Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Klub třicátnic
DiskuzePřidat názor
Klub třicátnic
vendy
| 9. 11. 2006 14:36
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
jo to máš
)
Tvoje dítko, jeho děti a jste velká rodina. Hodný chlap, co se postará o dvě dítka na prahu puberty a ještě víc obdivuji tebe, že se toho nebojíš. Jen mě trochu udivuje ta maminka dětí, co je doma NECHTĚLA(?!).

hola,hola já nespím,jen se k počítači dostano budˇdopoledne ,nebo až v noci.Samozřejmě budu moc ráda,když mi uděláš horoskop na Terku.Tedy smekám před tvým běháním,já bych se nepřinutila.To spíš rotoped při televizi,ale v tomhle nečase vystrčit nos na běhání
Já vlastně momentálně jsem ráda,že vůbec chodím.Křuplo mi v práci v zádech tak šmajdám v předklonu,jak stará babča.Marodím a denně chodím na injekce,ještě že je stále kam je píchat(vzhledem k mému pozadí)

taky na tom s

já myslím ,že jsi svým způsobem zvláštní.Nejde si nevšimnout jak se každému snažíš vyhovět i v jiných diskusích.Snažíš se poradit a přitom máš svých starostí nad hlavu.Jsem ráda ,že jsem tě poznala ,i když pouze virtuálně.Jo a proč nespím?No já jsem noční pták ,chodívám spát až po půlnoci a to pak padnu a ještě než dopadnu ,tak usnu.Tak dobrou noc a hezky se vychrupej.