Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Meridia
DiskuzePřidat názor
											meridia

zabral

| 2. 5. 2009 16:05

0

0
						Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
 každopádně se jim ten název povedl o tom žádná *** že?
 každopádně se jim ten název povedl o tom žádná *** že? papapapapa tralalalalala lalalala kočička se vdávala
 papapapapa tralalalalala lalalala kočička se vdávala
 .Zkouším lepší uvítací ceremonial,aby jsi tu vydržela déle a zase někam neprchla
 .Zkouším lepší uvítací ceremonial,aby jsi tu vydržela déle a zase někam neprchla tak paráda
tak paráda a jestli si všímáš napracovávám a napracovávám áčkajdu si dát něco k mňamce a vyrážim taky na sluníčko dokud tam sluňánkuje zatim papík bronzík ne ne spálík
 a jestli si všímáš napracovávám a napracovávám áčkajdu si dát něco k mňamce a vyrážim taky na sluníčko dokud tam sluňánkuje zatim papík bronzík ne ne spálík

,na pás jsem zapoměla,tak jsem přišla o dva body
,na pás jsem zapoměla,tak jsem přišla o dva body  a nakonec jsem musela nouzově přistát z důvodu povětrnostních vlivů
a nakonec jsem musela nouzově přistát z důvodu povětrnostních vlivů .Koukám,že se nám vrátil Čubik,tak sláva
.Koukám,že se nám vrátil Čubik,tak sláva  jinak teď už budu věrná a připojená a reagovat na aktualní vaše vzkázečky přeji nádherný víkendík a mám dole o jeden další kilík
jinak teď už budu věrná a připojená a reagovat na aktualní vaše vzkázečky přeji nádherný víkendík a mám dole o jeden další kilík Díky za podporu.Budu se snažit.V červnu vdávám dceru,tak jsem si dala závazek alespoň těch 5kg.Nechci jí udělat úplnou ostudu.Tak snad se podaří.Ušila mi perfektní šaty,tak pro ten vzhled musím taky něco udělat.teď budu mít náročný víkend,tak hned v pondělí hupnu na váhu a uvidíme.
 Díky za podporu.Budu se snažit.V červnu vdávám dceru,tak jsem si dala závazek alespoň těch 5kg.Nechci jí udělat úplnou ostudu.Tak snad se podaří.Ušila mi perfektní šaty,tak pro ten vzhled musím taky něco udělat.teď budu mít náročný víkend,tak hned v pondělí hupnu na váhu a uvidíme. Na sletu se nepotkáme,protože to nestíhám,ale zítra máme prvomájové sezení s grilovačkou.To bude lepší.Už jsem si zajistila dietní malou porci,tak se toho nebojím.A kdyby to náhodou selhalo,tak na víkend jedu na chatu a tam to rozhodně vypotím.
Na sletu se nepotkáme,protože to nestíhám,ale zítra máme prvomájové sezení s grilovačkou.To bude lepší.Už jsem si zajistila dietní malou porci,tak se toho nebojím.A kdyby to náhodou selhalo,tak na víkend jedu na chatu a tam to rozhodně vypotím.
 .To tam blíže není jiná možnost doktora? Možná je spíše nechceš měnit,jestli jsou v pohodě
 .To tam blíže není jiná možnost doktora? Možná je spíše nechceš měnit,jestli jsou v pohodě