Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Marbulka
monicca
| 16. 1. 2010 17:49
Marbulko a taky si za něj platila tak málo? Je mi to nějaký podezřelý !
Ale jak je vidět, tak snad zabýrá, tak uvidíme
monicca
Marbulka
| 16. 1. 2010 16:37
Sibutramin beru já, a mám zatím dole za 11 dní 2,7kg
veverka
Mirka72
| 16. 1. 2010 14:38
Ahojky Veveruško! Mě už ten sníh taky leze krkem a to má ještě padat,jako kdyby ho nebylo už dost.I já se těším na jaro i na ty zelený ukvákaný žáby, co nám tu řvou večír na rybníku a je to vždycky o nervy Jóó už aby to bylo. V tomhle počasí taky nerada jezdím. Jen když je nasypáno a umrznuto. Tak zatím papa Mirka
kobliha
veverka123
| 16. 1. 2010 14:34
ahoj koblížku,tak co,už je líp?Není to žádná sranda,viď a uzdravování je pomalejší.
Dneska má přijít Jitky kamarád,co dělá počítače,na ten náš novej kompjutr,aby ho konečně nainstaloval a šel tam i internet,abych nemusela mít nalepenou hlavu i s brejlema na obrazovce na tom našem starém muzejním kousku.Je to opravdu vykopávka a možná má i historickou hodnotu.Jsem sama doma,Vláďa se jel podívat na Elišku,Jitka jela za kamarádkou a Véna slouží na záchrance.Tak si užívám klidu.Praská v krbu a je to docela příjemný.Ale rokvetlá zahrádka by se mi líbila podstatně víc.
Bedriska
Mirka72
| 16. 1. 2010 14:28
Ahojky Médíku Bédíku!!! Tak jsem koukala jako vyvoraná myš čím jsi si prošla.To jsi opravdu měla štěstí v neštěstí a nad tebou stál ne jeden ,ale aspon 10 strážnejch andělů ( Jednoho ti posílám v příloze) a jsem moc a moc ráda že jsi tu s náma . Tak ti přeji brzké uzdravení ,odpočívej a nech se rozmazlovat Na auto se vyprdni,jsou to jenom plechy. Tak papa Mirka
mnam
veverka123
| 16. 1. 2010 14:24
ahoj Mnamko,udělej si rozvrh jídla,alespoň pětkrát denně,který by obnášel vyváženou stravu,tj dostatek bílkovin,sacharidů a vitaminů a společně s pohybem to určitě půjde.Já si také myslím,že problém je v tom,že jíš nedostatečně a tělo si dělá zásoby,aby nehladovělo.tak ahoj a držím palce.
bedřiška
veverka123
| 16. 1. 2010 14:20
ahoj Béďo,tak tos měla ještě při vší smůle štěstí,žes dopadla tak,jak si dopadla,čert vem auto.Běhá mi z toho mráz po zádech.Tady ty silnice taky za moc nestály,ale u vás na Moravě to bylo ještě horší,viď.Pokud nemusím,tak autem nikam nejedu,naše Jitka,ta raděj nejezdí vůbec.Tak ti přeji brzké uzdravení.
Já po vánočním lenošení dobrý,nepřebrala jsem nic,ale taky jsem skoro vůbec nehřešila,pominu-li smaženýho kapra.Tak jsem ráda.
Počasí se trochu umoudřilo,ale zase má v neděli začít sněžit,tak se máme na co těšit.Papa a zase se ozvi,jak je.
mirka
veverka123
| 16. 1. 2010 14:13
ahoj Miruš,krásná jarní motivace,už aby to bylo!Mám už taky zimy plný zuby a jsem z toho nějaká unavená.Tak jsem jen doma a v práci,když přijdu domů,je většinou tma a zima,tak už nikam nevylezu,akorát tak odklidit ten sníh,ale to bych si raději odpustila.
Ještě,že mám doma alespoň to kolo,jijnak bych úplně zlenivěla.Už se moc těším na sluníčko.
Jinak vám s Koblihou dávám za pravdu co se týče té diskuse s farmacentkou.Já jím docela zdravě pořád a s pohybem to není taky úplně nejhorší,ale bez meridie bych nezhubla.Pravda je taky,že s přibývajícím věkem je čím dál tím horší zhubnout.Tak holt si člověk musí pomoci trochu tou chemií.Ono být tlustá taky není pro zdraví nic moc,takže co je lepší,viď.Tak zatím ahojky.
Kobliha
monicca
| 16. 1. 2010 12:58
Ano Kobli, nechala jsem si dát ten Subitramin. Na receptu byla sice meridia, ale asi to jde zaměnit. Cena je až moc podezřelá, prošlý není, exp do 11/2010. Prý je teď v akci nebo co. Proto se ptám, jestli ho tu někdo taky nechroupe.
