Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Meridia
DiskuzePřidat názor
chimp007
veverka123
| 12. 9. 2009 19:28
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
To má hned člověk lepší náladu,viď!
Já žádné vedlejší účinky naštěstí nemám,jen pocit sucha v ústech,řekla bych,že mám spíš víc energie,než jsem mívala.Zhubla jsem za 4 týdny 4,5kg.Možná jestli nemáš nedostatek energie proto,že jíš málo a nebo potraviny,které nedodávají dostatek energie po celý den,třeba sacharidy,které se postupně uvolňují do těla jako třeba celozrnné těstoviny nebo rýže,dobrá je snídaně z ovesných vloček,které si spolu s ovocem přidáš do bílého jogurtu.Také daleko lepším životabudičem než kafe je pití zeleného čaje,já ho střídám tak půl na půl s vodou,abych nepila pořád jen vodu.Uvařím si ho,nechám vychladit a přidám si do něj šťávu z citronu nebo pomeranče.Tak zatím pa a přeji mnoho úspěchů do dalšího hubnutí!

Cítím se dobře,energie bych řekla,že mám dostatek,spát mohu dobře,tak mi meridie dělá jen radost.
.Mějte se modelky-hubeňourky a já se po dovče přihlásím,zase mezi Vás!
a když jsem chtěla pustit vysavač,usoudila jsem,že ve 12 v noci je to asi blbost
.Každá jsme jiná a fakt nevím co z toho je lepší............
,protože práce bylo dost a nálady málo
. Cítím, jak se mi ten prokletej špek na břiše zmenšil. Ale co mi fakt vadí, že jsem totálně bez energie, nemůžu se k ničemu dokopat. V práci to ještě jakž-takž zvládám, ale doma je to horší. Tuhle jsem se přistihla, že mi vůbec nevadí plnej dřez nádobí ani dceřin binec v pokoji. Ale dneska jsem to všechno napravila. Poraďte, jak tu energii dobít.
,tak to je šéf teda borec a musím uznat,že když si to uháníme na bruslích a na trase potkávám ženský ve věku mé mamči (60 let),tak je obdivuju a moc jim fandím
Mirka
ale upřímná a takový lidi já mám ráda. Někdo někdy napsal : NENÍ PŘÍTELEM NÁM VŽDYCKY,KDO NÁM SLOVY LICHOTÍ,ALE TEN KDO BEZ OMLUVY UPŘÍMNOU NÁM PRAVDU POVÍ. To je větička co?