Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

gynekologie
lenka
| 19. 11. 2006 21:01
Já vím, že ta ovulace může být bolestivá, jen jsem měla strach kvůli tomu výtoku...ukldinilo mě když jsem si přečetla, že je to normální , ale zase tam psali, že je to normální, když ten výtok je 1-2 dny a to já mám dýl....když jsem byla na té prohlídce, říkala jsem to gynekoložce a ta říkala, no vlastně moc neříkala...prý uděláme ty stěry, jestli tam něco není...no a tam nic nebylo a prý mám příjit na kontrolu za 9 měsíců ...tady nechápu, proč za devět měsíců a ne za rok...jo a taky mě pobolívají prsa, asi mám nějak prostě rozhozené hormony.
Smutno
mamika
| 19. 11. 2006 20:59
Tak nebuď smutná!Já vím snadno se mi to říká,mám dítko,muže a jsem zdravá,ale Zuzi žít se musí!Určitě bude někdy líp,vždycky může být líp ne?
Zuzi
lenka
| 19. 11. 2006 20:57
Zuzi, já taky nemám děti...a když je mi smutno, jdu jsem, takže doporučuji ti to také Ale mě bývá smutno málokdy, protože mám moc hodného manžela. Jinak ještě prosím tě k tomu léku....myslíš, že by ten cos tu psala, pomohl i na tu menstruaci? A víš určitě, že není školdivý tolik jako ibuprofen? A myslíš teda, že si nemusím dělat moc starostí, kdž beru jen 4 z aměsíc?
Ovulace
mamika
| 19. 11. 2006 20:56
to bude asi Leni normální,mě při tom taky pobolívá břicho a když o tom přemýšlím ,někdy i týden,jindy zase jen 2 dny ,ale vždycky.Jinak mám taky dost bolestivou M a to tak 2 dny před a pak ten první den ,občas je to tak moc, že taky zobnu prášek,ale teď ti nepovím jaký,motám to s kapkama do nosu asi saridon,nebo tak nějak.Kouknu se až půjdu dolu do koupelny.Nejlepší je zalést a zaspat to,pokud to jde,v práci nedoporučuju!
mamika
anonym
| 19. 11. 2006 20:54
děti nemám, ani nejsem vdaná. Žiji sama a proto mi bývá tak smutno.
lenka
anonym
| 19. 11. 2006 20:53
4 prášky za menstruaci není moc, to já brala až 6 denně a to už bylo opravdu hodně. Teď beru Aulin a ten mi zabírá dobře a není tak škodlivý, je ale jenom na předpis.
Myšička
lenka
| 19. 11. 2006 20:52
Mamiko, asi se přecpala a teď je jí špatně .
ovulace
lenka
| 19. 11. 2006 20:51
Já se totiž na tu ovulaci ptám proto, že mě při ní vždycky hodně bolí břicho a mám takový slabý výtok....no a na internetu jsem si přečetla, že ten výtok -podle popisu co tam psali byl přesně takový jaký mám -je to úplně normální, ale jen 1-2 dny během ovulace....mě to trvá 4 někdy pět dní, tak jsem právě nevěděla, jak dlouho ta ovulace trvá....ale byla jsem u gynekoložky a stěry a vyšetření mám v pořádku.
překlepy
mamika
| 19. 11. 2006 20:48
ježiši já píšu kraviny ,když se snažím psát rychle.Omlouvám se předem je to trošku jako rébus ty moje zprávy .Taky si říkám,že se nám Myšička nějak na tom obědě zasekla.
prášky
lenka
| 19. 11. 2006 20:48
To je právě ten problém...víš, já si hodně hlídám zdraví, jím opravdu hodně zdravě, sportuju a chemii se snažím vyhýbat obloukem..jen ta menstruace je prostě HROZNÁ a prostě vydržet se nedá...proto mám depku z toho, že to jím, ale co můžu dělat? Potřebuju na každou menstruaci 4 ibuprofeny -myslíš, že je to hodně nebo to není taková tragédie, když je to jednou za měsíc? a co bereš na bolest ty? Jinak jsem už léta neměla žádné jiné léky, ani na nachlazení, prostě nic...
holky
mamika
| 19. 11. 2006 20:45
Zuzi,můj muž má taky nemocnou slinivku,tak vím co je to za svinstvo a jak to dokáže pekelně bolet.Mrzí mě to,blbý je že to je většinou chronický.No jo na někoho se toho hold sesype moc.Jo Leni tak mě ovulaci počítá kamarádke(někde na intzernetu schrastila tabulku,přesně podle posledních M a doby jejich trvání a jsou to 4 dny plodnosti včetně ovulace(plodná jsi už chvilku před i po).Asi to říkám blbě,ale plodnost trvá 4 dny(patřím taky mezi snažilky o mimčo).Zuzi jsi vdaná,máš děti?
