Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Kobliha
Mirka72
| 3. 9. 2009 21:44
Čusíky Koblíku! Čím víc se blíží ten zítřejší úplněk ,tak se mi na prd spí.V noci jsem čuměla do stropu .Energie veškerá žádná.Jo Chocholoušek by měl ze mě radost Mirka
oskarka
Kobliha
| 3. 9. 2009 21:28
Ahoj oskárku ,tak to máme podobný,chutě na sladký zmizely a co se týče prázdnýho žaludku,to znám taky,ale nějak jsem to neřešila,protože vždy když jsem chtěla žaludek naplnit stačilo mi pár soust a bylo po všem.Taky si pamatuju,že jsem si třeba šla dát jablko a v půlce baštění,jsem zjistila,že víc do sebe nedostanu.V létě na dovolený jsem si dala s rodinou zmrzku a když jsem ji dojídala přišla jsem na to,že mi to nic neříká.Tak ti přeji hodně úspěchů,myslím,že výsledek se jistě dostaví...............zatím pa pa Koblík
Koblížku
oskarka6
| 3. 9. 2009 17:17
Ahoj, děkuju za přivítání. Beru meridku zatím třetí den, hodně jsem ubrala z jídla, ale JÍM, ale většinou odpoledne mě přepadá hlad. Ne nijak velkej, ale prostě hlad. Myslela jsem, že pocit hladu se nikdy nedostaví. Chutě nemám absolutně žádný, jen cítím prázdný žaludek. Taky to máš nebo některá z vás a jestli to přejde. Za co jsem úplně nejvíc ráda, že nemám VŮBEC chuť na sladký. Já, která jsem byla totálně závislá, jezdím s košíkem po obchodu mezi regálama s čokoládama a vůbec nic to se mnou nedělá. Dcera přede mnou čokoládu jí a taky nic. Je to skvělý, cítím se fajn, žádný problémy nemám, jen víc piju....a kouřím ...teda piju vodu a čaje .
Byla bych vám vděčná, kdybyste mi napsaly, co za celý den sníte a kolik.....abych měla představu. Já jsem si začala všechno co sním zapisovat, abych měla přehled.
A večer trochu cvičím.
Tak ahoj Koblížku i ostatní
Kobliha
Mirka72
| 2. 9. 2009 22:26
Čusíky Koblíku! Tak čert na koze nejel ,ale já vyrazila na brusle 8km a zpocená jsem byla všude Měsíc svítil jako rybí oko už v 7 večír.Přijela jsem a přepadl mě hlad Tak jsem měla suchou tmavou housku a sklenici acidofilního mlíka.Chybí mi ten aerobik,ta se taky neozývá,tak nevim, jak to se cvičením dopadne. Jóó jdu na kutě Tak papa Mirka
oskarka
Kobliha
| 2. 9. 2009 19:34
Ahoj oskarko,tak tě zdravím a vítám ,jako sůl to tady potřebujeme všechny o tom žádná a žádný blbosti s jídlem,ale to už jistě víš............tak hodně štěstí a ahojky Kobliha
Jasmínek
Kobliha
| 2. 9. 2009 19:31
Ahojky Jasmínku ,tak já jen v rychlosti,dnes toho mám nějak moc,ale chtěla jsem ri říci,že co se týče třeba jídla,ti nejlépe poradí naše Míra,protože,jednak zhubla nejvíc a je nejpoctivější co se týče stravování,já dělala jednu chybu za druhou,takže v podstatě ještě teď si musím všechno sledovat......................jinak ti moc chválím tu snahu,ať už s jídlem či se sportem,to je opravdu paráda ,jen tak dál a posílám gratulaci ke shozeným kilíčkům.........zatím ahoj Kobliha
Veverča
Kobliha
| 2. 9. 2009 19:25
Ahojky Veru ,tak jsem pořád nějak v jednom kole a ještě jsem se pořádně nerozkoukala,že začala škola atd. Přeju ti ty nové brusličky a hlavně ze začátku radši opatrně,no ale jestli to mrskáš v zimě na ledě,tak to bude bez problému.V pátek dej vědět,jestli je máš..............já zítra zase mažu na cvičení ,tak už se těším.......Zatím pa pa a hezký večer Koblík
Mííííííírróóóóóóó......
