Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

chimp007
veverka123
| 12. 9. 2009 19:28
Ahojky a moc a moc blahopřeji Zároveň tě vítám mezi námi.Člověku určitě stoupne sebevědomí,když mu lidé říkají,jak mu to sluší a jak dobře vypadáNo a proto to přece děláme,abychom se cítily dobře a měly jsme vyšší sebevědomí a lepší zdraví.Já zatím za 4 týdny zhubla 4,5kg a jsem zatím spokojená a doufám,že to půjde dál.Potřebuji zhubnout tak 10kg.Vedlejší účinky žádné nepociťuji,jen sucho v ústech,ale to je docela dobře,protože mi to nutí dostatečně pít,což jsem dříve zanedbávala.Tak zatím ahoj a přeji do dalšího období mnoho úspěchů
oskarka
veverka123
| 12. 9. 2009 19:19
ahoj Oskarko,blahopřeji k hezkému úbytkuTo má hned člověk lepší náladu,viď!Já žádné vedlejší účinky naštěstí nemám,jen pocit sucha v ústech,řekla bych,že mám spíš víc energie,než jsem mívala.Zhubla jsem za 4 týdny 4,5kg.Možná jestli nemáš nedostatek energie proto,že jíš málo a nebo potraviny,které nedodávají dostatek energie po celý den,třeba sacharidy,které se postupně uvolňují do těla jako třeba celozrnné těstoviny nebo rýže,dobrá je snídaně z ovesných vloček,které si spolu s ovocem přidáš do bílého jogurtu.Také daleko lepším životabudičem než kafe je pití zeleného čaje,já ho střídám tak půl na půl s vodou,abych nepila pořád jen vodu.Uvařím si ho,nechám vychladit a přidám si do něj šťávu z citronu nebo pomeranče.Tak zatím pa a přeji mnoho úspěchů do dalšího hubnutí!
kobliha
veverka123
| 12. 9. 2009 19:07
Ahoj Koblížku,Rakouskojsem přežila bez větší újmy na zdraví,tak dpifám,že tam nějakou dobu nebudu muset.Je to strašlivej pitomec,ale bohužel patří mezi naše zákazníky s docela velkými zakázkami,takže musíme občas něco zkousnout.
Příští týden nás zase čeká možná Praha,ale třeba se mi to vyhne.
Co se týče toho mýho šéfa,opravdu před ním klobouk dolů,myslím,že by nás všechny strčil do kapsy,jezdí na kole kolem šedesáti kilometrů,lyžuje v Alpách,je fakt dobrej,je to sice bývalý vrcholový sportovec,ale tu sedmdesátku mu nikdo neodpáře Druhý šéf(jsou zároveň majiteli firmy) jede teď na měsíc na expedici do jižní Ameriky a taky už mu do tý sedmdesátky moc nechybí.
Já byla taky dneska chvíli na kole,dokud je počasí,ale jezdím jen tak dvacku.Večer zase půjdu pokoušet ty brusle.Tam mi to pořád připadá,že to není žádnej zázrak.Naše Jitka včera přijela,vzala je na nohy a jezdila jako kdyby jezdila odjakživa.Ale ona na rozdíl ode mě byla na sport vždy talentovaná.Já holt to musím nadřít.
No a jinak mám zase kilo dole,takže za 4 týdny 4,5kg dole,to jsem spokojenáCítím se dobře,energie bych řekla,že mám dostatek,spát mohu dobře,tak mi meridie dělá jen radost.
No a jak ty na výletě?Doufám,že počasí bylo u vás dobré.Můžu se zeptat odkud seš?Já bydlím 20km od Plzně,kde taky pracuju.Tady bylo hezky,ještě to šlo v kraťasech a zítra asi bude poslední den.Od pondělí už to bude asi na kolo v koupelně(cyklotrenažer).Dcera s přítelem odjeli k jeho mamince přát k svátku,tak jsem využila toho,že je volný počítač,neboť ho jinak dost okupují,protože doma internet nemají a v práci na to Jitka nemá čas.Tak zatím pa a dalším kilčům vyhlašujem válku!
dovča
bramborka
| 12. 9. 2009 17:10
Ahojky holky,tak odlétám na dovču ,hned jak se vrátím se přidám,začnu taky papat meridii.Už se na o těším máme na konci října sraz ze základky,tak třeba nějaký kilčo bude dole .Mějte se modelky-hubeňourky a já se po dovče přihlásím,zase mezi Vás!
