Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

veverka 123
Mirka72
| 7. 9. 2009 21:33
Ahojky Veverucho gratuluji k odejitým kilůmJinak po tmě na inlajny nelez Je to nebezpečný . Já tuhle navečír při poslední jízdě přemlaskla slimáka na silnici( nestačil přeběhnout ) a kolečka nešla umýt , normálně jsem musela na to vzít tekutý písek a drátěnku tak papa a mnoho úspěchů jak na poli hubnutí ,tak na poli sportovním Mirka
veverka
Ivetoun
| 7. 9. 2009 19:38
ahoj veverko...děkuju za podporu, já ty kJ nepočítám a snažim se jíst zdravě a bez tuků... začla sem chodit na aerobik a dneska poprvý běhala...tak uvidíme a určitě napíšu nějaké výsledky, snad se dostaví....
kobliha
veverka123
| 7. 9. 2009 19:26
ahoj Koblížku,tak mám zase za poslední týden kilčo doleto mám ale radost.Dneska jsme byli koupit brusle,tak to bude asi sranda,než se na nich pořádně naučím,až se večer smrákne,půjdu je vyzkoušet,doufám,že přežiju! No a jak ty válčíš?
ivetoun
veverka123
| 7. 9. 2009 19:20
ahoj Ivet,na počítání kalorii se vykašli,snaž se jíst hlavně vyrovnanou stravu bohatou na bílkoviny a vitamíny,hlídej si příjem tuků a cukrů,dostatečně pij acvič a výsledky se určitě dostaví! Držím palce a dej vědět,jak ti to jde.
rzuzka
veverka123
| 7. 9. 2009 19:14
ahojky,vítám tě mezi námiJá začala brát meridii dnes třetí týden a zhubla jsem3,5kg a jsem spokojená.Byla jsem na tom podobmě jako ty,makala,neměla čas na sebe a jedla jednou denně.Moje kamarádka,gynekoložka mi udělala stravovací a cvičební režim/na kole jsem jezdila i před tím/ a jsem v pohodě,hlavně se cítím daleko líp Tak ti držím palce a uvidíš,že to tké půjdeJe dobré,že tě syn podporuje.Tak se ozvi,pa!
Mirka
blackangel18
| 7. 9. 2009 18:39
ahojky, nějak nestíham prázky zamnou a hodně učení předemnou ale jako asi jsi na to kápla.. já to v době mé žravosti ,,měla,, takže to bude asi tim poslední dva dny se už taky zas krotim
všici
Ivetoun
| 7. 9. 2009 18:34
ahoj holky....tak dneska beru meridii čtvrtý den a zatím žádné vedlejší účinky tak sem ráda...snad to bude dobrý....začla sem chodit dvakrát týdně na hodinu na aerobik a dnes sem byla poprvé běhat, tak snad mi to vydrží...mějte se hezky a všem držim palce při shazování dalších nebo nových kilíček, snad se taky dočkám....
AAAhhhooojjj
Bedriska
| 7. 9. 2009 17:50
Ahoj všechny šššikulenky !!
Moc všechny zdravím a díky za podporu. Koblíženko, díky za gratulaci, mé dny se blíží, tak mi zase hnedky kilčo vyskočilo, prstýnky mě už ale neřežou jako dříve.....
Delfínci jsou moje záležitost, ale snad někdy...kdo ví...

Miruš, děkuji za fotečku, hned bych nasedla a jela, ale ještě musím zabojovat s kylíčky, aby mě ten delfínek utáhl . Mám otázečku, jak dlouho lze Meridku brát ? Moje gyndařka je na 14 dnů na dovolené a já jsem zvědavá už teď. Díky a ahoj Béďa
Nazdárek šikulky!
rzuzka
| 7. 9. 2009 14:26
Ahoj skvělé šikulky!!! Pročítala jsem tu Vaši diskuzi a všem moc blahopřeju ke shozeným kilům !!!! Nádhera !!!! Upřímně závidím !!!!
