Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Meridia
DiskuzePřidat názor
Kobliha
Mirka72
| 3. 9. 2009 21:44
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
,tak to máme podobný,chutě na sladký zmizely a co se týče prázdnýho žaludku,to znám taky
,ale nějak jsem to neřešila,protože vždy když jsem chtěla žaludek naplnit stačilo mi pár soust a bylo po všem.Taky si pamatuju,že jsem si třeba šla dát jablko a v půlce baštění,jsem zjistila,že víc do sebe nedostanu
.V létě na dovolený jsem si dala s rodinou zmrzku a když jsem ji dojídala přišla jsem na to,že mi to nic neříká
...............zatím pa pa Koblík
.
Měsíc svítil jako rybí oko už v 7 večír.Přijela jsem a přepadl mě hlad
Tak jsem měla suchou tmavou housku a sklenici acidofilního mlíka.Chybí mi ten aerobik,ta se taky neozývá
,tak nevim, jak to se cvičením dopadne. Jóó jdu na kutě
Tak papa Mirka
,jen tak dál a posílám gratulaci ke shozeným kilíčkům
.........zatím ahoj Kobliha
Přeju ti ty nové brusličky a hlavně ze začátku radši opatrně,no ale jestli to mrskáš v zimě na ledě,tak to bude bez problému
Už bylo na čase !!! S tou váhou si nedělej hlavu,někdy stávkuje i ta moje a zhubla jsi už takovou sumu,že sumasumárum jsi pořád jednička 
.Dej si na to pozor,já to podcenila a spolu s fyzickým vyčerpáním mi vyskákaly po celé hubě opary a bolelo to jako čert
.No a taky jsem občas zaznamenala,to co máš ty jak je ti zle,když se víc najíš a učím se to do teď,najíst se tak akorát,aby mi nebylo pak šoufl.Tak hodně úspěchu ti přeji a ještě malá rada,15 min. na Orbitreku je málo,minimálně 30 min,protože teprve po 20 minutách tělo začíná spalovat tuky.Tak pa pa