Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Jituli
Marbulka
| 12. 1. 2010 12:12
Ahojky,
jeneberu meridi ale sibutramin, což je vlastně účiná složka z meridie...takže skoro to samé.
Mám to od jedné paní z internetu, která má dobré ohlasy a kladné hodnocení.
Doktorka by mi jí taky nenapsala
Jenže já se prostě nemohla zbavit hrozných chutí a toto mi pomohlo
Marbulka
Jituli
| 12. 1. 2010 11:40
Ahoj.
Máme podobný problém jen s lehkou nadváhou. Můžu se Tě zeptat, jestli máš meridku na předpis, nebo sis ji sehnala jinde? Mě ji předepsala známá doktorka, ale musela jsem jí dlouho ukecávat. Normálně mi jí žádný doktor předepsat nechtěl. Jitka
Meridia
Jituli
| 12. 1. 2010 11:23
Ahoík všem.
Jsem tu dnes poprvé. Důkladně jsem pročítala Vaše příspěvky a jsem opravdu zvědavá, jak dopadnu s meridií, kterou jsem začala brát před pár dny. Nejsem sice úplně obézní, ale po porodu mi něco zůstalo nahoře a nemůžu se toho zbavit.
Máte některá už ukončenou kůru?? Vracejí se kila zpátky??
Předem děkuji za odpověď Jitka
pipina
Marbulka
| 12. 1. 2010 11:17
164cm
takže tak ideálně potřebuju mít 57kg
Koblinka hoblinka
pipina
| 12. 1. 2010 10:30
Ahojky Koblinko....
ten mráz nám dává zabrat......s těmi ledvinami je to pravda.....hodně jim ubližuje zima od nohou.....takže tvoje vrstvení hubertusek jenom schvaluju já mám zase pořád ledový zadek až hrůza.....jsem každou chvíli nalepená na topení ....no jo.....nevypadá to zrovna nejlíp......taky se mi doma smějou
Jinak pilates mi zase tak moc náročný nepřijde......je fakt,že se procvičujou svaly o kterých člověk ani neví, že je má.....a možná proto je to tak účinný....nevím, ale baví mě to
No jdu se chvilku nalepit......no víš kam
Měj se krásně a opatruj se Pipina
Marbulka
pipina
| 12. 1. 2010 10:22
Ahojky,
blahopřeju....krásná práce
Nějak se neorientuju....kolik že máš výšku?
Pipina
Veverka
pipina
| 12. 1. 2010 10:19
Ahojky Veveruško,
my máme také nový počítač a jsme taky celkem v kelu z nového Windowsu Je to úplně něco jiného než ten starej XP.....mám doma trochu počítačového maniaka,takže se v tom celkem orientuje,ale stejně nad tím stráví spousty času,aby všechno nastavil jak to bylo dřív.....no mazec......je jasný,že čas věnovaný počítači je na úkor mě
Hurá, že přestalo aspoň sněžit....kluci traktorem pohrnuli sníh na dvoře a máme tu obrovskou bílou horu......tak asi budem bobovat na ní,páč tu moc kopců nemáme
Dneska mi mají přijít brusle,tak bude pohyb na rybníce,páč ty tu jsou 4......to se ti caparti co na nich hrajou hokej asi pěkně nařechtaj až mě uvidí jak tam přešlapuju a hážu tlamičky snad mě dcera přidrží.....a k mamince se bude hlásit
Tak se měj hezky Pipina
týdenní úbytek
Marbulka
| 12. 1. 2010 09:31
Přeji hezké ráno
Tak dnes převážení po týdnu a úbytek přesně 2kg
Tzn. váha nyní 64,8
bolest hlavy
pajdasek
| 12. 1. 2010 08:58
Ahojik všem přeji mrazivé ránko,

sníh neodhazuji takze se do debaty nepřidám. Včera jsem byla cvičit na vacu step a bylo to super.

Jinak mam dotazek bolela nekterou z vas hlava při braní meredie?? Ja totiz nemam sucho v puse ale včera mě bolela hlava a ja nevim zda to mam pričítat meredii a nebo tomu ze jsem unavena kvůli detem jak jsou nemocny.