Budu vás informovat, jestli na mě funguje, když meri NE!
monicca
Kobliha
| 16. 1. 2010 11:58
Ahojky Moni
o Sibutraminu jsem slyšela,ale jen že je také dobrý a je podobný meridii
a ty tedy máš ten Sibutramin? , protože jestli ano,tak budu moc zvědavá,jestli by jsi měla větší úspěch v hubnutí,no a ta cena je teda hodně zajímavá
dej vědět a zatím papa Koblík
Sibutramin
monicca
| 16. 1. 2010 10:37
Čauky holky. Tak nevím,jestli jsem právě neudělala chybu. Nechala jsem si předepsat Merdii 15mg, ale v lékarně mi nabídli Sibutramin-Teva. Lékarnice mi ukazovala,že je to to samé složení jako meridia, ale mnohem levnější. Za meridii chtěla 1300 Kč, za Sibutramin 570 Kč. Je to 100 tobolek.
Myslela jsem,že když mi meridia nezabrala,třeba tohle zrovna ano. Máte s ním někdo zkušenosti?
Hubněte bez pocitu hladu a trápení chutěmi
IrenaM
| 15. 1. 2010 23:56
Dobrý den, nabízím velmi silnou verzi tablet na hubnutí. Vyzkoušela jsem je na sobě a po všech marných pokusech je to konečně něco co naprosto zablokuje chuť k jídlu, nehoní mě mlsná a spaluje tuky bez trápení se hladem.Ráda se podělím o své zkušenosti , popřípadě poradím s vyváženým jídelníčkem či tělesnou aktivitou. Kontaktujte mě pouze na email sibutraminum@centrum.cz.
jitule
Kobliha
| 15. 1. 2010 21:44
Ahoj Jitko
nezbývá než souhlasit
v posilovně bych za čas byla jednou taková
spalovat tuky a zároveň posilovat,jedině tímto způsobem
jen tak dál a hubnutí zdárek nazdárek
Koblík
natyna
Kobliha
| 15. 1. 2010 21:40
Ahoj Naty
tak hlavně,že to šlo ven.........to byla úleva co????
ale přítel je teda kus a sama jsem zvědavá,jestli si otevřete " ovoce,zelenina ",nebo jestli budete mít narušenej rozpočet
tak držím palce,nejen tobě,ale i tvému chlapákovi
zatím papa Koblík
Bedřiška
Kobliha
| 15. 1. 2010 21:37
Ahoj Bédíku
no teda doslova jsi mi vyrazila dech
téhle věci se bojím každý den,bojím se i o manžela,jelikož jezdí každý den autem,je obchoďák a tohle je nejhorší,když tě někdo nečekaně smete !!!!!!!!
Máš jistě svého strážného anděla a jsem upřímně ráda,že jsi holka v pořádku a žiješ !!!!!
Přeji ti,aby jsi byla brzy fit a nic podobného se ti už nikdy nestalo !!!!!! ............... na kila co máš navrch se vy......,hlavně,že jsi celá !!!!!!
Tak Bédí,ať se ti daří a hlavně zdravíčko
zatím papa Koblík
Pozdrávek
Bedriska
| 15. 1. 2010 21:28
Ahoj moje milé šikulenky,Miruško,Koblíženko,Veverunko...atd...moc vás všechny zdravím.Už dlouho jsem zde nebyla, no a důvod ? Zítra to bude měsíc, co jsem měla autonehodu. Dnes už je mi hej, ale napálil do mě mladý boreček, dostal smyk a já neměla kam uhnout.
Naštěstí se mnou nejeli chlapci ,to by byla asi tragedie.Měla jsem pásy,ale jelikož mi ,,šel motor naproti",tak jsem měla silně pohmožděný hrudník.
Auto je na odpis,ale já přežila,zaplať bůh. Jak se u nás říká ,,andělé se mnou měli hoknu,jako hrom".
Zatím jsem na neschopence,ale mám zapůjčený elektrom. přístroj BEMER, asi to fakt funguje, je mi daleko líp....no a kilečka aktuálně ? 81,5 kg (původně 93)
takže jsem zhubla původně 14 kg na 79 a teď mám 2,5 zpátky. Meri zatím neberu,ale jen jek nastoupím do práce,tak se na to opět vrhnu. Jo a díky všem za předvánoční radu ohledně rotopedu, Ježíšek se pochlapil a už jsem na něm dokonce teď 3x v týdnu jela (ještě to není ono,ale já zabojuju). Mějte se hezky a všem gratuluju,co pokračují v boji s kylíčky....¨Béďa
to byla rychlost...
natyna
| 15. 1. 2010 15:55
Ahoj holky,já měla skoro pořád zácpu,ale dneska jsem si uvařila fazolovou polívku a musela jsem z vycházky letět jako blázen rychle domů abych se nep...... .No byla jsem zpocená,ani jsem si nezula boty,to už bych nestihla!Taky se vám to už někdy stalo?Jinak je mi hrozně fajn,dneska jsem byla dokoupit zásoby,tak zase máme plno zdravých dobrot.Už se těším zítra na špagety s krůtího masa.Fazole si zase dám až bude třeba. Dneska mě také pobavil přítel,je učitel na zákl.škole a hubne semnou a před celou třídou se zvážil a vsadil se snima,že do března shodí 10 kilo.Když nezhubne,tak celou třídu pozve na pizzu a když jo,tak mu každej povinně přinese kilo ovoce nebo zeleniny. Tak uvidíme!Ale já vím,že to dokáže už jenom proto,aby se neshodil.
hladík
jitule83
| 15. 1. 2010 13:54
Pokud jíte 5x denně a přesto je hlad, doporučuji si vymačkat do sklenice s vodou citron. Zaručeně zažene hlad a navíc doplníte vitamínky.
