Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

ivculik
subrtka111
| 27. 8. 2009 11:10
Ahojííí děkuji za podporu. Je fajn se o to s někým podělit a hlavně s
někým kdo má stejný problém i cíl. Já to moc řešit nebudu budu
pokračovat tak jak jsem začala a uvidím jak mi bude. Tak moc děkuji a
přeji také pěkný sluníčkový den Eva
SUBRTKA
ivculik
| 27. 8. 2009 10:17
AHOJKY,
VÍTÁM TĚ MEZI NÁMA...
TY 3 KG JSOU PĚKNÁ, ALE URČITĚ BYCH TO HNED NEŘEŠILA... (TÍM MYSLÍM TVOU MUDR.)
VĚTŠINA Z NÁS MĚLA HNED Z KRAJE (PO TÝDNU-DVOU) VELKÝ ÚBYTEK, ALE TAKY SE NEJEDNÁ HNED O TUKY, SPÍŠ JE TO VODA...
VÍC PIJEŠ, MÉNĚ JÍŠ, JSI ČASTĚJI NA ZÁCHODĚ... TĚLO SE ČISTÍ... VŠECHNO JE TO OK A DO MĚSÍCE SE TO SROVNÁ. PŘI VYŠŠÍ NADVÁZE (JAKO MÁM JÁ), TO JDE VŽDY O NĚCO LÉPE, ALE JEN Z KRAJE, PAK UŽ MUSÍŠ PŘIDAT NĚJAKÝ POHYB A SAMOZŘEJMĚ I ZMĚNIT JÍDELNÍČEK...
VĚTŠINOU JE TO PAK MAX.1/2 -2KG TÝDNĚ A TO PODLE POSTAVY JE PRÝ V POHODĚ. :)
MUSÍŠ MÍT TRPĚLIVOST, POKUD SE VÁHA NĚKDE ZASTAVÍ, PŘÍPADNĚ BUDEŠ POMALEJI HUBNOUT. KAŽDÉ TĚLO JE NĚJAK STAVĚNÉ A CHCE TO PROSTĚ ČAS. PŘEJI HODNĚ SHOZENÝCH KILÍČEK. AHOJ A PĚKNÝ SLUNÍČKOVÝ DEN. IV.
:-) :-) :-)
subrtka111
| 27. 8. 2009 09:57
Ahojky tak jsem dnes byla po prvním týdnu na kontrole a byla jsem
docela překvapená mám dole 3kilča, ale doktorka na mně dělala bu bu že
je to moc že bych měla mít čtyři kila za měsíc a ne tři za týden takže
mám prý zpomalit. A trochu zhřešit tak fakt nevím už takhle se nutím do
jídla abych jedla alespoň 5krát denně takže fakt nevím. Co si o tom
myslíte holčiny??????
Ahoj holky Meridky :-)
Luccin
| 27. 8. 2009 08:15
Ahojky, tak koukám, jak stále držíte a ubiráte, Mirka, Kobližek TO JE DOBŘE, DRŽIM PALEČKY.Já uz přes mesíc neberu a dobrý,citím se stale stejne, jím vse,ale málo,dá se ríct jako před tím a váha se mi pořáde drží,nehne se to dolů ani nahoru,takže jsem tak nejak v podstate spokojená. Nijak moc se neomezuju. Je jasny, že bych ráda nejaké to kilečko jeste dolů....Uvidime Jo a nejaký extra chutě nebo hlady nemám, zůstalo mi vse takové,jak když jsem brala tabletky. Mějte se fajn,ahoooj
....
Mirka72
| 27. 8. 2009 07:10
Ahojky tak jsem po týdnu hupla na váhu a váha se mi nehnula měla jsem své dny ,tak se nic neděje. přeji všem hezký den pápá Mirka
Zdravím nové Šikulenky,
Bedriska
| 26. 8. 2009 21:47
Ahoj nové Šikulenky,,,,,, ,
díky, že jste se přidaly, bude nás víc a nebudem se bát vlka nic..... . Takže hodně trpělivosti, spoustu odhodlání a žádné vedlejší účinky, vám ze přeje Béďa

PS: Nebojte, tahle diskuze vám pomůže ve společném boji s váhou... Mě taky pomáhá a dává sílu a odhodlání, takže..... když nás kilča budou zlobit , dietka už omrzí .... bezpečně vždy můžem chodit, na tu naši diskuzi. Vylijem si ,držíme si palce, ať jsme třeba blizoučko nebo někde v dálce......(omlouvám se,to byl jen rádoby poetický kousek)...
Ahoj Miruš....
