Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Iva
Kobliha
| 29. 9. 2009 13:14
Ahojky Ivko ,to je ale v pohodě jak ti to jde dolu a taky je to možná lepší,když to jde pomaleji,jestli jsi poctivá ve stravování,tak je to O.K .............ty naše ženský dny tomu taky přispívají,takže trpělivost a s chutí do toho .............pa pa Koblík
Čubík
Kobliha
| 29. 9. 2009 13:10
Ahoj Čubíku , téda ty se máš,posilovnu po jedný ruce........solárko u druhý ruky,to budeš ještě větší číča než před tím,ale pozor,aby si tě z toho solárka potom nepletli s Naomi Cambel (nebo jak se to píše).Jináč vyhublína úplně nejsem,ale jsem moc spokojená..............můj drahý manžel řve jak tygr,že už stačilo................ale já těch pár kilečko ještě dám.No a cvičím dvakrá týdně aerobic,nebo míče + kolo,či brusle.Tak zatím pa pa a zase se ozvi Čubíku.............ahojky Koblík
Evík
Kobliha
| 29. 9. 2009 13:01
Ahojky ,tak to mě jářku nenapadlo,uplácat babu z těch odhozenejch kil .Jídlo je myslím v pohodě,ale takhle v noci něco slupnout,asi není to nejlepší a bacha na to ovoce,ikdyž sušený,obsahuje cukr,tak si dopřej raději během dne a večír už ne.Opět nějak nestíhám,takže k obědu mám musli sušenky...........děsný............tak pa pa Koblík
kobliha a mirka
Iva79
| 29. 9. 2009 12:41
Téééééda, holky, vy jste dobrý, to moc gratuluju takových kilíček dole a za půl roku, to je fakt nádhera....
Mně se zdá, že mi to jde pomalu za těch 14dní ty 2,5kg, ale už týden se mi to nehýbe (že by ten menzes?)
Vždycky, když jsem hubla, šlo to rychle ze začátku, pak se to ***lo, tak teď jsem z toho jelen
No, snad to má hlava zvládne a vyčká......
Mějte se
Eviiik
Iva79
| 29. 9. 2009 12:36
Ahoj,
no já závidím všem,co říkají a píšou, že po meridce se musí do jídla nutit to já rozhodně ne a chutě mám taky, velký dost
tento týden na váhu nelezu. Jsem posedlá se pak vážit každý den, a to půl kilíčka lítají a když nahoru, tak jsem z toho na nervy
Jinak jsem v pohodě, hůř jsem spala, teď bych řekla, že se to srovnalo a trochu trpím zácpou jinak nic.....
Dnes k obědu vařený květák, trochu brambor a rajčatový salát
A co ty, jak zvládáš ty chutě? Já tu mám švestkový koláč a radši na něj nemyslet.....
Holky, hezký den a ať kila letí směrem dolů
pipipipipi
cubina
| 29. 9. 2009 09:48
Čaučíček pipi, tak prosím tě,dnes jsem se teprve dostala k počítači,jinak než v práci to nejde,takže můžeš mi prosím o sobě napsat pár onfo.ať jsem v obraze???hm???nemám čásek projíždět celou diskuzíčku víš víš,a předem mě omluv,když nebude okamžitá reakce jo??díky díky papiky a já pak o sobě taky ještě více infoky.pokud budeš chtiky???čubiky tě zdraviky
Mirkuně
cubina
| 29. 9. 2009 09:43
Ahojíček,straším tady jojo,mě se jen tak nezbavíte,sice nestačim vašemu tempu,píšu v z práce když je čáseček ocáseček tak mě předem omluv za zpožděné reakce,furt mi sem někdo leze a smaží se jak smažák,jsou nějaký nadržený nebo co???? já pak lítám a desinfikuju ty jejich omatlaný potem potřený solárapak zase něco k chlastu a kafi a krafiiiii???!!!!ale já si nestěžuji baví mě a je to dobře docela placené,sice hodinově náročné,ale byteček se musí zaplatit a taky nějaká ta korunka pro čubinku že????Mirkuňko kolik máš dole to musíš bejt taky schlank jak kobližek ne?vždyť už od března na tom ležíte???!!jinak doufám,že vše v cajku?papíňák čubiňák
koblížek
cubina
| 29. 9. 2009 09:31
Nazdáreček,tyyyyjjjjooooo???!!!!já čučim tolik kilo dole 16,5kg?!jedna velká parádičkajá jsem malilinko nabrala lehounce,ale nemůžu se obejít bez naší kamarádky meridijky,mám jí jako mou každodenní společnost?!teď když už jsem v poho.relativně můžu do ní po hlavě hopsnout a budu info.opět a zase jak mi to jde dolu?!jsem zvědavá kolik ještě schodíš,musíš být už pekněj hubeňour ne?????zjistila jsem jak jdu s věkem nahoru postava se mění a mě ty kilíčka jdou uplně někam jinam než před pár lety,pěkně do ranečku a to teda nenenene musim ještě k tomu přidat trochu pohybu a to by muselo už bejt aby jsem to nedala doluv práci sice pohybu mám dost,ale ještě můžu chodit do fitka,který mám zadarmíko jako bonus a taky permici na soláro,takže????musim to přeci využít ne???abych byla v té nové etapce kočičičička čičinová jinak jaký pohyb máš u toho ty teď???
Kobliha Mirka72
Eviik
| 29. 9. 2009 01:06
Téééda holky - tleskám
Jste úžasný, když jste vydržely tak dlouho

