Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Evík
Iva79
| 30. 9. 2009 09:37
Ahoj Evíku , tak jak ti to jde? Slyšela jsem už z více stran, že na tý merrylince dobře poradí a člověka i uklidní
Já dnes zase začala důsledně papkat. V posledních dnech jsem malinko hřešila, tak se teď těším, že se to malinko pohne kéž by
Ráno jsem si dala černý chleba s 20%-ním eidamem a kafčo s mlíčkem, k obídku podušená mrkev a kedlubna a rybička k tomu a k véče si dám rybí pomazánku z tvarohu a tmavej chlebíček, rajčátka, mezitím svačinky-dopol. jablíčko, odpol.zeleninka a zase si trochu zaběhám na orbitreku...i když mě ten pohyb děěěěěsně nebaví....!!!
Tak hubnutí zdar a měj se hezky, papapa Iva
grejsi
Iva79
| 30. 9. 2009 09:31
Ahoj,
s takovým jídelníčkem akorát tělo vyhladoví a za týden slupneš na co přijdeš!
Musíš papat, pravidelně, málo, aby si tělo zvyklo, že vždy něco dostane a pak kilča půjdou dolů.
Takhle mi to vysvětlila dietoložka....když tělo hladoví, zasekne se a nezhubneš!!!
Věřím, že na to přijdeš a budeš pěkně hubnout, bez hladu a chutí..... držím palce, hezký den, Iva
všichni
grejsi
| 30. 9. 2009 08:12
Všichni hubnoucí!!!!!!! prosím popište mi jak to funguje ve skutečnosti. Mám dojem z toho co jsem četla že ze začátku to jde všechno super a pak už začínáte mít zase hlad ( chutě)? Některým se i sekla váha? Je to práškama nebo protože jste začali papkat a rozjedli jste se? Jak to vidíte vy co už meridii jíte déle?
Moc moc děkuju a držím palečky všem.
meridia
grejsi
| 30. 9. 2009 08:04
Eviku, já jsem ten první den nastartovala jen zeleninou a dneska ráno jsem měla pul krajíčku chleba s plátkem sýra. kafčo....sváča bude jablko a na oběd kuřecí kousky a zelenina pak nám v plánu jogurt a večer si dám zeleninový salát s kousky kuřecího a sýry. Doufám že mi ten elán vydrží- ale je fakt že nemám hlad ani chutě ( zatím)
monicca
Eviik
| 29. 9. 2009 23:23
Ahoj Mončo ,
my se neznáme, jsem tu nová.
Když jsem četla tvůj jídelníček, úplně jsem se zděsila .
To, co sníš za celý den, bys měla spořádat k snídani a k tomu ještě alespoň kousek chleba!!! (samozřejmě bez vína )

Budeš-li takhle pokračovat - asi nezhubneš,protože tvoje tělo hladoví.
Musíš začít jíst, abys nastartovala metabolismus.

Najdi si tuto stránku a pozorně čti :
http://www.merrylinka.cz/…hubla-30-kg.aspx

Dnes jsem volala na Merrylinku: 800 116 116
a myslím, že mi docela poradili, možná by ti pomohli ...

Promiň, možná nejsi na moje rady vůbec zvědavá, ale určitě se trápíš zbytečně a začneš-li víc papat, dozajista začneš hubnout

ahoj, moc ti držím palečky Evík
Kobliha
Eviik
| 29. 9. 2009 23:06
Ahoj Koblí ,

držím palečky ať přepereš bacila a seš do rána fit

Máš pravdu s tím jídlem večer, volala jsem na bezplatnou linku Meridie a tam mi poradili, že chodím-li spát kolem půlnoci, nemusím se bát ve 21,30 ještě něco ďobnout. Prý třeba podmáslí, jogurt, tvaroh, sýr ....
jíst by se mělo max 2,5 hodiny před spaním.

