Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Meridia
DiskuzePřidat názor
											Příhoda

Kobliha

| 5. 5. 2009 21:13

0

0
						Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
 ,dnes už jsem si dala citrónový nápoj
 ,dnes už jsem si dala citrónový nápoj  a je to dobrý,ba přímo osvěžující
a je to dobrý,ba přímo osvěžující . Jirka Schelinger?
 . Jirka Schelinger?  Tak to už je opravdu hodně dávno
 Tak to už je opravdu hodně dávno ? Jo a ten čaj piju taky,jenom ale ten půllitr,snad to stačí.Takže díky díky zatím pa pa
? Jo a ten čaj piju taky,jenom ale ten půllitr,snad to stačí.Takže díky díky zatím pa pa
 Jinak já mám jeden citron na den.Čtvrtku citronu na půllitr vody .Mám to tak zpočítaný 2 litry vody s citronem ,půl litru čaje na játra,2 kafe  a ještě  nějaký čaj ovocný. To je můj denní  pitný režim. Tak pa  Mirka
  Jinak já mám jeden citron na den.Čtvrtku citronu na půllitr vody .Mám to tak zpočítaný 2 litry vody s citronem ,půl litru čaje na játra,2 kafe  a ještě  nějaký čaj ovocný. To je můj denní  pitný režim. Tak pa  Mirka

.Sice cvičím jak o život,ale problém mám určitě ve stravování
.Sice cvičím jak o život,ale problém mám určitě ve stravování !!Počkám si na to rozvinutí sacharidů a bílkovin.Psycho-dieta je uřčitě dobrá,ale tu jsem držela před meridií a moc mi nepomohla
!!Počkám si na to rozvinutí sacharidů a bílkovin.Psycho-dieta je uřčitě dobrá,ale tu jsem držela před meridií a moc mi nepomohla ,zatím pá pá
,zatím pá pá Nemám s dietama žádné zkušenosti,tak zkus nahodit vzorový jídelníček.Čím se vlastně všechny živíte?Já nejím moc ovoce,ale zeleninu na kila,hlavně rajčata(už aby bylo léto a byla levnější)nejím jogurty a knedlíky,ale miluju tvaroh,rýži tak nevím co dělám špatně.Raďte.
 Nemám s dietama žádné zkušenosti,tak zkus nahodit vzorový jídelníček.Čím se vlastně všechny živíte?Já nejím moc ovoce,ale zeleninu na kila,hlavně rajčata(už aby bylo léto a byla levnější)nejím jogurty a knedlíky,ale miluju tvaroh,rýži tak nevím co dělám špatně.Raďte. .Táááááááákže hodně štěstí
.Táááááááákže hodně štěstí .
.

.Ale v našem fitku,se jinak cvičí všechno možný,na co si jen vzpomeneš.Mažu navštívit koupelnu a hajdy na kutě
 .Ale v našem fitku,se jinak cvičí všechno možný,na co si jen vzpomeneš.Mažu navštívit koupelnu a hajdy na kutě Mirka
   Mirka

Tak jak se uzdraví bolavé kotníky ,tak se uzdraví i srdce. Někdy to jde pomalejš,ale jde to.Hlavně si musíš věřit.Že Tě  ex prudí,ukaž mu že si lepší a že máš navch a nenech se zdeptat .Držím Ti
Tak jak se uzdraví bolavé kotníky ,tak se uzdraví i srdce. Někdy to jde pomalejš,ale jde to.Hlavně si musíš věřit.Že Tě  ex prudí,ukaž mu že si lepší a že máš navch a nenech se zdeptat .Držím Ti  hlavně se nevytrať z naší drbárničky byla by to škodička veliká
 hlavně se nevytrať z naší drbárničky byla by to škodička veliká