Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

klidně si zmizí
Kobliha
| 29. 4. 2009 12:18
Tak já se tady nervuju,že už dva dny přespáváš na úřadě,aby jsi si všechno vyřídila a ty si klíďo odjedeš na vesnici do klidu a my si tady můžeme prodřít klávesnici,aby jsme se na tebe dovolaly .Takže pro tentokrát to vyřešíme černým puntíkem,ale pokud se polepšíš,bude ti smazán .Pa pa ty zmizíku.
omlouvám se omlouvám se
cubina
| 29. 4. 2009 09:30
Nazdárek kočičky,po mě je tu veliká volačka a já nikde že?chci vám jen v rychlosti napsat,jsem mimo dosah počítače,teď píši od kamarádky,jela jsem za mamkou na kukandíčko do rodné vesničky,takže se opět připojim buď ve čtvrtek nebo v pátek!neplačte naplačte vše podrobněji až poté budu se těšíkovat páček schledáček a ne,že mě zavrhneteto by byla čubinka smutňoučká,protože by jste mi chybíkovaly takový primový buchty!!!!!
pardon
Sydonie
| 29. 4. 2009 09:06
sory, nějak se mi to tu kouslo a poslalo se to 2x
jirinka
Sydonie
| 29. 4. 2009 09:04
Ahoj kočko. Jsem moc ráda, že se ti můj blog líbil jj, dělala jsem to tam všechno já No, postupně tam budu přidávat i jiné článečky. Teď tam pro vás mám i hystorický román Leopard a Orchidej o 28.kapitolách. Tak snad se vám bude líbit. Doufám, že to není nějaký porušení zákonů.. že to mám ve svém blogu..
Dneska bych chtěla přidat i knihu Plamen a květ a Plamen v srdci, kterou si můžete přečíst celou na mých stránkách už odpoledne.
No, tak se na vás všechny budu moc těšit.
Zatím pac a pusy všeeem
jirinka
Sydonie
| 29. 4. 2009 09:03
Ahoj kočko. Jsem moc ráda, že se ti můj blog líbil jj, dělala jsem to tam všechno já No, postupně tam budu přidávat i jiné článečky. Teď tam pro vás mám i hystorický román Leopard a Orchidej o 28.kapitolách. Tak snad se vám bude líbit. Doufám, že to není nějaký porušení zákonů.. že to mám ve svém blogu..
Dneska bych chtěla přidat i knihu Plamen a květ a Plamen v srdci, kterou si můžete přečíst celou na mých stránkách už odpoledne.
No, tak se na vás všechny budu moc těšit.
Zatím pac a pusy všeeem
všem
jirinka
| 29. 4. 2009 08:47
Tak jsem opět mezi vámi a koukám jak se denně činíte! Musím pozdravid také Sydušku, protože jsem si dovolila reagovat na tvé pozvání do tvého deníčku a koukala jsem jako blázen. Doporučuji všem, aby k tobě nakoukli. Jestli všechno to co máš na fotkách jsi i vyráběla, tak před tebou smekám, mě se to totiž moc líbí. A veškeré srandičky mě fakt pobavili, je to prostě super.....! Taky jsi se zde ptala na Meridii a těhotenství po jejím dobrání. Já osobně nevím jaká doba je potřeba, ale hned to určitě nepůjde. S tím budeš muset vyrukovat na doktora. Já se zas těším až se budu moc opít a taky nevim jak dlouho budu muset po dobrání počkat, protože ty látky v těle určitě chvilku vydrží. Každopádně tady gratuluji k úspěchům těm které hubnou díky tomu, že nejsou líné a cvičí. Holky já kdybych se přemohla a cvičila, tak bych byla taky veselá jako vy, ale samotnou mě to nebaví a nemám v okolí nikoho kdo by se mnou někam chodil....no to stačilo, tak pá pá a já si vás tu zase brzy zkontroluji, třeba večer, tak pište pište!
Kobliha
Sydonie
| 28. 4. 2009 22:52
No popravdě, ráda bych už začala užívat Meridii, jak vás tu tak pozoruji Jinak bych tebe a všechny ostatní chtěla pozvat do svého blogu(deníčku). Je tam pro vás nachystáno nějaké počteníčko a třeba se i pobavíte.. PS: těším se na vaši návštěvu
Sydonie
Otík Rákosník
Kobliha
| 28. 4. 2009 22:49
No jasně,že Otíky ,ale pokud se bojíš o svůj pelíšek chápu Evidentně zde bude mít prostor i česká kinematografie.Táááákže ať už ulehneš jakkoliv :dobrou noc a ať tě žáby,totiž blechy štípou celou noc.
