Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Meridia
DiskuzePřidat názor
meridia
alfina
| 24. 4. 2009 14:02
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
.Deprese vyhoď z hlavy,venku je hezky a tvá váha se třeba ještě umoudří,ale chápu tě
.Tady je tedy partička co
,zavítali jsme až do světa hudby a dávné minulosti a je o zábavu postaráno.Tak držím palečky ať se ta nezbeda váha ještě pohne.Hezký sluníčkový den pa
pa.
Jsem tele,omlouvám se ti PORTIO, zkazila jsem tvůj název
. Nikomu to neříkej,neumím totiž psát
Šatičky,botičky,teď melírek no ty jdeš holka do sebe
,ale to je dobře.Já jsem také nasadila změnu,chodím na solárko, abych nebyla jak ředitelka vápenky
,nejdříve hněv,ale teď je mi to šumák,protože ty kila co jdou dolu mi to vynahrazují. Tak zatím papik a napiš nám Krasomilko
,vůbec jsem nemohla ovlivnit váhu
.
dpo.více zatim papíček čubinka nikdy zlobíčekpěkný den
,tak snad si udrží své dobré vychování a nebude se chovat jak HOLKY Z NAŠÍ ŠKOLKY.Hezkou dobrou,ale vy už stejně všichni spíte(jsem opět za sovu) a klidnou noc
..........pa
no nazdáárek,kontakt s váhou je velmi důležitý,momentálně se s ní scházím nejčastěji,takže mi vlastně ani nic jiného nezbývá
Vedlejších účinků je tam dost,ale záleží na tom ,jak se tělo s tím srovná. A ani nemluvím o tom,že se poslední dobou falšuje kde co a i prášky ,třeba Adipex retard - zlaté vejce se taky tomu řiká,to jsou také prášky na podporu hubnutí. Takže když už tak od doktora. Ale to je můj názor . Dobrou noc