Kobliha
| 2. 9. 2009 19:18
.........no sláva,že jsi tady !!! Už bylo na čase !!! S tou váhou si nedělej hlavu,někdy stávkuje i ta moje a zhubla jsi už takovou sumu,že sumasumárum jsi pořád jednička .Doufám,že u vás nejezdil čert na koze,ale Mirka na bruslích ,tak dej vědět.................já se omlouvám na dnešní večerní pokec,mám nějaké povinnosti...............tak zatím papánek Koblínek
Kobliha
Mirka72
| 2. 9. 2009 12:15
Čusíky Koblíku! Tak jsem dneska hupla na váhu a váha se sekla na 91 kg tak že za ten týden nic Já se ani nedivím, v pátek oslava Míši a o víkendu jsem toho moc neposežrala,jídlo jsem odflákla a včera jsme jeli na živitelku a to jsem snad jen pila .Nějak mě nic nebaví,chybí mi taková ta povzbuzující energie tak uvidíme. Dneska vyrazím na brusle i kdyby čert na koze jezdil tak papa Mirka
nováčci
Mirka72
| 2. 9. 2009 12:06
Ahojky, zdravím všechny nové nováčkya přeji jim mnoho štěstí s Meridií.
Jak mi to jde
Yasmine
| 2. 9. 2009 07:19
Ahoj kočky!
Tak jak se Vám daří v hubnutí? Máte pravdu, děvčata, je fakt, že se musím přinutit více jíst. Proto jsem dnes, když jsem vstala, posnídala šunku, teď po dvou hoďkách si dávám tvarohovou Activii s nektarinkou, no pak mě čeká nějaká ta zeleninka, maso..No a s pitím mám nejmenší problém, mám tak vyprahlo v ústech, že by mi mohli namontovat hadičku na pevno...takže min. 3 litry vypiju. Samozřejmě nejvíce v práci, mám půllitrák na stole a jak vidím, že je prázdný, rychle dolévám! Taky jsem včera dřela na tom orbáči, tepová fr. kolem 135, takže podle návodu, který jsem tu četla sem to celkem trefila Jezdila jsem 25min. fakt bez zastavení, tak doufám, že dneska to půjde prodloužit. Moc jsem chtěla... Včera mi spadl dar z nebe, a to správná motivace, takže na to teď pořád myslím - nebo spíše na tu osobu. Mám čím dál větší chuť si dokázat, že nemusím být jenom tlusťoch, kterému se nic nechce!! No a výsledky? Za 9dní mám 3kg dole! Překlenula jsem tu zhusnou hranici 70.kg a už je tam 6!!! JUPÍ JUPÍ JUPÍ!!!! Jsem tak ráda, moc Vám děkuji za rady, děvčata, jsem fakt moc vděčná!! Tak všem držím palečky, ať se nám to daří!!!
kobliha
veverka123
| 1. 9. 2009 21:47
ahoj Koblížku,jsem dneska ějaká uhoněná,přišla jsem z práce až v osm,měli jsme docela důležitý jednání,který nebralo konce,pak ještě nějaký provozní věci a zítra jedem do Prahy,což mi moc netěší,protože to je zase den v tahu.A ještě k tomu to děsný vedro dneska.Dost mi to ubíjí.
No ale pozitivní je,že můj přítel mi slíbil brusle Pořád o nich mluvím,tak dneska říkal,že se půjdem v pátek podívat po sportech.Tak to mi udělal radost.
Dala jsem si k večeři kousek melouna a půjdu asi za chvíli spát,abych ten zítřek přežila.Vůbec se mi tam nechce.No a jakmjste přežili první školní den?To asi ještě žádná kalamita nebyla,viď.Já mám sice dceru a ne kluky,ale když chodila do školy,kalamit bylo plno,naštěstí ji vždy zachraňoval dobrý prospěch.S tím problémy nebyly,za to zlobila celou základku a nebyl školní rok,aby neměla alespoň třídní důtku.Vystudovala i s třídníma důtkama,nakonec se jí ta hubatost dneska v práci hodí.Tak papa a dobrou noc.
