde takovím tempem,ale vydrž pohne se to .Já např.:ze začátku hubla strašně rychle a teď se to vůbec nehýbe.Sice cvičím jak o život,ale problém mám určitě ve stravování!!Počkám si na to rozvinutí sacharidů a bílkovin.Psycho-dieta je uřčitě dobrá,ale tu jsem držela před meridií a moc mi nepomohla .Tak hubnutí zdárek nazdárek,zatím pá pá
Gabča
alfina
| 5. 5. 2009 11:52
Ahojky Co kdybys víc rozvinula téma sacharydů a bílkovin.Ráda si nechám poradit. Nemám s dietama žádné zkušenosti,tak zkus nahodit vzorový jídelníček.Čím se vlastně všechny živíte?Já nejím moc ovoce,ale zeleninu na kila,hlavně rajčata(už aby bylo léto a byla levnější)nejím jogurty a knedlíky,ale miluju tvaroh,rýži tak nevím co dělám špatně.Raďte. AHOJ AHOJ AHOJ
všem spolubojovnicím
alfina
| 5. 5. 2009 11:39
Hlásím se o den později,než jsem měla v plánu.Ale po náročném víkendu jsem měla včera horečku,tak jsem neměla buňku vůbec na nic.Hlavmě to přežít v práci.Dneska už je dobře.Jak to všechny děláte Já zatím jen 1 kg a to je bída.Je pravda,že necvičím,protože představa, že se večer připlížím domů a ještě se dorazím cvičením....HRŮZA.Moc mě potěšila moje dcera,která vymyslela psychologyckou dietu------je děsně jednoduchá-------cokoliv jíš---říkej si ----je to zdravé,je to zdravé a hubne se po tom.Super ne????Jen je škoda,že to moc nefunguje,ale zase si člověk pochutná. AHOJ AHOJ AHOJ
Vetřelec a Mirka
Kobliha
| 4. 5. 2009 22:29
No teda chudák ježek,ta protivná sousedka mu určitě poleze na nervy .Ještě,že to nebyl ježek v kleci,takhle má alespoň šanci utéct.
Syduš
Kobliha
| 4. 5. 2009 22:25
Nazdááárek ,tak od zítřka to tedy vypukne?Super.Přeju ti ať to máš s tím jídlem podobně jako já,že nemáš ani pomyšlení a stravování si musíš hlídat,protože s milou a tučnými smetánky by to asi nefungovalo.Táááááááákže hodně štěstí,ať se daří a piš piš,nic nezakřikneš neboj !! pa pa,dobrou nerušenou noc.
cvičánek Míránek
Kobliha
| 4. 5. 2009 22:13
Ahóóóóóóój Míro,no tak třeba dnes jsem si zacvičila u práce,protože tak nějak z časových důvodů,jsem to prostě nestíhala.Jinak máme jeden týden aerobic ,ten je super a moc mě baví a druhý týden míče,což je zpevňování a formování postavy,taky dobrý ,ale aerobic mám radši .Ale v našem fitku,se jinak cvičí všechno možný,na co si jen vzpomeneš.Mažu navštívit koupelnu a hajdy na kutě,to počasí teda se mnou mává,jsem úplně vysátá kobliha bez marmelády.Pa pa a hezké sny.
