Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

koblížek
veverka123
| 23. 9. 2009 20:06
ahojky,nějak jsem se neemohla dostat k počítači,já bych potřebovala,aby sden měl tak 40 hodin.Slíbila jsem mužskýmu udělat koprovku,tak jsem ještě tvrdla u plotny,ale koupil mi včera bundu,tak jsem ani neremcala.Zjistila jsem,že spousta oblečení je mi velká a neměla bych na podzim v čem chodit,Zhubla jsem už trochu něco před tou meridii,ale šatník si velmi ráda obměním,horší by to bylo naopak.No a to on mě ten můj v tom hubnutí docela podporuje,což mi taky dělá radost. Dneska jsme byli s klukama z práce v posilovně a ještě jsem doma jezdila na kole.Mě ten sport baví a vybíjím si tam negativní energii.Počasí je taky pořád skvělý,teď jsem četla na internetu,že by mělo být pěkně i v říjnu.Budu jenom rádaZimu moc nemusím,hlavně mi štve ta tma,to mám pak pocit,že den už končí v pět hodin.
Ty a kluci už jste doufám dobří a nabíráte sílu na příští týden.Před chvílí mi zrovna volala Jitka a říkala,že je taky nějaká nachcípaná,že holky,co s ní sedí v kanclu všechny jsou všechny nějaký polochcíplý.Tak to budou asi podzimní choroby.Doufám,že mi to sem v pátek nezanesou.Véna/její přítel/dělá na záchrance,tak jí doufám něco naordinuje.
Taky jsem dneska zjistila,že je v pondělí státní svátek,to mi taky mile potěšilo.Doufám jen,že nedojde k nějaké pracovní kalamitěTak zatím papa a ještě to s tou aktivitou nepřeháněj,ať se pořádně uzdravíš
Kacafa
Kobliha
| 23. 9. 2009 20:05
Ahoj Kacafo ,neboj ty kila půjdou dolů uvidíš.V pátek podej hlášení,jak se váha pohnula a ať se daří..........pa pa Kobliha
pipina
Kobliha
| 23. 9. 2009 19:58
Ahoj pipi ,jen se klíďo vetři mezi nás a až budeš taky,taky,taky papat s námi,tak piš,piš,piš,jak ti to jde.Hodně štěstí a úspěchu ti přeje Kobliha
o hubnutí a dietě
pipina
| 23. 9. 2009 11:51
Ahoj všem hubnoucím kočkám.
Ráda bych se "vtírla" mezi vás, páč od příštího týdne taky taky taky..........budu papat .
CALZ
Kacafa
| 23. 9. 2009 11:35
Já se zatím cítim fajn,ale na vahu hupsnu až v pátek tak dám vědět jak jsem na tom. Ale já jsem na tom stou vahou hůř jak ty. Začínám 89kg 166cm. hrůza Tak snad nám ty kilečka půjdou dolů jako ostatním.
Kacafa
Calz
| 23. 9. 2009 10:25
Začínám na 72,5kg a měřím 158. A jak ses na tom ty?

Za -1,5kg jsem ráda, ale bohužel to tak nepůjde věčně
CALZ
Kacafa
| 23. 9. 2009 09:21
Ahojky, tak začíname stejně já mám vážení po týdnu v pátek tak jsem zvědavá. Můžu se zeptat na kolikati kg začínáš a kolik měříš? Jinak ti držím palečky a -1,5 je super.
První týden s meridií
Calz
| 23. 9. 2009 07:11
Po týdnu s meridií hlásím úbytek 1,5kg. Krom horšího spaní nemám naštěstí ani žádné vedlejší příznaky.

Snad to takhle půjde dál
Verča
Kobliha
| 21. 9. 2009 22:59
Ahojky pracante ,jsi jako já,také stále v jednom kole,ikdyž teď jsem trochu opatrná,co baštim místo meridie antibiotika.Jinak terapie na dálku,zabírá báječně ,už bych nejraději dělala všechno možný,ale zakázala jsem jsi to!! ............Úžasnej pocit,když si někdo všimne a pochválí ti tvůj úbytek váhy. Taky mě to vždy potěšilo a popohnalo ještě víc dopředu.Takže Verčo,budem prostě kočky,to je jasná věc ................také jsem byla sama s prvním synem,ale to už je dávno............no a uzdravujeme se velmi dobře,takže ještě tento týden a od pondělka všichnni mažeme po svých povinnostech.................tak ať se daří v práci i hubnutí a zatím pa pa Koblík
Gabča
Kobliha
| 21. 9. 2009 22:46
Ahojky šikulo ,tak to je nádhera.............takže ti musím a popřát další úspěchy v hubnutí.Radost máme dnes spolu,jelikož jsem s obavou lezla na váhu a naštěstí je stejná a to 16,5 kg dole i přesto,že mám teď s meridií pauzu.Tak jdeme do toho dál a zatím ahojky Kobliha
Veverka123
gabca1rei
| 21. 9. 2009 20:27
díky,díky, jsi hodná...budu se snažit a sdělovat dojmy a pocity. pápá G.
