Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

165 cm, 67 kg, 17 let
Gabrielle
| 17. 10. 2009 13:25
Dobrý den,
potřebuji zhubnout, asi od 14 let si zakládm na postavě. Jedla jsem zdravě, pravdieně, sportovala, ale teď na to nemám čas kvůli škole a dojíždění. Přibrala jsem a je to hrozné. Mamka brala Meridii a moc jí pomohla. Ale je pravda, že měla nadváhu. Vím, že v letáku je uvedeno, že mladiství by ji neměli užívat, ale jsou tam napsány i jiné věci, které tam jsou vesměs pro "kdyby náhodou". Vím, že to pro mě neni dobrá volba, samozřejmě. Ale chtěla jsem to pouze zkusit. Četla jsem tu, že jedna slečna musela brát meridii ob týden, protožeměla silné vedlejší účinky, tak mě napadlo, že bychji mohlataky tak aplikovat. Chtěla jsem se vám tedy pouze zeptat, jestli si myslíte, že je to pro mě hodně nebezpečné nebo ne. Děkuji
Méda Béda
Mirka72
| 16. 10. 2009 20:42
Ahojky Médíku Bédíku! No a právě ty ořechy ti hodily to kilčo navíc!!! Oni jsou sice plné všeho dobrého ale hlavně mají hodně tuku já jich nedavno snědla hrstičku když jsem se vrátila ze cvičení a pak jsem druhý den blinkalajenom ořechy a měla jsem pocit ,že jsem jich zblajzla kýbl a jak mi bylo těžko. Tak ted jen tak zobnu když je loupu a hned uklízím mimo dosah a zorného pole tak zatím papa Mirka
veverka123
pety1
| 16. 10. 2009 20:08
Ahoj veverko ,

Omlouvám se za pozdější odpovšď ,ale jak jsem již tady psala , dělali nám plastové okna a až dnes jsem se dostala k PC.Normálně jsme to tady měli jak na Sibiři............zima jak v Rusku a foukalo jak v Tatrách docela jsem ráda , že je vše za námi.Takže ani na váženi nebyl čas.Jen úkid a zase úklid.Dnes jsem uklizela znovu , protože ten prach je tady pořád.Sice už moc né , ale já jsem na pořádek pedant.....mám rada čisťočko.
Pejskovi jsme už taky museli vytáhnout svetřík ,protože by nám asi umrznul máme zorka od prázdnin.Děti ho dostaly na vysvědčení.Měl jen půl kg.Dnes má 1,70kg a o moc větší už nebude.Je to naše malé miminko.
Zatím papapa a zase se ozvi.
ivculik
pety1
| 16. 10. 2009 19:54
Ahoj Ivculiku ,
Omlouvám se že píši až nyní ,ale dělali nám plastové okna a to byla docela hrůza.K počitači jsem se dostala až dnes a dohání co jsem zameškala .
Úklid máme za sebou , tak o víkendu budeme relaxovat.
Zatím papapa
Mirka
veverka123
| 16. 10. 2009 19:37
ahoj Mirčo,tak to máte obrý,že už bude předpremiera vánoc v říjnu,hlavně,aby vydrželo počasí.Vy jihočeši holt se máte,samej rybník a plno kaprů.To my tady v Plzni máme akorát to pivo a to ještě nemám ráda.Ale rybu stokrát jinak taky můžu.Rybárnu navštěvuju docela často,kromě pan***,kupuju docela hodně lososa a ani pstruh není k zahození.Tady od rána padá déšť se sněhem a je pěkně hnusně.Oproti jiným krajům jsme na tom docela dobře,jdu se podívat na zprávy,jak to vypadá na Moravě.Zatím pa.
Ahoj Šikulenky
Bedriska
| 16. 10. 2009 16:42
Ahoj šikulky zmzňulky
Nepropadejte panice, je sice zima,ale jinak se prý planeta globálně otepluje. Spíš bych měla padnout já,jelikož dnešní ranní vážení + 1 kilo (cyklus v nedohlednu...že by tukové zásoby ? Že bych byla opravdu Méďa?nebo,že by se tuk po aerobiku a bowlingu měnil na svalovou hmotu ?