Noční návštěva
Mirka72
| 4. 5. 2009 21:58
Ahojky! Ted jsem se vrátila z procházky!!!Psina venku štěkala,tak se jdu podívat ,kdože to k nám leze takhle pozdě a on na zápraží ježek jak bejk Tak jsem ho ulovila do kýblu a odnesla ho k jedný protivný sousedce do zahrádky. tak dobrou a nerušenou noc papa Mirka
Začínající Sydonie
Mirka72
| 4. 5. 2009 20:26
Ahoj Sydi! Tak at se Ti v hubnutí daří a na Milu a smetanáky ted nachvilku zapomen.Jíst 5 - 6 krát denně a to i když nemáš hlad. Pít 2-3 litry vody ,ovocné čaje neslazené,vody s citronem,černý čaj moc ne ten stavý a měla by si problémy s kakáním. Na Coca colu a jiné brčoly perlivé taky zapomen. A nediv se ,když nepujdeš 2 dny na velkou,tak je to tím,že máš menší přísun potravy a střeva než se zaplní ,tak to déle trvá. A přidej pohyb. Aerobik,plavání,brusle,posilovna atd. A nestyd se za to jak vypadáš,řikej si,že jsou i horší věci na světě než pár kilo na víc. Tak to je tak všechno a nezapomen podávat raport.Pa Držíme palce .Za pilulkářky Mirka
Cvičící Kobliha
Mirka72
| 4. 5. 2009 20:06
Čusánky Tak jak se Ti dnes cvičilo!? A co u vás vůbec cvičíte ? Já mám cvičící ty středy a pátky. Tak pa pa a cvičení nazdar!!! Zdar zdar zdar Mirka
Díky
Mirka72
| 4. 5. 2009 18:53
Ahojky taky děkuji za gratulace ke schozeným kilům. Díky papa všem Mirka
Kobliha
Mirka72
| 4. 5. 2009 18:50
Čusíčky Kobliho!Tak do Čubíka mám tak 30kg daleko. A to i co se týče vizáže. To nám neměla dělat s tou fotečkou!!! Nasadila latku vysoko,vysoko!!! Tak zatím papa Mirka
Čubííííííííkkkkkuuuu
Mirka72
| 4. 5. 2009 18:38
Čusíky tak nevim,která ta volba by byla lepší. Jestli babča v šátku nebo třicetiletá slepice,ikdyž i některé 30ti leté jsou již slepicemi!!! Tak se opatruj a měj se kráááásně . Mirka
Gabča
Mirka72
| 4. 5. 2009 18:22
Ahojky Gabčo ! Tak jak se uzdraví bolavé kotníky ,tak se uzdraví i srdce. Někdy to jde pomalejš,ale jde to.Hlavně si musíš věřit.Že Tě ex prudí,ukaž mu že si lepší a že máš navch a nenech se zdeptat .Držím Ti palečky s těmi výsledky. Pa Mirka
Ahoj holky
Sydonie
| 4. 5. 2009 17:00
Tak právě jsem se přichvátila z Brna uf! Páni, skoro celej den na nohách, a teď tam ke všemu začlo pršet a foukat. Tak jsem ráda, že jsem došla bez úhony, údy v pořádku Tak už mám meridii doma, ale začít to brát na noc-si myslím, že je zbytečný, tak začínám až od zítřka No, já se ze začátku nechci moc chlubit, páč to nechci zakřiknout , ale tak zkusím co to se mnou dělá a uvidíme Jinak nevím co s tím papáním, už od pátku se to snažím omezit, ale včera mě chytla žravka a snědla jsem celou milu i se dvěma smetaňákama Musím se nad tím zamyslet a omezit to co to dá.. chjůůů snad to zvládnu Díky a čusíky Syduš
Kráska inteligentní
Kobliha
| 4. 5. 2009 12:59
Čusáááánek, tak čubinečko o tom jsme tady ani nepochybovaly ,že by jsi byla zaostalá a bez inteligence .Tvé IQ na nás zářilo,jako ďas.No a moje hmotnost?Jsem na tom tak, že ještě 8kg a budu spokojená,jenom jí musím ještě domluvit,aby se trochu pohnula,že to ještě není konec.Já jí ještě ukážu,skusím si s ní dnes promluvit trochu inteligentně na nějaké vyšší IQ úrovni .Počasí mě přímo ssééééééérrrr......,ale aspoň že máme ty compjůůůtery a je nějaká bžunda .Tak papa měj se hezky,dobře,výborně,báječně,fajn a prýmově zdraví tě Koblíí
slepice libovice
cubina
| 4. 5. 2009 12:53
si děláš bžunďáka ne

Miri? super foto a přesněěě jsi ta na provázku nebo ta v tom šátku? haha viď,ale přesto nám to tedy vysvětli?!