Jsem tu dnes poprvé a přiznám se, že mě ty Vaše úspěchy moc potěšily a dokonce i povzbudily v mém snažení.Od minulého týdne jsem začala brát Meridii a úplně změnila jídelníček a konečně začala opět jezdit na rotopedu, který jsem už nějakou dobu jen oprašovala .... Musím ale taky přiznat, že mám velikou pomoc, mého dospělého vysportovaného syna, který mě neustále kontroluje, zda pravidelně jím, kolik jsem ujela, jestli dost piju, občas mi i snídani udělá ... a to je pro začátek opravdu velká posila .... bez něho bych zase určitě zahájila "skorohladovku" s jo-jo efektem a bez cvičení. Mám bohužel sedavé zaměstnání a dělám u PC 12-15hodin. A pak nemám mít zadek jako pivovarská kobyla ... ale chci být zase fešanda, je mi 43 a mám vztek na sebe, že jsem jen pracovala, jedla až, když jsem přišla domů, celý den skoro nic a ono se mi to všechno ukládalo a ukládalo .... Fakt strašný !!!! Ale tentokrát s těmi kily zatočím !!!!! Moc bych si přála být úspěšná jako Vy, šikulky !!! Přeji Vám hezký den !!!
Kobliha
Mirka72
| 6. 9. 2009 22:28
Koblihóóóóóó!To byl den jak malovanejMě se taky spalo dobřeMěsíc couvá tak je to dobrý. Včera byla kámoška na houbách a přinesla košík. Tak ještě rostou,ale jsou hodně červavý.Tak dneska se tu nepotkáme tak pápá a hezké sníky chrníky
´Méda Béda
Mirka72
| 6. 9. 2009 22:22
Ahojky Bédo! -11.5 kilo superTAk vidíš,že to jde Tak jen tak dál a fotečku
černý anděl
Mirka72
| 6. 9. 2009 22:10
Kde lítáš Anděli -7kilo je pěknýNěkdy holt ty chutě přijdou a je to silnější než si myslíš takovýhle stavy mám, když se mají dostavit mé dny. To mi ti jde huba rundem a musim se hóóóóóódně krotit tak se měj hezky a papa Mirka
Bramborka
Mirka72
| 6. 9. 2009 22:04
Ahoj Bramborko!Tak tě tu vítám Neboj s Meridií a s náma to určitě zvládnešNičeho se neboj mi ti rádi poradíme a když si nebudeš vědět rady ,tak se ptej na cokoli Pa a držím palce Mirka
hubnutí
bramborka
| 6. 9. 2009 14:03
Ahojky hubeňourky ,moc Vám všem gratuluji k těm vašim schozeným kilíčkům.Já začnu brát meridii zítra,tak jsem se zaregistrovala a snad aspoň tady u Vás najdu podporu.Před roky jsem porodila s váhou 61 kg při 165cm,pak jsem se dostala na svou váhu 55kg a letos v lednu mi rapidně váha vylezla,nevím páč skoro vůbec nejím a jíst5x denně je pro mě utrpení,každopádně jsem na váze 79kg,a upozorňji že cvičíma jezdím nakole,takže nejsem pecivál,proto jsem se rozhodla,že to zkusím stejně jako vy.A budu moc ráda,když mi nědko pomůžete ,sama to asi nezvládnu.Ještě jednou děkuji Marťa
holky
blackangel18
| 6. 9. 2009 11:43
ty jo tak to já ten Diastabil taky pořídim a třeba nebude přežírání o přednáškách a místo žvejkání budu poslouchat
ivculík
Ivetoun
| 6. 9. 2009 11:21
to už sem vyměnila.... mě to právě připadá hloupý řídit se jen podle těch kJ, tak se snažim jíst to, co myslim, že se může... ten diastabil si možná pořídím, jestli ty chutě nepřestanou....
Ivetoun :)
ivculik
| 6. 9. 2009 11:17
A ještě k těm KJ...
Je to nekonečné počítání a přitom stačí vyměnit třeba jen tmavé pečivo za bílé, ovoce za čokoládu, zeleninu za těstoviny apod.
