Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Meridia
DiskuzePřidat názor
Bédík
Mirka72
| 30. 8. 2009 22:00
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Tak aspon pošlu fotečku. Mě se taky stává,že mi to půl kilo vyleze a pak jako kdyby se rozmyslelo a zase po 2-3 dnech sleze.A taky je to tím jak se chodí na záchod 
.Celkem mi chybí to capartí vyptávání a taky snaha všechno umět...donedávna jsem uvažovala o 3. dítěti, ale hypotéka
. Tak jsem se zase rozjela...příště ahoj Béďa
Tak at nám ještě hóóóóóoóóóóódně dlouho sluníčko
. Není mi nijak špatně, ba naopak cítím se bezvadně fit a plná energie
, ale sotva se kouknu na net, tak už děti něco potřebují a já na diskuzi potřebuju pohodičku, abych se v tolika šikulkách orientovala....
. Ptala ses ,jak jsem na tom...tento týden žádná změna , dokonce mám pocit,jakoby se mi to půlkilo chtělo vrátit, nebo co?! Dělám si srandu, ale měla jsem 11 kilo dole a teď se to pohybuje mezi 10,5 -11 kilo(asi je to normální, podle vašich zkušeností,ale doufám,že se to zase rozjede) . Včera jsem byla opět s mužem a známýma na bowlingu, moc jsem si to užila,dokonce i pár desítek padlo....a ráno....
to jsem málem padla já, nemůžu došlápnout na pravou nožku, myslím že i Žofrého strčím do kapsy.. .ale musím to razhýbat, přece mě to nepoloží... tak hurá do nového týdne. Kilčům sbohem....Béďa

a ke sváče okurku v acidofilním mlíku a k večeři 2 plátky žitnýho chleba se sýrem.A asi 2 litry vody . Tak pápá
.Jo jo podzim se blíží a co teprve ta zima,musím se na to připravit,nejspíš se poradím s eskymákama
.............asi přez zimu umrznu
,je vidět,že jsi se na dovče snažila.Jinak já mám to cvičení každý týden jiný a s aerobicem se tam střídá i posilování na míčích,tak je to celkem vyvážený
papa
a málem jsem přejela řidiče, který stál ve vozovce s otevřenýma dveřma a mohutně s někým rozprávěl
klidně si tady dělám sama stránku