Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

Klub třicátnic
vendy
| 9. 11. 2006 14:36
Myšičko někde v předchozích příspěvcích jsem si všimla, že děláš
horoskopy. Když se mi narodila dcera, tak jsem jí taky nechala udělat
horoskop - nějakým odborníkem a když mi to přišlo tak jsem na to
koukala jako jelen do výlohy - vůbec nic jsem nechápala .
Tak jsem si koupila knížku myslím že se to jmenovalo Děti a astrologie
nebo tak nějak, tu jsem přečetla a pak jsem začala teprve lecos
chápat,a lecos jsem pochopila až když dcera byla větší....... Je to
opravdu zajímavý obor, horoskop může člověku hodně pomoci
určité věci pochopit, ale je to strašně složité ....
Děti
anonym
| 9. 11. 2006 14:36
Zrovna jsem včera se svou kolegyní řešila v práci, jak je to možné, že třeba otec rodiny, který se chová jako normální táta a dětem se občas i věnuje, vodí na kroužky atd., se po rozvodu (a obzvlášť po vytvoření nové rodiny) o 100 stupňů otočí a nejen že na děti neplatí, ale on je nechce ani vidět, zapomene na Vánoce, narozeniny... Máme takových případů kolem sebe dost. To mi přijde nemožné, aby normální člověk si za tu dobu ke svým dětem nevytvořil úzký vztah, a mohl to jen tak utnout!
Já myslím, že můj muž i kdyby se se mnou rozešel, tak na děti nezapomene a bude je chtít vídat. A ani by mě nenapadlo mu v tom bránit (pokud by dětem neubližoval a děti by chtěly k němu chodit).
Klub třicátnic
vendy
| 9. 11. 2006 14:26
jo to máš
pravdu, přítel je opravdu skvělý táta i skvělý partner, oběma se nám
jedno manželství nevydařilo a o to více si teď oba toho vztahu
vážíme, a jsme šťastní že jsme se našli. Na prahu puberty ?
ta nejstarší už je v ní až po uši, někdy nám dává opravdu zabrat, a to
nás to čeká ještě 2x. Starosti jsou, ale naštěstí jen takové ty
"neškodné" starosti ...pokud nejde o zdraví, tak jde o ..... jak se
říká .

Maminka dala přednost práci a své pohodlnosti - před dětma, já to sice
nechápu, ale jsem ráda, že to tak je, protože přítel by se bez svých
dětí hodně trápil. (Takže se teď trápí s nimi, hlavně při učení )
Vendy
anonym
| 9. 11. 2006 13:32
To se mi líbí, jak jste to s přítelem vyřešili! Tvoje dítko, jeho děti a jste velká rodina. Hodný chlap, co se postará o dvě dítka na prahu puberty a ještě víc obdivuji tebe, že se toho nebojíš. Jen mě trochu udivuje ta maminka dětí, co je doma NECHTĚLA(?!).
brusle
vendy
| 9. 11. 2006 12:09
Tak to je škoda, u nás ve městě bruslaře podporují a proto vybudovali
dost in-line stezek a taky dělají kurzy pro začátečníky. Ale na jaře to
zase zkus - až se do toho dostaneš - tak si to pak začneš užívat
a brždění určitě taky zvládneš
!
V sokromém životě to mám takové komplikované - já jsem rozvedená a mám
z prvního mamželství osmiletou dceru a žiju s přítelem který je taky
rozvedený a má v péči 2 děti (10,13 let) jejich maminka si je po
rozvodu nechtěla nechat. No žijeme spolu už 2 roky a myslím, že nám to
dohromady docela klape .
Vendy
lenka
| 9. 11. 2006 10:57
Ahoj Vendy...brusle mám taky, ale zatím mě to nechytlo, byla jsem párkrát...asi to bude tím, že mi to zatím moc nejde...běhání mě taky na začátku nebavilo, protože jsem se hend zadýchala a prostě mě to nešlo - teď mě to baví moc. Taky mi moc nejde u těch bruslí zabrzdit, nějak se to nemůžu naučit. ....hlavně taky není moc kde jezdit. Vendy a jak to máš v osobním životě? Ty děti máš s přítelem nebo jsi se rozvedla a přítele si našla pak?
klub třicátnic
vendy
| 9. 11. 2006 09:16
Holky to vás teda fakt obdivuju, že chodíte běhat i když už to počasí
není moc lákavé. Já jsem letos jezdila hodně na in-line bruslích,
děsně mě to chytlo ale teď už se to nedá protože když příjdu z práce
tak je skoro tma a taky zima br. Ale v létě to bylo bezva, večer
jsme uložili děti a vyrazili jsme s přítelem na hodinku na
brusle - to byla paráda - už se na to zase moc těším
myška
lenka
| 9. 11. 2006 08:50
Teda Myšičko, máš pochvalu....nebo spíš tvůj manžel? Včera jsem byla taky běhat...no , ono nemá smysl psát, kdy chodím běhat, když počasí dovolí, tak každý den...jak před páru dny napadl sníh a běhat nešlo, tak jsem zjistila, že mi to hrozně chybí, takže ač nesnáším závislosti jakéhokoli druhu, tak už jsem závislá na počítači a na běhání. Jinak jak jsi říkala, kde jsme všechny, jestli se u nás nic nového neděje....tak jsem přemýšlela, a ono se fakt nic neděje...tak nevím, jestli mám být ráda, že je všechno v klidu, nebo ne

