Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

karolina158
ivculik
| 18. 9. 2009 09:33
Ahoj Kájo, tak tě jako první vítám mezi náma.
Nedělej si starosti, ani já žádné extra účinky nezaznamenala, samozřejmě myslím jen ty negativní... Dokonce i ta žízeň nebyla tak hrozná, proto jsem musela mít láhev s vodou pořád na očích, abych často pila. :) Není přeci důležité cítit žízeň, mít nějaké bolesti, a další z negativních účinků, (mimochodem i na ibalginu, acylpyrinu apod. toho je také dost... prostě se jen sychrují ), ale důležité je, aby šla váha dolů a hlavně, aby si byla v pohodě. :)
Nechci to zakřiknout, ale zatím pouze jeden týden se váha zastavila, jinak jde 1/2 - 1kg týdně dolů, i když ze začátku to šlo rychleji. :) Tak jak vidíš, vůbec nezáleží na tom, zda to vnímáš či ne, ale na účinku.
Pěkný den. Iveta
meredia
karolina158
| 17. 9. 2009 19:42
ahoj holky,
tak jsem přestala po 13-ti měsíc kojit a od včerejška jsem začala užívat meredii 10mg 28tablet. Doktor říkal, že mi na zkoušku napíše jen 28tablet, ať zbytečně nevyhodím peníze, kdyby mi to nedělalo dobře. Ale úpřimně - čekala jsem podle příbalového letáku nějaké vedlejší účinky, ale kde nic tu nic. Cítím se jako bych ji nebrala potřebovala bych dát dolů aspoň 15kg, když projdu kolem zrcadla říkám si "do toho" ale chybí mi vůle, hrůza - zmenšila jsem si porce na půl,sladké jsem odnesla tchýni tak jsem zvědavá. Na pohyb moc času nezbývá, synátor je tryskomyška, večer jsem úplně hotová... tak aspoň chodím do schodů. Lidi držte palečky, já vás obdivuju všechny, kteří jste zhubli
meridie
lindalin
| 17. 9. 2009 15:12
Ahoj holky, tak jsem si včera nechala napsat meridii od svého gynekologa, už jsem byla nešťastná, nahoře 5 kilo a drží se jak ulitéDnes mám v sobě první "dávku", hlad od rána nemám a jsem pěkně "nafrčená". Chtěla bych dát dolů tak sedm kilo, uvidíme, držím tu všem palce
Mirka72
gabca1rei
| 16. 9. 2009 20:54
ahojky stálice, děkuju za podporu snažím se dále, jen kdyby to šlo rychleji dolů..rychlejí-snad jen odřezat že? . Moje vedlejší účinky jsou ale to, že na jídlo myslím neustále . Snad to brzy přijde a přestanu se na tu pravidelnost a hlavně vhodnost stravy tak upínat. Včera hodinu bodybuilding, dnes dvě hodiny bazén...takže aktivita přidána, s výsledky se podělím za týden. Bohužel mám sedavé zaměstnání a to se neblaze promítá na mé váze. Zatím jiné nežádoucí účinky nepozoruji, takže spokojenost. mějte se všichni krásně a dobrou noc. Gabča
meridia
osky
| 16. 9. 2009 20:41
Ahoj všechny hubnoucí! Dnes jsem si konečně přinesla první balení meridie 15 domů. Mám 45 let, váha 110 kg, výška 172 cm. Jsem hrozně závislá na sladkém a již jsem se nemohla dívat na mou stále stoupající váhu, tak jsem si řekla u lékaře o meridii. Již se mi sice podařilo před 3 lety bez prášků zhubnout 30 kg, ale váhu jsem si neudrželaa vrátila se opět na tu původní. Chtěla jsem se zeptat, jestli má některá z vás zkušenost s tím, zda při užívání meridie přejdou chutě na sladké, případně jak chutě na sladké řešíte Vy. Děkuji za radu a již se těším, že se zapojím do příjemného kolektivu hubnoucích. Přeji příjemný večer . Již se těším na zítřek, kdy si vezmu první prášek a začnu o své tělo více pečovat.
:-)
Calz
| 16. 9. 2009 18:35
Zdravím všechny uživatelky meridie.
Taky jsem dneska začala a slupla svoji první bobuli .