Můj příběh
Chimp007
| 11. 9. 2009 23:21
Ahoj všem,
řekla jsem si, že pokud dosáhnu jistého milníku, tak se k vám přihlásím a taky něco přidám na podporu ostatních. Milník se skutečně dostavil, tak plním slib. Nejdřív díky všem, kteří tady jsou a sdílí s ostatními svoje zkušenosti a názory. Mě tahle diskuse pomohla rozhodnout se, jestli do Meridie jít a pak mě taky hodně pomohla, když jsem viděla, že některé věci jsou normálka. Proč jsem se nepřihlásila hned? Bála jsem se neúspěchu a zklamání. S váhou bojuji od dětství a tak některé věci nechci znova zažít. Kolem pětadvaceti let věku jsem měla kolem 75kg a připadala si tlustá, postupně jsem došla až do stavu z června tohoto roku - viz níže. Že beru Meridii věděla jen známá lékařka,která mi ji napsala a i příteli jsem o tom řekla až ve chvíli, kdy si všiml, že jsem zhubla. Takže teď fakta:
věk: 33, výška: 170cm, děti: 0, zaměstnání: kancelář, počáteční váha:104,4kg (!!!)
váha po 13 týdnech s M.: 84,2 kg YEEES!!!
průměrný týdenní úbytek: 1,5kg (někdy 2kg někdy pod 1kg)
vedlejší účinky: sucho v ústech (a z toho asi taky trochu chrapot), méně často "toaleta", méně spánku (někdy od 4 ráno nespím, ale někdy celou noc OK - možná to není jen o Meridií)
sport: ano - docela dost přes léto: inlines někdy i 3x týdně po dvou hodinách, kolo, každý den pěšky cca 1h při nutných přesunech
jídlo: pravidelně každé 3h; první týden nechutenství, které vedlo k hlídání si, abych vůbec něco snědla a vyvinulo se v chuť jídlu OK, jen prostě ne tak mnoho. Obědvám v závodní jídelně - to mluví samo za sebe
Snad jsem na nic nezapomněla....
Teď mám kapslí na poslední týden a už mám recept na další balení. Plán je to stáhnout ještě o nějakých 7kg. Uvidíme, už teď jsem nadšená.
Okolí si všímá - i ti co mě vidí denně, já mám najednou hrozně moc co na sebe (staré věci jsem nevyhodila) a moje sebevědomí je víc než posílené
Držím všem palce a ještě jednou díky. Chimp
oskarka
Kobliha
| 11. 9. 2009 22:30
no něco podobného jsem měla ještě nedávno o prázdninách,když jsem měla rodinu pryč.Dlouho do noci jsem tady dávala dohromady barák a když jsem chtěla pustit vysavač,usoudila jsem,že ve 12 v noci je to asi blbost .Ale tyhle stavy se mi pořád střídaly,buď mraky energie,nebo jsem byla za Šípkovou Růženu .Každá jsme jiná a fakt nevím co z toho je lepší............
Bédík
Kobliha
| 11. 9. 2009 22:24
Ahoj Béďulíku,váha teda super a to cvičení je paráda,to ti tedy chválím,já jsem teď nějak usnula na vavřínech se cvičením,protože práce bylo dost a nálady málo,tak snad už to teď pošlape ve starých kolejích.Dneska jsem protáhla brusle po delší době a zítra snad,pokud bude hezky,bude rodinková jízda.............tak se měj pěkně a pa pa Koblík
Koblíku
oskarka6
| 11. 9. 2009 22:21
Děkuju za pochvalu, je to fakt nádhera . Kafe mi nepomáhá, to už mám vyzkoušený. Tak snad to přejde. Kamarádka to měla jako ty. Hned druhý den, co začala brát, tak usnula, probudila se ve 2 ráno a už nezabrala. Takže vyprala 2 várky, vysmejčila kuchyň a šla do práce. Tak to se mi stát fakt nemůže
oskarka
Kobliha
| 11. 9. 2009 22:17
Ahoj oskárku,nejprve ti musím pochválit ty 3 kilíčka,to nádhera a radost je veliká co? S tím jídlem jsem to měla podobně,takže to se časem upraví,ale určitě papkej,ať má tělo co potřebuje,no a s tou energií ti moc nepomůžu,jelikož já jsem to měla naopak.Elánu bylo dost,skoro na rozdávání .Jedině doping kafem,ale to je zase o žaludek........tak zatím pa pa Koblík
3 kg!!!