Pamatuji si, jak jsem takhle blbla a běhala hodinu po obchodě, abych zjistila, co kolik má a beztak někdy ani nezjistila...
Na ty chutě mi doktorka doporučila Diastabil, už jsem to tu dřív psala, volně prodejný preparát asi za 77kč, zatím jsem spokojená, neberu ho pořád, jen když mám nějakou krizi, zabírá mi ale spolehlvě...
ivculík
Ivetoun
| 6. 9. 2009 11:16
Ahoj Ivčulíku...děkuju za radu, já se tim právě nějak moc neřídim...snažim jíst to, co si myslim, že je zdravý a může se...a žádný sladký a uzeninu....tu sem vyškrtla... a jim míň teda...tak snad to bude dobrý...už se těšim na nějaké to kilíčko dole...
blackangel
Ivetoun
| 6. 9. 2009 11:13
nervy jsou největší svinstvo pro držení diety, to znám...to pak člověk potřebuje tuny jídla, aby je zahnal...ale časem až si tam zvykneš na tý vejšce tak to bude v pohodě....mě to čeká až třicátýho.... a nestyď se...
Ivetoun :)
ivculik
| 6. 9. 2009 11:12
Ahojky Ivet, ono je to u každého jinak, záleží na tom, co děláš, jestli máš sedevé zaměstnání, fyzicky náročné a nebo jsi často ve stresu...
Ale být tebou, na KJ se vykašlu....
Stačí si ohlídat cukry, tuky a škroby - to je svinstvo...
Myslím hlavně (dorty, bůček, omáčky....)
Ale samozřejmě to neznamená, nejíst nic.
Já si na začátku psala den dopředu jídelníček, to mi pomáhalo. Každý den nějaké ovoce (jablko, broskev...)
a nejlépe ke všemu kousek syrové zeleniny (okurka, rajče..) Jednak se tím dojíš a taky je to zdravé a DIA
kobliha a spol :)
blackangel18
| 6. 9. 2009 10:27
čus holky, tak sem se po delší době zas dostala k pc :) tak se taky pochlubim neni to žádnej zázrak ale mam dole 7kg (i přesto že poslední tejden žeru jak prokoplá), nastoupila jsem na vejšku a mam takovej pocit že moje nervy začli pracovat ale úplně jinak než bych chtěla, za 4hodinové přednášky mikrochirurgie zvládnu vychlemtat 2velký latté, z tomu zbouchat gumáky a zajíst to nanukem stydim se
otázečka
Ivetoun
| 6. 9. 2009 09:59
a vlastně sem se chtěla zeptat kolik přesně kcal nebo kJ můžu za den sníst, abych hubla...četla sem, že snad 1000 kcal, ale jen pro jistotu...děkuji...
pro všechny
Ivetoun
| 6. 9. 2009 09:57
Ty jo holky všem gratuluju... já to beru teprve třetí den, zdá se mi že jsem taky taková splasklá... ale chutě mám zatim pořád, snad to vydržim a brzo už je mít nebudu a taky se mi ukáže na váze nižší číslo...moc sem nepíšu, protože se chci pochlubit až nějakým výsledkem, tak snad se ho dočkám...zatim se mějte všichni hezky... a ty sny, ty jsou hustý....snad už se ti bude zdát něco hezkýho...
Koblížek
oskarka6
| 5. 9. 2009 23:55
Já nedávno předělávala byt a vyhazovala nepotřebný věci, včetně oblečení, do kterýho se nevejdu. Jen jedny kalhoty zamilovaný mi visí ve skříni, ale do nich se asi už nikdy nevejdu,i kdybych se dala na modlení .
