Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

a ještě
Kobliha
| 23. 12. 2009 22:31
když už jsem byla v tom focení,cvakla jsem i kytičku,
co mi dnes dal můj drahý manžel k narozkám
musela jsem se o ten pohled s vámi podělit
tak papa Koblík
vánoce,vánoce přicházejí :)
Kobliha
| 23. 12. 2009 22:26
Ahoj holky
tak přesně jak jsem čekala,nikdo nikde
v tento před štědrý den má každý všeho až nad hlavu
i já jsem se celý den nezastavila a teprve před chvílí jsem šoupla vánočku do trouby a posílám výsledek (zatím v nedopečeném stavu)
tak se mějte zatím pěkně a papa Koblík
Kouzlo Vánoc
Amanka
| 23. 12. 2009 13:06
Mnoho štěstí v kouzlu Vánoc,
v záři světel stromečku,
ať zdraví, láska a klid zavítají
do vašeho domečku.
Lásku, radost na Vánoce,
také štěstí v novém roce.
Ať vás láska stále hřeje,
z upřímného přeje Ivana
vánoce
avonka
| 23. 12. 2009 07:59
ahoj holky tak na vánoce tsnad vše připraveno tak vám chci popřát krásného klidného a bohatého ježíška pohodu a radost a štastnej vsdtup do novýho roku. a taky se musim pochlubit včera to bylo přesně 6 týdnů a dole 8 kilo což si myslim že je pěkný, tak si užívejte svátky a pohádky a já se jdu modlit at odolám těm všem dobrotám (nebo aspon většině) pápá
Halelůja,halelůja
Mirka72
| 22. 12. 2009 23:49
Ahojky hubnulky Tak stromeček už máme ve stodole HALELUJA No stromeček takový malý strom - smrk.Zítra hromadu věcí a dnes jsem vstávala v 6 ráno. V 8 večír jsem začala balit dárky a zkončila jsem před chvilkou došel mi balicí papír tak zítra ještě v nějakém mezičase to dobalím a bude toDneska mi přišel pohled z Božího Daru od Jéžíška ,tak SLÁVA už překročil státní hranici Jo holky moje Meridiový jdu do peřin at se aspon trochu na zítra vyspím . Papa Mirka
Kacafa,Jmelíčko,Weverísek
Kobliha
| 22. 12. 2009 21:49
Ahoj holky šikulky
tak jsem to tady jen tak šupem prolítla,jelikož vůbec nestíhám,ale zaregistrovala jsem vaše úbytky váhy
takže tímto Vám všem moc a moc gratuluji
tohle je asi ten nejpříjemnější vánoční dárek co?
tak hodně dalších úspěchů a držte se!!!
pá pá Koblík
Mirka
Kobliha
| 22. 12. 2009 21:42
Ahoj Míro,tak my též kapříka pěkně u ledu
a jinak Koblihovi jsou trochu napřed,jelikož stromek,řádně ozdobený již svítí v obýváku

dárky zabalený,
cukroví vlastní i od kamarádky připravený v krabicích
tak už jen zbývá udělat zítra asi milion věcí

(salát,vánočku a hlavně uklidit) takže 3 věci,ale stačí to!!!
tak zatím papa Koblík
už jste řízli v lesíku ten stromek???
Weverisek
Amanka
| 22. 12. 2009 20:17
Ahojky Weverisku,
tak tedy já moc blahopřeji!!!A posílám Jen tak dál!!!!!Přeji všem poklidné předvánoční dny.Ivana
veverka123 a všichni...
Amanka
| 22. 12. 2009 18:42
Ahoj,také děkuji za příjemné přivítání.Ano,ono se člověku hubne lépe,když ví,že na to není sám a může se podělit o své úspěchy i třeba neúspěchy!A taková sranda co tu je no prostě parádička,to jsem tedy jinde opravdu neobjevila!Tuhle jsem zpětně pročítala diskuzi o co jsem vše přišla,ale moje unavená očička nestihala,fakt jsem se dost nasmála!Ještě 2 prášky a dobírám svoje 1 platíčko,tak jsem zvědavá.Zatím se držíím-jen ty vánoce--miluji sladké holky pomoooc!Mějte se krásně pa pa
Ahojky
weverisek
| 22. 12. 2009 08:27
Ahojky
Chtěla bych se s Vámi podělit o úspěch.Včera jsem dobrala druhé platíčko meridie vlezu na váhu a mám od 6,5 kg míň.Mám obrovskou radost.