Tak sem zvědavá, docela mě vyděsili některý příspěvky v diskuzi když jsem ji pročítala.
Zatím je to ale všechno OK. Jen mám pocit že mám trošku víc energie, ale to se pozná večer na pilates

Držte mi pěsti, potřebuju zhubnout těch 15kg nadváhy co mám
Veverča a všechny spolubojovnice
Kobliha
| 16. 9. 2009 15:05
Ahojky ,tak jsem dopadla jak Baťa s dřevákama.Malej Kobliha má spálového streptokoka,takže vyfasoval 2 balení antibiotik,starší Kobližák také nevypadá dobře a já od rána ležím,jelikož mě strašně bolí v krku,klouby,hlava a teplota už přelejzá 37,5,takže paráda.Jedinej kdo se drží je manžel.Meridii si už zítra nevemu a minimálně na dobu než se mi udělá dobře,budu mít pauzu.Poslední dobou jsem byla v jednom kole,tak se to někde musí projevit,ale neumím se šetřit,natož odpočívat.Tak se holčiny držte,nejenom v hubnutí,ale i v tom zdraví ,protože to pak stojí za prd.................zatím pa pa,zase ozvu,až se mi trochu uleví........ahojky
Hlášení
Dianka
| 16. 9. 2009 12:19
Ahoj holky, tak se hlásím po 14 dnech braní Meridie. Jím pětkrát denně, přidala jsem pohyb a kila se mě pořád drží. Úbytek jedno jediné vymodlené kg. Zkoušela jsem si počítat i KJ, tak můj denní příjem se pohybuje mezi 4000-4200 KJ. Tak už nevím co dělám špatně... Jsem docela otrávená, ale pořád ještě doufám, že se to rozběhne rychleji...
Ahoj hubeňourky !!!!
rzuzka
| 16. 9. 2009 11:55
Moc Vás všechny zdravím !!!! Venku je zase sluníčko a hned je lepší nálada ! I to hubnutí půjde určitě skoro samo !!! Já jsem teď začala 3 týden s Meridíí a s pravidelným ježděním po ránu na rotopedu a mám 7,5 kg pryč. Já vím, že v mém případě je to jako "plivnutí do vody", ale moc mě to potěšilo a posílilo v mém snažení. Je to zvláštní, ale ten rotoped a snídaně mě tak nabudí, že si ani nedávám ranní kafe.Taky pravidelně po 3 hodinách jím a hlavně snídám, což jsem snad nikdy nedělala.... Holky, držím Vám všem palečky! Hubnutí zdar ! papapa
Kobliha a všechny holky
Mirka72
| 15. 9. 2009 20:54
Ahojky Tak volám naschledanou naschledanou naschledanou rodné údolí Odjíždím na týden. V sobotu máme ten sraz tak papa a ve čtvrtek Pápá budu na vás hubenírky myslet Mirka
gabča
Mirka72
| 15. 9. 2009 20:50
Ahoj Gábi! Tak první malý úspěch máš za sebou gratuluji a jen tak dál .Držím palečky papa Mirka
koblížek
veverka123
| 15. 9. 2009 20:00
ahoj Koblížku,před chvílí jsem teprve dorazila z práce,celý týden to vypadá na docela dobrou honičku,do pondělí musí být hotová zakázka pro toho našeho blbýho Rakušáka/slíbil za ni docela slušný peníze),tak kdo ruce nohy má dělá,aby se to stihlo Tak jsem ani neměla čas přemýšlet o tom,zda jsem unavená nebo ne,to jsem zjistila až když jsem si doma sedla.Tak zatím pa,snad zítra skončím dřív,potřebuju si jít koupit nějaký ryby.Zatím pa
gabča
veverka123
| 15. 9. 2009 19:54
ahoj Gabčo,vítám tě mezi námiJe to fajn,když se tady můžem vzájemně hecovat a radit,hned je člověku lépe,když ví,že ho ostatní podporují.Tak tě držím palce a uvidíš,že výsledky se dostavíJá se vážím tak jednou za týden,ono je asi lepší nelézt na tu váhu příliš často.tak zatím papa a piš,jak se cítíš,každá to snášíme trochu jinak.