Yasmine
veverka123
| 1. 9. 2009 21:32
ahoj jasmíno,připojuji se k tomu,co ti psala kobliha,cvičit minimálně půl hodiny a udržovat si tepovou frekvenci,která je optimální pro spalování tuků tj.220-věk a 70% z toho je optimální tepová frekvence pro spalování tuků.Jestli nejsi zvyklá cvičit,přidávej si postupně každý dn 5 minut naví,aby ses dostala do formy.Taky bacha na to jídlo,rozhodně nestačím jíst jen banán a rajčata celý den,je třeba,abys jedla maso,nejlépe kuřecí nebo krůtí a ryby,nízkotučné jogurty a tvaroh,kvůli bílkovinám,celozrnné pečivo,celozrnné těstoviny nebo rýži naturál a samozdřejmě ovoce a zeleninu.Rozlož si to to pěti šesti jídel,maso je třeba jíst denně.Zvykneš si na to,jez malé porce a pij dost,ale to když člověk bere meridii,tak pije.Doktorka by ti určitě za to tvé stravování vynadala a až bys přestala meridii brát,zase bys rychle nabrala.Jinak ti držím palce,určitě to půjde,uvidíš.Tak zatím papa.
Ahoj
oskarka6
| 1. 9. 2009 18:46
Ahoj děvčata, pročítala jsem si tu vaší diskuzi a tak mě to zaujalo, že jsem se neváhala přihlásit.
S Meridií jsem začala dneska, zatím mám jen balení na měsíc. Mám 79 kilo při výšce 164 cm. Hned po asi dvou hodinách se dostavil pocit sucha v ústech a celkem žádný hlad. Nutím se jíst aspoň malé dávky, protože kdysi jsem udělala tu chybu, že jsem brala prášky, nejedla a zkolabovala. Držím všem, které jste se odhodlaly hubnout, palce, ale nejvíc asi sobě . Potřebuju to jako sůl.
Svatá pravda
Yasmine
| 1. 9. 2009 08:17
Ahoj Koblížku,

moc děkuji za radu. Máš pravdu, včera jsem se nad tím zamyslela a ode dneška přitvrdím v režimu a pečlivě si vše rozplánuji. Ráno jsem si dala banán, je sladký a po ránu je asi nejlepší, taky mám s sebou v práci rajčata. Co 2.5 hod. si dám aspoň jedno větší. Zaprvé je jich letos moc a sníst se to musí a zadruhé do sebe asi nedostanu nic jiného. Takže v deset budu pokračovat rajčátkem. Až příjdu domů, zacvičím si pořádně a dám si do těla. Ale pozitivum: Dnes mám na sobě kalhoty, co jsem si koupila před měsícem a chybělo mi do zapnutí asi pět centimetrů, takže zase mám velkou radost a větší chuť hubnout!! Můžu se zeptat z jaké původní váhy jsi už zhubla tolik kilo, jak třeba jíš a co a jak často cvičíš? Snad ti nebude vadit, že se tak vyptávám, ale ráda se dozvím jak na to od někoho, kdo už zhodil tolik!! MOc balhopřeju a děkuju!
meridky
Michalla
| 31. 8. 2009 23:50
Ahoj všechny co hubnete, nebyla jsem tu dlouho, ale naše malá holčička mi dává pořádně zabrat, začíná pomalounku chodit a vyžaduje po mě stále více pozornosti. Jakmile se ji nevěnuje jak chce ječí jako blázínek . Tak jsem skočila na váhu po 8 dnech brání bobulek a mám dole 2,5kgtakže zbývá už jen 17,5kg . Jsem z toho nadšená. Zpočátku jsem měla problém jíst aspoň 3-4x denně, ale dneska už je to 5x. Nic moc mi není, jen se potím o trochu víc. Melounek už pěkně spinká, tak říkám naší Verče, tak půjdu taky, protože jak ji znám celou noc zase spinkat nebude. Stále se budí několikrát za noc, ale vůbec nevím proč. Všem přeju pěkný pracovní týden a maminkám na mateřský pohodu a hodný dětičky.
Tak je náš poklad
Meridky
ctyrlistek
| 31. 8. 2009 23:15
Ahoj holky,
tak jak jste se připravili na první září svých dítek? Já jdu zítra do školy (ale ne v pozici studenta). Doufám, že si někdo mých už skoro 3 kil dole všimne Paní ředitelka mě chválí pořád...tak se do té škoy i docela těším
Yasmin......