oskarka6
| 11. 9. 2009 22:03
Ahojte děvčata, tak jsem za prvních 11 dní zhubla 3 kila! Jsem strašně nadšená, myslela jsem, že to bude horší. Jen nemám vůbec chuť k jídlu, takže se vyloženě nutím a jídlo si vůbec nevychutnávám.....prostě to jen sežvejkám . Cítím, jak se mi ten prokletej špek na břiše zmenšil. Ale co mi fakt vadí, že jsem totálně bez energie, nemůžu se k ničemu dokopat. V práci to ještě jakž-takž zvládám, ale doma je to horší. Tuhle jsem se přistihla, že mi vůbec nevadí plnej dřez nádobí ani dceřin binec v pokoji. Ale dneska jsem to všechno napravila. Poraďte, jak tu energii dobít.
Aho Kočky...
Bedriska
| 11. 9. 2009 21:55
Ahoj Kočky !!! Jinak to nelze napsat, ne že bych chtěla lichotit z nějakého zištného důvodu, ale zkrátka . Jste výborné, Miruš, Kobliha, ivculík, Bramborka ....no zkrátka všechny. . Já jsem díky škole nějak mimo...naši kluci nechodí přes týden na PC, tak maminka je nedráždí a nechodí taky. No a pak tápu a ztrácím přehled. Brusle mě taky lákaly...trasy jsou tu bezvadné, ale odvaha nějak chybí.. Ale začala jsem chodit 2x týdně na aerobik, a 1x za 14 dnů budou ty moje ,,břišní tance" ,začíná se za 14 dnů, tak uvidím.. Jinak váha se mi drží kolem - 11,5 až 12 kilo, dle situace, ale pokračuju dál
a těším se, jak to půjde. Nezoufejme a drben se nelekejme a za pomoci sportu , hubnutí zdar. Béďa

Ivculík
Kobliha
| 11. 9. 2009 14:19
Ahoj šikovnej Ivculíku ............to má člověk hned dobrou náladu co? Díky za gratulaci a posílám ti veliký potlééésk .Tak ať se dál daří a hezký den.Dneska je tedy báááááječně pa pa Kobliha
Ahojky Koblížku,
ivculik
| 11. 9. 2009 09:35
Tak to moc gratuluji. a samozřejmě , já se k tobě dnes přidám, váha šla po týdnu o další kilečko dolů, takže celkem -14,5kg
To je super, jak se nám daří, že?
Papa. Iv.
po dekách
Kobliha
| 11. 9. 2009 07:57
Ahoj holky,tak jsem ráno hupla na váhu a mám radost ,sice jenom o půl kila méně,ale aspoň něco.Takže celkem tedy 16,5 kg dole .Tak všem pěkný den a mějte se................pa pa Koblík
zdravím všechny
Kacafa
| 10. 9. 2009 23:39
Ahojky, tak dnes jsem si konečně přinesla Meridii 10 na 3měsíce . Ale začnu jí brat až příští pátek jdu ve středu ještě k zubaři tak kdyby mi chtěl dat anestezii at moc netrpím. Nevím jestly by mi jí mohl dat když bych brala meridii. A konečně teror se zubama je zamnou.
Veverka
Kobliha
| 10. 9. 2009 21:59
Ahojky Verčo ,tak to je šéf teda borec a musím uznat,že když si to uháníme na bruslích a na trase potkávám ženský ve věku mé mamči (60 let),tak je obdivuju a moc jim fandím .Zítra se má trochu kazit počasí,tak doufám,že se nám ty plány na víkend nezmění.Tak hezkou cestu za hranice a dej vědět,jak jsi to všechno přežila.Zatím pa pa Koblík
koblížek
veverka123
| 10. 9. 2009 21:49
Ahojky,no jezdím,jezdím,ale spíš zatím jako ten plž.Tak kdyý budu intenzivně trénovat,tak se to snad zlepší.Do těch Rakous by to ovšem bylo ideálníA to by mě ještě šéf cestou uhnal,protože ten na těch bruslích ve svých sedndesáti jezdí velmi dobře.V Plzni je taky dobrý ježděni,ale zatím bych se tam asi společensky znemožnila.U nás za barákem na cestě pokud možno bez bab u vrátek,je to zatím optimální na mé umění. Tak se jdu na ten zítřejší "výlet! vyspat.I to auto bude únavný.Tak papa.