Sydonie
cubina
| 4. 5. 2009 12:48
Ahoj,pisánkuj jestli už dlabeš bobule a na jídlo si myslim nebuděš moct myslet,já jedla co mě napadlo i když je fakt,že mě něky toho moc nenapadalo,neměla jsem vůbec hladco ti ještě můžu poradit je po ránu voda s citrónem,nastartuje tě to a rychleji se spaluje!no uvidíš a podávej info,zatim papapapapa čubinka
Gabik
cubina
| 4. 5. 2009 12:44
Ahojky,vítej zpět mezi námi,tady se bavíme a trochu i té energie dáváme!nemáš to jednoduché,ale soustřeď se hlavně na zdravíčko,je nejdůležitěšjí na světěaž se vše uklidní můžeš začít znovu z hubnutím,není všem dnům konecta voda s citrónkem je gut dělám to po celou dobu hubnutí,nej.po ránu nastartuje organismus a rycheji se spalujou tukoně!drž se a po každé,když ti bude smutno zavítej budem se těšíkovat papáček
sláva
cubina
| 4. 5. 2009 12:38
gratuluji gratuluji Mirinkosuper super pěkně ty kila ničíš za chvíli se nám ztratíš ne? hlavně se nevytrať z naší drbárničky byla by to škodička veliká a dnes to je fakt jen na domácí práce hnus fialovej venkuneva neva bude líp čusinky
aktivka
cubina
| 4. 5. 2009 12:34
Hele kobli,ty jsi velká bruslařka,by mi asi upadly hnátenky a drobné radosti ohledně dětí je stejně nejlepší lék na vše,na váhu prďánkuj to se poddá uvidíš!
pravdomluvec kobliží
cubina
| 4. 5. 2009 12:30
modelka?jejda pirožinko to už je ale opravdu laťka položená vysoko jinak je fakt,že to mé hubnutí je třeba menší než u každé z vás,nepotřebuji dát dolu moc,stačí mi 5-8kilíček a jsem jakž takž spokojenáa co se týče mé vizáže tam to prostě je tak jak to tam je na tom ale nic nemění,že jsem k tomu ještě prudce inteligentí hahaha to je bžunda to počásko mě nějak seránkuje se zkazilo ale neva,můžu pak s váma konverzovat zatim papiňáček poetko
Jiřinka
Kobliha
| 4. 5. 2009 12:23
ahojky Jiřinko,tak zase po nějaké pauze s námi,to je dobře. A co tvé užívání meridie,budeš už končit a dáš tu pauzu,jak jsi před časem psala,nebo jdeš do toho dál? A vlastně psala jsi,že máš 8kg dole,chceš sundat další dolu,nebo stačí?Jak jsi tu dlouho nebyla,strácím přehled.Tak pa pa a ozvi se
Miríseček
cubina
| 4. 5. 2009 12:19
Nazdárek perlivko klíďo nám foukni do éterku foto ze svatby,tě vočíhneme,když se nerada fotíš?!ale záleží na tobě,hlavně,že jsi fajn o vizáži to neni že?to je hnusně venku,já toto počásko neči neči neči!
čumiky
cubina
| 4. 5. 2009 12:14
Ahojky Jiřinečko,díky za komplimentíky,to se vždy krásně posloucháa co se týče toho hubnutí,jsem psala,že potřebuju třeba jen 5-8kilíček,jde to furt nahoru dolu a nahoru a dolu tak to se mnou je!pokusim se Vám poslat ještě aktuelnější foto ať to je přesnější ju?a jinak je fakt,že na vizáži nezáleží hlavně,že jsou tu prima baby se kterýma se dá poklábosit a které tě podpoří o tom to je jejejejeje zatim papinky Jiřinky od čubinky
Sydonie
Kobliha
| 4. 5. 2009 12:08
Nazdáreček Syduš,Tak dnes bylo velké zahájení užívání,nebo až od zítřka? Jinak to stravování,bylo u mě tak,že jsem to poněkud neřešila a jedla jak mě napadlo,ovšem pokud byla chuť.No a to možná byla chyba,protože teď mám váhu pořád stejnou a nic nového se neděje.Musím trochu vychytat jídelníček a víc se na to zaměřit.Tak dej vědět a držím palce a čekáme průběžné informace. Zatím páčko
Gabriela
Kobliha
| 4. 5. 2009 12:01
Čauky Gabčo,no musím ti tedy napsat,že to vůbec nemáš jednoduché a naprosto chápu,že se nemůžeš srovnat s nevěrou.Asi to ještě chvilku potrvá,ale spraví se to.Na bolavou lásku,je lék zase jenom láska.Spíš si říkám (ohledně tvé nemoci),že by jsi především měla být v klidu a vyrovnaná,aby ta potvora neměla šanci tě ničit.My tě tady všichni podpoříme,to je jasná věc a co se týče mě,budu na tebe myslet přeju ti,aby výsledky byly O.K. Taky se šetři,mysli hodně na sebe,udělej si třeba nějakou radost a dej vědět,držím palečky.Pa pa

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
♥Jarka*Alice♥
7. 6. 2025 17:08
14461
..Magda
7. 6. 2025 16:34