Kobliha
| 31. 8. 2009 23:05
.......ještě něco,možná by stačilo na tom Orbitráči 25 min,protože jestli pak ještě hned cvičíš pilates,tak je to O.K.............pa pa
Yasmin
Kobliha
| 31. 8. 2009 22:59
Ahoj Jasmíno ,tak vítej na palubě a hned tě musím varovat co se týče jídla.Dej si na to pozor,já to podcenila a spolu s fyzickým vyčerpáním mi vyskákaly po celé hubě opary a bolelo to jako čert.No a taky jsem občas zaznamenala,to co máš ty jak je ti zle,když se víc najíš a učím se to do teď,najíst se tak akorát,aby mi nebylo pak šoufl.Tak hodně úspěchu ti přeji a ještě malá rada,15 min. na Orbitreku je málo,minimálně 30 min,protože teprve po 20 minutách tělo začíná spalovat tuky.Tak pa pa a dej vědět.......Kobliha
Henri
Kobliha
| 31. 8. 2009 22:49
Ahojky Henri ,tak já jsem shodila k dnešku 16 kg a krmím se meridií od března.Teď už jde váha dolu pomalu a v podstatě se dostávám ke své váze,takže se není čemu divit.Původně jsem chtěla aspoň 10 kilčo,teď mám dole 16 a jsem moc spokojená.Vedlejší účinky už teď nemám v podstatě žádné,jen na začátku,jsem měla suchou tlamičku a v noci jsem čučela do stropu .Na jídlo jsem se musela přemlouvat,ale teď už to celkem jde.Od začátku hubnutí cvičím pravidelně aerobic,nebo míče a nárazově kolo,ale hlavně brusle.Nevím jak to bude až přestanu baštit,(což je na konci října),ale o tom tady budu podávat iformace.Tak to je snad vše a zase román ......tak zatím pa pa Koblík
Veverka
Kobliha
| 31. 8. 2009 22:23
Ahojky Veverčo ,tak to jsme na tom podobně,u mě byla realita také velmi tvrdá a ještě teď se rozkoukávám a tak jsem se celý den plahočila v jakémsi chmuru,nicméně z odporem jsem se šla ze všeho vyskákat na první cvičení po prázdninách a udělala jsem dobře.Je mi lépe a domů jsem se vracela s dobrým pocitem a myšlenkou,že jsem tam vypotila asi 3 litry potu + 1 kg tuku .Moje dětičky jsou ještě školou povinné a starší hošan jde teď do 9 třídy a mladší do 5 třídy,takže od zítřka zase povinosti,starosti,radosti no prostě vše co k tomu patří .Jinak to,když si někdo všimne,že máš kila dole moc potěší,to znám,dneska totiš chválili mě na cvíču,takže to bylo fajn.No jdu provést higienu a šupem do hajan.........tak zatím pa pa Koblík........sakra to jsem se rozepsala
kobliha
veverka123
| 31. 8. 2009 20:08
ahoj Koblížku,konečně jsem se dostala k počítači,o víkendu je to docela problém,protože tu bývá dcera s přítelem,tak je počítač věčně obsazenej.No a když není,tak si zase povídáme nebo něco podnikáme. Jinak dnes byl návrat po dovolené do tvrdé reality,hned několik problémů ještě než jsem se stačila rozkoukat.Před chvílí jsem dojezdila na kole,abych dobila energii,je to pro mě takový životabudič.Ve středu jestli nepojedu na služebku,půjdeme zase z práce do fitka,tak už se docela těším,kromě toho,že si člověk protáhne svaly,je tam i sranda.Byla jsem v sobotu na masáži,chodím u nás k jedné holčině,a ta mi říkala,že jsem zhubla,což mi udělalo radostTy máš asi ještě děti školou povinné,tak ti zítra začne škola,viď.Tak zatím pa a ozvi se.
Henriette
veverka123
| 31. 8. 2009 19:55
ahojky Henri,já začala dnes třetí týden a zhubla jsem 2,5kg,jsem spokojená,vedlejší účinky se naštěstí žádné nedostavily,tak snad to bude v pohodě.Ono asi každý jedinec to snáší jinak.Hlavně nezanedbávej jídlo,jez alespoň pětkrát denně menší porce a měj dostatek pohybu.A stravu to chce vyváženou,abys měla dostatek bilkovin a neubývala ti svalová hmota,ale tuk.Moje kamarádka gynekoložka se trochu zabývá i výživou,neboť jedním z problému ženské neplodnosti je i obezita.