p.s.ta fotka s tou myší alias kiwi mě fakt dostala
Chuďátko Mamiko
anonym
| 9. 11. 2006 07:50
Tak Tobě ruplo v zádech?
Božátko malé. Tak ať jsi brzo fit!

Já bych běhat nešla. Ale když už jsem s tím začala, tak mě mužíček stále vytahuje ven, za což jsem mu vděčná, protože bych se jinak vůůůůbec nedonutila. Jeho vůli fakt musím obdivovat. Já jsem krásně lenivá.
Myšičko!
mamika
| 9. 11. 2006 07:25
hola,hola já nespím,jen se k počítači dostano budˇdopoledne ,nebo až v noci.Samozřejmě budu moc ráda,když mi uděláš horoskop na Terku.Tedy smekám před tvým běháním,já bych se nepřinutila.To spíš rotoped při televizi,ale v tomhle nečase vystrčit nos na běhání Já vlastně momentálně jsem ráda,že vůbec chodím.Křuplo mi v práci v zádech tak šmajdám v předklonu,jak stará babča.Marodím a denně chodím na injekce,ještě že je stále kam je píchat(vzhledem k mému pozadí) Tak zatím čus,jdu krmit ten náš zvěřinec.
Haló, je tu někdo?
anonym
| 9. 11. 2006 07:04
Tady všichni spí!
To se neděje nic nového?
Potřebuji "mluvit s Mamikou, jestli ještě chce, abych jí poslala něco o Terezce (horoskop) je na řadě, a tak chci vědět, jestli se do toho mám pustit.
Jinak tady všechny zdravím, jo, a Lenko! Jdu dnes běhat!
Sice je to teprve počtvrté a jen díky mému muži, co mě doslova vytáhne z domu a musí poslouchat mé hudrání , ale jinak dobrý!
ježek
vendy
| 2. 11. 2006 12:55
No je fakt, že i některým ženským ten krátký ježek sluší, ale já zrovna
bohužel nejsem ten typ. Takže mi nezbývá než se o těch svých pár vlasů
pořádně starat. Dneska u nás fouká ledový vítr, je to skoro na čepici -
a to se pak ty vlasy mastí ještě víc
ježek
anonym
| 2. 11. 2006 12:37
Jo, můj mužíček má taky centimetrového ježka a je spokojen.
To musí být bezvadné a praktické. To by se mi líbilo.
A co Dagmar Pecková (operní zpěvačka-dost populární)? Ta měla nádherného ježečka a jak jí slušel!
Ale chce to mít hezkou souměrnou, kulatou hlavu.
vlasy
lenka
| 2. 11. 2006 11:14
Manžel to má taky tak na krátko, jen pár milimetrů a někdy ze srandy říká, že si nepotřebuje mýt vlasy, že než se mu stihnout zašpinit, že je už znova stříhá
ach jo ty vlasy
vendy
| 2. 11. 2006 10:33
Jo tak těm chlapům co jsou úplně nakrátko a navíc jim to sluší taky
docela závidím. Ono není jen si ty vlasy umýt, ale pak ještě foukat aby
měly alespoň jakýsi tvar (i když jen na chvíli) a to zabere docela dost
času. Na ten šampón se zkusím poptat.
vlasy
lenka
| 1. 11. 2006 17:36
Ahoj Vendy....vítej do našeho klubu vlasových problematiků Ten šampon kupuju přes internet, ale je i v prodejnách zdravé výživy - teda některých. Jen tě chci uporoznit, že je to opravdu přírodní -tedy nepěnící šampon, takže trvá o hodně déle si s ním umýt vlasy než s klasickým -musí se nejdřív rozmíchat s teplou vodou, pak si umýt pokožku hlavy a pak jím vlasy umývat po pramenech - jak píšu, je to složitější, ale mě pomohl, takže to nepohodlí se tím vyrovná. Já si taky musím mýt vlasy obden, ale mám kamarádku, která má hezké husté vlasy a taky si jem usí mýt odden...nebo třeba jsem četla kdysi rozhovor s Mahulenou Bočanovou a ta psala, že si je musí mýt každý den. fakt závidím chlapům, kteří můžou nosit takové ty kraťoulinké vlasy, co si střhají strojkem - mají po problémech.
