Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Mirka 72
veverka123
| 9. 9. 2009 19:35
ahoj Miruš,zatím jsem celá a brusle taky,mám sice pocit,že slimáka bych nepřejela,protože by byl rychlejší,ale snažím se,tak snad se brzy dostaví i nějaké to zlepšení.Tuhle jsem musela vyrazit večer,neboť baby od vedle drbaly na ulici a nechtěla jsem si hned udělat ostudu,u nás na vsi je to jak v Hošticích,jakmile s něco šustne,jedna pískne a hned je jich tam deset..Máme dobrou cestu na brusle hned za barákem,nejezdí tam auta a je osvětlená.Tak ještě až dopíšu na chvilku vyrazím,jezdila jsem teď na kole a nějak málo jsem se utahala.Potřebuju vybít negativní energii,v práci máme nějak příliš rušno,v pátek jsem chtěla dovču a místo toho pojedu do RakouskaTo je 4 hodiny tam,čyři zpátky a minimálně tři hodiny jednání s tím blbem,protože je to zákazník,se kterým se hodně špatně na něčem domlouvá.tak jsem docela naštvaná,protože se mi tam ani trochu nechce.Tak zatím pa.
Dianka
veverka123
| 9. 9. 2009 19:20
ahoj Dianko,také tě tu vítám a neházej flintu do obilí,ono to možná chce nějak ten metabolismus srovnat,také trochu záleží na tom,v jaké jsi psychické pohodě.Ale hlavně přidej ten pohyb,myslím,že je hodně důležitej.Já jezdím tak tříkrát,čtyřikrát týdně na kole,buď na silničce nebo na cyklotrenažeru,tak 40-60 minut,podle času,ale byla jsem zvyklá,takže klidně můžeš začít na 25 minutách a postupně si přidávat po pěti navíc.Při cvičení si hlídej tepovou frekvenci,na to,aby se ti spalovaly tuky si vypočteš podle tohoto vzorce 220 minus věk a 70% z toho,to je optimální hodnota.Tuky se začnou spalovat až po dvaceti minutách,takže to chce alespoň půl hoďky. Taky jsem si koupila brusle,ale to jsem úplný začátečník,takže zatím koukám,abych si nerozbila hubu.Taky občas zajdu do fitka.To mi většinou vyjde jen jednou týdně.Zatím jsem zhubla 3,5kg za tři týdny a jsem spokojená.Jím tak pětkrát až šestkrát denně,na snídani si dávám bílý jogurt s ovocem a ovesnými vločkami,přidám do toho nějaký ořech a nebo semínka,na svačinu celozrnné pečivo s nízkotučným sýrem,papriku,rajče,na oběd rybu,krůtu,kuřecí,občas můžeš i kvalitní hovězí s trochou rýže,těstovin nebo brambor a syrovou zeleninu,tou nemusíš šetřit,i toho masa si můžeš dát větší kus,odpoledne k svačině většinou zase bílý jogurt s trochou ovoce nebo celozrnné pečivo třeba s tvarohovou pomazánkou,k večeři zeleninový salát buď s tuňákem nebo kuřetem nebo jen rybu se zeleninou uvařenou v páře nebo na grilu.No a piju tak 3 litry někdy i víc vody nebo čaje.Tak ti moc držím palce a nenech se odradit pomalým začátkem,určitě to půjde!
Miri+Kobli
Luccin
| 9. 9. 2009 16:31
Ahoj holky, tedy já vám mooooc gratuluju Jste držáci a fakt vám to jde krásne,je jasny, že jako ze začátku to nikdy nepujde, důlezitý je to udržet a náky deko dolů,to je človeku hnedka líp. To je super. No a kolik je tu zas nováčků,já bohužel nestíhám vse tohle číst Takže jsem se poptala rovnou,jak jste na tom. Tak drzím palečky a zase pisnu. Mějte se fááááájn
-
Dianka
| 9. 9. 2009 15:26
Díky za přivítání. Holky máte úžasné výsledky, moc Vám to přeji a zatím trochu závidím. Pevně doufám, že mi to půjde také. Chtěla bych shodil 15 kg, ale upřímně i za 10 kg bych byla ráda a to nejlépe teď hned. S pohybem mám zatím trochu problém, ale dala jsem si závazek, že hned dneska opráším rotoped, budou to galeje, ale musím..
Zatím se mějte fajn.
