Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Meridia
DiskuzePřidat názor
4lístek
Kobliha
| 24. 8. 2009 18:10
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
,žehlila jsi do 3 do rána ? No o tom by jsme si mohly povídat
. Co se týče manžela mám to doma naopak,vůbec se mu nelíbí,že hubnu,už od začátku léta řeší jak dlouho to ještě budu brát,tak jsem raději řekla,že do konce srpna,přitom baštit budu až do října.Je pravda,že nikdy neřešil mojí postavu a navíc je trenérem ve fitu,takže tohle vůbec neuznává
.A kolik je vlastně dětičkám jestli se můžu optat? Já mám dva pacholky 12 a 15 ,takže se teď také víc věnuji sobě
.No jdu něco dělat asi žehlit
.............tak zatím pa pa Koblík
. a Čtyřlístku, ty nezoufej, když ty maminky jsou všechny stejné, mají nás tak moc rády...a jsou šťastné, když dětem u nich doma chutná
. Pěkný den všem přeje Béďa
. Měj se krásně, končím nebo budu nostalgická.....Pa,pa Béďa
.
. Stále mě zůstávalo v hlavě to zelí...tak já Nanynka, jsem dnes taky vařila knedlo,vepřo, zelo.....no a zviklaná úspěchem jsem si taky dala
. Žehlila jsem totiž do tří do rána (to prý taky spaluje), tak jsem byla trošku lenorka.
už mám zívání a padaj mi oči
,já mám raději brusle,ale jestli jezdíš na ledě,tak by jsi to měla zvládnout.Takže hodně štěstí a úspěchu..........zatím pa Kobliha
Předloni o štědrý den jsem si zlomila malíček na noze a tak jsem brusle nechala odpočívat v takovém stavu ,v jakém jsem si je přinesla z půdy
,bolest,radost
. Zítra vlezu na váhu a asi omdlim