Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

4lístek
Kobliha
| 24. 8. 2009 18:10
Ahoj Lístku ,tak hlásím,že jsem zařazená do pracovního procesu a dobrý ,ale ty máš asi frmol co? Pacienti říkáš,jsi sestřička,nebo dokonce lékařka? Sakryš já jsem dneska zvědavá,tak zatím pa pa .......zvědavá Kobliha
nostalgie s Bédíkem
Kobliha
| 24. 8. 2009 18:05
Ahoj Béďo ,žehlila jsi do 3 do rána ? No o tom by jsme si mohly povídat. Co se týče manžela mám to doma naopak,vůbec se mu nelíbí,že hubnu,už od začátku léta řeší jak dlouho to ještě budu brát,tak jsem raději řekla,že do konce srpna,přitom baštit budu až do října.Je pravda,že nikdy neřešil mojí postavu a navíc je trenérem ve fitu,takže tohle vůbec neuznává.A kolik je vlastně dětičkám jestli se můžu optat? Já mám dva pacholky 12 a 15 ,takže se teď také víc věnuji sobě .No jdu něco dělat asi žehlit .............tak zatím pa pa Koblík
Meridky
ctyrlistek
| 24. 8. 2009 16:43
Ahoj,
v Praze se taky docela ochladilo, ráno jsem vyrazila jen v sukni a tílku (přítel říkal, že bude hic) a když jsem byla dopo venku, tak mi zas tak velké teplo nebylo Bohužel už se zase blíží začátek školního roku a nějak příbývá práce...těšila jsem se, že dnes zase nebude moc pacientů....a neomluvil se ani jeden....takže jsem ráda, že si stihnu dojít na záchod a udělat čaj
Vítání...
Bedriska
| 24. 8. 2009 14:56
Vítám též Veverku do party, budu taky držet palečky ať se daří boj s váhou.... a Čtyřlístku, ty nezoufej, když ty maminky jsou všechny stejné, mají nás tak moc rády...a jsou šťastné, když dětem u nich doma chutná . Pěkný den všem přeje Béďa

PS: Nevím, jak kde, ale tady na Jihu Moravy se znatelně ochladilo...tak nás už snad hlavičky nerozbolí a bude nám fajn....
Ahoj Koblíženko...
Bedriska
| 24. 8. 2009 14:50
Díky Koblí moc taky za podporu, vždycky se těším na diskuzi, fakt mi to pomáhá získávat sebevědomí a energii do dalšího boje s kilíčky . Teď navíc s tou vidinou nových hadříků....Když jsem se ptala mého muže, zda si vzpomíná na své prohlášení, tak říkal,že si nepamatuje..... Pak ale zahlásil ,že má našetřeno už dávno a že věřil,že to jednou zvládnu.Často říká jak je rád a jak mi fandí.... .Děti trošku odrůstají, tak přišel i čas, aby se maminka věnovala taky sobě, ale to si myslím uvědomujeme všechny až bytostně na vlastní kůži . Měj se krásně, končím nebo budu nostalgická.....Pa,pa Béďa
Ahoj Miruš....
Bedriska
| 24. 8. 2009 14:41
Díky Miruš moc za podporu .
Máš asi pravdu, na očích je znát všechno sousedka opět masírovala mého muže,jak mi to prý sluší ,kdyby neměla 70,tak si myslím,že snad po něm jede?! . Taky doufám,že táta šetří, nebude to levný nákup. Stále mě zůstávalo v hlavě to zelí...tak já Nanynka, jsem dnes taky vařila knedlo,vepřo, zelo.....no a zviklaná úspěchem jsem si taky dala ,sice na dezertní talířek a asi 1/4 porce než jsem byla zvyklá...mooooc to vonělo,ale hlavně jsem byla líná
něco si dnes kuchtit. Žehlila jsem totiž do tří do rána (to prý taky spaluje), tak jsem byla trošku lenorka.
Zítra opět hurá do služby, tak bude zase vše O.K.
Měj se hezky Béďa
PS: Co ta tvoje malá, byla to jen taková krátká záležitost,jak jí bylo špatně ?....