gabča
veverka123
| 21. 9. 2009 20:21
Gabčo,blahopřeji k prvnímu úspěchuHned je člověku líp,když vidí nějaké vysledky,viď.Tak držím palce a ať se i nadále daří
dianka
veverka123
| 21. 9. 2009 20:18
ahoj Dianko,blahopřeji k výsledkuJá myslím,že tři kila za 16 dnů není špatné.Já hubnu tak kilo týdně,asi je to i lepší,než hubnout příliš rychle.Přidej ještě nějaký větší pohyb a uvidíš,že se budeš cítit lépe a budeš mít víc energie.Zvlášť,když máš sedavé zaměstnání.Já tak třikrát týdně jezdím na kole,teď jsem začala trochu na bruslích,což není zatím žádný zázrak,ale vypiluju to a občas nějaká posilovna.no a snažím se chodit hodně pěšky Ono rychlá chůze taky není špatná.tak přeji,ať se ti nadále daří
koblížek
veverka123
| 21. 9. 2009 20:09
ahoj koblížku,doufám,že moje terapie na dálku zabírá a už je ti líp Jsem ráda,že mám ten hektický týden za sebou,ten můj mužskej byl v práci ještě v sobotu do večera,aby nemusel v neděli a měl toho taky docela dost.Nedostala jsem se ani k tomu normálnímu sportování,protože jsem se vracela polochcíplá večer.Dneska už jsem byla zase na kole,je skvělý počasí,jen aby vydrželo co nejdéle.To mi tě taky bylo líto,když si musela být doma v pelechu.A co kluci,taky už jsou na tom líp?Jinak úbytek váhy pouze půl kila,ale ani jsem nic jinýho nečekala,protože vždycky,když to dostanu,tak mám normálně tak kilo navíc.Ale dneska jsem jela z práce vlakem s jednou známou a ta mi říkala,že jsem zhubla,tak mi to samozdřejmě udělalo radost. Doufám,že ve středu vyjde posilovna,potřebuju hlavně zpevňovat břicho,to je moje nejproblémovejší partie.A to si myslím,že už jsem na tom podstatně líp,než jsem bývala.Je fakt,že mám teď na sebe víc času než jsem měla,když Jitka chodila do školy.Byla jsem s ní nějaký čas sama,takže situace byla trochu jiná.Tak zatím papa a napiš,jak se uzdravujete
Váha
gabca1rei
| 21. 9. 2009 12:46
Zdravím holčeny a chci popřát všem spoustu síly a pevné vůle pro snahu zbavit se nějakých těch kilíček navíc. Já po týdnu s Meridií hlásím úbytek 2,1kg. Držte se pá G.
Mííííro
Kobliha
| 20. 9. 2009 11:55
Čusíík Míro ,to jsem ráda,že jsi se tu na skok zastavila a děkuji za přání k uzdravení.Moje náplň měla namále ,ale včas jsem navštívila MUDr a tabletky pojistily trvanlivost .Dneska je mi zase o něco lépe,tak jsem ráda .Tak tě zdravím do Berouna a těším se na čtvrtek.................pa pa ...... nezkažená Kobliha
ahojky
Mirka72
| 20. 9. 2009 11:31
Ahoj všem tak jen tak v letu.Zdravím všechny nové a přeji mnoho úspěchů v hubnutíKoblize přeji brzké uzdravení,hlavně at se ti nezkazí náplň a všem posílám mnoho pozdravů. Jsem na skok u ségry v Berouně tak mi to nedalo, abych nanapsala a nekoukla se co je nového. Vracím se ve čtvrtek.Tak papa holčiny moje Mirka
Veverka 123
Dianka
| 19. 9. 2009 21:31
Veverko, děkuji za podporu. Nenechávám se odradit, váha je víc než kritická, nechala jsem to dojít na 82 kg (za poslední rok celých 8 kg...neustálé začínání diety a jojo efekt, a když jsem něco zhubla, tak jsem se hned pořádně odměnila). Jídelníček mám opravdu teď výstavní, když je nejhůř, tak hřeším večer pár kuličkami hroznového vína, jinak jsem opravdu uvědomělá, zkoušela jsem si počítat i sacharidy a bílkoviny a to je ok. S pohybem je trošku problém, mám sedavé zaměstnání a jezdím autem..ale snažím se..včera jsem si místo večeře naordinovala bílé víno a světe div se, váha se hnula...takže za 16 dní tři kila. Oproti ostatním žádná sláva, ale nějak se začít musí...