Je fakt že ulítávám momentálně na vlašských oříšcích,když mám na něco náhodou chuť,tak si jich pár naloupu...a dál to znáte. Totiž, četla jsem,že ořechy podporují imunitu, tak chci být zdravá jako řípa. .V rodině už všichni prošli virozku,jen já díky ořechům zatím nic . Ale ty kalorie,budou asi síla.Když si představím,že by tady huklo tolik sněhu,jak na severu, tak by mě asi odvezli.Takže přeju všem, teplá kamínka, dobré čaje a hlavně pohodu domácího krbu taky groček příjde vhod. Tak se mějte hezky a já jdu zase zapracovat na váze, tentokrát bez oříšků....Béďa
pipina, veverka, Mirka
ivculik
| 16. 10. 2009 11:50
Ahojky holky, tak nám zase na chvíly funguje elektrika, sice jen to, co nepotřebuje 220... jde 120, ale na net se dostanu a kotel to taky zkousnul, tak už začíná být teplo. Včera jsem dopsala a byl zase až do teď utrum... :(
Verču jsem koupala na rychlo, aby nešla spát na prasáka. :) A ještě při svíčkách.... :) Tak jen doufám, že už to nevypnou... :(
Jo, doba ledová je doba ledová... sever hált nikdy nezklame...
Culda
pipina
| 16. 10. 2009 09:37
Tak to je hnus Culdo....průběžně koukám na zprávy a až mě z toho mrazí....neuvěřitelný výkyvy počasí.
A když si ani kafe nemůžeš uvařit a aspoň trochu se ohřát tak to stojí celkově za h....o

Tak se drž a vydrž...snad bude líp
Pipi
Veverka
Mirka72
| 15. 10. 2009 21:46
Ahojky Veveruško! Kapra si dám za týden 24.10. loví se tu místní kačák V pondělí má Ája 6. narozeniny tak bude salát a kapří řízky . Já rybky můžu jakkoli a takový uzený kapřík ten nemá chybu Udírnu sice máme, ale leta letoucí se v ní neudilo,čeká na opravu. Koledy jsem už taky nějaký našla. Jen ta zima přišla strašně rychle,tak aby na Vánoce nějaký sníh vůbec byl!!! Tak papa Mirka
Ivculík
Mirka72
| 15. 10. 2009 21:38
Ahojky Culíku!! To je teda síla!!!! U nás je sněhu taky hafo ,ale elekt.funguje zatim. Na to že jsme před týdnem v úterý chodili v tričku tak je to skok jako bejk. Proto byly ty hrozný migrény a bolesti hlav Mě asi taky šmejkne. Já zimu nemusím tak těch 18 - 26 úplně by mi to stačilo Sníh jen dětem 14 dní na Vánoce a hotovo Z tohohle počasí jsou jen depky Tak papa Culíku Mirka
luccin
veverka123
| 15. 10. 2009 21:29
ahoj Luci,já teď vážím 62kg a měřím 163cm,tak už to není žádná katastrofa.Vlastně jsem nikdy míň neměla,spíš tak 70 a víc.Jsem spokojená a hlavně mám dobrej pocit z toho,když potkávám známý,kteří mě občas vidí a říkají,že jsem zhubla.Tak to je hodně příjemný.Taky se cítím dobře.Jen ta zima mě štve,zase padá sníh,přišlo to nějak brzy a rychle.Tak zatím ahoj,v sobotu se vážím,tak uvidíme,zda se ještě váha pohnula.
Ivculík
veverka123
| 15. 10. 2009 20:08
Ahoj Culdo,no to je strašný,kde bydlíš někde na horách?To tady teď taky sněží,ale zatím to taje.Doufám,že dorána na tom západní Čechy nebudou stejně.I tak mám z toho depku!
meridka
anonym
| 15. 10. 2009 20:03
Ahojky holky .Čtu vás už asi týden a přiznám se meridii beru již 6 měsíc.Má váha z původních 97kg je v současné době na 80kg.Můj věk 41 roků již sám o sobě není žádna sranda a jde to čím dál hůř. Má dcera která je dva měsíce po porodu a zůstalo jí 23kg jde od listopadu do toho .Bude to znít divně ale já meridii doporučuji na nastartování i pomoc. Velmi děkuji za vaši diskusi a pomoc ostatním a velkou naději.Budu vás číst a inspirovat se.Pavla
SNÍH...
ivculik
| 15. 10. 2009 19:55
DALŠÍ FOTKA...