Také bych Vám všem chtěla popřát krásné Vánoce plné lásky pohody a klidu.
Jsem moc ráda že jsem narazila tady na tu stránku je fajn vědět že člověk na to hubnutí není sám.
Kobliha
Mirka72
| 21. 12. 2009 23:15
Čusánky Koblíku! Tak kapra mám už rozporcovanýho a jen ten stromeček stále v poklidu roste v lese Tak nevím ,kdy se pro něj pojede.Máme v lese nálet, tak ho vemem tentokrát ze svýho lesa. Ale u sousedů jsou taky pěkný kousky Mi klasika smrkovicitedy smrček . Tak jdu hajat pápá Mirka
.......
Mirka72
| 21. 12. 2009 23:03
Ahojky a tady by to taky nemuselo být špatný
jmelicko
Mirka72
| 21. 12. 2009 22:58
Ahojky Jmelicko! Tak vidíš ,že Meridie pomáhá Móóóc ti to přeji a I mě se váha v průběhu pojídání Meridie zastavila,tělo jen odfrkává a navíc ted žiješ ve shonu a to tělo jede v jiným režimu. Tak neboj, ono se to rozjede ,až se zase hodíš do klidu Tak papa A užij si s holkama a s vašima Vánoce at jsou veselé a štastné papa Mirka
veverka
Mirka72
| 21. 12. 2009 22:49
Ahojky Veveruško!Hlásím všichni zdraví jako řípy Ája už se moc těší na Jéžíška, Míša taky pořád něco povídá ,že přiletí střešním oknem a Honza vyzvídá, kde jsme byli nakupovatJó je zima a mimináčkovi se ven do zimy nechce,nebo se Éliška našesává A stromeček?! Je stále v lese Tak zatím pápá Mirka
Kacafa
Mirka72
| 21. 12. 2009 22:40
Ahojky Kacáfko ! Nezbývá jen to je super Jinak i tobě veselé Vánoce a hlavně hodně zdravíčka. Tak papa Mirka
všem
Jmelicko
| 21. 12. 2009 21:22
Ahojky,všem se velice omlouvám,ale hrozitánsky moc nestíhám,jako každý rok před vánoci,V práci mám sice dovolenou,ale každý rok pomáhám kamarádovi balit dárky v Globusu,chodím od rána do večera,nestíhám se najíst,ale snažím se,snažím se dodržovat pitný režim,ale je to velký problém,mám stále problémy se spaním a také s tou zácpou,nic nepomáhá,ale po Novém roce bude větší klid,tak se to snad srovná,váha trošku snížena po 5 týdnech mám 6 kg dole,ale ted už skoro čtrnáct dní nic,snad se to srovná,hlavu nahoru a jdeme ku předu.
Holky,dovolte abych Vám popřála krásné Vánoční svátky,klidné a pohodové.
Já mám moje pídalky na chalupě s mým tátou a pojedu za nima až 24. odpoledne,už se my zase po nich mocinky moc stýská,mám velikánskou výhodu,že moje mamča všechno připraví, a já přijedu rovnou ke stolu,nikdo kromě holek neví,že hubnu tak jsem zvědavá na ohlasy.
Potom asi určitě odpadnu a budu spát alespon dva dny,tak zatím ahojky a holky,kila dolů
amanka
veverka123
| 21. 12. 2009 20:06
ahoj Ivuš,vítám tě mezi námi a samozdřejmě gratulujiTen první týden bývá úbytek většinou největší a pak už to jde pomaleji,tak se nic neboj.Tyhle stránky jsou super,vzájemně se tady podporujeme,pokecáme o životě.Je to lepší,než když člověk hubne jen tak sám.Tak je dobře,že ses přidala.V tom předvánočním blázinci je to takové hektické,ale většina z nás si najde čas a na chvilku zajde na počítač.Alespoň si člověk odpočine.Tak zatím papa a hezké poslední předvánoční dny.