Mám pocit, že jsem za těch 5 dní, co beru, nějak splaskla, necítím se taková nadutá, ale chci vydržet a zvážit se až v úterý. Je to běh na dlouhou trať, musím vydržet. Tak papa
Ivculik
oskarka6
| 5. 9. 2009 23:49
Ahojky, no obdivuju tě. Říkám si, jestli to tak dlouho vydržím. Já měla před otěhotněním (což je 17 let) 58 kilo, do porodu jsem přibrala 22 kilo a v porodnici jsem nechala 7 kilo, takže jsem vážila 73.
Pak jsem hodně cvičila aerobic a držela dělenou stravu a shodila na 60. Za nějakou dobu jsem se rozváděla, byly nervy, takže jsem si váhu udržela. No a pak jsem to zase postupně nabírala, žrala z nudy a z toho, že jsem sama a nikdo mě nemá rád, až jsem se dopracovala na mých současných skoro 80. Pohled do zrcadla je katastrofa...
Bédíková - delfínková
Kobliha
| 5. 9. 2009 23:40
Ahoj Bédíku,tak sláva,že jsi zavítala.Delfíni jsou boží co? Taky se mi líbí,jsou roztomilí.Nicméně těch 11,5 je super a za ně ti moc ,akorát nevím,kolik chceš ještě shodit,už se tady nějak strácím,jak je nás tu hodně .Tak dej vědět a měj se pěkně papa Koblík
Mirka
Kobliha
| 5. 9. 2009 23:32
Ahoj Míro ,spala jsem jak dřevo,masáž zabrala a dokonce jsem spala v klidu bez hovadin co se mi zdály nedávno.Erotické masáže u nás bohužel nedělají,takže proběhly klasicky záda s krkem.Jdu hajat,dneska to byl perný den.....................dobrouKoblík
ivculka
Kobliha
| 5. 9. 2009 23:28
Ahojky Ivculko ,cvok tedy určo nejsi a každá z nás nejlíp ví,kolik těch kilíček musí sundat,aby se cítila dobře.Pravda je,že mi bylo trochu divný,že mě nebolí záda, tak jako dřív a pak mi to seplo,že jsem vlastně odhodila 16 kilo zátěže .Tak ti přeju,ať se ti splní tvůj cíl a určitě piš jak pokračuješ.Zatím papa Koblík
oskarka
Kobliha
| 5. 9. 2009 23:22
Ahojky ,tak plním co jsem slíbila,ale bohužel jsem se sem dostala až teď,právě z důvodu toho,že jsem si přešívala asi troje gatě.V podstatě jsem si šatník postupně začala pořizovat nový.Na léto už ho mám,ale teď mi došlo,že nemám nic na zimu,takže zase postupně i zimu budu muset zajistit.No a beru meridii od března a poslední kila mi šly dost pomalu,jelikož budu skoro na své váze .Tak zatím papa a dej vědět jak se daří ahóój Kobliha
Ahoj všechny sikulenky, aj ty nové...
Bedriska
| 5. 9. 2009 21:12
Ahoooj všechny šikulky , ale taky nové odhodlané hubňulky .
Koukám,že se nestíhám zařazovat do diskuze, ale znáte to....maminka zavolá, sbalím celou rodinu a jedu na výpomoc, no a pak nestíhám kolegyňky na netu.
Jen jsem byla v úžasu , jak pestré sny se zdají při úplňku...taky bych přála hezčí sníky...třeba o moooři a delfínech...To by bylo...můj sen byl pracovat v delfináriu, ale pak se ze mě stala velrybka a v bazénu už by asi nebyl flek . To mi to zase ,,žvatlá".
Tak raděj info, páteční vážení 11,5 kilo dole (takže 0,5 kilo téměř za 14 dnů), není to zlé, ale slibovala jsem si tolik pohybu....díky jinému pohybu(myslím Bowling ) jsem měla ten ostatní naprosto znesnadněný, kyčel a koleno vydržely zlobit celý týden , ale teď mám za sebou velmi aktivní 2 dny, tak uvidíme....Mějte se všechny parádně a novým členkám přeju, vše s rozumem a výsledek na sebe nenechá dlouho čekat.... Tak pa a dobrouBéďa

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 19:45
14519
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
17. 6. 2025 19:52