4lístek
Kobliha
| 23. 8. 2009 23:18
Ahoj lístku ,jo u maminky to znám,když nás pozve třeba jenom na oběd,tak abychom nejedli pomalu celý týden,domu jedu jak balon a o večeři už pak nikdo nestojí.Finančně sice výhodné,ovšem vzhledově pak tragické .No a do práce se mi teda nechce a to jsem ještě po dovolený,takže hnus,no naštěstí se u mě jedná o ten první den a pak už pohoda...............tak pěkný pracovní týden a zatím pa pa Kobliha
Kobliha
Mirka72
| 23. 8. 2009 22:47
Ahojky Koblíku! To já si dala k dopolední sváče 6 žlutých blum a se stejným účinkem jako zelí ale rychlejší tak dnešní noc se nemusím bát,že budu běhat maratón jdu na kutě už mám zívání a padaj mi oči tak papa Mirka
veverča
Kobliha
| 23. 8. 2009 22:38
Ahojky veverko ,tímto jsi přijata do týmu a posílám ti gratulaci k tvému výsledku.3 krát týdně kolo teda obdivuji ,já mám raději brusle,ale jestli jezdíš na ledě,tak by jsi to měla zvládnout.Takže hodně štěstí a úspěchu..........zatím pa Kobliha
Mirka
Kobliha
| 23. 8. 2009 22:32
Čaučík Míro,já zase dneska měla salát a nějak se mi smekla ruka s octem takže,když pominu,že se mi trochu křivila huba při konzumaci ,mám lehce obavu,abych ráno nesprintovala na WC,tak jako ty nedávno.......(pro jistotu nechám všechny dveře otevřený,abych měla ráno volnou cestu)..............taky toho mám dnes docela dost,takže se půjdu zabořit do peřin,ať mám energii na pracovní týden.......zatím pa pa Koblík
Bedříšenka
Kobliha
| 23. 8. 2009 22:26
Ahoj Bédíku ,to je tedy bezva těch 11 kilčo a ještě ta vidina nakupování nových hadrů,to se to teda hubne co? Já měla dnes po delší době salátovou večeři a po týdnu dovolené,kde včeře byly spíše v buřtovém provedení,mi to celkem bodlo.Pomalu zajíždím do starých kolejí a jsem ráda být na dovče pár týdnů navíc,bude ze mě sud kulatý.Tak pěkně pokračuj a moc ti gratuluji.........pa pa Koblík
Kobliha
Mirka72
| 23. 8. 2009 22:23
Čusánky Koblíku! TAk ti mě ted večír chytla mlsná a víš co jsem chroupala?Vylupovala jsem si dýnová semínkaA moc jsem jich nesnědla ,tak jednu hrstičku,protože jdou tak blbě vylupovat.Tak mě chutě hned přešly Takže doporučuji!!!! Jo dneska jdu hajat.Mám toho nějak dost.Tak papa Mirka
Veverka123
Mirka72
| 23. 8. 2009 21:55
Ahojky Veverko! Tak vítej Jó brusle!!! Na klasických bruslích jsem nestála 23let Předloni o štědrý den jsem si zlomila malíček na noze a tak jsem brusle nechala odpočívat v takovém stavu ,v jakém jsem si je přinesla z půdytak jsem si vloni koupila starší kolečkáče a učila jsem se na nich jezdit za kočárkem,Míše byl rok, tak ani neprotestovala. A o Vánocích už jsem jezdila na ledě jako Jágr zamladaTed jsem si koupila nové kolečkáče a jezdim sama nebo se synem. A i po těch 23letech co jsem na bruslích nestála, se to nezapomíná.Chce to jen to odhodlání to zkusit a nebát se Tak ti přeji mnoho úspěchů v hubnutí Mirka
Méda Béda
Mirka72
| 23. 8. 2009 21:43
Ahojky Médo Bédo!!! Tak -11kilo tak to je super úspěchA oči máš snad stále stejné né? Ale já vím čím to je Je to tím ,že se cítíš líp,že máš ze sebe radost a v očích ti plápolají čertovské plamínky a v očích je tak nějak víc radosti.Na očích se dá poznat všechno smutek ,bolest,radost ,zamilovanost . Jóóó a tatka at vytahne ze štrozoku úspory a koupí ti nějaké ty nové hadříky.At ti ty oči září čím dál tím víc. Tak papa Mirka
Meridky
ctyrlistek
| 23. 8. 2009 20:03
Ahoj holky, tak se hlásím po mém prodlouženém víkendu u maminky, vlezla jsem na váhu a pořád cca 2 kila dole, naštěstí nic nahoře, tak aspoň že tak. To se máte, že můžete zelí... Já ho bohužel kvůli problémům se střevy nemůžu, ale někdy bych si dala moc ráda Zítra zase do práce...taky se vám tak nechce?
hlásím se do týmu
veverka123
| 23. 8. 2009 16:29
ahoj všichni,v pondělí jsem začala s meridií,tak se hlásím do týmu.Zatím vše v pohodě Vedlejší účinky žádné,zhubla jsem za ten týden 1,5kg,což se mi zdá dobrý Tak uvidíme,jak to bude pokračovat dál!Jezdím třikrát týdně na kole a ráda bych se naučila na kolečkáčích,myslím Mirka psala,že na nich jezdí.Ty už si uměla nebo ses naučila?Tak zatím pa a zase se ozvu!
šikulenky...
Bedriska
| 23. 8. 2009 14:59
Ahoooj Miruš, Koblíženko, Anděli ,Ivculíku...a vůbec i všechny ostatní, .Trošku jsem se odmlčela, neboť jsem měla služebně velmi hustý týden. Ale v rámci režimu,to bylo úžasné,stravuji se dle rad a návodů a do toho prolívám ledviny 3 až 4 litry vody denně.Nic jiného na pití mi nějak neleze. Ale vaše zelné večeře mě fakt nadchly asi si taky vyčistím zažívání.