Už se těším, až i já přidám k těm vašim nějaký to kilíčko

...si tak říkám, že bychom tu z těch shozenejch kil uplácaly ještě jednu pořádnou babu , co ?

Ale teď vážně:
večeřela jsem v sedm nízkotučný Cottage, pak jsem si ještě v osm dala 3 plátky sýra (30% cihly) a v deset rajče. A protože ještě nespím a honí mě mlsná , jsem teď slupla dvě sušený švestky - to můžu ? nedělám to blbě ?
Dík za každou radu, která mě povede k vysněnému cíli
pa Eva
Evik
Kobliha
| 28. 9. 2009 23:00
Ahojky Evíku......tak tak už od března...................taky jsem už zhřešila,třeba na dovolený ...... zmrzlina,buřty apod. Kupodivu jsem nenabrala,ba jsem tam ještě kilo nechala.Pauzu jsem měla jenom teď 10 dní kvůli tomu bacilovi,ale jen tak mimochodem,já nejsem ten největší borec..................přeborník v hubnutí je tady naše Mirka,ta už semůže chlubit asi 19 kg dole (myslím,že to tak je).................tak hubnutí zdar nazdar pa Koblík
veverka123
Eviik
| 28. 9. 2009 22:49
Ahoj a gratuluji !

7 kilo ! To je super !!!

Já už se tak těším, až budu mít také o 7 kilo méně !!!
To už se mi totiž na začátku objeví sedmička

Ale držíš se fakt skvěle - tvůj jídelníček je příkladný - díky .

měj se hezky
Kobliha
Eviik
| 28. 9. 2009 22:44
Ahojky

Fakticky už od března ?
Tak to už opravdu můžeš dovolit zhřešit
A měla jsi nějakou pauzu ?
pa
Kacafa
Eviik
| 28. 9. 2009 22:41
Ahoj ,
po dvou dnech se cítím naprosto skvěle !!!

Kromě šílené žízně zatím nic nepříjemného nepociťuji.
Dva dny (vím, vím, je to málo) jsem zatím dodržovala úplně bez problému dietní režim a hlad nemám.
Ale že bych se musela do jídla nutit, to tedy rozhodně ne
Horší jsou ty chutě . Úplně nejhůř je večer po osmé ....
Většinou jsem usedla k PC s nějakou ňamkou ...
dnes jsem si vzala rajče

A to mi přijela maminka s rybízovým koláčem !!!! Mňam
- ani jsem neochutnala .

Ještě ho zbylo víc jak půlka plechu - jestli odolám, věřím, že Meridka funguje a tentokrát fakt zhubnu