Díky moc Petra
pozdrav
natyna
| 12. 1. 2010 06:37
Ahoj holky,taky mě ten sníh nebaví,nemůžu s kočárem ani ven,protože to nejde uřídit.Chodníky jsou zasypaný a já jsem vždycky úplně mokrá.Tak dnes nikam nejdu a budu radši něco dělat doma.Jinak aerobic ve vodě nebyl špatnej,docela to šlo,no uvidíme jestli to zabere.Chodila jste na to některá?Jinak je tady u nás novinka nějaký trampolíny tak až budou nějaký penízky tak se půjdu podívat.Tak zatím..
Mirka
Kobliha
| 11. 1. 2010 21:48
Ahoj Míro
dobrej nápad,to iglů,ale nevím jak by to dopadlo,protože se nám tam poněkud zasněžila klovatina od našeho Alíka,
ono totiž sněžilo jak o život,
a tak by to bylo asi dost parfémované iglů no a hostů by jsme moc neměli
tak papa Koblík
veverča
Kobliha
| 11. 1. 2010 21:42
Ahoj Verčo
sněhu už mám taky plný zuby a ten mráz mě děsí,už hlavně kvůli ledvinám.Někdo mi říkal,že ledviny nejvíc trpí od nohou,tak jsem nakoupila teplý fusky i podkolenky,že když ty vrstvy na sebe navrším nemůžu se dostat do bot ,ale je pak super teplo na hnátičky a to je hlavní.Taky chodím s ledvinovým pásem a mikinou kolem pasu a vypadám jak valibuk,ale možná to je jen můj dojem.
Tak přeji ať se computer rozběhá,aby jsi nám mohla psát a měj se pěkně
papa Koblík
pipina
Kobliha
| 11. 1. 2010 21:36
Ahoj Pipí
pilates je pěkně náročnej,já to tedy nikdy necvičila,ale koukala jsem na to chvilku ve fitku a připadá mi to náročný.
Jo a sníh,ten nám dává zabrat a teď mě záda bolej z toho odhazování,takže se z toho snad nevyhrabu nebo co
dietka je v plném nasazení,tak snad zatím bez cvičení s tím něco udělám
zatím papa Koblinka (to bylo milé)
jitule
veverka123
| 11. 1. 2010 20:24
čau jitule,zdravím tě a vítám mezi námi.Tvoje váha není zase žádná tragedie,ono záleží na tom,zda seš svalnatá nebo oplácaná,za ten měsíc si myslím,že bys mohla shodit tak 4kg,ono by to ani víc být nemělo než kilo týdně.Tak držím palce a ozvi se,jak to jde.
mirka
veverka123
| 11. 1. 2010 19:50
ahoj Miruš,zdravím dalšího odhazovače sněhu,to jsou takový světlý okamžiky,kdy si říkám,jaká by to byla pohoda v paneláku,ale pak si vzpomenu na ta negativa a hned se mi líp odhazuje.
Tak ptáka jsme v neděli sežrali.Oškubat to šlo docela dobře a chutnalo to taky dobře.Udělala jsem ho na portským víně,kořenovou zeleninu a tymián a bylo to fakt dobrý.
Jo a na tý fotce s tím ptákem byla moje dcera a její přítel.to jsem zapomněla napsat.Tak zatím ahojky,jdu se ještě podívat,jak to vypadá venku.
kobliha
veverka123
| 11. 1. 2010 19:20
ahoj Koblížku,tak už jsem se konečně prohrabala k počítači,už mám sněhu plný zuby,celej víkend nic jinýho nedělám než odhrabuju(nejen já).A teď má ještě ke všemu začít mrznout,to se tedy těším.Za okny to vypadá docela pěkně,ale venku už to taková idilka není.
,V sobotu jsme kooupili novej počítač,takovej opožděnej vánoční dárek.Domluvily jsme se s Jitkou,že ho koupíme po vánocích,že snad bude nějaká sleva.Mylím,že jsme nakoupili docela dobře.Ale ještě nemám na něm připojený internet,píchla jsem to zpátky na ten starej,protože se nám nepovedlo připojit internet,je tam ten novej windous a tak budemuset přijít odborník,navigoval mi sice po telefonu,ale nešlo to.Tenhle muzejní kousek už má dost odslouženo,je to strašně pomalý.
V práci taky zatím žádnej malér,tak to snad bude tenhle týden lepší než ten minulý.
No a co ty,jak seš na tom se zádama?Už ses při tom odhazování sněhu asi rozcvičila,viď.Já se půjdu ještě projet na kole,i když se mi dneska ani trochu nechce,ale co se dá dělat,lenošit nebudu.Pa
:-)
jitule83
| 11. 1. 2010 17:26
Tak už jím tabletky 3 den a stále se na sobě nepozoruji žádné vedlejší účinky (naštěstí). Občas mě přepadne hladík, ale ten se zažene ovocem.
Po třech dnech mám rovných 74kg, což je asi voda, ale i tak je to příjemné