Včera jsem hupla na váhoměřič a ejhle 11 kilo dole,tak jsem byla fakt rozradostněna. A postřeh mého muže je moc milý,zahlásil ,,Ty máš zase tak krásný oči,co jsi zhubla!!" (to mě tak rozněžnilo).Doufám,že už spoří na nákup nového ošacení,protože asi před půl rokem se holedbal,že kdybych zhubla 15 kilo,tak mi koupí nový kompletní šatník .Tehdy jsem zatlačila slzu, myslela jsem že je to nemožné, fakt jsem nevěřila. Tak se má na co těšit,až začnu toužit po nové garderóbě.
No, vidíte Andílek je na slovo skoupý a já jsem i vtom psaní ,,pěkně ukecaná". Ale když já mám radost,že se máme...zatím pa,pa všem Béďa
Mirka
Kobliha
| 22. 8. 2009 23:45
Taky půjdu do hajan,ovšem bez zelí abych měla kvalitní spánek.........tak pa pa a dobrou noc Koblík
Kobliha
Mirka72
| 22. 8. 2009 23:40
Jóóó taky nádherná představa Ale i taková velikost existuje Jó kecalo by se ,ale zítra je taky den. Spí už hračky,spí už knížky ,spí už celý svět........ A já jdu taky udělat očistu a hupnu taky do postele. Tak pa všichni noční ptáci a dobrou noc Mirka
blacík
Kobliha
| 22. 8. 2009 23:36
tak to jo,štěněcí vyrušení je milé a neboj neomdlíš a jestli jo tak my tě tady proberem,na to se můžeš spolehnout ........( měla jsi 2 zmrzky ?,to já měla i hnusnýho tučnýho buřta,ale nikomu to neříkej)
Mirka
Kobliha
| 22. 8. 2009 23:32
,no tak to mě přesně napadlo ,takže do toho asi nejdu,leda že,bych si vzala na noc plenu
černý anděl
Mirka72
| 22. 8. 2009 23:29
Anděli! Tak to jo ,to se jako omluva přijímá Když je to malý tak je to roztomilí běda když to vyroste A váhy se neboj, třeba budeš příjemně překvapená papa Mirka
Kobliha + Mirka
blackangel18
| 22. 8. 2009 23:23
Vy se mi smějete s vyrušením? Já lítam jak blázen mam doma 9týdenní slečnu a k tomu 2měsíční štěně a smůla pro mě ani jedno ,,zvíře,, neni moje ale dávaj mi zabrat Jinak zmrzku sme si dala taky.. dokonce 2 . Zítra vlezu na váhu a asi omdlim
Kobliha
Mirka72
| 22. 8. 2009 23:20
Ahojky! No těsně nějak nad ránem a byla jsem ráda,že jsem se ne***a rovnou v posteli a doběhla jsem na záchod,ale z velkým úsilím musím říct
Mirka
Kobliha
| 22. 8. 2009 23:19
Nedělní oběd zítra nemusím po delší době řešit ,když mám zase chlapíky pryč,ale sebe nějak pořešit musím,takže se asi budu o***t a dojedu si koupit rybku a k tomu to bude jistit dušená zeleninka,no už to vidim.............ňam
šla Nanynka do zelí
Kobliha
| 22. 8. 2009 23:14
.......no a Míro,teď je ještě otázka,kdy nastalo to čištění střev,ono je to asi i občas zdravé,ovšem já už takhle blbě spim v noci a ještě aby mě otravovalo zelí
blacík
Kobliha
| 22. 8. 2009 23:10
Tak vyrušena?? Dobrá,ale musím uznat,že mě to pobavilo .Nedělej si hlavu s porušení jídla,kdyby jsi viděla mě teď na dovče,klíďo jsem si dala zmrzku a jedla jsem jí s tím,že v hlavě mi znělo " ty jsi,ale dobytek,že se nestydíš " no a stejně jsem jí pěkně dobaštila .To se spraví,každej občas vypadne z režimu,ale pokud máme ty daný cíle,tak to zase doženeme.............zatím pa
čený anděl
Mirka72
| 22. 8. 2009 23:00
Anděli! Ted jde o to ,jestli to vyrušení bylo příjemné nebo nepříjemné!!!Myslím tím třeba bouchající sousedku Pa Mirka
Kobliha
Mirka72
| 22. 8. 2009 22:56
Jééé to ti musím napsat!Taky jsem se dočetla,že kysaný zelí můžeš jíst klidně před spaním tak jsem si ho dala jen půlku pytlíku a teda takhle vyčištěný střeva jsem neměla hodně dlouho a kdybych měla nafukovací balonky ,tak jsem je mohla jít prodávat na trh jóóó není nad kysaný zelí Mirka
:-) Kobliha
blackangel18
| 22. 8. 2009 22:52
čauky čauky, já byla vyrušena tak sem to musela vypnout jinak moje dietka otřes dnes jsem se vrátila z dovči a asi se hambou propadnu.. sem tam sežrala snad všechno na co jsem přišla.. zítra ráno vlezu na váhu a myslim si že vyježděná kg na kole budou nahoře :-/

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 19:45
14519
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova
18. 6. 2025 09:58