Kobliha
Mirka72
| 9. 9. 2009 13:15
Ahojky ! Po delší době mi váha klesla o kilo, tak že..... -19kg a je to jak jsi psala ne po dekách ale po gramech k obědu dušená zelenina s kousky kuřecího masa. Tak papa a hezký zbytek dne Mirka
Dianka
Kobliha
| 9. 9. 2009 12:57
Ahoj Dianko ,samozřejmě,že můžeš k nám a zároveň tě vítám.No já jsem začala ztrácet kila v podstatě hned první týden až jsem se divila,jak to frčí ,ale měla jsem nadváhu asi tak 20 kilo,takže to asi jde rychleji.Možná si tvé tělo musí zvyknout a taky je dobrý to občas proložit sportem .Kolik chceš zhubnout,jestli ti třeba stačí pár kilo,tak to takovej fofr nebude.Já mám dole 16 a doslova to teď odchází po dekách.Tak dej vědět a hlavně trpělivost,ono se to jistě rozběhne .Zatím papa Kobliha
Ahoj
Dianka
| 9. 9. 2009 07:43
holky, můžu k Vám? Taky věčně bojuji s váhou. Minulý týden jsem se konečně odhodlala a nechala si napsat Meridii. Počáteční sucho v ústech již pominulo, upravila jídelníček, začala jsem jíst pětkrát denně a po týdnu se mi váha ani nehnula. Ze začátku jsem naopak ještě kg přibrala a teď mám úplně stejně jako než jsem začala. Pořád se ujišťuji, že jsem měla hodně rozhozený metabolismus a tělo si musí navyknout na pravidelnou stravu a musí se to hnout dolů...Vám začala váha ubývat hned, nebo měl někdo ten samý problém?
......
Mirka72
| 8. 9. 2009 22:33
TAk i já jdu hajat tak papa a hezký zítřejší den pápá Mirka
:-)
bramborka
| 8. 9. 2009 22:30
Holky moc moc díky,mám noční,takže sladké sny ,mě to čeká snad ráno
Koblík
Mirka72
| 8. 9. 2009 22:28
Dobrou noc a at se ti něco hezkého zdá ,třeba o Andělovi tak pápá
bramboráček
Kobliha
| 8. 9. 2009 22:27
no tak vínečko,já si občas dám,samozřejmě musíš nějak rozumě,ne jako lemtat každej den ,nebo se zrubat jako carskej důstojník ,ale občas to asi neuškodí .Hlavně si hlídej to jídlo a pitný režim (voda ) a bude to O.K. ,.............jdu hajat ještě to doproberem(to je ale slovo) , tak papa a dobrou nocinku Kobliha
bramborka
Mirka72
| 8. 9. 2009 22:25
Ahojky vínko můžeš co kdo snese. Já mám nejraděj vinný střik z bílýho a nebo dvě deci dobrýho červenýho. Ze začátku jsem nemohla tu dvojku vína zmocta časem se to podalo Mirka
Míra
Kobliha
| 8. 9. 2009 22:19
No tak to by bylo jistě super,ale vraťme se na zem.Podzim na krku,zima v těsném závěsu,ale my se nedáme a společně to přežijeme že? (ale stejně už se těším na léto ) Tak jdu hajat,padají mi klapky...............hezkou dobrou noc a pěkné snění,třeba o létě ...ahojky Koblík
bramborka
Mirka72
| 8. 9. 2009 22:15
Ahojky Mi ti budeme držet palce a neboj se toho,já se odhodlala taky až po přečtení této diskuze a té vzájemné podpory tady. Je tu dobrá parta tak papa Mirka
bramborka
| 8. 9. 2009 22:12
Ahojky Koblížku ,já miluju taky saláty, k tomu rybu,kuřecí ,ovoce taky moc nemusím,ale jak jsem psala můj problém je jídlo 5x denně,ale jak čtu vaše úspěchy,.tak si nařídím budíka na každý jíldlo a určitě to půjde. .Na víc jak je to holky s pitím třeba vínka?? To totiž taky miluju
PS:Bramboráčky miluju taky moc
Jásající Kobliha
Mirka72
| 8. 9. 2009 22:09
Čusánečky Koblíku! Jóó dneska bylo nádherně venku,prádlo uschlo ale v chalupě 19 stupnů a tak flíska a horký čaj Měsíc svítí jako lucerna a je jasná obloha.Takhle by mohlo fakt být ještě tak do Vánoc pak tak na 14 dní napadat sníh a potom zase takhle až do léta to by bylo bááááájoooo Mirka
bramborka
| 8. 9. 2009 22:08
Holky ,normáloně vám ty kilíčka závidím,ale já to taky zvládnu,hlavně díky Vám tady!