Mirka
veverka123
| 21. 12. 2009 20:00
ahoj Mirčo,já se hlásím na tu ovolenou,jela bych s tebou hned!Dovolenou sice mám,ale moje představa by byla trochu jiná.Místo toho balím dárky a musela jsem udělat ty venkovní truhlíky.A to jsem si mmyslela,že mě tam ty macešky letos vydrží přes vánoce.Bohužel,uhodily tuhé mrazy,ale dneska už to bylo lepší,byli jsme se psem v lese na procházce a docela to šlo.Co Míša,už je fit?Ta bude mít z vánoc asi největší radost,viď.My pořád čekáme to miminko a ono nicLenka měla včera termín a zatím je doma.Tak možná bude mít Elišku pod stromeček.
Zítra jdeme s kamarády na předvánoční posezení,jsou to moje spolužačky a spolužáci ze základky,scházíme se pravidelně každý rok.Moc se těším.
Už máš stromeček?My jo,ale máme jen malý,když už děti vyrostly.Tak zatím papa.
pipina
veverka123
| 21. 12. 2009 19:49
ahoj Pipčo,mraqzy konečně dneska polevily,to jsem ráda,přes den bylo jenom kolem minus dvou,tak to by docela šlo.Zato v neděli,to byl ale hnus,byli jusme v Rokycanech pro cukroví(mám 14 druhů) a jenom jsem vylezla z auta a myslela jsem,že umrznu.Testování cukroví proběhlo hned včera,Vašwk od Jitky ochutnával hned v autě a ten můj až doma.Mě cukroví ani neláká,já jsem ho nikdy moc nemusela,mně to přijde moc uslazený.No a ke štědrovečerní večeři klasika kapr a salát.Kapra si tedy vemu smaženýho,to zhřeším a salát dělám již mněkolik let s jourtem a místo salámu používám šunku,jedí ho všichni a neremcají.Chlebíčky udělám z celozrnného pečiva se šunkou,krabí pomazánkou,no a něco dietního ještě určitě vymyslím.A jak u vás?Nejhorší je,když jdeme někam a návštěvu a já vysvětluju,že to jíst nemůžu.
Tak zatím ahojky!
všem
Kacafa
| 21. 12. 2009 19:29
Ahojky všichni tak hlasím,že mám posledních 14pilulek a mám dole -9,5kg. Toho už si pár lidí všimlo. V lednu jsi půjdu pro další a dotáhnu to snad ještě na větší ubytek. Jinak přeji všem klidné vánoce a bohatého ježíška a pozor na mlsání.
Pipina
Amanka
| 21. 12. 2009 14:09
Ahoj Pipi,neboj se nic,já jsem také hlava děravá vše možné mám nastrkané po bytě a ještě mi to dá práci najít!Je pravda,že ta 11 ti letá už také ví jak to je s Ježíškem,ale myslím si že ta 8 letá ještě tak torochu na něj věří.Naštěstí mám už dovolenou tak mohu vše přichystat,abych náhodou na něco nezapoměla.U nás ratolesti jdou ještě zítra do školy,tak bude klídek!Jinak jsem byla dnes v obchodě a byla to fakt vražda a to jsem vyrazila hned po ránu a pak,že lidi nemaj peníze Měj se krásně pa pa Ivana
.-.-.-.-.-.
Mirka72
| 20. 12. 2009 21:52
Jéjéjé holky, tak jsem bych jela na dovolenou hned kdo jede se mnou? Mirka
pipina
Mirka72
| 20. 12. 2009 21:37
Ahojky Pipipipipinínínínínnooo!!Dneska jsem neběhala běhal mužskej Napečíno,uklizíno, dárky nezabalený a stromeček stále v lese a co se týče salátu,tak ten vždycky rozdělím a do dvou třetin majonézu a do jedné třetiny pro mě bílý jogurt.a řízek rybí musí být. Když je teplý tak se strouhankou a studený bez strouhankyJinak se řízky u nás pečou jak rybí, tak kuřecí a i vepřové Tak že si každý vybere jaký chce. Tak se opatruj a zatím pápápápá Mirka
Míra
pipina
| 20. 12. 2009 19:51
Ahojky Miruš....ty se teď v téhle sibérii musíš ke kotli naběhat viď? Topíme uhlím do násypky a teď ten kotel žere jako vzteklej....ale záááse teplíčko je teplíčko Pak přijedu k někomu do paneláku a odjíždím zmrzlá jako preclik přitom domácí tam chodí v tričku
Tak jak s pečením a vánočním úklidem?....hotovo dvacet?