Bedriska
| 26. 8. 2009 21:35
Ahoj Miruš, to jsem ale jelen , nějak jste mi s Kobliženkou splynuly v jednu....tak se omlouvám,za ten zmateček. Ale nějak jsem nesešrotovala informace a byla plná dojmu, tak jsem se rozepsala.... , ale věřím,že jste si zprávičky pro sebe našly. Za chvilku jdu do hajan, dnes jsem baštila na oběd studený Mexický salát a černé pečivo, tak asi budu nucená spát sama ,byl samá fazolka a pórek...tak všem pěknou dobrou noc a určitě vy nespěte samy......Béďa
Kobliha
Mirka72
| 26. 8. 2009 20:57
Čusíky Koblíku! Dneska toho mám nějak moc Ale to ti musím napsat.Byla jsem včera u Family u autíčka a oni přestali dělat tu fitnes směs tak jim asi napíšu!!!Firmu prý koupil nějakej němčour.Tak to zase bude něco. Tak papa jsem nadoraz.Papa Mirka
.......nováčkům......
Mirka72
| 26. 8. 2009 20:25
Ahojky Subrtko a Míšo! Tak vás zdravím a takhle to má býtpěkně o sobě napsat to nejdůležitější a zato vám tak vám přeji mnoho úspěchů s Meridií a schozených kil papa a držím palce Mirka
Meridia
Michalla
| 26. 8. 2009 19:34
Ahoj všechny co hubnete s Meridií, začala jsem ji brát také, protože mám problémy se štítnou žlázou a hubnutí se nedařilo. Beru ji od soboty a mám dole 1,5kg, jím úplně stejně jako poslední měsíc, při kterém se mi nepodařilo shodit ani deko. Jsem 163cm vysoká a moje původní váha byla 85kg, mám 11měsíční holčičku a je mi 30let. V plánu mám shodit 20kg a doufám, že se mi to podaří. Před 12lety jsem měla 55kg, ale to je minulost. Držím vám všem pěsti, aby se vám podařilo shodit všechna přebytečná kila, která vás otravují a doufám, že mě mezi sebe přijmete. Mějte se pěkně Míša
Meridia
subrtka111
| 26. 8. 2009 10:18
Ahojky zdravím všechny kterým pomáhá hubnout Meridie

já ji beru teprve 5 dní a mám dvě kila dole,ale je pravda že jsem hodně
omezila jídlo a denně cvičím. Jinak mám jen sucho v puse a jinak
nic tak doufám že to tak i zůstane Abych
ještě dodala svou váhu a výšku mám 86 kilo a 167 cm. Takže nějakých
dvacet dolu abych byla na své váze. Jo a taky dodávám že mám dvě děti 2
roky a 8 let a je mi 29. Tak doufám že mně vezmete mezi sebe
Kobliha
ctyrlistek
| 25. 8. 2009 22:27
Ahoj holky, no já mám zatím dole stále jen ta dvě kila a vzhledem k tomu, že dobírám druhé plato, tak je to málo
Potřebovala bych ještě dolů tak devět kilo....no ale měla bych přidat pohyb...toho je vážně málo....v práci jsem vždycky minimálně jedenáct hodin..takže když dojdu domů tak už nálada na pohyb není vážně žádná...ale v říjnu máme třídní sraz...tak s tím musím pohnout Abych všem ukázala, že se mám vážně dobře
kobliha
veverka123
| 25. 8. 2009 19:37
ahoj Koblížku,to seš dobrá,já myslím,že máš ideální úbytek váhy,moje kámoška gynekoložka říkala,že 4kg za měsíc,je ideální,aby to nešlo ze svalový hmoty,ale byl to jen tuk,což potřebujeme.Tak snad to půjde mně taky tak jako tobě.Stačilo by mi tak 10 kg a byla bych spokojená.Jedu zítra s tím svým na tři dny na Šumavu,tak se docela těším,půjčíme si kolo,taky bude nějaký plavání koupání a určitě hodně chození.Mám Šumavu moc ráda. Dovču už jsem sice měla,ale nikde jsme nebyli,opravujeme barák,tak nějak nestíháme.Chodíš cvičit někam do fitka nebo takový to holčičí cvičení v tělocvičně?