Já svištím každý den 30 min. na Orbitreku a krásně to pomáhá, posilka je opravdu moc, kamarádka přibrala cvičením v posilce 4 kg
Mirka
monicca
| 15. 1. 2010 12:25
díky díky. Tvoje fotečky z pláže ke zlepšení nálady mě nakoply a už celý den hledám dovču u moře! No a tak taky musím nějaký to kilo /aspoň 15/ odhodit, aby se rapidně nezvýšila hladina nebo nedej bože nezvedla vlna tsunami
Koblížek
monicca
| 15. 1. 2010 12:22
Díky koblížku, to víš, vaše příspěvky jsem četla pořád, no a když vidím,jak si s Mirkou pěkně kilíčka držíte a podporujete ostatní tak jsem se rozhodla.
Ale tentokrát nebudu hladovět jako minule, pěkně papkat 5x denně.
monicca
Mirka72
| 15. 1. 2010 12:19
Ahojky Monule! To je mi líto,že to nezabraloale je vidět ,že máš pevnou vůli něco se sebou dělat. Tak napodruhé držím palce a JDI NA T) Mirka
Monika
Kobliha
| 15. 1. 2010 12:03
Ahoj Mončo
to je dobře,že jsi se vrátila a jdeš do toho znovu
moc bych ti přála,aby se ti to tentokrát povedlo
tak držím palce a piš jak si vedeš
zatím papa Kobliha
mnam
Kobliha
| 15. 1. 2010 12:00
Ahoj mname
děláš chybu,že skoro nejíš,měla by jsi jíst min. pětkrát za den v menším množství,vypustit kalorická jídla a dopřát si zeleninu,bílé maso a ryby
no a tu posilovnu bych spíše vyměnila za rotoped,nebo erobik,či něco jiného,kde víc spálíš tuky,v posilce nabíráš svalovou hmotu a víc tvaruješ postavu (soudím dle sebe)
já cvičím erobik + na míčích a váha šla pěkně dolů
tak hodně štěstí a trpělivost
Kobliha
zdravím všechny
monicca
| 15. 1. 2010 11:37
čauky holky, tak po dlouhé době se zase hlásím! Ano,jsem to já, která po 3 měsících braní meridie nezhubla ani KILO!!!
No a mám novinku: znova jsem si jí dneska nechala předepsat a jdu do toho znovu. A to by bylo, aby už konečně nezabrala!
Jinak zdravím všechny nové chroupalky a přeji hodně úspěchů.
jak to děláte?
mnam
| 15. 1. 2010 08:32
Ahojík..
Já už začínám být zoufalá. Za 3 týdny jsem zhodila jen 1,5 kg. Což není moc. Měl někdo zezačátku taky takový pomalý rozjezd a nebo jsem vyjímka? Chut na jídlo mám , ale snažím se skoro vůbec nejest. Hodně piju a začala jsme chodit do posilky. To se mě ta váha hejbla o to kilčo a půl..
Najedné straně je dobře že nemám žádný vedlejší účinky, ale na straně druhé si říkám jestli to fakt něco dělá. Mám Meridiu 15 a normálně na předpis, takže snad mi dali pravou . Po porodu jsem před 3 lety měla Adipex, ale ten fakt byl silný, závratě bolest hlavy, a po vysazení jsme byla mrtvolka asi týden než jsem se z toho dostala. Je ale pravda že jsem tehdy zhubla za 4 měsíce 25kg!!

No a nabrala jsem zpět 8kg, kterýse snažím zhodit Meridií a zatím nic...

Tak aspon vám držím pěstičky .
Mirka
Kobliha
| 14. 1. 2010 21:52
Ach to je nádhera
já to jaro prostě miluju
a léto ještě víc
tak a už stačilo
dobrou noc a hezké sny
Kobliha
Mirka72
| 14. 1. 2010 21:49
Ahojky a dobrou noc i já jdu hupnout do postele nebo že bych ........... pápá Mirka
Kobliha
Mirka72
| 14. 1. 2010 21:48
A ještě jednu
Míra
Kobliha
| 14. 1. 2010 21:46
tak se pro dnešek loučím
ještě procedůra s nahřátím zádíček a pak hupem do pelechu
dobrou a klidnou noc .............. pá pá Koblík
díky Míro
Kobliha