A co ty, jak si vedeš ? Co chutě ?
pa
Veverča
Kobliha
| 28. 9. 2009 22:41
Ahojky Veru ,tak to jsme na tom podobně,kdybych necvičila,tak ty výsledky by asi nebyly.Jinak naše Kobliží rodinka je už fit a to doslova,takže zítra všichni razíme po svích povinnostech.Dnes jsme byli na kole,ale jen tak lehce,zítra jdu na krev po nemoci,tak aby mi to ještě nevylítlo.No a počásko bylo báječný,takhle kdyby bylo až do jara to by bylo co? Tak jdu chrníkovat a přeji ti hezký pracovní týden................pa pa Kobliha
kobliha a mirka
veverka123
| 28. 9. 2009 20:38
ahoj holky,zdravím,konečně jsem se propracovala k počítači,tak hlásím úbytek za minulý týden 2kgHodně jsem ten minulý týden makala na kole a posilovně,tak alespoň,že to mělo výsledky.Já hubnu docela mizerně,takže k tomu potřebuju hodně cvičení.Ale mě to docela baví a cítím se i dobře.Jak jste si užily víkend?Tady v Plzni bylo nádherně,v sobotu jsem byla na bruslích,včera přišla kamarádka,tak jsme pokecaly a mladej měl dneska svátek,tak jsme to trošku oslavili.Jitka přijela docela nachcípaná,skoro celý víkend ležela,tak doufám,že mě nenakazila.A co u Koblížků,už jste všichni fit?Tak zatím papa,jdu si dát sprchu a morálně se připravit na to,že zítra jdeme zase do práce.
iva
veverka123
| 28. 9. 2009 20:30
ahoj Ivčo,vítám tě mezi námi a zároveň blahopřejiUvidíš,že tvůj sen se ti vyplní a bude z tebe zase pěkná holka Tak zatím papa a drž se?no a samozdřejmě zase podej hlášení,jak to jde.
evíík
veverka123
| 28. 9. 2009 20:27
ahoj Evíku,vítám tě mezi námi meridkami Já jsem za šest týdnů zhubla o 7kg a jsem moc spokojená.Snažím se jíst alespoň pět a šestkrát denně,k snídani si dávám bílý jogurt s ovocem a vločkami,k svačině tmavé pečivo se sýrem nebo šunkou a zeleninu,k oběbu maso/kuře,krůta,ryba někdy hovězí/ s menší přílohou rýže natur,celozrnné těstoviny nebo brambory,zelenina,k odpol.svačině zase kousek tmavého chleba s tvarohovou pomazánkou a zelenina nebo ovoce,večeře maso bez přílohy se zeleninovým salátem a když jdu spát později,tak ještě třeba bílý jogurt.Docela hodně cvičím,tak čtyřikrát týdně kolo,buď venku nebo v koupelně mám cyklotrenažer,chodím do posilovny ne vždycky to však časově vyjde alespoň dvakrát a koupila jsem si brusle,ale na těch se spíš učím.Na tom kole jezdím tak45-60minut.Ani moc nehřeším,co se jídla týče,jen před menstruací mívám chuť na sladké,tak si dám kousek čokolády,ale dá se to vyřešit i ovocem.Před cvičením si dávám musli tyčinku,ale takovou tu bez přídavku cukru a bez polevy.Tak ti držím palce,ať se ti také daří a ozvi se
kacafa
veverka123
| 28. 9. 2009 20:12
ahojky a blahopřejiOno to třeba nepůjde pořád tak rychle,ale důležitý je,že to jde a my to přece dokážeme,ne?Tak ti přeji mnoho úspěchů do dalšího hubnutí.
Eviik
Kacafa
| 28. 9. 2009 17:52
Ahoj Eviiku,
tak co už chroupeš a jaké máš pocity? Tak už jsi přišla na to,že jíme protože musíme a ne protože máme hlad?
Ivka
Kobliha
| 28. 9. 2009 12:45
Ahojky Ivko ,taky mažeme ven,nejenom dál od lednice ,ale trochu protáhnout špeky a pročistit plíce na čerstvém vzduchu.Tyhle stavy co máš ty jsem mívala taky,ale to se časem upraví.Zase jsem začala baštit meridii a taky už jsem méně spala,tak čekám co ještě dalšího se přidá.Tak krásný prosluněný den a zatím pa pa Koblík
Evik
Kobliha
| 28. 9. 2009 12:41
Ahojky Eviku ,díky za pochvalu,ale ne vždy je to moje stravování v pořádku,jsem nezodpovědná,takže občas to dost šidím,ale v rámci možností se snažím.Antibiotika už neberu,takže zase jsem začala chroupat meridku .Jinak bez této pauzy užívám ten zázrak asi od půlky března a s výsledkem jsem opravdu spokojená.Taky ti přeji další dny jako ten první,ale oni jistě budou ...............pa pa a krásný den.........Koblík
...
Iva79
| 28. 9. 2009 09:46
Ahoj, věřím,že to zvládneme,je to běh na dlouhou trať. Teď tak týden nevlezu na váhu, dostala jsem menzes a jsem nafouklá jak míč k tomu vzteklá, fakt úžasný, chudák ty kolem mě včera večer jsem si dala vínko, ale jen skleničku dnes k obědu dušená zelenina, ale ráno chleba s dia džemem jak mám tyhle dny, honí mě mlsná na sladký Venku vykukuje sluníčko, tak raději rychle ven, daleko od ledničky držím palce papa a děkuju všem za povzbuzení
Iva79
Eviik
| 27. 9. 2009 23:03
Ahoj Ivko,
vítej mezi námi Meridkami
Jsem tu jen o den déle , ale chroupat jsem začala až dnes
Za 12 dní 2,5 kila ? No to je super !!! - gratuluji
Jinak jsme na tom dost podobně začínám na 86 kilech a kdybych na váze měla cokoliv začínající šestkou - budu nadšená. Prozatím je mým cílem sundat 10-15 kilo.
Věřím, že nám to vyjde
pa Evík
Kobliha
Eviik
| 27. 9. 2009 22:56
Zdravím tě a díky za ukázku jídelníčku,
papáš vskutku ukázkově