Kobliha
Mirka72
| 25. 8. 2009 13:48

Teda ty válíš,ale ve víně je pravda ,ale někdy je mrška schovaná až na dně flašky . Jó někdy je to třeba se rozšoupnout a hodit všechno za hlavu tak papa Mirka
Ivculík
Mirka72
| 25. 8. 2009 13:25
Ahojky Culíku! ještě malé vysvětlení každé úterý vozím manžela do vedle do vesnice do hospody,je to jeho zvyk se kterým jsem si ho brala a respektuji ho.Tam jsou chlapy starší a má mezi nimy hodně přátel a ten ví to a ten zas tohle.Takže drbárna,ale chlapy rozumný, tak proto řetěz od nich beru Zato tady ta omladina , ale i ti v mém věku,co tu posedává u hospody je na odstřel.Za vším něco hledaj Ale pořád si řikám,že když se lidi staraj tak je to dobrý,aspon vím že jsem neumřela Jinak já si pan*** dělám v zelenině,nebo jen tak a k němu čerstvou zeleninu.Taky si ho někdy postrouhám eidamem.To je dobrá rybka Tak papa Mirka
veverča
Kobliha
| 25. 8. 2009 13:20
Ahojík ,tak já jsem s váhou už delší dobu na tom stejně.Baštim od dubna a v červenci mi display váhy ukázal 16 kg dole .Teď jsem se ještě nevážila a řekla bych,že je to beze změny.Potřebuju pravidelně cvičit,což je teď přes prázdniny horší,ale příští týden zase začíná cvíčo,tak budu chodit .No a taky jsem se už přiblížila ke své váze,takže ty kila už tolik dolu nejdou...............zatím pa pa Koblík
Mirka
Kobliha
| 25. 8. 2009 13:11
............. " a velebnosti jdu blejt " ..................ahojky Míro,tak véča byla celkem dobrá,ale že bych toho musela sníst kila,to teda ne a není nad českou kuchyni....v podstatě to víno po večeři bylo lepší.Tak mám dneska fofr a k tomu se mi vrací moje děťátka s chotěm ,takže musím něco uklohnit a jelikož času není na zbyt,budou mít kuře s bramborem a hotovo . Tak zatím pa pa Koblík
Míra
ivculik
| 25. 8. 2009 12:47
Prej panfase....
samozřejmě myslím PAN***....
MÍRA
ivculik
| 25. 8. 2009 11:10
MÁLEM BYCH ZAPOMNĚLA, KUPILA JSEM SI PRVNĚ TOHO PANFASE.... JE TO FAKT MOC DOBRÝ
DUSÍŠ HO JEN SE ZELENINOU, NEBO I NA JINÝ ZPŮSOB?
BÉĎA - ZELNÝ MÉĎA... :)
ivculik
| 25. 8. 2009 11:05
AHOJKY BÉĎO, TAK VČERA JSEM PRO ZMĚNU ŽEHLILA JÁ... ALE AŽ DO 4.
PO NÁVŠTĚVĚ MANŽELOVÝCH RODIČŮ SE NASHROMÁŽDILO PRÁDLO A UŽ SE NA TO NEDALO KOUKAT..
TAKY JSEM RÁNO SKORO NEVSTALA...
NAŠE SLAVNÁ BRUSLAŘKA :)
ivculik
| 25. 8. 2009 10:55
AHOJKY MÍRO, TEDA TY TI DÁVAJ...
PRÝ ŘETĚZ....
A TO U HOSPODY SEDÍ NĚJAKÁ OMLADINA A NEBO JDE O LEMRY LÍNÉ - ZÁVISTIVÉ ?
JÁ BYCH SE NA BRUSLÍCH ZABILA....
ALE HLAVNĚ TO ANI NENÍ KDE REALIZOVAT, NEBOŤ U NÁS JE KAŽDÝCH 5 METRŮ DÍRA V SILNICI....
koblížek
ivculik
| 25. 8. 2009 10:48
AHOJKY KOBLÍŽKU, TAK TO TEDA KOUKÁM. :)
ČEKALA BYCH SPÍŠ, ŽE TĚ MANŽA HONÍ OD RÁNA DO VEČERA KOLEM BARÁKU, ABY MOHL DĚLAT FITKU REKLAMU...
BA NÉ, DĚLÁM SI SRANDU, NEJHORŠÍ JSOU ŠŤOUROVÉ A KRITICI...
MŮJ MUŽ TAKY VIDĚL, CO JSEM NABRALA, ALE NEŘEŠIL TO... PRÝ TO ZASE ČASEM SHODÍM...
MERIDKU VZAL V POHODĚ, HORŠÍ TO BYLO S ROTOPEDEM, PROTOŽE UŽ JSEM BĚHEM PÁR LET KOUPILA NĚJAKÝ STROJ A PAK SE HO ZASE ZBAVOVALA.
TEĎ UŽ SKEPTIK TAKOVÝ NENÍ, VIDÍ, ŽE JEZDIM A I NĚCO SHODÍM.