vlasy
vendy
| 31. 10. 2006 13:59
taky na tom s
vlasy nejsem nejlépe, mám je hodně jemné, takže objem celkem žádný a ke
všemu se mi poslední dobou hodně mastí. Musím si je mýt co druhý den,
učes mi drží jen do té doby než vyrazím ven - tam okamžitě zplihne. Ach
jo.... Kde se dostane koupit ten šampón od Hadka - v lékarně nebo přes
internet ? Poslední roky jsem zažívala docela hodně stresu a asi se to
i na těch vlasech odrazilo ...
vlasy
lenka
| 31. 10. 2006 11:29
Ahoj Myšičku, před nedávne jsem tu o vlasech psala, ta to přetisknu ještě jednou : Mě taky padaly vlasy, hrozně moc....jsou to as 3-4 roky...snad i to byl ten impuls proč jsem začala t žít zdravě....normální šampony vůbec nepoužívám, někde tu je článek v rubrice Kosmetika o tom, co ty klasické obsahují -takže jen od Hádka, je to spíš takový mycí olej, taže nepění a dýl trvá,než si vlasy umyju -ale od té doby, co ho používám, tak nevím, co jsou lupy, svědění hlavy a tak podobně. I to padání ustalo, vidím to v kombinaci zdravého jídla plus přírodní kosmetika. Sice nepadají,ale hustota nic moc....taky si je nebarvím, jen tam šedina je,ale moc to není vidět, takže to ted neřeším. Barvy jsou taky pěkná chemie, takže raději šedivá než plešatá Ale ještě k tomu i připíšu jednu věc - povídej se , až půjdeš ven, kolik ženských má stejné problémy...dneska potkat někoho, o kom by šlo říct, že má hezké, kvalitní vlasy, tak to je spíš výjimka...myslím, že to bude celokvě díky znečištění...holt chemie všude kam se povídáš , takže nám postupně otravuje tělo a otrava se projeví v první řadě na padání vlasů.
Vlasy
anonym
| 31. 10. 2006 11:02
Holky, jak jste na tom s vlasy? Jste spokojené s jejich kvalitou, barvou, délkou? Jak si vlasy denně upravujete?

Já mám teď naprosto šílené období (už několik měsíců), kdy mám vlasy
zničené. Ale tak nějak zevnitř. Bez lesku, bez síly, někdejší pevné
vlny jsou v nenávratnu, a ŠÍLENĚ mi padají. Dnes jsem byla u holičky, a
jak mi myla hlavu, zděsila se, co to je?! Asi budu plešatá.

Mám už jen řídké cancourky, nejde udělat žádný účes...Kupuji přípravky
pro svůj typ vlasů, používám kondicionér...vše marno. Už se pomalu
dívám po parukách...

A napadlo mě, že jsem hodně polevila ve zdravé výživě, měla bych
se vrátit pokorně k zelenince a nejíst ty blafy z kantýny v divadle
místo oběda... A taky v poslední době piju alkohol víc než je zdrávo ,
pořád se v divadle něco slaví, žení, rodí se děti...(to víte, muzikanti
jsou opilci ). A chce to silně omezit.