ivetoun
veverka123
| 10. 9. 2009 21:41
Ivet super,blahopřeji k úspěchu.Já také hubnu o kilo týdně,dokonce je to prý optimální.takže hurá do dalšího týdne
Ivetoun
Kobliha
| 10. 9. 2009 12:45
Ahojky Ivet ,jasně,že to vydržíš a kilo za týden je úplně ideální.Gratuliji ti k prvnímu úspěchu a jen tak dál.........pa pa Kobliha
7 den
Ivetoun
| 10. 9. 2009 10:47
Ahoj holky...tak dnes jsem si vzala sedmý prášek a za týden mám kilo dole... sem ráda a snad to vydržím a bude to pokračovat...všem držim palce a vydržte to...
dobrou noc
Mirka72
| 9. 9. 2009 22:03
Ahojky všem bdícím a hezké sny snícím Mirka
Mirka
Kobliha
| 9. 9. 2009 21:49
Víš těch nápadů by bylo,jako třeba " tučné roky " ,nebo " těžký život hrocha " ,ale to by se pak muselo udělat hlasování................tak tomu zatím necháme volný průběh a pokud by měl někdo další tip,tak sem s ním ať je z čeho vybírat.............
Kobliha
Mirka72
| 9. 9. 2009 21:39

Jóóóóóó to je dobrý Musíš si vyběhat autorský práva a kdyby něco, tak mi ti to dosvěčíme Mirka
Mirka
Kobliha
| 9. 9. 2009 21:34
Já jsem si to myslela,že to vemeš,jsi taková moje krevní skupina .........................a ta větička je naprostá pravda,no a ikdyž pravda někdy bolí,slyším ji radši než nějaký kecy a mazání medu okolo huby..........ještě mě napadl jeden název nové diskuze " tenkrát v sádle " co ty na to?
oprava
Mirka72
| 9. 9. 2009 21:31
Já trubka obecká znova chybička se vloudila NENÍ PŘÍTELEM NÁM NIKDY,KDO NÁM SLOVY LICHOTÍ,ALE TEN KDO BEZ OMLUVY UPŘÍMNOU NÁM PRAVDU POVÍ. Tak je to správně Mirka
Hubatá Kobliha
Mirka72
| 9. 9. 2009 21:27
ahojky rozhodně nejsi hubatá ale upřímná a takový lidi já mám ráda. Někdo někdy napsal : NENÍ PŘÍTELEM NÁM VŽDYCKY,KDO NÁM SLOVY LICHOTÍ,ALE TEN KDO BEZ OMLUVY UPŘÍMNOU NÁM PRAVDU POVÍ. To je větička co? Mirka
Mirka
Kobliha
| 9. 9. 2009 21:18
Míro,nic nezakulacuj,kulatá už jsi byla ne? Maximálně si doma vymaluj a jen pěkně pokračuj a vsadím se o co chceš,že to ještě dáš .Máš poctivej pravidelnej jídelníček,což se o mě říct nedá a proto si nemůžu stěžovat,že už se to tolik nehýbe...........tak papa....tvoje hubatá Kobliha
Kobliha
Mirka72
| 9. 9. 2009 21:08
Čusánky Koblíku Díky za gratulaciJá myslím ,že už mi to moc dolu nepůjde,tak ještě to 1kilo, abych to zakulatila a bude vymalováno Mirka
veverča
Kobliha
| 9. 9. 2009 20:55
Ahoj veveruš ,tak už proháníš brusle ,to je super,ještě,že je tak pěkně co? My se chystáme o víkendu,jestli se nepokazí počásko,do Poděbrad,je tam super trasa podél vody a bezva relax.No a to Rakousko není špatný,co kdyby jsi jela na bruslích ,to byl vtip,aby jsi měla lepší náladu na toho blba.Jó zákazníky si člověk nevybírá,to znám,jenom těch blbů nesmí být moc.Tak se měj zatím pěkně....pa pa Kobliha
přeborník v lehčí váze
Kobliha
| 9. 9. 2009 20:48
Ahoj Míro,no teda holka já jen čumím ,to je super tiše závidím a nahlas gratulujůůůůůůůůů...tak se drž hubendíro,až budeme pod svojí váhou zavedeme novou diskuzi,jen tak na pokec a nadpis by mohl být " tučná minulost " ..........tak pa pa Koblík

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 09:42
14516
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
16. 6. 2025 15:53