Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Bédík
Mirka72
| 30. 8. 2009 22:00
A ještě jednu.Koupila jsem jí ručně pletenou hučku a tu nosí ted furt. Tak papa Mirka
Méda Béda
Mirka72
| 30. 8. 2009 21:52
Ahojky Bédíku! Jó děti jsou radost Tak aspon pošlu fotečku. Mě se taky stává,že mi to půl kilo vyleze a pak jako kdyby se rozmyslelo a zase po 2-3 dnech sleze.A taky je to tím jak se chodí na záchod Pápá Mirka
Miruš
Bedriska
| 30. 8. 2009 21:50
Miruš...
tak to ti tedy nezávidím,protože odhazování sněhu mám v živé paměti ...jen jsem vstávala až kolem čtvrté, za stejným účelem jako ty..Před dvěma lety jsme se přestěhovaly,ale těch 12 let předtím bylo fakt ,,hustých" jak říkají kluci. Takže přeju ještě hooooooodně sluníčka,ať sníh ještě dříme v oblačných peřinách.....Béďa
Miruš
Bedriska
| 30. 8. 2009 21:45
Ahoj Miruš,
tak tvoje Miška měla dva roky ?Tak gratuluju,moc ráda vzpomínám,když kluci byli takhle malí, bylo to bezva,sice jsou po 22měsících,ale jakmile jsme si udělali nějaký režim,dalo se to zmáknout .Celkem mi chybí to capartí vyptávání a taky snaha všechno umět...donedávna jsem uvažovala o 3. dítěti, ale hypotéka
a taď braní Meridie...tak to už navyjde...za pár dnů mám 39 a nejsem ani Žilková a ani Basiková. Tak jsem se zase rozjela...příště ahoj Béďa
Kobliha
Mirka72
| 30. 8. 2009 21:41
Čusíky Koblíku! Eskymáci je v překladu : Ti co jí syrové maso Jinak jsou to Inuité Ale nechci tě nějak poučovat to jen pro zajímavost Myslíš,že budem plácat iglů?Jen at to tam ještě chvilku jeMě to stačilo v březnu , když mě navštěvovaly depky z toho ,že je pořád 70 cm sněhu na dvoře a ve 2 ráno vstát a jít pomoct manželovi proházet cestu na silnici ,aby mohl jet do práce Tak at nám ještě hóóóóóoóóóóódně dlouho sluníčko svítí a hřejeTak papapa Mirka
Koblíženka
Bedriska
| 30. 8. 2009 21:37
Ahoj Koblí, jsem v jakémsi časovém meziprostoru a mám pocit,že nestíhám.... Není mi nijak špatně, ba naopak cítím se bezvadně fit a plná energie , ale sotva se kouknu na net, tak už děti něco potřebují a já na diskuzi potřebuju pohodičku, abych se v tolika šikulkách orientovala.... . Ptala ses ,jak jsem na tom...tento týden žádná změna , dokonce mám pocit,jakoby se mi to půlkilo chtělo vrátit, nebo co?! Dělám si srandu, ale měla jsem 11 kilo dole a teď se to pohybuje mezi 10,5 -11 kilo(asi je to normální, podle vašich zkušeností,ale doufám,že se to zase rozjede) . Včera jsem byla opět s mužem a známýma na bowlingu, moc jsem si to užila,dokonce i pár desítek padlo....a ráno....to jsem málem padla já, nemůžu došlápnout na pravou nožku, myslím že i Žofrého strčím do kapsy.. .ale musím to razhýbat, přece mě to nepoloží... tak hurá do nového týdne. Kilčům sbohem....Béďa
....bušení
Mirka72
| 30. 8. 2009 21:28