A jak dlouho chroupáš Meridku a kolik už jsi shodila ?
Mám za sebou první den a kdyby to šlo jako dnes stále - budu nadšená.
Kromě obrovské žízně jsem se cítila skvěle
pa a hubnutí zdar
iva
Mirka72
| 27. 9. 2009 22:06
Ahojky !Tak vítej mezi námy Meridiačkami chroupačkami držím palečky at se ti podaří s nadbytečnými kily zatočit papa Mirka
Bramboračková Kobliha
Mirka72
| 27. 9. 2009 22:03
Čusíky Koblíku! Mi dneska jsme chtěli jít taky do lesa, ale před lesem srocení myslivců šli na divočáky.Tak jsme otočili a šli do turníku za turama a tuřátkama Padaly výstřely,jak při obraně Prahy a pak jsme se dosleli ,že střelily 2 divočáky. Tak to ted zapíjejí a hraje v hospodě harmonika a řev myslivců se line vesnicí Jen nevim jestli bude se šípkovou nebo se zelím Den byl nádherný. Přesadila jsem kytky,osázela koryto netřeskem a k jedný hnusný zdi k sousedům jsem zasadila břečtan.Je jedovatej a sousedi taky Mirka
Iva
Kobliha
| 27. 9. 2009 21:26
Ahoj Ivo...........tak vítej do party.Jasně,že neva,když se přidáš .Výsledky už začínáš mít,tak ti přeji hodně dalších úspěchů a pevnou vůli v hubnutí.Zase napiš a měj se pěkně....... pa pa Kobliha
Mirka
Kobliha
| 27. 9. 2009 21:21
Ahojky Míro,vidím,že svítíš ...............jaký jsi měla den?Dnes bylo nádherně co? Byli jsme v lese a našli jsme houby,tak bude zítra bramborajda....................
Meridie
Iva79
| 27. 9. 2009 13:05
Ahoj holky, již 12.den beru Meridii 10 a celou dobu sleduji vaší diskuzi. Rozhodla jsem se,že se k vám přidá, aby mi ta vůle vydržela co nejdýl. Neva? Jinak jsem bez vedlejších příznaků, hlad nemám,ale bohužel chutě mám furt snažím se je ovládat, někdy je to těžký. Zatím jsem zhubla 2,5kg, pár dní se váha už nehla, ale taky mám dostat menzes, možná to bude taky tím. Mám dvě děti, mladší, dvouletý syn, má teď vzdorovité období, tak to je zápřah na nervíky a na ukájení se jídlem Jóóó, jinak, abych se taky pochlubila "mírama": 167cm a začínala jsem na úctyhodných 88kg, momentálně 85,5kg. Před dětma jsem mívala tak 64-69kg,což je můj sen, snad splnitelný vy, co jste už tak krásně zhubly, jste mojí inspirací, jste dobrý, vážně.....gratuluju a snad brzy bude i mně k čemu gratulovat Hezkou neděli, Iva
Evik
Kobliha
| 27. 9. 2009 12:40
Ahoj Eviku ,tak ten můj jídelníček je takový různý,ale rozhodně je to tak,že ráno se hodně nasnídám,tmavá houska se sýrem,nebo šunkou+rajče,nebo paprika,jogurt a někdy ještě musli do mléka(nízkotučné),ale na to už většinou nemám čas,svačinu nemívám,protože jaksi nemám čas,ale nosím u sebe musli tyčinky,tak si ji občas dám.Oběd bývá dušená zelenina,nebo ryba a zase,když nestíhám,schroupu třeba jablko.Sváča odpol. plátek tmavého chleba se šunkou a večeře je nejčastěji zeleninový salát,buď s těstovinami,nebo kuřecím masem,popř. večeřím s rodinou,ale menší porci toho co uvařím.Hlady neumřeš,protože,když jíš pravidelně,tak žaludek pořád něco dostává a navíc u mě je to tak,že nemám moc hlad a jím jenom protože musím.Tak odedneška začínáš?Takže držím pěstičky a napiš jak si vedeš.................pa pa Kobliha

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
16. 6. 2025 15:11
14514
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
16. 6. 2025 15:53