Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Klub třicátnic
DiskuzePřidat názor
překlep
mamika
| 18. 11. 2006 17:24
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
ahoj všem ,Myšičko děkuju že na mě myslíš.Jinak samozřejmě vítám i packu(hezká přezdívka)Taky se peru s váhou a moc jsem se rozmýšlela ,jestli pořídit orbitrek,nebo rotoped a nakonec jsem dala na rady druhých,co tvrdili,že orbitrek je super,ale pokud jsi trénovaná.Což já nejsem a tak jsem raději nechtěla riskovat,že budu mít pouze zvláštní věšák na oblečení.Na rotoprd jsem si docela zvykla,ale musela jsem si vytvořit jak říkám...zvláštní mozol...protože sedlo od rotopedu jsem na zadku(i jinde)cítila ještě moc,moc dlouho.Teď marodím se zádama a tak je můj mozoulek asi v háji a budu zase trpět jako zvíře,au,au,au.Jenže já se nedám a zase si ho pořídím(ten mozol),tak se zatím mějte fajn.Jdu dělat vanilkový rohlíčky,ukecala mě dcera a už přeci budou vánoce!!!!!!!!
i když jdou vánoce,tak nevím jak dlouho budu odolávat.Chci si koupit ORBITREK,nemáte s ním zkušenosti ?

.
Tak se měj hezky a když budeš mít chuť a čas,tak určitě napiš ,budeme se těšit.
, nejraději mám ale jaro, kdy už ta nekonečná zima končí, vzduch je cítil jarem, všechno se začne zelenat...no to si ještě počkám.
. Já si pořád nemůžu zvyknout na to že je venku tak brzo tma a to bude ještě hůř. Dokud bylo dlouho světlo, tak jsme ještě v sedm hodin byli s dětma někde venku a ťeď má člověk po čtvrté hodině pocit, že se má chystat do postele ....