Takže konec. Dnes jsem si udělala zdravé papání. A litr zeleného čaje Hannasaki.
mafie
mamika
| 28. 10. 2006 13:57
no hlavně ,že jsi ho našla.Nakonec jsem udělala nepečený dort s ovocem,piškoty a pudinkem.Fakt mě nic nenapadlo.Tetˇmě tu Terezka mučí cvičením na flétnu(2x jí to nejde)ale statečně trpím abych jí neodradila.To je vždycky utrpení,když donese něco nového a teprve to nacvičuje.Venku je nádherně asi vyrazíme na procházku,Tak se zatím mějte
:o))
anonym
| 28. 10. 2006 13:52
Jo. Našla. Zoufale jsem mu telefonovala, a přitom stál 10 metrů ode mě-jak to tak bývá.Dal
mi podložku se šroubkem a nechtěl zaplatit. Předával mi balíček do
dlaně, a s dalším mladým klukem tam řešil klarinet, ukazoval mu to na
kapotě vozu v černém koženém kufříku. No mafiáni hadra. Nebyl v
blízkosti naštěstí policajt, protože ten balíček v dlani mohl vypadat
jako fet a kožený kufřík mohl být plný peněz....

Mám příliš bujnou fantazii. Jen mi přišlo divné, že tyhle věci řešíme na kruhovém objezdu u Kauflandu.
špion
mamika
| 28. 10. 2006 13:43
hezkýýý Myšičko,to jsi vypadala jako nějaký špion,nebo agent.A našla jsi ho nakonec?
hezký den
anonym
| 28. 10. 2006 13:29
Tak u nás pršelo jen ráno, teď je zase nááádherně!

Mamiko, cos upekla?

U nás se o pečení stará tychyňka Jarmilka. Ta to umí moc dobře.

Dnes dopoledne jsem měla domluveno s jedním technikem z Čech, že
mi přiveze náhradní díl do hoboje. Byli jsme domluveni na 11h u
Kauflandu, popsal se mi, že bude mít koženou bundu, knír, a bude u
starého bílého Passatu.

Bezva, takže jsem dnes obcházela parkoviště u Kauflandu a musela jsem
vypadat podezřele, když jsem nakukovala do všech bílých aut (prdlajs
vím, jak vypadá Passat!)!

Pak tam u jednoho bílého auta stál chlápek, co odpovídal popisu a já ho
oslovila...no koukal na mě dost divně, protože to vůbec nebyl on!
Omluvila jsem se a vysvětlila mu to, ale stejně jsem se málem propadla
hanbou, chlap se na mě ještě dlouho ohlížel, asi mě měl za blázna. Uf.
Další trapas do sbírky.
lenka
mamika
| 28. 10. 2006 12:11
ahoj Leni,no u nás je jako na jaře.Krásné babí léto.Tak to k nám hnusno dorazí asi až večer,nebo zítra.Mám prádlo venku ,tak dneska si pršení nechte ještě u vás jo?Děkuju. Přemýšlím co upéct a vůbec nic mě nenapadá.Jenže jsem si je tak naučila,že je o víkendu napečeno ,ke kávě a čajíku,tak tetˇmusím přemýšlet.Nejraději mám rychlí hrnkový recepty,šup,šup,všechno zamíchat ,upéct a baštit.Tak jdu něco vykoukat v kuchařce.Ahoj a hezký víkend
klábosení
lenka
| 28. 10. 2006 10:09
Teda holky, vidím, že jste včera pěkně dlouho klábosily...já mám jednu zaručenou metodu, která mě vždycky uspí - těsně předtím ,než jdu spát, stojím asi 10 minut pod opravdu horkou sprchou....to mě tak ukolíbá, že ke konci už skoro spím ve sprše. Dneska ráno u nás byla pěkná průtrž mračen, takže už je asi definitivní konec hezkému počasí, což mě teda dost mrzí.
chlap
mamika
| 27. 10. 2006 23:05
no chlap no,co myslíš že by asi řekl ten můj ,být to obráceně?No jasně to samé.Víš že si super kazíš oči,při baterce?Já to taky dělávala,ale jako pubertˇačka,to jsem po nocích,při baterce psala srdceryvný příběhy a básničky.Mě uspává televize,proto na ní moc nekoukám.Jak se pohodlně usadím ,najednou koukám a pohodlně ležím a pak se mi různě ty pořady protínají(jak se občas proberu) a koukám co mi z toho vychází za kraviny.No nejsem vděčný divák.Odpoledne ráda zkouknu český filmy,miluju český komedie-s tebou mě baví svět,léto s kovbojem,jak dostat tatínka do polepšovny apd.člověče ač jsem to viděla 1000x pořád se směju.Pohádky ,to je moje druhá slabost.Mám ráda detektivky,ale nesmím hned vědět pachatele ,to mě nebaví.Ráda přemýšlím kdo je ten padouch a nemám ráda filmy bez konce.
Nespím!
anonym
| 27. 10. 2006 22:43
Ještě nespím.