zdravím všechny bojovnice
gabca1rei
| 15. 9. 2009 13:30
Ahojky všichni, tak jsem posbírala odvahu a řekla si u svého gynekologa o Meridii. Dnes ji jím třetí den a i když mi všichni radí nevážit se, neodolala jsem a už mám o 0,4kg méně. Výchozí váha 82,4kg výška 168m,což značí docela slušnou nadváhu.s kterou už léta marně bojuji. Mám z toho malého úbytku velkou radost. Než jsem si o prášky řekla, přečetla jsem snad celou tuhle diskuzi a i když mě vedlejší účinky zrazovali,tady jsou takový šikulky,který se vzájemně podporují a stojí to za to do toho jít. Tak vám všem držím pěstičky ať se dál daří a doufám, že se bude dařit i mě. hezký den pápá
veverča
Kobliha
| 14. 9. 2009 20:06
Ahojky Veru ,tak to jsme na tom podobně,dneska jsem jak ve spomaleným filmu,nebo jako kdyby mě někdo přetáhl palicí.Jistě je to tím přiblblím počasím,ale teď už to lepší nebude,takže musíme jít proti tomu a povzbuzovat se nejenom v hubnutí,ale i v dobré náladě..........s malím Koblihou budu muset k doktorce,stav se moc nezlepšil,tak pro jistotu skočíme na výtěry z krku a pak se uvidí........Jo tak jdu ještě něco dělat,abych nezlenivěla a zatím pa pa Koblík
Mirka
Kobliha
| 14. 9. 2009 19:58
Ahojky Mírčíku ,tu váhu neřeš,to se zase vsákne a opuchnutí pomine ,jen to počasí se asi neumoudří,takže to stojí ne za prd,ale za h......Tady sice moc nepršelo,ale ta zima to je teda něco pro mě...tak zatím pa pa,jdu se přiobléci,aby se mi nezastavil krevní oběh ahojky
kobliha
veverka123
| 14. 9. 2009 18:36
koblížku,dneska je ale blbej den,celej den tu skoro prší a já jsem strašlivě líná,taky to mám dostat,pobolívá mi břicho a mám chuť na něco sladkýho.Asi tomu mýmu mužskýmu uloupnu kostičku hořký čokolády,ten se s ní totiž neustále cpe a při svých186cm váží 76kg letní váhy/v zimě mívá tak o 2kg víc)
Byla jsem dneska na kosmetice a tam jsem se rozválela ještě víc,skoro jsem tam usnula.Tak dnes lenoším a nic nedělám,zatopila jsem v krbu,protože je zima jak v Rusku,šoupla do trouby kuřecí prsa na bazalcel.Tím asi moje dnešní aktivita skončí.
Ve středu má být zase pěkně teplo,tak doufám,že i moje lenost zmizí.Vůbec se na tu hnusnou zimu netěším.
Ta holčina,co k ní chodím na masáž mi slíbila,že bude se mnou chodit na brusle,tak mi udělala radost,na rozdíl ode mě to umí,tak mi i poradí co a jak.Tak třeba se pod jejím metodickým vedením zlepší moje jízda.
Mirka se má,jede na srazMy ho měli koncem června z průmyslovky,ani nebudu psát po kolika letech,hrůza!Bylo to moc fajn,docela dlouho jsme se nesešli,ale naštěstí jsme se skoro všichni poznali.Ze základky míváme častěji.No a co malej,už je zdráv?Se začátkem školního roku vždycky přijdou nemoci.Tak zatím papa
kobliha
veverka123
| 14. 9. 2009 18:35
koblížku,dneska je ale blbej den,celej den tu skoro prší a já jsem strašlivě líná,taky to mám dostat,pobolívá mi břicho a mám chuť na něco sladkýho.Asi tomu mýmu mužskýmu uloupnu kostičku hořký čokolády,ten se s ní totiž neustále cpe a při svých186cm váží 76kg letní váhy/v zimě mívá tak o 2kg víc)
Byla jsem dneska na kosmetice a tam jsem se rozválela ještě víc,skoro jsem tam usnula.Tak dnes lenoším a nic nedělám,zatopila jsem v krbu,protože je zima jak v Rusku,šoupla do trouby kuřecí prsa na bazalcel.Tím asi moje dnešní aktivita skončí.