I nu, uvidíme, uvidíme, uvidíme
Kobližek
pipina
| 11. 1. 2010 14:28
Ahojky Koblinko,
tak nejsem sama s tím svátečním dovádění a jeho následkama.....ale vzaly jsme to za správnej konec a začaly s tím něco dělat.. .....začala jsem s holkama chodit na pilates a doma začala taky cvičit......jenže já nemám bolístku jako Koblížek
....myslím, že až budeš v pohodě a natěšená na cvičení,tak ty kilečka dostanou pěkně na frak Ono už stačí to věčný odhazování a hrabání sněhu......to je mazec tahle zimní nadílka.......a proč ne přiměřeně...přiměřeně.......proč hned tolik najednou
Měj se krásně Pipina
Kobliha
Mirka72
| 11. 1. 2010 13:51
Čusánky Koblíku! Tak si postav iglů 6+2 a před ním si uplácej huhuláka a můžeš to pronajímat jako hotel papa Mirka
Mirka
Kobliha
| 11. 1. 2010 12:35
zdravím odhazovače ...............já už mám odhrabáno a doufám,že už padat nebude,jinak si ten sníh snad budu nosit do vany ,aby roztál,
protože už nevím kam to házet.....................tak hrabání zdar nazdar
.....
Mirka72
| 11. 1. 2010 12:02
přestalo padat a vykukuje tady sluníčko jinak jdu si udělat dušenou zeleninu a potom odhazovat sníh tak papa Mirka
natyna
Kobliha
| 10. 1. 2010 22:11
Ahoj Naty
do toho plesu ti ti přeji ještě nějaké to kilčo dolů,aby jsi se cítila dobře,sice v teplácích je to pohodlné ,ale to by jsi zase byla středem zájmu
jinak jsi dobrá,že jsi sekla s kouřením
já to asi nikdy nedokážu,ikdyž jsem spíše sváteční kuřák.........no uvidíme
tak hodně štěstí v hubnutí a měj se hezky
papa Koblík
jitule
Kobliha
| 10. 1. 2010 22:05
Ahoj Jituš
vítej do party hubnoucích
6 kg dolů,není moc,ale záleží jak se tělo bude s meridií kamarádit,čím blíž jsi ke své váze,tím to jde pomaleji,ale přeji ti hodně zdaru a dej vědět,jak si vedeš
ahojky Kobliha
pipík
Kobliha
| 10. 1. 2010 22:01
Ahojky Pipíku
hlásím,že jsem nezapadla do sněhu,ale je to teda záhulněkolikrát za den v ruce hrablo,nebo lopatu,to je teda tělocvik
já jsem se taky trošinku vyprasila,tipuju tak dvě kila a tak jsem si naordinovala zelenou stravu,hlavně večer
kalhoty mi sice stále jsou v pohodě,ale cítím to na sobě a jsem takověj zbabělec,že bojím vlézt na váhu
cvičit zatím nemůžu,ještě kvůli těm zádům,ale bolesti ustupujou a zase budu čipera a těm kilům to nandám
tak se měj zatím pěkně
a papa Koblík
Ahoooj
natyna
| 10. 1. 2010 19:47
Ahoj holky,tak jsem po víkendu docela vyfluslá.Za tenhle víkend jsme ušli ve sněhu asi 10 km.Nikdy bych neřekla,že je to taková makačka.Táhli jsme saně a ještě kočárek a v tom sněhu to fakt nešlo .No aspoň jsem něco spálila.Váha po týdnu 91 kg.K obědu jsem udělala lososa,mňam,mňam.Jediný co mě trošku trápí je zácpa,ale jinak úplně v pohodě.Zítra jdu poprvé na aqua(je to správně???) aerobic tak už se docela těším.Za 14 dní má moje dcera maturitní ples a já jsem moc zvědavá jestli se narvu do kostýmu.Jinak půjdu v teplácích.Jinak jsem také zapoměla zmínit,že jsem před třemi lety přestala kouřit,tak si myslím,že i díky tomu jsem začala tak žrát.No snad to vydržím.
pajdasek
| 10. 1. 2010 13:37
Jinak jsem jeste zapomenula všem co lezou kilíčka dolu tláskám
pajdasek
| 10. 1. 2010 13:36
Jinak jsem jeste zapomenula všem co lezou kilíčka dolu tláskám
pajdasek
| 10. 1. 2010 12:40
tak ja se dneska vazila a mam dole 2kg což je super Vím, že je to i voda určitě ale jsem ráda

Koblížek
pipina
| 10. 1. 2010 09:44
Ty brďo, nikde nikdo

Ahojky Koblížku,
tak si říkám,jestli nejsi někde zavalená závějema sněhuTady se ta zima taky činí, připadlo dalších 7 cm a my hrabeme jako vzteklý Ještě že kluci protahují radlící jako výpomoc, tak krásně prohrábnou příjezdovou cestu
Je to krásný,ale za oknem a v teple......včera jsem sundala sáňky z půdy a tak vehementně tahala toho našeho malýho prďolu,až jsem si nějak namohla rameno
Tak se hezky opatruj (se zádama a ledvinama)a nebo se nech opatrovat od těch tvých chlapáků a měj se krásně Pipina
PS: Psala jsem Mirce že jsem se přes vánoce vyprasila.....tak teď hlásím,že se kila zase pomalu ztrácejí
poprvé Meridia
jitule83
| 9. 1. 2010 16:29
Zdravím všechny ,

nechala jsem si poprvé předepsat Meridii a dnes si poprvé vzala první tabletu. Měřím 175 váhu mám 69kg. Nikdy jsem na toto nebyla zvyklá. Pravidelně cvičím a nepřejídám se, bohužel mé tělo odmítá jakkoliv schazovat. Potřebovala bych dostat dolů tak 6kg. Mám předepsané 10mg a balení na 28 dní. Myslíte, že je reálné schodit?

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
♥Jarka*Alice♥
7. 6. 2025 17:08
14461
..Magda
7. 6. 2025 16:34