Kobliho dík
Mirka72
| 28. 4. 2009 22:28
Čusíky ty jako myslíš Otíky!!! ty já mám,to bych si ale proztrhla polštář,nebo bych se nevyspala vůbec.To radši at řvou. Tak brou noc a čusáááááánek hajáááánek Mirka
Obrana proti zelenáčům
Kobliha
| 28. 4. 2009 22:18
Škoda,že nejsi poblížpůjčila bych ti na noc traktoristický sluchátka,aby se ti lépe spalo .Tak i přes ten kravskej řev ti přeju hezké sny pa Koblížek
Sydonie
Kobliha
| 28. 4. 2009 22:11
Čauky ,můžeš být klidná nikdo se tu urážet nebude,to sem tak nějak nepatří.Tady pěstujeme dobrou náladu a pokud možno zábavu ,protože pak je to všechno tak nějak jednoduší .S těmi matracemi to máš podle mě jenom pocit,oblečení ani nescháněj,kupovala by jsi ho zbytečně a s tím těhotenstvím to nevím.Možná ještě někdo odpoví.Takže vzhůru do toho a půl je hotovo pa pa a dobrou noc
Já a zelený krávy
Mirka72
| 28. 4. 2009 22:05
Tak ahojky tak ty zelený krávy tu řvou zase asi bude změna počasí!Vítr se utišil.Ted jsem dožehlila a mám toho až nad hlavu Jdu chrnětTak brou noc a pááááááá všem čusíky Mirka
Jiřinka
Kobliha
| 28. 4. 2009 21:58
Ahoj Jiřinkóóóo ,tak sláva,že jsi se tu ukázala.Jen doufáme,že se ozveš dříve, než dobaštíš ty dvoubarevný válečky .Tak se čiň a dej o sobě vědět pa pa Koblížek.
vyřizující čubina
Kobliha
| 28. 4. 2009 21:51
Čubino , to pořád vyřizuješ,nebo jsi vyřízená z toho vyřizování??????
Koblížek--Jogín
Kobliha
| 28. 4. 2009 21:47
Slunce v duši...dnes jsem byla cvičit Jógu a to ti tedy musím říct " JE TO SÍLA " Lilo ze mě jak z konve,svalstvo mělo pohotovost a tep nahoru-dolu .Jednoduše řečeno zlatý aerobic,nebo míče ,tohle pro mě moc není.Dobrá zpráva ohledně tvé změny velikosti,já už jsem pro svá kůzlata také obstarala nové opláštění .To nám to pěkně jde co?? Já jsem o půl kg lehčí tedy 8,5 dole, takže výýýýýýbornýýýýý .A jaká byla noc s těmi malinkými zelenými zvířádkami co řvou jak krávy? Bolí mě celý člověk,tak chci dnes brzo chrňákovat.Hezkou a tichou noc,bez řevu pa pa.
ahojky
Mirka72
| 28. 4. 2009 20:30
Ahojky! Tak jsem zjistila,že nejen kalhoty ze mě padají ted mě začala opouštět i podprsenkanějak mi oplaskly prsiny či co!!! To je stav, tak holt si musim koupit nový chlívky tak se mějte papapapa Mirka
Jiřinka
Mirka72
| 28. 4. 2009 14:49
Ahojky Jířo!!tak jen doufám,že se v průběhu těch 10 dní ještě ozveš a né až po konečném vážení !! tak se opatruj a ahojánky Mirka
Díky za přivítání
Sydonie
| 28. 4. 2009 13:45
Ahoj holky, doufám, že se neurazíte že vás takhle oslovuje dvaadvacetiletý štěně. Před pár lety jsem vážila nádherných 86 kg a musím říct, že jsem si to opravdu užívala, získala jsem trošku sebedůvěru(a přiznám se, že jsem ji dost potřebovala) a už se dokážu smát i sama sobě. Ovšem teď už to moc k smíchu není. Např: pořídili jsme si úplně nové matrace s nosností do 130kg a asi po měsíci používání mi přijde, že ta moje je opotřebovaná Na sebe už taky nemůžu nic sehnat. No, můžu mít ještě jeden dotaz? Za jak dlouho po vysazení meridie můžu otěhotnět? Díky zatím páčko!
nestíhám!!!
jirinka
| 28. 4. 2009 13:02
Ahojky všem! Já žasnu co se tu děje když se tady pár dní neukážu...! Jsem moc ráda, že ti nejlepší se potkali právě zde. Jelikožmám už jen platíčko a půl, tak jsem se rozhodla, že se zvážím až vše dojím, takže se nebudu váhou tolik zabívat a třeba ještě něco zklepu. Samozřejmě vám všem dám potom vědět, jak tento pokus dopadl...Také zde vítám Sydušku. Ahoj Čau Čus Nazdárek...Jsem ráda, že jsis vybrala tuto netradiční diskuzi, protože tady se nebudeš nudit a hlavně s námi určitě zhubneš. Možná nehubnem díky Meridii, ale díky smíchu....Jestli jsi zdravá, rozhodnutá, tak do toho určitě jdi a uvidíš, jak to na tebe bude působit, ale každopádně ti držím palce a určitě né jen já!!!! Hlavně koukej napsat co a jak....Jdu trošku poklidit, tak zatim pa mé drahé anorektičky........
