Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Meridia
DiskuzePřidat názor
											Alfina

Mirka72

| 27. 4. 2009 21:34

0

0
						Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
 Když dva se rádi mají i v lednu je jak v máji
 Když dva se rádi mají i v lednu je jak v máji  tak páček srdíčkáček
 tak páček srdíčkáček .Mám  velkou radost
 .Mám  velkou radost .Tak pápápá čusík busík autobusík.
 .Tak pápápá čusík busík autobusík. . Nejsem žádný pecivál, ale držela jsem různé diety až mě to přestalo bavit a ten jojo efekt byl hroznýýý
. Nejsem žádný pecivál, ale držela jsem různé diety až mě to přestalo bavit a ten jojo efekt byl hroznýýý . Myslíte, že mi meridia pomůže? Tak zatím pá
. Myslíte, že mi meridia pomůže? Tak zatím pá jdu vše vyřídit ať nejsem líná čubinka a pak se opět spojim zatim pusiny od čubiny
jdu vše vyřídit ať nejsem líná čubinka a pak se opět spojim zatim pusiny od čubiny
 protože podle mých volných věcí mi stejně přijde,že mám víc schozených kil než váha ukazuje!je mi jedno kolik vážim hlavně,že to na sobě vidim a to dost
protože podle mých volných věcí mi stejně přijde,že mám víc schozených kil než váha ukazuje!je mi jedno kolik vážim hlavně,že to na sobě vidim a to dost
 tak vínečko? Čubinko? No nebyla jsi v tom sama,po té mé kolizi,jsme jeli ke známím a taky jsem si trochu cucla.Trochu vodvaz to musí být
 tak vínečko? Čubinko? No nebyla jsi v tom sama,po té mé kolizi,jsme jeli ke známím a taky jsem si trochu cucla.Trochu vodvaz to musí být ,tak zítra pěkně vyřizuj,zařizuj,ale hlavně z toho nebuď vyřízená,aby jsi nám mohla zase napsat pa
 ,tak zítra pěkně vyřizuj,zařizuj,ale hlavně z toho nebuď vyřízená,aby jsi nám mohla zase napsat pa a naše Míra vyvázla bez újmy a ještě nařezala dříví
  a naše Míra vyvázla bez újmy a ještě nařezala dříví .Zítra ráno vážení a pak frčim na roční prohlídku k ženské doktorce. Jinak Vás musím pochválit za příspěvky, všechny jsem je přečetla.Tak zatim čusíky všem. Pěkný a asi větrný zítřek přeje
.Zítra ráno vážení a pak frčim na roční prohlídku k ženské doktorce. Jinak Vás musím pochválit za příspěvky, všechny jsem je přečetla.Tak zatim čusíky všem. Pěkný a asi větrný zítřek přeje
 .Mám sedřenou nohu,naraženou prdku a krásný až na zem dlouhý z ostudy kabát
 .Mám sedřenou nohu,naraženou prdku a krásný až na zem dlouhý z ostudy kabát zkuz ještě vydržet,třeba to teprve přijde
 zkuz ještě vydržet,třeba to teprve přijde