Jinak všem hubnoucím přeji hodně úspěchů a pevnou vůli..
pro všechny nováčky
Kobliha
| 19. 9. 2009 17:26
Ahojky všechny nové holčiny ........vítám vás všechny najednou............co jsem tady nebyla,dost se to tu zaplnilo,ale každé upřímě přeji hodně štěstí a úspěchu v hubnutí a pište,pište,jak se vám vede...............Mirka bude koukat,až se vrátí,co nás tady je .........tak zatím ahoj a pěkný slunečný den........ pápá Kobliha
Ivculka
Kobliha
| 19. 9. 2009 17:20
Ahojky Ivet ,díky za podporu,tentokrát v uzdravení a upřímě ti posílám gratulaci k dalšímu půlkilečku dole.Já se teď nevážila a zatím se ani vážit nebudu.Raději na váhu polezu až se zase zapojím do hubnoucího ciklu .Teď se hlavně chci dát rychle dohromady,abych mohla zase chodit do práce,tohle je pro mě jak za trest (nic nedělat).Tak pěkně pokračuj,ikdyž to jde pomaleji a zatím pa pa Koblík
veverka
Kobliha
| 19. 9. 2009 17:10
Ahojky Verčo ,tak dnes je mi poprvé od středy o něco lépe,možná mi i pomohla tvá dálková energie.Bohužel jsem dostala antibiotika po 8 hodinách a ten spálovej bacil si sedl i na mě.Meridii teď neberu a to minimálně do doby než doberu antibiotika a pořádně se zotavím.Je to na nic takhle marodit......venku pěkně a já trčím doma,místo toho bych vyrazila na brusle či kolo,nebo se jen tak projít.Bojím se i vážení,protože nic nedělám a pomalu začínám jíst (což jsem ještě včera pomalu nemohla,pro tu strašnou bolest v krku),tak uvidíme a jistě podám hlášení.Tak Veru,pěkně relaxuj a odpočívej (jako já ) a ať tě moc netrápí to břicho,to je taky hnus,znám to.................tak zatím pa pa a přeji hezký den..........Koblík
dianka
veverka123
| 19. 9. 2009 14:19
ahoj Dianko,nenech se odradit malým úbytkem,ono to půjde,hlavně to nevzdávej.Jakou si měla počáteční váhu?Jestli potřebuješ zhubnout jen pár kilo,může to jít opravdu pomaleji.Zkus ještě nějak obměnit jídelníček,přidej maso-ryby,drůbež,jogurty,tvaroh a uber sacharidy.Potraviny,které obsahují sacharidy jez během dopoledne.Hlavně nehladov,to by bylo kontraproduktivní a nezapomínej hodně pít a mít dostatek pohybu.Záleží také na tom,jaké máš zaměstnání a jak chodíš pěšky.Nějak to zkus ještě předělat a uvidíš,že výsledky se dostaví Tak zatím pa a držím palce!
meridia
lindalin
| 19. 9. 2009 07:23
Ahoj holky, tak mám za sebou dva dny s meridií a mám dole 2 kila, myslím, že je to pozitivní zpráva pro ty z vás, které začínají jako já na nižší váze (objevují se zde poznatky, že "lehčím" to jde pomaleji), já má 59 kilo, ale 5 je nabráno nevím z čeho nahoru a zaboha jsem se jich nemohla zbavit, gynekolog mi napsal 10 mg na 28 dní, dle mě, pokud lékař vidí, že jste zdravě, zná vás a nemáte při výšse 170 cm 45 kilo tak vám ji napíše, stačí se rozumně domluvit a určitě vám, co nemáte odvahu a stydíte se, zkuste to, stojí to za to. Jinak vedlejší účinky nijak nepozoruju, jsem taková aktivnější a k jídlu mi stačí mnohem míň, a hlavně na mé krizové potraviny nemám ani pomyšlení, skutečně, když už cítím hlad, mám chuť na ovoce, zeleninu, rýži apod. Na pohyb mě také moc neužije, mám sedavé zaměstnání a bez auta ani ránuplánuju během týdne začít s nějakou aktivitou, uvidíme.
