Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Kobliha
Mirka72
| 14. 1. 2010 21:40
Jo Mám
zmrzlá Kobliha
Mirka72
| 14. 1. 2010 21:38
A víš že jo
bigcrazy
Mirka72
| 14. 1. 2010 21:35
Já se po porodu taky živila zdravě a měla jsem pohybu s 3 dětma a rozestavěným barákem až kam a nic . Prostě každýmu vyhovuje něco jinýho. Mirka
farmaceut
Kobliha
| 14. 1. 2010 21:31
no to máš jistě pravdu,ale když mi bylo jako tobě zhubla jsem jedna radost,pomalu ani nevím jak,
s věkem se všechno mění,takže si to řekneme za 14 let co ty na to?
Mirka
Kobliha
| 14. 1. 2010 21:27
Čusánky trolejbusánky
tak tak.......přímo mi to leze krkem.........................nemáš pro Koblíka letní fotečku na zahřátí??????????
Kobliha už dost promrzá
Kobliha
Mirka72
| 14. 1. 2010 21:21
Čusákybusákyautobusáky Taky už ti ta zima taky leze na nervy jako mě? Dneska jsem koukala na letní foto a už aby to bylo Jinak mě brzo klepne Pepka depka. Tak pápá Mirka
Meridie
bigcrazy
| 14. 1. 2010 21:20
Ano Meridie ovládá centrální nervový systém. Jsem farmaceut takže vím o čem mluvím a nešla bych do toho. Hubnout raději zdravě...
pina
Kobliha
| 14. 1. 2010 21:09
Ahoj Pipí
tak co budoucí maminka? Jak si vede?
Ve filmu 101 Dalmatinů ,měla Perga docela dost štěňátek
tak dej vědět,kolik jich Sárinka má,až to bude mít za sebou
držím palce......................pa pa Koblík
bigcrazi
Mirka72
| 14. 1. 2010 21:00
Ahojky ! I já pomocí Meridie 10 jsem shodila 21 kilo za 8 měsíců a také si váhu držím. předtím jsem se o to pokoušela 2 roky a výsledek 0 Tak Mirka
bigcrazy
Kobliha
| 14. 1. 2010 20:53
Ahoj velkej blázne
taky se cítím skvěle,když jsem shodila 18 kg,
ovšem pomocí meridie a váhu si stále držím!!!!!