Já tak třikrát týdně,někdy i častěji jezdím na kole,buď na cyklotrenažeru nebo normální silničce.Teď od září zase začneme z práce chodit do fitka,už se docela těším,ráda bych se naučila jezdit na inleinech,moc mi to láká. No a co ty,taky trochu sportuješ?Je to fakt dobrý.Já jsem ke sportu měla vždy docela kladný vztah,je to takový relax.Tak zatím pa a ozvi se,jak seš na tom.Držím ti palce
Oprava
Yasmine
| 31. 8. 2009 10:18
Jéjda, já jsem se upsala. Mám teď 70kg, takže počítám, že ty dvě kilča mám dole
Oprava
Yasmine
| 31. 8. 2009 10:18
Jéjda, já jsem se upsala. Mám teď 70kg, takže počítám, že ty dvě kilča mám dole
Sibutramin Sandoz 15
Yasmine
| 31. 8. 2009 10:16
Ahoj holky hubňulky! Tak jak hubnete, holky? Dofám, že Vám to Všem daří aspoň trošičku! Jsem tady poprvé, tak bych se ráda dozvěděla, jak se komu daří. . . Hlavně proto, abych se v tom necítila sama. Je mi 21let, bezdětná, sedavé zaměstnání., HA.... takže běhěm necelých 2. let jsem přibrala 15kg.Vyzkoušela jsem dietu mléčnou, dělenou stravu, ele. masáže..hladovky... A čím víc toho bylo, tím hůře. Po minulé dietě, při které jsem shodila sice 7kg za měsíc, ale do měsíce byly zpět, mi lékař našel v krvi zvýšený podíl bílkovin, zvýšený cholesterol...tak jsem řekla už dost. Byl tak milý, že se mě zeptal., zda si chci pomoct léky. A tak mi napsal Lindaxu 15, kterou v lékárně neměli. A pan lékárník mi nabídl Sibutramin Sandoz. Dnes je to týden, kdy ji beru. První den šílená euforie, pocit nekonečné energie, pohody, nasycenosti... A to mám stále, jen trošku umírněnější. Ale moc toho vypiju, mám šílenou pachuť v ústech, jako bych žvýkala šroubovák . Ale to přežiji. Dvakrát jsem cvičila na Orbitreku, jinak téměř nejím. Když se najím hodně, což jsem odjaktěživ zvyklá, je mi zle, téměř na blití. Vůbec se mi nechce jíst, což u sebe nejím. Opravdu kdo mě zná, ví, že kilem bůčku mě potěší více, jak nějakou šminkou Takže... když mě lékař min. pondělí vážil, měla jsem s riflema a botama 74,5kg, takže asi 72kg bez. Doma jsem se vážila včera večer a jsem na 72kg po týdnu. Takže jsem ráda! A dávám si závazek, že každý den budu cvičit na Orbitreku aspoň 15min., pak si dám Pilates na spodní břišní svaly, ať trochu zpevním tu svou pneu. Tak doufám, že s tím hnu! Holky, když se chce tak to jde! Spolu to zvládnem, prostě se musíme urvat na tu půlhoďku a hejbnout zadkem! Moc nám všem přeji, ať to pomalu, ale jistě zvládneme!!!