.....
ivculik
| 15. 10. 2009 19:51
JEŠTĚ JSEM ZAPOMNĚLA NA ZLOMENOU AZALKU :( A SPADLÝ STROM U BARÁKU....
Ahoj holky
ivculik
| 15. 10. 2009 19:47
DNES HLASÍM VELKOU KRIZI...
OD RÁNA SE VŠE S... :(
V 7 RÁNO VYPNULI PROUD A ZAPLI HO PŘED CHVILKOU...
TAKŽE V BARÁKU ZIMA... :(
3 LETÁ DCERA NAVLEČENÁ V POSTELI....
VAŘIT SE NEDALO, ANI BLBÝ KAFE... :(
TELEVIZE ŠUMÍ, JAK KDYŽ DODĚLÁVÁ... :(
NO HNUS !!!
ABY TOHO NEBYLO MÁLO, NA ZAHRADĚ 45cm NEUKLIZENÉHO TĚŽKÉHO SNĚHU.... :(
šok
rudolf
| 15. 10. 2009 10:03
http://***/cz/s16/c1633-ZHAVE-AKTUALITY/n2214-Sokujici-skutecnosti-jak-by-mohla-nase-zeme-dopadnout
první týden
pipina
| 15. 10. 2009 10:02
Tak hlásím, že za první týden mám 2 kila dole
Je to celkem dost,ale myslím,že je to jen ten začátek a teď to půjde pomaleji
Jsem na sebe pyšná,páč jsem měla zatěžkávací zkoušku u příbuzných (strýc měl 50tiny) a ikdyž jsem nandavala spousty dobrot na stoly,tak jsem neochutnala ani kousíček
Jinak nemám skoro žádný vedlejší účinky....nijak se nepotím.....to bylo jen první den,ale ono v týhle morně kdo by se taky potil , žízeň jen někdy a musím říct, že hlad žádný ani chutě.. což je fajn....tak doufám,že to tak zůstane-)))) Poctivě jím po 2,5 až 3 hodinách v malých porcích a taky se mi změnily chutě na lehčí zeleninový jídla....no prostě ta zázračná pilule ze mě udělala zodpovědného člověka

Tak se mějte hubňulky....pipiňák

PS: jihočeský kraj hlásí poletující sníh a 2 stupně.....
Veverka
Luccin
| 15. 10. 2009 08:13
Ahojky, tak to Ti to jde dobře, já ted koukám, že 9.týden jsem měla dole 9,5kg,tak to je skoro nastejno. Me to taky naučilo správne jíst, hlavně mi přijde, že tělo si to samo poví,co a jak. A jakou jsi měla nebo ted máš váhu a výšku, můžu-li se zeptat? Já tomu sportu moc nedám, v lete jeste docela jo,ale přes tu zimu
luccin
veverka123
| 14. 10. 2009 20:04
ahoj Luci,já beru meridku 9.týden,zhubla jsem 8 kilo,jsem docela spokojená,zhubla jsem už 6kg před tím,než jsem ji začala brát,ale za docela dlouhou dobu.Teď jsem hlavně začala jíst pravidelně po šestkrát denně a dostatečně pít.Nebyla jsem nikdy moc rozežraná,ale jedla jsem třeba jen dvakrát denně a většinou večer,protože jsem si říkala,že nemám čas,ale ono je to samozdřejmě blbost,sníst něco malého nezabere tolik času.Taky jezdím dost na kole a podle času posilovna nebo brusle.Teď to vypadá spíš na lyže,ale na to nejsou u nás vhodné kopce,Šumava sice není tak daleko,ale přítel nelyžuje,dcera taky moc ne a samotné se mi nechce,takže na lyžích už jsem nějaký rok nebyla.To spíš jen to hnusné počasí mě to připomnělo.Tak zatím pa.