A jak se štědrovečerním pokrmem......budeš nějak upravovat dietně brambor. salát a rybku?
Měj se krásně pa pa Pipina
Veverka
pipina
| 20. 12. 2009 19:43
Zdáreček Veverko,
také zdravím Plzeň. Tady je zima jak v Rusku.......-15 jako vyšitých a to i přes den.....sněhu plno a pěkně chroupre pod nohama...nic moc zvuk pro má ušiska
Taky jsem se v sobotu nechala vyfiknout s vlasy......mám jednu šíííkovnou kadeřnici se službou až do domu. Tak mám melírované proužky a trochu jedovatou barvu do červena.......a zase jsem to já
Nehtíky i prstíky mrznou.......a je jedno jestli mám rukavice nebo ne....v téhle Sibiři jsme na tom asi všicí stejně Neříkám,že vánoce bez sněhu jsou krásné, ale ten mráz by se mohl trochu pochlapit a ubrat na síle
Tak se měj fajnově pa pa Pipina
Amanka
pipina
| 20. 12. 2009 19:36
Ahojky Amanko,
vítám tě a souhlasím s tebou.....podpory a srandy je tu habakuk...a díky tomu se super hubne
Letos jdou svátky nějak mimo mě...zatím se asi na mě nepřilepila ta sváteční nálada......možná se holka ještě s rozběhem přilepí Mám 11ti letou dceru.....ta Ježíška nebere,ale dárečky jí kukuč rozsvítí a malému je 1,5 roku tak s ním bude sranda
Ještě že už mám pokoupené dárky.....a dokonce některé i zabalené...samo,že mám seznam napsaný vedle....no jinak bych byla pěkně v háji....hlava děravá
Tak ti přeji hodně shozených kileček ku tvé veliké spokojenosti ....měj se slavnostně krásně a zatím pa pa Pipina
Koblížek
pipina
| 20. 12. 2009 19:22
Ahojky Koblížku,
díky za gratulaci
to je moc dobrý nápad s tím trestem za přibrání na váze taky začnu vymýšlet a to nějaký brutální, aby mi jen při vzpomínce bylo špatně
Budu se snažit nenabrat.....což doma je to v klidu,cukroví co jsem napekla mi moc nejede....horší je to u mamky....od jinýho úúúúplně jináč chutná a to bude mor
no po svátkách si každá sáhneme do svědomí a pěkně s pravdou ven...
Tak užívej poslední adventní neděli pěkně v klídečku a pohodičce....žádný uklízení a bláznění já si říkám,že je to jen kvůli jednomu dni
Měj se krásně a pa pa Pipina
ajaja
Amanka
| 20. 12. 2009 11:26
Ahoj,tak to je paráda kilíčko týdně,takhle bych si to představovala pro trvalý výsledek!Podle všech příspěvků tady bych to mohla zvládnout,hlavně díky vám všem jsem do toho šla také. Krásný den všem
amanka
ajaja
| 20. 12. 2009 10:11
Ahoj Ivanko,
i já jsem měla stejný začátek. Začínám 5 týden a ten první jsem zhubla skoro 3 kila a ted už pěkně po kilíčku týdně. Jinak s tebou souhlasím, jsou tady moc úžasný holky a taky díky nim jsem do toho šla, za což jim patří obrovitááánský dík .
Všem přeji klidnou neděli a hubnutí zdar
Pa Aja
Mirko,Kobliho ... a ostatní
Amanka
| 20. 12. 2009 08:04
Holky zlatý děkuji vám za podporu.Já vám blahopřeji k vašim výsledkůje skvělé,že se tak báječně držíte!A jak je těšíte na Ježíška,já jsem jak malé dítě těším se moc!Hlavně na ty rozářené očička mých dvouch dcer 8 a 11 let.Akorát mi včera odpadl můj mužskej-teplota,rýma,kašel tak doufám,že to brzy vyleží a neprskne to na nás!Jinak vám také moc chválím vaše vánoční cukroví a výzdobu.pááá Ivana

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
♥Jarka*Alice♥
7. 6. 2025 17:08
14461
..Magda
7. 6. 2025 16:34