Já obvykle dobře usnu večer (pokud to nepřetáhnu přes půlnoc, to mi pak
už nejde usnout), a vzbudím se kolem 2.-3. hodiny a tři hodinky si čtu.
Bezva. Mám na to klid. Jenže radši bych spala, ale moje tělo je jiného
názoru. Někdy jsem se vztekala, že nespím, že zas budu přes den
unavená, ale pak jsem zjistila(po 10 letech!), jak to super můžu
využít! Přečetla jsem tak už mnoho knížek-mám pod postelí baterku a s
baterkou si čtu (lampička by muže probudila). Tak jsem
přelouskala i mnoho astrologických příruček, dokonce tak luštím i
SUDOKU, které paradoxně uspává ze všeho nejspolehlivěji!

A ten obrázek prasátka je moc krásný. Manžel když tu stál vedle
mě a já mu ho ukazovala, utrousil:"Hezká fotka. Kdy ses to fotila?" To
je ale sprosťák!!!
nemáš důvod se červenat
mamika
| 27. 10. 2006 22:29
já myslím ,že jsi svým způsobem zvláštní.Nejde si nevšimnout jak se každému snažíš vyhovět i v jiných diskusích.Snažíš se poradit a přitom máš svých starostí nad hlavu.Jsem ráda ,že jsem tě poznala ,i když pouze virtuálně.Jo a proč nespím?No já jsem noční pták ,chodívám spát až po půlnoci a to pak padnu a ještě než dopadnu ,tak usnu.Tak dobrou noc a hezky se vychrupej.
červenám se
anonym
| 27. 10. 2006 22:18
ale strašně!

Ráda bych Ti napsala, že jsem úžasná, skvěle všechno zvládám, levou zadní, bez mrknutí oka, v klidu....

Ale Nechci lhát, a to ani na internetu.

Ne, jsem normální ženská. Ale samozřejmě mi velmi lichotí, že si to aspoň na chvíli někdo o mě myslel.

Naučit se vykládat horoskop je něco jako naučit se cizí jazyk.
Nestačí umět slovíčka (to bys jen překládala), musíš se vcítit do toho
jazyka a myslet tím jazykem.

Já zdaleka nejsem tak dobrá, jak se Ti teď možná jevím, a vlastně jsem
teprve na začátku cesty. Za dva roky by můj horoskop pro Tebe asi
vypadal jinak.

Jakto, že nespíš?!

Já už taky jdu (asi potřetí, pořád skáču v různých diskusích na netu).

Dobrou noc.
hoboj
mamika
| 27. 10. 2006 22:01
no to přesně jsem myslela,ale fakt jsem to měla na jazyku,nekecám!To není reklama ,to je pochvala někomu,kdo něco doopravdy umí.I v těch horších stránkách jsem se poznala,neboj!Musí to být ,ale šílená práce a asi taky vyčerpávající.Je asi těžké se to naučit,nemám pravdu?Smekám,že ty jsi to zvládla ,při svých starostech co máš sama a práci která je taky náročná na čas .Musíš být asi úžasná ženská,když všechno takhle stíháš.Škoda že jsi tak zdaleka ,ráda bych tě poznala osobně.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
2. 7. 2025 20:52
14609
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
2. 7. 2025 12:04