způsobem jakým tady píšeš,jsem se o to pokoušela rok a výsledek nula..............................
takže díky za nabídku a radu,ale nic pro mě......................
.............................zdravím Kobliha
Doplňky a diety
bigcrazy
| 14. 1. 2010 20:06
Žádné tabletky ani diety!!! Ani jedno není účinné a HLAVNĚ ZDRAVÉ!!! I bez toho jde shubnout. Jen pomocí zdravé stravy a pohybu toho můžete docílit, aby Vám to vydrželo a bylo to pro Vaše tělo dobré a zdravé! Já jsem tak shodila 17kg. Cítím se lépe a mám větší sebevědomí. Ráda pomohu a poradím. Klidně pište..
huráááá
jitule83
| 14. 1. 2010 16:27
Tak konečně po 5 dnech jsem se dostala pod 67kg tedy 66,8kg a to bez vedlejších nežádoucích účinků.
Je mi fajne...
Silnější obdoba Meridie či Lindaxy
IrenaM
| 14. 1. 2010 15:21
Dobrý den, nabízím velmi silnou verzi tablet na hubnutí. Vyzkoušela jsem je na sobě a po všech marných pokusech je to konečně něco co naprosto zablokuje chuť k jídlu, nehoní mě mlsná a spaluje tuky bez trápení se hladem.Ráda se podělím o své zkušenosti , popřípadě poradím s vyváženým jídelníčkem či tělesnou aktivitou. Kontaktujte mě pouze na email sibutraminum@centrum.cz.
Veverka
pipina
| 14. 1. 2010 10:03
Ahojky Veverko,
tak brusle ještě nejsou, včera jsem volala co a jak a přijdou až v pondělí, místo slibovaných 2 prac. dnůDcera mě den co den uhání....ostatní děcka bruslí a ona nic....stejně jsem koukala,že spíš blbne s klukama......budu jí muset začít víc hlídat
Štěňátka zatím nic.....bedlivě Sáru kontroluju a myslím,že už má lehké bolesti....chudinka malá......no malá...je to dalmatinka a březost z ní udělala kouličku.....byla hrozně žravá
Co se týče počítače....ani mi nemluv....ten můj koupil LCD monitor a už 14 dní není schopnej se rozloučit s tím starým (obrovská kráva monitor), prý je to mercedes mezi monitory.....to asi byl,ale tak před 10ti roky
Jdu vyndat chleba....už na mě pekárna pípá......taky ráda semínkový....ani jsem jí nechtěla a teď si nemůžu chleba z ní vynachválit
Tak buď hodná holčička a měj se krásně Pipina
stávka
avonka
| 13. 1. 2010 23:24
ahoj holky děkuju za podporu, to sem potřebovala slyšet
pipík
Kobliha
| 13. 1. 2010 22:09
Ahoj pipi
moc ti tleskám,to je dobře,že to jde dolů
já už jsem trochu oplaskla,tak snad budu v pohodě,akorát mě štve,že teď nemůžu chodit cvičit,ale jídlo si teda držím a snažím se hodně chodit,to je tak jediný sport,který momentálně provozuju
přeji Sárince,budoucí mamce,aby to dobře zvládla a ty vlastně taky..............a malý štěněcí miminka??? to musíš poslat foto
tak se držte a zatím papa Koblík
veverča
Kobliha
| 13. 1. 2010 22:03
Ahoj Veru
tak se zimou se už pomalu loučím,hlavně z důvodu,aby mě už tolik netrápily ty záda.Zítra jdu k MUDr. na kontrolu a asi skončím na rehabilitacích,jelikož se můj stav moc nezlepšil,na cvičení nemůžu,jakákoliv práce je pro mě náročná,jelikož jí neustále doprovází řezavá bolest dole v kříži.................no nic,ono se to zlepší " Prťka "musí vydržet
a kouření?.............taky mám malý úspěch,byla jsem silný kuřák a co jsem poznala manžela,začala jsem to omezovat a dnes jsem na 8 denně,někdy deset
můj milý je nekuřák,takže ono se to tak trochu nabízí,
no a kdybych přestala,tak jsem jistě jak koule,např: v těhotenství jsem přestala a když jsem šla do porodnice,měla jsem 30 kg nahoře.......hrůza
Jo jdu chrnět,zítra mám náročný den
tak papa Koblík
kobliha
veverka123
| 13. 1. 2010 19:36
ahoj koblížku,sněžení nám ustalo,tak si můžem trochu odpočinout,než přijde druhá vlna.Zatím mráz docela ušel,ale možná se to ještě zhorší.Teplo od nohou na ledviny určitě!Paráda,neparáda,hlavně nenastydnout.Já občas mívám problémy s močákem,tak se taky snažím udržet nohy v teple.Nosím teď sněhuli a je mi dobře teplo,nedá se v nich sice do Alkronu,ale když je šoupnu pod kalhoty,tak to nevypadá nejhůř.Taky jsem si koupila termovložky(do bot),i když i jinde by se možná šikly..No já myslím,že zimy už bylo dost a bez jediné uroněné slzy bych se s ní rozloučila.Co ty na to?
Nedavno si tu taky komentovala téma kouření.Já jsem tky kuřák a docela mi to štve,pominu-li to,že mužskej stále nadává.Alespoň jsem kouření omezila,tak na 5 cigaret denně,což považuji za úspěch,ale přestat úplně se mi asi nepodaří.Taky mám strach z toho,že bych začala přibírat.Moje bývalá kolegyně z práce,když přestala kouřit,během půl roku nabrala 10kg.
Dělala jsem jídlo na zítra,kuskus se zeleninou,moc mi chutná a pan***.Ještě jsem dělala slaný koláč ze špaldový celozrnný mouky s tuňákem,olivama,rajčatyporkem a sýrem.Dělala jsem z ní v neděli i sladkej koláč s cotaggem a ovocem a všem to chutnalo.V Plzni se dá celkem bez problémů koupit,tak z ní občas něco upeču.
Zatím se měj hezky,pozor na nastydnutí,jdu se podívat na předpoveď počasí.Pa
pipina
veverka123
| 13. 1. 2010 17:47
ahoj Pipčo,tak co brusličky,už si je prubla?Já už měla taky takovejnápad,ale zatím jsem ho nerealizovala.Možná o víkendu,ale to bude plnej rybník dětí a už slyším ty hlášky,jak stará k..... se jim tam plete.
Brusle máme doma jedny,jsou sice naší Jitky,ale nohu máme stejnou,tak by to šlo.Docela mi to láká.
No a co štěňátka,už jsou na světě?Co máš za fenku?Já mám chodskýho psa,taky fenku,ale štěňata jsme neměli,asi bych je pak nechtěla nikomu dát.
Do tajů nového windouwsu asi hned tak neproniknu,nebaví mi u toho vysedávat příliš dlouho.Nějaké teoretické informace jsem načerpala od kluků v práci,tak uvidíme.U nás v rodině nikdo v oblasti počítačů nevyniká,nejlíp umí Jitka,já s Vénou jsme tak na stejný úrovni a ten můj mužskej si umí otevřít počítač a přečíst meil a to je asi všechno.Naštěstí máme kamarády,kteří tomu rozumí,tak poradí.
Blahopřeji také k úspěšnému novoročnímu hubnutí,ještě,že ty vánoce nejsou častěji,viď.Já sice nepřibrala,ale jsem taková lenivá,ještě jsem se pořádně nerozhýbala.
Pekárna od ježíška je super,taky by se mi docela hodila,i já mám ráda semínkový pečivo všeho druhu,třeba,když budu hodná,dostanu ji taky někdy.Musím se zmínit,i když žádné výročí není na obzoru.Tak zatím pa a sportu zdar!
Vyzkoušená dieta
IvaSabova
| 13. 1. 2010 16:35
Ahoj já jsem také začale chudnout ,jsem hodně přibrala a tak jsem se rozhodla s tím něco dělat.Moje kamarádka mi pomohla .Zhodila lehce za půl roku má skoro 20kg dole a nejlepší je to že jdou dolu jen tuky a ne voda jak je zvykem .Beru to od začátku prosince a mám 4 kg dole a 5cm obvod břicha,4 cm prsa a stehna taky 4 cm.Mohu vám také poradit .Iva
meridia
mnam
| 13. 1. 2010 15:28
ahojík Holky. Jsem tu nová a po přečtení vašich diskuzi, se chci napsat, ze meridii 15 mám už 14 dní a zhodila jsme jen 1,5 kg. Hlad mám pořád , spím jak dudek, snad jediné co mě trápí je velká žízeň. Tak nevím jestli to začne ještě nějak působit a nebo moje tělo na to nereaguje. Měřím 162 a vážím 68kg. Má někdo takovou zkušenost a nebo všici tu chudnete 6 a více kg za týden ? Myslela jsme si že ze začátku se to pohne rychleji ...