Hlavně nehladovět

pa Evík
Monča
Kobliha
| 29. 9. 2009 22:41
Moni,dopovídáme to zítra,já byla dnes ráno na sedimentaci a ikdyž byla v pořádku,tak mě od 17.h začalo zase bolet v krku a vůbec to nechápu.Potřebuju chodit do práce jsem OSVČ,tak se musím ohánět.Jdu si udělat zábal na krk,čaj už jsem vylemtala,tak jen doufám,že se ráno nevzbudím s horečkou...................ale určitě to dořešíme,tak se omlouvám,že takhle odpadávám.........zatím papa
Monča
Kobliha
| 29. 9. 2009 22:28
A při té 10 jsi hubla,nebo vůbec ne?? Jinak ten jídelníček to je mazec .......to je prostě strašně málo ,ty vlastně hladovíš a to je špatně.............musíš tam mít maso,ovoce,pečivo atd. Vždyť takhle se zničíš..............a co sport,nebo nějaký pohyb?? Já kdybych necvičila,tak snad v životě nezhubnu,ikdybych brala meridii 100mg
Kobliha
monicca
| 29. 9. 2009 22:13
Brala jsem 1 měsíc meridii 10tku, pak 2 měsíce meridii 15tku. Po nezdaru jsem si dala měsíc pauzu, a teď už zase chroupu 15tku 2 týdny a žádný účinek! Fakt jsem z toho špatná, mrzí mě to.
dietka
monicca
| 29. 9. 2009 22:09
A kobli co říkáš na můj jídelníček? ráno activie, k obědu 2 rajčata, k svačině 10 švestek a k večeři bílé vínko. To už držím 4 dny a ani deko míň! Jsem asi fakt exot!
Monča
Kobliha
| 29. 9. 2009 22:09
A vzdala jsi to psichycky,nebo už meridii vůbec nebereš .A jakou jsi užívala,nebo užíváš? 10,nebo15 ?...........sice to tady už párkrát padlo,ale podle mě,někomu sedí 10,jinému zase 15..........co ty na to???
Grejsi
Kobliha
| 29. 9. 2009 22:05
Ahoj další do party,takže dnes jsi začala? Tak to ti přeji hodně štěstí a úspěchu.................30 kg dolu je docela velký cíl,ale věřím,že se ti to s těma dvoubarevnýma válečkama podaří................pa pa Kobliha
Mirka
monicca
| 29. 9. 2009 22:03
Neboj, ona se "jižanda" zase ozve a Vaše haló haló tady orel bude na denním pořádku .
Kobliha
monicca
| 29. 9. 2009 22:00
Ne ne, jsem zatoulaná. Já právě bohužel nehubla. A vzdala jsem to po 3 měsících braní meridie, aktivního sportování a upravení jídelníčku na minimum! jediná ty jsi mi dodávala energii a naději, ale bohužel, pořád se váha nehnula.
monča
Kobliha
| 29. 9. 2009 21:59
Mirka mi tu moc chybí,protože málokdo tu bžundu tady se mnou udělá ,ale asi toho má moc a určitě se brzy ozve................to vím na tuty a jestli ne,tak jí osobně vypráším kožich.................
monča
Kobliha
| 29. 9. 2009 21:54
Ahoj zatoulaná ,tak jsem asi pako,nebo mi už začíná alzhaimerova choroba ,ale ty jsi přeci hubla ne? A jak jsi na tom teď...................proč jsi se vlastně neozývala,snad ne kvůli nehubnutí????
Evík
Kobliha
| 29. 9. 2009 21:51
Ahoj Evíkůů ,šťastná to já jsem,ale ono taky pořád není posvícení a všude se něco najde,takže v rámci možností to jde...................no a teď k tomu baštění : prostě papkej klidně každé 2-3 hoďky v menší dávkách a večeři si dej v 6,nebo 7.h,to je asi jedno,ale někde jsem četla,že před spaním by jsi měla jíst naposledy tak 2 hodiny,ale pokud tě přepadá hladík ,nebo mlsná,dej si klíďo zeleninu z té rozhodně nepřibereš třeba u nás lednice vypadá jako u vegošů právě pro tyto případy .............tak ať se daří a zatím papa Koblík
..................
monicca
| 29. 9. 2009 21:45
Ale Koblíku znáš někoho! Jsem to já, která nezhubla ani deko!!!!!
Kobliha
monicca
| 29. 9. 2009 21:38
koblíku, svítíš zeleně, čekáš na Mirku? nějak se moc nehlásí, co,? Chybí my Váš humor a povzbuzení Já pořád čtu Vaše příspěvky, lidiček chroupající meridii pořád přibývá.........Jenom já furt nic
Ivka
Kobliha
| 29. 9. 2009 21:37
Ahojky ,tak konkrétně nikoho neznám,kdo by nezhubl,možná jen,že to šlo hůře jinak nic.Nicméně já teď právě očekávám své dny,takže si připadám jak otesánek opuchlej a proto raději na váhu v nejbližších dnech nepolezu.Taky se do toho musím opřít,co jsem teď marodila,pěkně jsem ztuhla............tak hodně zdaru a zatím papa Kobliha
Kacafa
Eviik
| 29. 9. 2009 21:08
Super !!!
Gratuluji, žes odolala

Takový ty řečičky, že se máš pořádně najíst, to znám ... a pak , když se cpu, zase slýchávám : nežer tolik
Na to je zrovínka moje mamka expert, ale tentokrát s mým hubnutím souhlasí všichni - to je alarmující

Tak se dál drž a odolávej !