Ahojky ! Když jsem si vyzvedávala Meridii,tak mi naše p. magistra radila, že Meridii je nejlepší ráno zapíjet vodou a kdo je zvyklý na kávu, tak POZOR, tu až tak po hodině po Meridii. Jinak se moc rychle nastartuje srdeční rytmus a dochází tím k bouchání srdíčka. Tak to povídala. Tak to je tak všechno. Dneska jsem měla k snídani plátek žitnýho chleba se sýrem a šunkou, ke sváče kousek narozeninového dortu k obědu pan*** a jak jinak než v zelenině a ke sváče okurku v acidofilním mlíku a k večeři 2 plátky žitnýho chleba se sýrem.A asi 2 litry vody . Tak pápá Mirka
Henriete
Mirka72
| 30. 8. 2009 21:12
Ahojky Henri! Tak tě vítám a to víš ,že se můžeš k nám do spolku Meridiaček chroupaček připojitJá s Koblihou už tu strašíme od března Na co se budeš chtít zeptat ,tak se ptej.Je nás tu jako psů a rádi poradímeTak papa a držím palečky pápá Mirka
Henriete
Kobliha
| 30. 8. 2009 16:16
Ahoj Henri ,tak tě tady vítám a nemusíš mít obavy pokud budeš mít nějaké vedlejší příznaky,časem vymizí chce to jen trpělivost,ale určitě to není nic co by jsi nezvládla .Klidně se ozvi kdyby něco.Jo a to jídlo si hlídej,nejde o to jíst co nejméně,ale málo a pravidelně...............tak hodně úspěchů v hubnutí a dej vědět.Ahojky Kobliha
Mirka
Kobliha
| 30. 8. 2009 16:11
Ahóóój Míro ,no já jsem si říkala,kde se loudáš a ty mezi tím po výletech mezi tankama a ještě ubíráš kaprům z rybníka .Jo jo podzim se blíží a co teprve ta zima,musím se na to připravit,nejspíš se poradím s eskymákama .Dneska,ale byl den jako vymalovanej ,takže mi bylo báááječně.Tak zatím pa pa Koblík
Ahoj, jsem tu nová
Henriette
| 30. 8. 2009 11:14
Zdravím všechny hubnoucí. Objevila jsem tuto diskuzi, můžu se k vám přidat? Potřebuju občas konzultovat zkušenosti s Meridií. Před měsícem jsem začala brát Lindaxu, měla jsem balení na měsíc, v pátek jsem dobrala, od včerejška beru Meridii, mám jí na 3 měs. Za ten minulý měsíc jsem s Lindaxou shodila "jen" 2 - 2,5 kg, zdá se mi to málo, na to, jak málo jsem jedla, nicméně jsem ráda i za ně, ale horší byly vedlejší účinky. První týden téměř bez účinku, dokonce jsem měla i hlad, následovala ztráta chutí na sladké apod., pak se účinek trochu dostavil, jedla jsem méně, ale zvedl se mi tlak, občasné bušení srdce, šílená nervozita a nespavost, ale co je nejhorší, ty hrozné návaly pocení při sebemenším pohybu, dokonce i při stresové zátěži. Také trochu depresivní stavy, ale to by mohlo být i momentální krizí v osobním životě. Také máte takové stavy? Přišlo mi totiž, že místo aby to časem odeznívalo, ke konci měsíce se ty vedlejší účinky spíš stupňovaly. Myslíte, že mě při Meridii čekají také takové stavy? Beru jí druhý den, zatím to nedokážu posoudit. O suchu v puse nemluvím, to mi nevadí, alespoň mě to donutí víc pít. Jaké máte zkušenosti s vedlejšími účinky vy?