Přeju všem pěkný víkend a hubnutí zdar
ivculik
osky
| 18. 9. 2009 19:34
Mockrát díky za radu. Určitě diastabil vyzkouším.
nemocní koblížci
veverka123
| 18. 9. 2009 18:27
ahoj marode,tak vy jste to chudinky odnesli všichni,hlavně se brzy vymaroďte Budu na vás alespoň myslet a posílat pozitivní energii na dálku Sice mi jí po tomto týdnu příliš nezbylo,ale něco málo tam ještě bude.Kluci jdou ještě zítra a možná i v neděli,aby se ta zakázka do Rakous dodělala.Ten můj taky,tak busdu relaxovat doma sama.Za celý týden jsem byla jen jednou na kole a dneska na bruslích,jinak jsem jezdila až večer.Jsem zvědavá,jak to bude vypadat zítra s vážením,taky jsem to dneska dostala a bolí mi břicho a mám ho jak balon.Tak se potom ozvu,nejspíš až v neděli nebo pondělí,o víkendu bude počítač zase určitě obsazen.Tak papa a hlavně se uzdravte co nejdřív!
ivculik
Kacafa
| 18. 9. 2009 15:03
Ahojky,moc ti blahopřeji k -15kg to je super. Už se taky těším až nějaké to kilečko bude dole. Jsi šikulka tak ti .
ahojky všem
Kacafa
| 18. 9. 2009 14:59
Tak dnes ráno jsem slupla první Meridii. Zatím žadné vedlejší účinky cítím se dobře a nejsem tak unavená. Snad jen malinko sucho v puse,ale aspoň mě to nutí pít. Jinak začínám na váze 89kg a měřím 166cm. Tak uvidíme jak to pujde zvážím se za týden. Merdii mi napsala obvodní,ale moc se jí nechtělo tak jí musím psát co jím a byla jsem na odběrech a za měsíc na další kontrolní. Tak mi držte palečky a všem gratuluji co už mají nějaké ty kg dole.
ještě pro OSKY :)
ivculik
| 18. 9. 2009 09:47
Diastabil - volně prodejný, dvě tablety denně, v letáku je psáno dlouhodobě a pravidelně, ale doktorka mi poradila, že stačí brát jen když budu mít nějakou krizovku, hodně zapít !!!
Jinak ona sama ho prý také bere, (je hodně na sladké )jeden si vezme ráno a druhý večer. Od té doby prý ledničce - hlavně večer odolává...

Příbalový leták: Vyrobeno z ekologicky čistých surovin. Nahrazuje úbytek zásob chromu v lidském těle způsobený fyzickým a psychickým stresem, únavou, nemocí či stárnutím.Přispívá k ochraně proti civilizačním chorobám jako například artheroskleróze.
Unikátní výrobek i pro diabetiky, který se používá při zvýšeném obsahu cukru v krvi a moči. Dále při zvýšeném obsahu cholesterolu doprovázeném zvýšenou glykemií, při poruše glukózové tolerance, při vysokém krevním tlaku a při stresových stavech. Tento potravinový doplněk poskytuje zdravému i nemocnému organismu esenciální prvek trojmocný chrom.
Tak snad jsem ti pomohla. Pa Iv.
osky
ivculik
| 18. 9. 2009 09:44
Ahojky OSKY,
KDYŽ MI DOKTORKA PSALA MERIDKU, DOPORUČILA ZÁROVEŇ DIASTABIL....
NA VYROVNÁNÍ CUKRU V KRVI (KDYŽ TO NENÍ V POHODĚ - PŘIJDOU CHUTĚ...)
JE TO VOLNĚ PRODEJNÉ (50TABLET ASI 70KČ), MOHOU TO I DIABETICI. ZKUS A UVIDÍŠ. IVETA
Kobliha
ivculik
| 18. 9. 2009 09:39
Ahojky Koblížku, to je škoda, že na tebe něco vlezlo.
Snad se z toho brzy dostaneš. Mimochodem, pokud se nemýlím, tak se dnes jako já vážíš. Tak se alespoň maličko pochlubím já.
Mám sice jen 1/2 kg dole, ale zase celkem už je to 15kg !!Vzhledem k tomu, že jsem na diskuzi ASI sama, sama si zatleskám. Ahojky a brzy se uzdrav. Iv.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 09:42
14516
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
16. 6. 2025 15:53