Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Meridia
DiskuzePřidat názor
Jiřince
Mirka72
| 18. 4. 2009 18:50
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
. Jo a ženský může být babička hubená? Teď tu byli mladý a oznámili mi,že budu babča. Docela mladá a moc se těším
. Hubnout ale budu,aby se mě to mrňátko neleklo až mě uvidí. Jdu si dát s kámoškou skleničku. Snad mě to neporazí. Pa pa

Mirka
Tak to jsme na tom podobně, já taky jím tak 5x denne, no, spíš jím oběd a pak celý den zobu ovoce a zeleninu. K obědu si dávám bud polivku, nebo nějaký poloviční obidek. Vynechala jsem prozatím z jídelníčku sladkosti a pečivo. No a k pití vodu...a tedka si dělám kopřivovej čaj
Jestli něco nesnášim je to mytí auta a žehlení. Oboje mě čeká a musím to udělat.
K večeři jsem si dala rajčátka a je mi fain. Hlad jsem do dneška neměla a musela jsem se do jídla nutit. Nevím co mě dneska tak přepad. Teď už je to dobrý. Byla to chvilková indispozice. DOUFÁM. Zatím pa pa a spěte všichni dobře a bez divokých snů.
.Čaj určitě zkusím,lepší než prášky.Už jsem také myslela na to,jestli by to nechtělo posílat do žaludku něco přírodního.Na areobic jdu v pondělí,tak už se těším
.Tak třeba dneska,dala jsem si s rodinkou přiměřenou porci večeře,ani jsem to nedojedla, pak mi bylo těžko a měla jsem pocit,že jsem se děsně přejedla
.Doufám,že tu svalovou hmotu nebudu nabírat moc dlouho,to by mě asi nebavilo
.Ráda bych,aby zítra nepršelo,chtěla bych vyzkoušet nové brusle
.Tak hezký večer Kobliha
Kdo chce dělat tak si práci najde i když někdy to dá moc úsilí.Tak vítej zpátky
Moje váha byla kdysi také 52 kg a budu ráda, když se dostanu na 65. Někdo z vás tam píše,že mu teď váha stojí. Myslím ,že Kobliha. Možná nabíráš svalovou hmotu a to se na váze neukáže, ale budeš hubnout na objemu. To nemám ze sebe.To bylo v televizi v tom Jste to co jíte. Tak žádné depky z toho,že váha neukazuje míň. VYDRŽÍME. Pa pa