Sibutramin Sandoz 15
Yasmine
| 31. 8. 2009 10:16
Ahoj holky hubňulky! Tak jak hubnete, holky? Dofám, že Vám to Všem daří aspoň trošičku! Jsem tady poprvé, tak bych se ráda dozvěděla, jak se komu daří. . . Hlavně proto, abych se v tom necítila sama. Je mi 21let, bezdětná, sedavé zaměstnání., HA.... takže běhěm necelých 2. let jsem přibrala 15kg.Vyzkoušela jsem dietu mléčnou, dělenou stravu, ele. masáže..hladovky... A čím víc toho bylo, tím hůře. Po minulé dietě, při které jsem shodila sice 7kg za měsíc, ale do měsíce byly zpět, mi lékař našel v krvi zvýšený podíl bílkovin, zvýšený cholesterol...tak jsem řekla už dost. Byl tak milý, že se mě zeptal., zda si chci pomoct léky. A tak mi napsal Lindaxu 15, kterou v lékárně neměli. A pan lékárník mi nabídl Sibutramin Sandoz. Dnes je to týden, kdy ji beru. První den šílená euforie, pocit nekonečné energie, pohody, nasycenosti... A to mám stále, jen trošku umírněnější. Ale moc toho vypiju, mám šílenou pachuť v ústech, jako bych žvýkala šroubovák . Ale to přežiji. Dvakrát jsem cvičila na Orbitreku, jinak téměř nejím. Když se najím hodně, což jsem odjaktěživ zvyklá, je mi zle, téměř na blití. Vůbec se mi nechce jíst, což u sebe nejím. Opravdu kdo mě zná, ví, že kilem bůčku mě potěší více, jak nějakou šminkou Takže... když mě lékař min. pondělí vážil, měla jsem s riflema a botama 74,5kg, takže asi 72kg bez. Doma jsem se vážila včera večer a jsem na 72kg po týdnu. Takže jsem ráda! A dávám si závazek, že každý den budu cvičit na Orbitreku aspoň 15min., pak si dám Pilates na spodní břišní svaly, ať trochu zpevním tu svou pneu. Tak doufám, že s tím hnu! Holky, když se chce tak to jde! Spolu to zvládnem, prostě se musíme urvat na tu půlhoďku a hejbnout zadkem! Moc nám všem přeji, ať to pomalu, ale jistě zvládneme!!!
Dotaz
Henriette
| 31. 8. 2009 00:05
Ahoj holky, díky za přivítání. Mám dotaz, protože nezvládnu dočíst zpětně těch několik stovek příspěvků, jak dlouho Meridii berete a kolik jste zhubly, jakým tempem vám to šlo. Kolik potřebujete shodit celkem vzhledem k vaší výšce a váze? Já mám 170 cm a 85,5 kg. Před měsícem to bylo o 2,5 kg víc. Prostě mám min. 20 kg nadváhu, byla bych vděčná i kdybych zhubla jen 10-15 kg. U mě jde o klasický jojo efekt, začátkem loňského roku jsem cca během 3-4 měsíců pomocí Cambridge diet zhubla 13 kg, a do letošního ledna jsem je měla všechny nahoře. Nejvíc mě totiž trápí hlad. Meridii jsem brala před asi 5 lety, pamatuju na hrozné psychické stavy, žízeň, vysoký tlak apod., ale brnění v rukou a jiné nepříjemnosti (např. ty návaly) jsem myslím neměla. Zhubla jsem po ní cca 10 kilo, během roku byly všechny nazpět. A takhle to jde pořád dokola. Lindaxu jsem taky už před pár lety zkoušela, ale bez většího úspěchu. Vy nepociťujete žádné vedlejší nepříjemné účinky??
Díky za odpovědi.
Henriette
Bédík
Mirka72
| 30. 8. 2009 22:08
Ahojky !Né dort mi pekla kamarádka,já si na to netroufámOna je cukrářka v soukr.pekárně a takhle peče jen pro známý a móóóóc dobře . Tak pa hodina pokročila a já jdu do hajan tak pa Mirka
Miruš...
Bedriska
| 30. 8. 2009 22:01
Díky za odpověď a uklidnění...mimochodem, máš moc pěknou holčičku, víš, můj první syn měl být Anička, 2x potvrzená ultrazvukem . Tak se vždycky zasním,když má někdo tak pěknou culíkatou holku. Můj muž si holčičku taky přál, ale u nás se říká,,když je forma na cihlu, nemůže vypadnout křidlica" a tak nějak to asi je.
Doufám,že si Miška žížalky Julie užila a pěkně jste to oslavili a jestli jsi dortík připravovala sama, tak smekám.Já dnes měla celý den u plotny,tak to dokážu odcenit, nejdřív polévka (tomatová),pak palačinky na slano a špenát, a když už byly pal. na slano,zak jsem přidělělě i na sladko)....mě stačila polévka a ke svačině nápoj Dobrá máma....Pa Béďa

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 19:45
14519
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
17. 6. 2025 21:43