Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Meridia
DiskuzePřidat názor
											klidně si zmizí

Kobliha

| 29. 4. 2009 12:18

0

0
						Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
 vše podrobněji až poté budu se těšíkovat páček schledáček
 vše podrobněji až poté budu se těšíkovat páček schledáček a ne,že mě zavrhnete
 a ne,že mě zavrhnete to by byla čubinka smutňoučká,protože by jste mi chybíkovaly takový primový buchty!!!!!
to by byla čubinka smutňoučká,protože by jste mi chybíkovaly takový primový buchty!!!!!
 No, postupně tam budu přidávat i jiné článečky. Teď tam pro vás mám i hystorický román Leopard a Orchidej o 28.kapitolách. Tak snad se vám bude líbit. Doufám, že to není nějaký porušení zákonů.. že to mám ve svém blogu..
 No, postupně tam budu přidávat i jiné článečky. Teď tam pro vás mám i hystorický román Leopard a Orchidej o 28.kapitolách. Tak snad se vám bude líbit. Doufám, že to není nějaký porušení zákonů.. že to mám ve svém blogu.. 
 Jinak bych tebe a všechny ostatní chtěla pozvat do svého blogu(deníčku). Je tam pro vás nachystáno nějaké počteníčko a třeba se i pobavíte.. PS: těším se na vaši návštěvu
  Jinak bych tebe a všechny ostatní chtěla pozvat do svého blogu(deníčku). Je tam pro vás nachystáno nějaké počteníčko a třeba se i pobavíte.. PS: těším se na vaši návštěvu
 .To radši at řvou. Tak brou noc a čusáááááánek hajáááánek   Mirka
.To radši at řvou. Tak brou noc a čusáááááánek hajáááánek   Mirka
 asi bude změna počasí!Vítr se utišil.Ted jsem dožehlila a mám toho až nad hlavu
 asi bude změna počasí!Vítr se utišil.Ted jsem dožehlila a mám toho až nad hlavu Jdu chrnět
 Jdu chrnět Lilo ze mě jak z konve,svalstvo mělo pohotovost a tep nahoru-dolu
 Lilo ze mě jak z konve,svalstvo mělo pohotovost a tep nahoru-dolu .Jednoduše řečeno zlatý aerobic,nebo míče
 .Jednoduše řečeno zlatý aerobic,nebo míče .A jaká byla noc s těmi  malinkými zelenými zvířádkami co řvou jak krávy?
  .A jaká byla noc s těmi  malinkými zelenými zvířádkami co řvou jak krávy? tak se mějte papapapa
  tak se mějte papapapa .  Tak zatím  papapa a písni jak jsi se rozhodla    Pa Mirka
.  Tak zatím  papapa a písni jak jsi se rozhodla    Pa Mirka