Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Meridia
DiskuzePřidat názor
karolina158
ivculik
| 18. 9. 2009 09:33
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
potřebovala bych dát dolů aspoň 15kg, když projdu kolem zrcadla říkám si "do toho" ale chybí mi vůle, hrůza - zmenšila jsem si porce na půl,sladké jsem odnesla tchýni
tak jsem zvědavá. Na pohyb moc času nezbývá, synátor je tryskomyška, večer jsem úplně hotová... tak aspoň chodím do schodů. Lidi držte palečky, já vás obdivuju všechny, kteří jste zhubli 
. Moje vedlejší účinky jsou ale to, že na jídlo myslím neustále
. Snad to brzy přijde a přestanu se na tu pravidelnost a hlavně vhodnost stravy tak upínat. Včera hodinu bodybuilding, dnes dvě hodiny bazén...takže aktivita přidána, s výsledky se podělím za týden. Bohužel mám sedavé zaměstnání a to se neblaze promítá na mé váze. Zatím jiné nežádoucí účinky nepozoruji, takže spokojenost. mějte se všichni krásně a dobrou noc. Gabča
a vrátila se opět na tu původní. Chtěla jsem se zeptat, jestli má některá z vás zkušenost s tím, zda při užívání meridie přejdou chutě na sladké, případně jak chutě na sladké řešíte Vy. Děkuji za radu a již se těším, že se zapojím do příjemného kolektivu hubnoucích. Přeji příjemný večer . Již se těším na zítřek, kdy si vezmu první prášek a začnu o své tělo více pečovat.
.
,tak jsem dopadla jak Baťa s dřevákama
.Malej Kobliha má spálového streptokoka,takže vyfasoval 2 balení antibiotik,starší Kobližák také nevypadá dobře a já od rána ležím,jelikož mě strašně bolí v krku,klouby,hlava a teplota už přelejzá 37,5
Jsem docela otrávená, ale pořád ještě doufám, že se to rozběhne rychleji...
a zatím pa pa Koblík