bramborka
Kobliha
| 8. 9. 2009 22:04
Ahoj bramboráčku ,tak bramboráky si rozhodně nedávej,možná později opatrně až neco shodíš,ale já jsem živa na zelenině,tmavém pečivu a rozhodně nejím ovoce odpol. a večer,obsahuje cukry a třeba takovej banán má hodně kalorií.Saláty si dělám na všechny možný způsoby,ale sama jistě přijdeš na to co ti vyhovuje a pak už pojedeš ze zvyku a úspěch se jistě dostaví .Tak hodně štěstí v hubnutí a dej vědět papa Kobliha
paráda
bramborka
| 8. 9. 2009 22:02
Mirko,tak tedy krása 18kg za tři měsíce by mi do vánoc stačili na vánoční besídku
Mirka
Kobliha
| 8. 9. 2009 21:54
Ahóóóóójkýýýýýý Míííííííro,tak jsme se tu konečně asi po100 letech sešli co? .Dneska bylo krásně a hned má člověk lepší náladu.Jó kdyby takhle bylo celej rok
vítání nováčků
Kobliha
| 8. 9. 2009 21:51
Ahoj všem holčinám hubnoucím ,nějak jsem se nemohla dostavit na náš pokec,ale bylo dost práce+škola atd., Nicméně vítám nové hubhulky a přeji móóóóc úspěchů v hubnutí. Už jsme tady pěkná partička,někdy v dubnu,bych nás spočítala na prstech jedné ruky a teď jsem úplně mimo s počítáním co nás tady je .Tak se holky držte a pište,pište,jak jste na tom.........zatím papa Kobliha
bramborka
Mirka72
| 8. 9. 2009 21:50
Ahoj tak za 3 měsíce 14kg a pak pauza 6 týdnů a 1kg a ted 7 týden a 3kg tak dohromady 18kg
Koblížku
Mirka72
| 8. 9. 2009 21:48
Svítím jak světluška Ale lucerničku mám v ruce a né na ***ce
Luccík
Kobliha
| 8. 9. 2009 21:44
No ahóójáček Lucíku,já myslela,že už s náma nekámošíš ,to jsem ráda,že jsi se ozvala.Máš u mě za 1 ,jsi fakt dobrá,jak si držíš tu váhu.Já jsem stále na 16 dole a ještě pořát baštím válečky a ještě baštit budu do října.Už to nejde dolu tím tempem co na začátku,ale jsem ráda za těch 16,ani jsem s tím nepočítala.Tak Luci,koukej se zase brzy ozvat a měj se pěkně...........pa pa Koblík
děkuji
bramborka
| 8. 9. 2009 21:42
Ahojky Mirko,moc moc děkuji za tip,s pitím 3l denně vody nemám problém,sladký nejím až občas uzobnu malý gumový medvídky,ale jinak nejím sušenky a fakt nic sladkého a nesladím od jakživa .U mě bude asi opravdu problém jíst 5x denně,no hend po dovče se na to vrhnu a určitě se ozvu,jsem ráda,že je tady někdo jako ty a pomůže.Můžu se zeptat,kolik a za jak dlouho jsi zhubla ty?
bramborka
Mirka72
| 8. 9. 2009 20:51
Ahojky bramborko! Jíst 5-6 denně,pít 2-3litry,hóóóódně omezit sladký. žádný Já snídám celozrný pečivo s tenoučkou vrstvou másla,šunkou a rajče a kafe s mlíkem,ale Meridii brát tak o půl hodiny dříve a zapíjet vodou. K dopo.svačině bílíý jogurt nebo ovoce . K obědu rybu nebo plátek kuřecího masa podusim se zeleninou. K odpoled.svačině zeleninový salát a k večeři rizeto. Tak to je tak jeden den. tak papapa Mirka
luccin
Mirka72
| 8. 9. 2009 20:35
Ahojánky Luccíku!Tak já to je za těch -13kilo a za to že si je držíš. Je vidět,že všechno jde když se chce Já -18kg a ted 3 týdny ani deko.Zítra mám ranní vážení,tak uvidim jak jsem na tom. tak papa a zase brzy zavítej Pápá Mirka
jídelníček
bramborka
| 8. 9. 2009 19:41
Ahojky hubeňourky a Mirko72 moc děkuji za přivítání,tak jelikož jedu na dovolenou,nevím jestli by bylo dobré papat prášky ,tak jsem se rozhodla,žeje začu brát až 22.9,protože o už budu doma.Ale jsem tady a čtu vaše rady a úspěchy.Chtěla jsem se optat,jak se stravujete?Jen mě zajímá kolikrát jíte a nějakou podobu jídelníčku,nebo jen radu ! Zatím holky moc moc děkuji a všem hodně dalsších úspěchů
jídelníček
bramborka
| 8. 9. 2009 19:41
Ahojky hubeňourky a Mirko72 moc děkuji za přivítání,tak jelikož jedu na dovolenou,nevím jestli by bylo dobré papat prášky ,tak jsem se rozhodla,žeje začu brát až 22.9,protože o už budu doma.Ale jsem tady a čtu vaše rady a úspěchy.Chtěla jsem se optat,jak se stravujete?Jen mě zajímá kolikrát jíte a nějakou podobu jídelníčku,nebo jen radu ! Zatím holky moc moc děkuji a všem hodně dalsších úspěchů
AHOJKY
Luccin
| 8. 9. 2009 14:47
Ahoooj, vsechny zdravím, tedy MIRI a KOBLI, já vás obdivuju, jak se tady pořád držíte Jak to s vámi vypadá,kolik kilíček už máte dole? Už jste určitě jak proutek....Já už Meridii neberu 1,5měsíce a mám stále tech 13kg dole, takže se dá říct, že si to udržuju. Jasně, brala bych jeste nejaky to kilečko dolů, ale nějak to nejde Tak hlavně, že to nejde nahoru.....

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 09:42
14516
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
16. 6. 2025 15:53