Meridii zdar !
grejsi
Eviik
| 29. 9. 2009 21:03
Vítej ,
moc moc držím palečky (sama chroupu třetí den)

30 kilo ? Tak to je běh na dlouhou trať, ale s Meridií a v této partě to určitě zvládneš .

Jak se cítíš po prvním dnu a copak jsi papkala ?

Hubnutí s úsměvem přeje Evík
grejsi
Kacafa
| 29. 9. 2009 20:13
Ahoj,vítam tě . Tak tu máme dálší myslím,že stěch shozených kilek uplácáme několik bab . Přeji ti mnoho zdaru a hlavně shozených kil. Jsme holky šikovný to zvládnem
Eviik
Kacafa
| 29. 9. 2009 19:45
Ahojky .
Já zatím svoje chutě ovládám nemám stím problém. Test proběhl v neděli bracha slavil třicátiny a neteř rok bylo tam spousty dobrot a já odolala. Uzobla jsem pár kuliček hroznového vína a koukala jak se ostatní cpou. Pak jsem si dala na večeři šopák. Jak mě viděli jíst tak kolem toho bylo keců vem si něco pořádného atd.,ale odolala jsem .
Meridia
grejsi
| 29. 9. 2009 19:38
Ahoj všichni hubnoucí.....držím všem palečky a přidávám se k vám. Dnešním dnem začínám brát Meridii , 100kg při 170 cm . Chtěla bych to stáhnout na 70 kg tak uvidím jak se bude dařit.
všechny :-) !!!!
Eviik
| 29. 9. 2009 14:54
Holky chcete ještě přidat trošku motivace?

Tak jukněte na toto :

http://www.merrylinka.cz/promena/

Možná, že už jste to četly, já před chvílí a vřele doporučuji všem, které trošku pochybují, že zhubnout může fakt každý

Hubnutí vždy s úsnměvem ZDAR !!! - NAZDAR !!!
Kobliha
Eviik
| 29. 9. 2009 14:15
Ahoj Koblíku ,

s tím ovocem máš určitě pravdu ....

A myslíš, že je správné navečeřit se v šest - sedm, pak třeba za hoďku -dvě mrkvičku a potom už nic ?
Slyšela jsem, že když někdo jí naposledy dlouho před spaním, vlastně hladoví.
Tak co myslíš, jak je ideální naposledy něco schroupnout (jasně, že jen mrkev, nebo rajče...)

Kéééž by i můj mužskej jednou řekl, že už to s tím hubnutím stačí !!! - to by byl sen !!!!
Pravda je, že na mě nikdy nebyl ošklivej, jako, že bych měla hubnout, ale moc mi fandí a myslím, že by byl rád, abych byla zase kočka .

Gratuluji - musíš být v tomto směru šťastná !!!

pa Evík
Iva79
Eviik
| 29. 9. 2009 14:05
Ahojky Ivko,
jak jsem psala, ani já se zatím do jídla nutit nemusím .

Jo a koláč tu mám rybízový (pekla mamka - já bych se takhle netýrala )

No a chutě zatím ještě zvládám - chroupu teprve třetí den...

Dnes k obědu jídlo, který vyloženě miluju a jsem schopná to jíst obden: rybička a dušená zeleninka (dnes jsem si přilepšila, aby to mohla jíst i mamka, přidala jsem trošku máslíčka - snad to moc nevadí)

Problém s chutěma je nejhorší večer cca od 20 - do půlnoci, kdy chodím spát .

Měj se hezky, Evík
Iva79
Eviik
| 29. 9. 2009 14:05
Ahojky Ivko,
jak jsem psala, ani já se zatím do jídla nutit nemusím .

Jo a koláč tu mám rybízový (pekla mamka - já bych se takhle netýrala )

No a chutě zatím ještě zvládám - chroupu teprve třetí den...

Dnes k obědu jídlo, který vyloženě miluju a jsem schopná to jíst obden: rybička a dušená zeleninka (dnes jsem si přilepšila, aby to mohla jíst i mamka, přidala jsem trošku máslíčka - snad to moc nevadí)

Problém s chutěma je nejhorší večer cca od 20 - do půlnoci, kdy chodím spát .

Měj se hezky, Evík
kobliha
Iva79
| 29. 9. 2009 13:22
Ahoj, díky za povzbuzení. No, poctivá moc nejsem, zvlášť v posledních dnech ale že bych snědla tabulku čokolády, to zase ne, jen víc uzobávám Musím se do toho víc opřít a těšit se na nedělní vážení, že tam bude třeba o kilo míň a dnes hupsnu na orbitrek, až malej bude u babičky a já na to budu mít klid znáš někoho, kdo po meridii nehubnul? I takový zprávy jsem slyšela, ale ne konkrétně....díky a papa

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
16. 6. 2025 15:11
14514
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
16. 6. 2025 15:53