Kobliha
Mirka72
| 24. 8. 2009 23:11
Ahojky tak potvory z moře vytažený jóó to ti povídám Pepo,jestli mi ho dáš do huby, tak už ti v životě nedám pusu Jako bych to viděla Já jsem jen jednou jedla nějakej krevetovej salát a nebylo to špatný. Ale jinak nevim,ale česká kuchyně je česká kuchyně Tak jdu do hajan,mám toho nějak dost. Tak papa a hezký zítřejší den. Papa Mirka
Bédík
Mirka72
| 24. 8. 2009 23:02
Ahojky Bédo! Ten vzkaz před tím o nostalgii měl asi patřit Koblíkovi né! Ale jinak dobrý. Můj muž mi taky nedavno řekl,že mi to ted moc sluší .Tak i mě zaplesalo! A hlavně si všimly ,chlapy v hospodě! Hostinský mi povídal: co že prej sem provedla ,že mi zkrátil řetěz v kuchyni a že se ted nedostanu ani do ledničky!!! Zato ty místní pipky čumí jako když jim nadloube. Ale neřeším to tak papa mirka
Bédík
Mirka72
| 24. 8. 2009 22:49
Ahojky Bédo! To víš,že to bylo z toho sluníčka Ráno už byla dobrá Já dneska hledala ve městě taky nějaký hadřík ke kalhotám,máme za měsíc sraz ze základky po 23letech a nic mi nepadlo do oka.tak příště. Jinak to zelí musí být kysaný přímo z pytlíku,ale ne uvařený!!! Tak papa Mirka
Ostatní...
Bedriska
| 24. 8. 2009 22:37
Všechny ostatní šikulenky,
moc zdravím a děkuji za reakce .
Koblí, doufám že potvory z moooře ti chutnaly, není důvod nevyzkoušet nové věci, život strašně letí a pozitivních věcí nás potká jen tolik, kolik samy dovolíme . Tak doufám,že véča byla fajn. Veverko a 4lístku taky díky za slůvka zájmu a podpory a fandím snaze sportovat, s tím jsem já dost na štíru.......pěkné tady a teď Béďa
Pozdrav pro Miruš...
Bedriska
| 24. 8. 2009 22:30
Ahojky Miruš,
je mi líto,že jsem tě ,,stáhla" do té nostalgie, ale někdy je fajn zavzpomínat . Vidíš, tvůj muž neřešil a ten můj řešil tak dlouho až to dopadlo tak,že jsem nabrala do svých ,, krásných 90 kilo". Byla jsem ten typ, co stresy zajídá...je to zvláštní, ale teď i když je nějaká ,,divočina",
tak nezajídám.... , ale to je díky Meridce, tak doufám,že mi to i po dobrání vydrží. jinak hošíci mají 12 a 10 let, nejsou sice ještě tolik samostatní, abych se jim nevěnovala, ale oba s mužem se snažíme, aby se víc zapojovali do domácích povinností (nejsme přece roboti a ani služky)
.Tak díky za porozumění a zase zítra ahoj ,jdu do jahánek (tak to říkali kluci když byli malí...). Ráno ve 4,20 vstávám, tak ať jsem fit. Měj se hezky, Bé'da
Koblížek a Bedříška
veverka123
| 24. 8. 2009 19:35
Omlouvám se za překlepy,ale mám zalepenej prst a blbě se mi píše
ahoj Koblížku a Bedřiško
veverka123
| 24. 8. 2009 19:31
Zdravím a jsem ráda,že jste mě vzaly do klubu,abych měla s kým pokecat na téma hubnutí.Zrovna jsem dojezdila na kole,dneska jsem použila to v koupelně,myslím tím cyklotrenažér,a hnedjemi líp.Cítím se po tom kolevždycky líp a mám víc energie.Ale jsem docela zvyklá,kolo je můj nejmilejší dopravní prostředek. Ale ty brusle se mi hodně líbía lákají mě,teď jsou všude mve slevách,tak možná zaskočím někam do sportu. Problémje však v tom,že jsem na bruslích normálních jezdila naposled tak před dvaceti lety,od tý doby asi u nás na vsim nebyla zamrzlá řeka.Tak to,bude asi docela sranda.No aholky kolikma za mjak dlouho mjste zhubly?Nechce se mi číst všechny články,to bych tu ztrávila zbytek léta.Tak zatím
Mirka
Kobliha
| 24. 8. 2009 18:16
Ahojky Míro ,tak se hlásím dnes trochu s předstihem,jelikož nevím zda tady večír budu.Známí mě pozvali na večeři,že když jsem tu sama a ani si neuvařím,tak abych náhodou nezhubla.No,ale nevím jak ta véča dopadne,protože v plánu mají nějaké mořské potvory a já toto moc nemusím a navíc jsem to vlastně nikdy nejedla takže to bude trapas,jestli mi to nepojede a najevo budu dávat jak je to vynikající.No podám pak hlášení ...............tak zatím pa pa Kobliha

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 19:45
14519
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
17. 6. 2025 21:43