zmrzlá Kobliha
Mirka72
| 30. 8. 2009 10:30
Čusíky Koblíku! Nestíhám,nesvačím ,nestihnu to,nestačím,poslyšte vážení,mám veliké zpoždění Nějak mi to ted nevychází se sem dostat V pátek měla Mía narozeniny a včera jsme byli ve Vojenském muzeu v Lešanech na tankovém dnu. Lidí mraky a mě ještě ke všemu bolela hlava.Měla jsem pocit,že se mi tře malej mozek s velkým Nic moc jsem nesnědla ,ale vypila jsem snad rybník Ráno tu bylo 6 stupnů,no prostě i ten vzduch byl cítit takovou tou podzimní vůní.Jen ta představa ,že za 4 měsíce jsou Vánoce mě drtí.Jak jsi psala ,že je ti ted pořád zima,tak tím trpím takyNormálně na noc si beru do postele teplý fusekle Jóóóó doba ledová je doba ledová Tak papa a hezký den Mirka
hola hola volá se Míra
Kobliha
| 29. 8. 2009 21:42
ahojky Míro, kde se touláš ?? Nějak se tu poslední dobou míjíme,no už aby začala ta škola a pravidelný režim co? Moji kluci to už potřebujou jako sůl.Dnes jsem kupovala věci do školy,tak už zbývá jenom,přezutí a boty na tělák.Jinak zima jako v Ruskym filmu,nevim jak to přežiju?? Budeš se asi divit,ale co jsem zhubla je mi pořád zima,pokud zaleze punťa.............asi přez zimu umrznu ..........tak zatím pa pa Koblík
veverka
Kobliha
| 29. 8. 2009 21:36
Ahoj veverčo ,tak za to kilčo dole ti blahopřeju,je vidět,že jsi se na dovče snažila.Jinak já mám to cvičení každý týden jiný a s aerobicem se tam střídá i posilování na míčích,tak je to celkem vyvážený a já do posilovny moc nechodím,protože bych víč čučela po svalovcích než cvičila,tak tam radši nelezu .Díky za gratulaci,jsem fakt spokojená,zhubla jsem víc než jsem si původně řekla,takže dobrý..........ne vynikající !!!!.Přeju ti další úspěchy a zatím pa pa Koblík
subrtka
veverka123
| 29. 8. 2009 19:45
ahojky Evčo,já taky začínám,mám za sebou fdruhý týden a zhubla jsem 2,5kg,kámoška,což je moje gynekoložka,také říkala,že 4kg měsíčně jsou optimální,aby hubnul tuk a ne svalová hmota,ale záleží asi trochu na tom,jaká je výchozí váha a jak si jedla dříve a nyní.Já měla 70kg a 164 cm a nebyla jsem nikdy moc rozežraná,spíš jsem jedla blbě jako třeba dvakrát denně,teď se snažím alespoň pětkrát a je to podstatně lepší.Ráda bych se dostala na 60kg,tak uvidíme,za jak dlouho se mi to povede.Cvičíš?Já jezdím hodně na kole a teď zase začnu chodit do fitka,nejsem moc lenošivej typ,hodně i chodím pěšky.Tak si budem navzájem držet palce a ono to půjde!
kobliha
veverka123
| 29. 8. 2009 15:23
ahoj Koblížku,tak už jsem zase doma ,bohužel,ale co se dá dělat.Jinak blahopřejuseš dobrá.Já zhubla zase za ten týden o kilčo,jsem celkem spokojená.Na Šumavě bylo super,hodně jsme chodili na pěší túry,ale zdaleka jsme nestihli všechno,co jsme chtěli.Byli jsme se i koupat,ale Otava je hodně studená.Ani jsem moc nehřešila,jen v pátek jsem si dala zmzkuJá jsem na cvičení spíš ve fitku,takový to poskakování po tělocvičně mi moc nebaví.Šéf nám v práci zaplatí pernamentku,což je super.On je bývalý vrcholový sportovec-kanoista,tak sport podporuje. Ten můj chodí do fitka se mnou,on je sice docela štíhlej,ale baví ho to.Asi příští týden vyrazím koupit ty brusle.Objevila jsem v Sušici půjčovnu bruslí,ale bohužel až poslední den,tak už jsem neměla čas je zkusit.Mohla být sranda.Tak zatím pa a ozvi se.No a vy ostatní taky.
Ahojky hubnulky.. :)
ivculik
| 29. 8. 2009 10:20
Tak mám po dalším týdnu zase o kilíčko méně, celkem tedy -12,5kg Pěkný sluneční den a hodně shozených kilíček. Iv
Meridky
ctyrlistek
| 28. 8. 2009 23:59
Ahoj holky, tak jsem zaznamenala první úspěch...moje šéfová si všimla, že jsem zhubla (zatím tedy cca 2,5 kila..možná i jen dvě..podle toho kam postavím váhu ) a vzhledem k tomu, že má taky trochu kil navíc tak to chce taky zkusit... a už se mi i lépe běhá do schodů, než se začnu potit, tak mám za sebou víc schodů než dřív
.-/..../---/.---//
Mirka72
| 28. 8. 2009 21:27
Ahojky Tak dneska jsme slavili 2. narozeniny mé nejmladší dcery Míši,tak jsem doslova přežraná a zítra budu mít určitě o minimálně 2 kilča nahoře Tak ahojky . Začíná venku hřmít ,tak jen doufán ,že se něco hnusnýho nepřižene. Tak papa a hezké sníky chrápáníky papa Mirka
Béďa
Kobliha
| 28. 8. 2009 11:48
ahojky Bédíku,díky za gratulaci,sice to jde dost pomalu,ale už teď jsem v podstatě spokojená.Ani nevím jak jsi na tom ty,nějak tady v tom plavu,je nás tady moc,tak dej vědět.Dneska jsem naprosto bez energie asi to vedro,nebo co,možná změna tlaku před deštěm,tak jdu doplnit tekutiny a něco dělat. Zatím pa pa Koblík
Gratulace.......