Mirka72
alfina
| 28. 4. 2009 12:26
Ahoj dík za radu Už mi to poradily a myslela jsem,že pár dnů vydržím a pak to teprve zkusím Ale nevydržela jsem a dnes ráno jsem hupla na váhu A vypádá to nadějně Snad tam nějaký ten úbytek je alespoň v dekách Tak uvidím za pár dnů Jinak všem děkuju za podporu tu jsem potřebovala Taky jsem včera poprvé neměla hlad Tak snad je to na dobré cestě Přeci jen už nejsem nejmladší tak to u mě asi chvíli trvá než se všechno správně nastartuje papa Alfi
Čubina
Mirka72
| 27. 4. 2009 23:07
Joooooo vyřízená!!!!!! Ještě asi po sobotě zchrouplá!!!!!! Páááááááááááááááá Mirka
Kobliha
Mirka72
| 27. 4. 2009 23:04
Já Ti děkuji za vyčerpávající informace a přeju Ti dobrou a ničím a nikým nerušenou pondělní noc.Pa čusíky a chrápáníky!! Jo ještě bych zapoměla .Asi 60 metrů od chalupy tu máme rybník a ty žáby řvou jako krávy a jak se vítr se nese od rybníka, tak to je jako by ti řvaly pod okny . Tak kunky kunky hop do tůnky Mirka
čubině
Kobliha
| 27. 4. 2009 22:58
Čubíííííííííkůůůů...........,tebe to vyřizování asi vyřídilo co??? Já jsem tě varovala !!!!!!!!!
Meridia celý rok
Kobliha
| 27. 4. 2009 22:53
Tak tedy meridii můžeš brát třeba celý rok,pak se udělá pauza,asi na měsíc a můžeš jí brát znovu.Tenkrát,když jsem ji začínala brát, volala jsem na merilinku,kde mi vše vysvětlili a jedna moje otázka byla právě tato.Musím říct,že se mi po tom telefonu opravdu věnovali a naprosto je neobtěžovala ta moje smršť otázek.Tak to je vše, pa pa pa pa pa pa
čáry máry
Kobliha
| 27. 4. 2009 22:43
ahojáááánek Mííííro ,chtěla jsem ti napsat,že já nesmím zůstat bez dozoru,protože pak to takhle dopadá. Co se týče koštěte,já letos poletím na mopu ,chci držet krok s moderní dobou .Docela se těším na čtvrtek a víš proč?? Protože je pak druhý den volno volno volno,pro mě tak vzácný den.Takže jdu chrnět dnes už toho bylo dost. pa pa a dobrou noc.
Čubínek
Mirka72
| 27. 4. 2009 22:30
Čusíky!Tak ostatní se vrhli na krvavé sporty jen ty jsi se dala na dráhu degustátorku kvalitních vína ještě v ***y černých šatičkách a jehličkách. To museli všichni čučet jako bych je viděla!!! Takhle tam stáli s hubou do kořán a navěřili svým očím!!!A tak to má být ,atˇ koukaj!!Jo jo.Tak sranda musí být to jinak nejde tak pa pa a dobrou hajánkovou noc čusíky Mirka
Kdo to ví atˇ odpoví
Mirka72
| 27. 4. 2009 22:20
Čusík Chtěla jsem se zeptat na jak dlouho se Meridia píše,nebo spíš jak dlouho ta kůra trvá?Jestli jenom ty 3 měsíce nebo půl roku? Díky za odpovědi. Pa Mirka
Koblížek obecný
Mirka72
| 27. 4. 2009 22:15
Čusánky Koblížku!Jak to děláte?Jedna sedřený kotníky ,druhá lítko či co.Jen Vás tu člověk nechá samotný a hned je to tu samý karambol .To my příště nedělejte.Jinak tady fučí jak blázen.Už pomalu si připravuji koště na čtvrtek ,až poletím na obhlídku.Tak doufám,že Vás všechny někde potkám. .Tak čusánky hajánky chrápánky papa Mirka
Sydka
Kobliha
| 27. 4. 2009 22:04
Ahoj Syduš,to je dobře,že jsi se k nám přidala ,dej se do toho a začni psát ,každý se tady s tebou rád rozdělí o názor,nebo rád poradí a je fakt,že něco mi fakt pomohlo.Hodně štěstí a úspěchů v boji s těmi nechtěnými kily pa pa a napiš nám..........Kobliha
Syduško beruško
Mirka72
| 27. 4. 2009 21:45
Vítám Tě mezi námi Meridiačkami Tak máš pár kilo navíc, tady je to jedno.Tady jsme všechny na stejné lodi.Jestli nemáš jiné problémy ,krom té Tvé váhy, tak do toho jdi Rozhodně Ti budu držet palce a myslím,že nejen já.Jsme tu ted fakt perfektní parta . Tak zatím papapa a písni jak jsi se rozhodla Pa Mirka

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
♥Jarka*Alice♥
7. 6. 2025 17:08
14461
..Magda
7. 6. 2025 16:34