Díky
kila nejdou dolů
Jituli
| 13. 1. 2010 14:00
Tak moc děkuji za povzbuzení. Už jsem to skoro vzdávala.
Koblížek
pipina
| 13. 1. 2010 13:25
Ahojky Koblížku,
hlásím první výsledky.....už je dole 1,2 kg z těch nabraných svátečních kilíček, tak mám radost ....
Včera jsem byla na pilatesu a dala nám pěkně zabrat....aspoň mi to tak přišlo ...ale cítím svalíky....
Jsem tu jak na trní......naše hafina Sára bude mít každým dnem štěňata....je to prvorodička a z pánského osazenstva statku to nikoho nebere.....prožít si porod na vlastní kůži na ně!!!
Připravila jsem jí pelíšek a už jenom leží a funí a taková ufňíkaná je......já s ní snad budu dneska v noci i spát
Jdu radši udělat kontrolu.....měj se fajn Pipina
Avonka
pipina
| 13. 1. 2010 13:17
Ahojky Avonko,
přesně jak tu psaly holky.....buď v klidu, každá z nás měla tohle období,ale zase se to rozjelo.....už to pak jde pomaleji,ale zase jistě
Drž se a neházej flintu do žita jak se říká
Měj se krásně Pipina
avonka
Marbulka
| 13. 1. 2010 12:56
Ahojky,
já myslím že se to zase rozjede. ono asi nejde ani v kuse stále hubnout a hubnout. tělo se asi na chvilku zastaví, odpočine, zhodnotí a zase to určitě začne jít dál dolů
Držím pěsti
Jituli
Kobliha
| 13. 1. 2010 12:25
Ahoj Jitko
vítám tě mezi námi a přeji hodně štěstí v hubnutí
mě se kila zpátky nevracely,až teď přes ty blbý vánoce (asi 3 kg nahoře) jinak ne
A proč ti nejdou kila dolů? Je možné,že jsi blízko své optimální váze a pak to jde pomaleji,tak vydž a dál bojuj, jistě se to pohne
Ahojky Kobliha
avonka
Kobliha
| 13. 1. 2010 12:18
Ahoj avonko
hlavně klid a nestávkuj
tohle se mi stalo několikrát,když jsem meridku brala,je to normální a zase budeš hubnout neboj,jen trochu trpělivosti
tak se drž a dej vědět
pa pa Koblík
stávka
avonka
| 13. 1. 2010 11:59
ahoj ve spolek, beru meridii už dva měsíce a ted s emi po 9 shozených kg váha zastavila už přes týden se nehla, jaký s tím máte zkušenosti je to konečná mýmu hubnutí nebo se ta to zase za čas rozjede? pár (10-15)kg bych ješte potřebovala shodit. děkuju
kila nejdou dolů
Jituli
| 13. 1. 2010 11:48
Ahoj všem příznivcům meridie.

Mám dotaz. Už beru meridii víc jak týden, chodím na aerobik a občas i do posilovny, ale vůbec nehubnu. Tělo se mi možná kapku formuje díky cvičení, ale na váze žádná zmněna. Máte některá podobnou zkušenost?

Děkuji za odpověď Jitka
:-D
jitule83
| 12. 1. 2010 20:26
Tak už beru prášky 4 dny a žádné vedlejší účinky na sobě nepozoruji, pouze se dostavila zácpa Ale s tím si poradíme. Pomalu mi začínají plandat kalhoty na zadku, tak uvidíme, jak to půjde dál. Mám jedno teplé jídlo denně a stačí mi to na celý den. Dojídám se ovocem a to krásně stačí. Hlad nemám tedy vůbec...
Ve skříni mám jedny moc pěkné, bílé kalhoty, co mi jsou malé a strašně se na ně těším

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
7. 6. 2025 11:33
14459
cudlik
7. 6. 2025 13:10
73459
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55