Bedriska
| 27. 8. 2009 21:49
Drahá šikovná Koblíženko moc gratuluju ,zkrátka jsi jednička a moc blahopřeju a fandím ti. Doufám,že to taky ještě posunu,ale teď z návrátem na své staré pracoviště přidám ještě víc pohybu, abych
pomohla svému tělíčku spalovat. Díky taky za pochopení
mých vzkazů...to víš, roky už jsou tady. Ještě jednou véééliká gratulace a měj se hezky. Béďa
ahoj Miruš
Bedriska
| 27. 8. 2009 21:42
Ahoj Miruš,
dnes jsem potkala taky to žluté autíčko a málem jsem přejela řidiče, který stál ve vozovce s otevřenýma dveřma a mohutně s někým rozprávěl ,asi vysvětloval, kdo že teď řediteluje a proč zúžily sortiment... Vím, že i Nowaco má taky nějaké zel. směsky, otázka je jaké, ale snad se budou hodit k pangáskovi. Měj se hezky Béďa
Kobliha
Mirka72
| 27. 8. 2009 21:26
Čusánky Koblíku! To tedy koukám jako blázen Celá stránka jenom tvoje tak to ti Měla jsem dneska perný den a jsem utahaná jako štěně.Tak snad zítra se rozepíšu tak papa Mirka
.............
Kobliha
| 27. 8. 2009 19:58
to jsem,ale kus co? klidně si tady dělám sama stránku
veverča
Kobliha
| 27. 8. 2009 19:56
Ahoj Veru ,tak to cvičení je u mě různý.Někdy do fitu,ale víc jse věrná klasickýmu sokolu,kde mrskáme aerobic .Jinak brusle,kolo venčení psa,no prostě stále v pohybu .Jinak pěknou dovču,ale ty už jsi stejně pryč,tak písni až se vrátíš........pa Kobliha
Bédík
Kobliha
| 27. 8. 2009 19:51
Ahoj Bédíku,to víš,že se v tom vyznáme poctivě tady s Mírou louskáme vzkazy,tak to piš jak ti to vyjde a my si to přeberem .Dnes jsem taky měla salátek,ale s těstovinama a mám z toho pomalu boule za ušima .......tak pa pa Koblík
subrtka
Kobliha
| 27. 8. 2009 19:47
Ahojky stojedenáctko ,tak 3 kg za týden je dost,ale někomu to prostě letí rychle a pokud hubneš s o dost vyšší váhy,tak to tak prostě má být.Hlídej si hlavně jídlo a dostatek pití.Přeju ti další úspěchy ........pa pa Kobliha
HLÁŠENÍ
Kobliha
| 27. 8. 2009 19:43
Mám děsnou radost ,protože jsem dnes ráno vlezla na váhu a k dnešku mám 16 kg dole.............sice se to už vleče,ale jsem moc spokojená .......
Luccík
Kobliha
| 27. 8. 2009 19:21
Luccíííííkůůůůůů ,no konečně,že jsi se také ozvala,tak jak bylo v Hrvatska??? Já na tebe myslela a tiše záviděla jak se cachtáš v moři .Pošli nějakou fotečku ať mohu zavzpomínat..........a ta tvoje váha je super,že si to tak pěkně držíš.................tak zatím pa pa Koblík
Mirka
Kobliha
| 27. 8. 2009 19:17
Ahojky Míro ,tak jsme na tom podobně,já jsem toho měla také nějak moc a do toho nám včera blbnul inťas,tak jsem to po půl hoďce vzdala a šla chrnět.Jinak vedro jako blázen,celej den jsem byla celkem v pohodě a teď na večer mě začala pěkně bolet hlava.Tak zatím pa pa Koblík

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 19:45
14519
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
17. 6. 2025 21:43