Ve středu má být zase pěkně teplo,tak doufám,že i moje lenost zmizí.Vůbec se na tu hnusnou zimu netěším.
Ta holčina,co k ní chodím na masáž mi slíbila,že bude se mnou chodit na brusle,tak mi udělala radost,na rozdíl ode mě to umí,tak mi i poradí co a jak.Tak třeba se pod jejím metodickým vedením zlepší moje jízda.
Mirka se má,jede na srazMy ho měli koncem června z průmyslovky,ani nebudu psát po kolika letech,hrůza!Bylo to moc fajn,docela dlouho jsme se nesešli,ale naštěstí jsme se skoro všichni poznali.Ze základky míváme častěji.No a co malej,už je zdráv?Se začátkem školního roku vždycky přijdou nemoci.Tak zatím papa
Kobliha
Mirka72
| 14. 9. 2009 09:08
Ahojky Koblíku! Tak už mi váha klesla pod 90kg ,tak jsem měla radost a dnes jsem hupla na váhu a opět 90kg.Blíží se moje dny tak nabírám a zase jsem opuchlá jako bejk ke všemu jsem od dětí chytla rýmu počasí na prd,zase prší tak papa Mirka
Mirka
Kobliha
| 13. 9. 2009 22:16
Ahojky Míro ,je to pěkně na pytel co? Tohle je takovej předvoj přiblblího období,my se tady asi budeme lízat s angíny.Ten srazík bude jistě úžasnej,tak to nám pak pěkně podáš hlášení...............tak brzké uzdravení a zatím pa pa Koblík
solda
Kobliha
| 13. 9. 2009 21:58
Ahoj soldo ,díky za radu,ale právě proto,že ty moje kejtičky jsou genetické,nemám šanci s tím něco udělat.Již jsem to zkoušela a to i za dozoru trenéra,nicméně výsledek byl katastrofa.Ze stávajících kejtiček se postupně stávaly konve,tak jsem to vzdala.Nohy začaly nabírat svalovou hmotu a při tvorbě svalu byly větší a větší,takže jsem řekla dost.Na rotopedu jezdím jen občas,jelikož je to nejvíc na nohy,takže se více věnuji aerobiku,nebo bruslím,kde je zapojené celé tělo,ale právě i ty nohy .Ovšem tohle všechno je v mém případě,ale pokud jsi třeba dříve měla nožky jak srnka,tak to jistě naopak bude mít velký účel.Vzpomínám si jak jsem pozorovala holky okolo sebe a řešila svojí postavu,ačkoliv jsem ve tvém věku už byla máma od dvou dětí.Dneska už to neřeším,jen se chci cítit dobře.Tak se tolik nerozhlížej okolo sebe ať se tolik netrápíš..................zatím pa pa Kobloha
čučim jako blázen :)
Mirka72
| 13. 9. 2009 21:56
Ahojky holčiny moje Meridiový Všem co schodili nějaké to kilo nebo i pár deko gratuluji a . Nestíhám ,v pátek mi skolila horečka 2 děti, a ta prostřední má rýmu, tak ani v pátek do školky nešla. Ted je u nás zarýmováno Koupila jsem 5 balíků papírových kapesníčků,protože to bych prala jen kapesníky a je tu s bídou 8 balíčků. Ve středu jedu k našim, v sobotu máme sraz ze základky po 23 letech tak se na ně všechny moc těšim.Tak se tímto omlouvám,že tu ten týden nebuduaspon potom budu mít co číst a budu se na vás všechny těšit. Tak zatim papa Mirka
ach, ta genetika...
solda
| 13. 9. 2009 11:52
No s těma rodovýma dispozicema si mě moc nepotěšila... .. hledala jsem teď na netu nějaký rady ohledně těch stehen a tam psali, že ten kdo má dáno, že se mu tuk usazuje hlavně ve stehnech, tak by naopak právě měl cvičit hlavně na ně. já si totiž dycky myslela jaký v nohou nemám svaliska a tam právě píšou, že kolikrát je tam plno tuku a svaly pod něma sou spíše ochablý....že tou zvýšenou aktivitou právě aktivujem tuk.... tak sem schválně včera zkusila nějaký to cvičeníčko a ajhle... po chvilce mě nohy začaly pálit... takže soldo, žádný svaliska! špečiska tam máš!!!