Veverka
Luccin
| 14. 10. 2009 12:58
Pocity jsou samozřejmě super, i kdyz uz to znám. Od dubna do konce července jsem Meridku uz brala a schodila 13kg. Pak jsem přestala a mela nahoře za ty dva mesíce 1,5kg, je pravda, že jsem mela hrozny chute na jídlo, uplne nezvladatelny, tak jsem si zas došla pro balení a opet mi to chute omezilo a jím fakt po malinkych porcičkách a večer už vůbec, hodne piju, nejím sladkosti a hodne ovoce a zeleninu. I kdyz mi stačí minimální množství, jen si třeba kousnout. Jak tobe se daří? Jak dlouho bereš M. a kolik kilo dole? Drzim palečky
Ahoj šikulky
Bedriska
| 14. 10. 2009 06:33
Ahoj všechny šikulky,
hlásím pouze na Jihu Moravy - mráz ,,jak sviňa". Škrábala jsem skla u auta, než jsem vyrazila do práce.
Jinak pooslední vážení po téměř 4 měsících s Meri, cca 12 -13 kilo. Stále nějak stojím a nedří se mi, Ale nezoufám, ono se to zase trošku pohne....mějte se krásně a nezapomeňte, že nejlépe je po cvičení u kamen. Pěkné dny a pozor na virozy.... Béďa
Mirka
veverka123
| 13. 10. 2009 21:40
ahoj Mirčo,i Plzeň hlásí první sníh(bohužel)Tady sněžilo už někdy kolem poledne,to je ale hrůze,minulý týden jsem chodila v krátkých rukávech a teď jsem si připravila zimní bundu,neboť teploměr ukazuje 2 stupně,zatím sice plus,ale do rána se to asi změní na minus.Takže ještě ty koledy a je to.Kolekce jsou už na krámech,ozdobíme nějaké ty venkovní rostliny,pošli kapra z jižních Čech a idilka vánoc je jak vyšitá.Tak ahoj,jdu si dát sprchu a zalezu do teplýho pelechu.
luccin
veverka123
| 13. 10. 2009 21:34
Luci,blahopřeji k prvnímu úspěchuZměnila jsi nějak jídelníček nebo přidala cvičení?No a jaké jsou pocity?Já myslím,že super,viď.Tak držím palce a přeji další úbytek kil.Papa
pety
veverka123
| 13. 10. 2009 21:30
ahojky,i já se cítím lépe,když jsem si změnila stravovací režim a pitný taky,jsem na tom podobně,jak si tuhle psala,neustále chodím na WC,už si ze mě všichni dělají legraci.Jdeme někam do města a já neustále scháním toaletu.Ale asi to tak má být,pila jsem dříve poměrně málo,což bylo špatně.Jinak u nás pěkná zima,zítra bude nejspíš mrznout,už jsem si připravila na ráno zimní bundu.Tak zatím pa a jsem zvědavá,jak dopadneš na vážení.
bílé nadělení
Mirka72
| 13. 10. 2009 15:42
Poslušně hlásím,že dnes ve15.12 hod jihočeského času, se přehnala první letošní sněhová přehánka. Květenu samosdřejmě mám ještě venku. Jednu chvilku byla zapadaná i velká palma,jen navěsit ozdoby a začít pět koledy. Tak papa .Konec relace. Mirka
Lucin
Mirka72
| 13. 10. 2009 15:36
Ahojky Lucijáši Tak nezbývá jen popřát - jen tak dál a KILA VŠECH NÁS MERIDIAČEK SPOJTE SE A BOJTE SE A HLAVNĚ POZVOLNA ZMIZTE!!!! Pa pa Mirka
1.týden
Luccin
| 13. 10. 2009 08:25
Ahoj všem,tedy holky, vy v té debatě jedete,to se ani nedá stíhat. Tak hlasím po prvním týdnu 1,5kg dole,tak spokojenost. Jen kdyby to tak šlo dále. Jinak gratuluji všem,jak vám to krásně jde, obdivuji tedy Mirku, protože ta už tady je od jara a drží se a drží. Jinak pro Ivču také potlesk
pomuže i Vám
migoss
| 13. 10. 2009 07:40
tohle si musíte přečíst - to je bomba : www.***
Mirka72
ivculik
| 12. 10. 2009 22:48
Kachna naštěstí nehrozí...
Ale mraky chlebíčků, zákusků apod.
Co nesníme, tak nám napakujou domu....

Název diskuze
Vytvořil(a)