takže pokud ti můžu radit... pokud máš stejný problém, obuj se to těch stehen víc..
no o předepsání meridie si nemyslím, že to vyjde... všichni mi tvrdí, že jssem vlastně postavou úplně normální... já mám totiž hubené ruce i vršek, břicho ploché...problém je ve stehnech a zadku...
zkusím to risknout..sem mladá, tlak mám spíše hodně nízký a pokud pocítím, že se něco zhoršuje, raděj hned vysadím...
už mě prostě nebaví koukat se kolem sebe a všude vidět holky s normálníma nohama...ach!
tak držte palce, prý by mi je mohla sehnat kamarádka co má známou doktorku, tak uvidíme...na krev i kontroly chodím pravidelně a vše je ok
Chimp
Kobliha
| 13. 9. 2009 11:02
Ahoj Chimpe ,tak tě zdravím a vítám na našem hubnoucím pokecu.Už víš co a jak a výsledky se dostavují,takže paráda.Nezbývá než ti a popřát hodně štěstí a úspěchu v dalším hubnutí.Měj se pěkně a zatím pa pa Kobliha
solda
Kobliha
| 13. 9. 2009 10:57
Ahoj soldo ,meridii si raději nech napsat od doktora,asi bych se bála užívat ji bez dozoru lékaře,ale to je na tobě.No a stehna mám odjakživa silný a bohužel k tomu mám rodové dizpozice,tak pokud si na tom stejně asi s tím moc nenaděláš.Je to na tobě,jak si všechno rozmyslíš............tak hodně štěstí........Kobliha
P.S. veverča
Kobliha
| 13. 9. 2009 10:50
.............ještě jsem zapoměla,že bydlím nedaleko Prahy v malém městečku,kam jsme se přistěhovali a původem jsem Pražák jako poleno .Počásko jsme tady měli krásný a i dnes to vypadá na pěkný den,ale bohužel budeme muset být doma.................tak pa pa Koblík
veverča
Kobliha
| 13. 9. 2009 10:44
Ahoj veruško ,tak Rakousy jsi přežila bez újmy,tak je to dobrý a co se týče tvého sportování jsi teda kus jak makáš + ta snaha na bruslích,máš u mě za jedna .Náš výlet byl paráda,akorát mladší syn se necítil dobře a přesto chtěl jet,no a tak to byla nejspíš chyba,protože teď leží s teplotou v posteli a bolí ho v krku.Tak uvidím co se s toho vyklube a nálada mi tedy trochu chybí.Jinak ti přeju tu radost z dalšího zdolanýho kila a posílám velikou gratulaci...... zatím pa pa Kobliha
Díky
Chimp007
| 13. 9. 2009 00:44
Ahoj veverko, díky za odpověď a přivítání.I Ty si zasloužíš obrovskou gratulaci. Na svůj cíl máš pěkně našlápnuto. Držím palce!!! Ch.
nová
solda
| 13. 9. 2009 00:11
všechny zdravím a gratuluju k úspěchům...
snažila jsem se přečíst co nejvíc, ale prokousat se skoro 400 stránkama debat je nemožný, každopádně vidím, že kobliha a mirka jsou tady stálice :)
jak dopadla čubina? a jiřinka?
teď o mě: 176 cm/70 kg... mívala sem dřív kolem 60... mám děsivý stehna, do kterejch se mi ukládá tuk a mě to štve........!!!
myslíte, že mi meridii nějakej obvoďák předepíše? já teda silně pochybuju.... ale cvičím nejím a tučná stehna stále zde...ach... co radíte?
na netu ceny kolem dvou tisíc... šílený
veverka
oskarka6
| 12. 9. 2009 19:48
Ahojky, v tom máš asi pravdu. Za tu dobu jsem do sebe skoro žádný sacharidy nedostala, strašně málo. Takže to zkusím napravit. Zelený čaj piju pravidelně v práci. Vždycky ráno uvařím litránek a pak ještě jeden, protože mám děsný sucho v puse. Takže někdy fakt ty dva za den vypiju. Zítra si udělám rizoto. Tak děkuju za rady, je to skvělý, když se má člověk kde svěřit.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 09:42
14516
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
16. 6. 2025 15:53