lenka
anonym
| 19. 11. 2006 20:44
neber brufen, ten mi právě úplně zničil krev a žaludek. Měla jsem po něm vředy. Je to pěkný svinstvo. Pokud to jde a bolest se dá vydržet, tak neberu nic, ale to se nestává moc často
Myšička
lenka
| 19. 11. 2006 20:44
Tak mě napadlo, že jsme se pěkny rozjely s tím povídáním a že to bude určitě Myšičce líto ,že tu není....tak Myšičko, aspoň tě tímto zdravím za všechny
okna
lenka
| 19. 11. 2006 20:43
S tím úklidem....já jsem zjistila, že když se mi zdají okna, že jsou špinavá, tak to vidím jen já....nebo vám někdy manžel řel -fuj, to máme ale špinavá okna? Ten můj teda ne
Zuzi
lenka
| 19. 11. 2006 20:41
Zuzi, tak to je mi vážně líto...a já tady na tématu už párkrát naříkala, jaká že mě to potkala tragédie, když se každou menstruaci musím ládovat Ibuprofenem, protože mi bývá strašně zle....navíc mám teď ještě problém i mimo menstruaci, protože jsem tady nakousla tu ovulaci...
ovulace
lenka
| 19. 11. 2006 20:38
Holky, nebudete se na mě dívat, že jsem úplně blbá? .. ale můžete mi říct, jak dlouho trvá ovulace? Já s myslím, že dva dny, ale jistá si nejsem ....
lenka
anonym
| 19. 11. 2006 20:38
určitě se vám představím. Je mi 40 a jsem v plném invalidním důchodu. Mám chronický zánět kloubů, tak se špatně pohybuji a každý pohyb = bolest. Beru plno léků a od nich mám poškozenou slinivku, imunitu a krev. To je jenom tak v kostce. Nic veselého, ale tady je mi u vás nějak dobře.
Lenka
mamika
| 19. 11. 2006 20:37
to je bordel,lítám tu z jednoho tématu ,k druhýmu a nikde tě nemůžu chytit,tak a teď už se nehnu,dokud mě nezavolá to moje dítko,nenasytný a nebude hulákat,že má hlad a je v obýváku sama a to jí nebaví.Tak jak?Já na vánoce taky nešílím,zdobím okna,peču,ale s úklidem to nepřeháním,jak říkáš ty,stejně uklízím celý rok průběžně a ježíškovi je asi fuk,že nemám umytý okna.Zatím nic nikdy nenamítal tak co,mám si snad to předvánoční těšení kazit denodenní dřinou?Já to fakt neprožívám.Spíš na velikonoce,to jak vyleze sluníčko,tak se mi ty okna i samo chce umýt a chytá mě malování apod.
mamika
anonym
| 19. 11. 2006 20:34
už jsem tady a ta přezdívka se mi moc líbí, ale byla jsem poprvé asi nepozorná, tak jsem tam napsala o n víc
zuzi
lenka
| 19. 11. 2006 20:34
Tak bezva, že jsme se sešly....Zuzi, jsi tu nová, tak bys mohla povědět něco víc o sobě...a taky třeba o tvé nemoci, teda jestli se ti o tom chce mluvit...
lenka
anonym
| 19. 11. 2006 20:31
Ahoj děvčata, moc ráda jsem přijala pozvání a přišla si popovídat k vám do klubu. Už se těším, ja vše společně probereme
Kuk
mamika
| 19. 11. 2006 20:30
kuk já už jsem tu taky.Zuzi s tou přezdívkou(zkomolenou)je to normální,tak totiž komolila moje dcerka,když byla úplně malinká maminku a dodneška jí to zůstalo a říká mi mamiko.Mě prostě v tu chvilku když jsem se registrovala nic nenapadlo,když Myšek a Myšiček a Myšáků je tolik,že jsem se s ničím podobným mému jménu už nečapala.Tak jak už jsi tu taky?
Zuzi
lenka
| 19. 11. 2006 20:26
Zuzi, tak šup šup, kde tě mám?
Aalma
lenka
| 19. 11. 2006 20:18
Ahoj Aalmo, taky tě tu vítám a závidím, že jsi v cizině Víš, myslím kvůli tomu jazyku....já se pořád snažím něco dělat se svou angličtinou a teď jsem našla přes interent kamarádku z Anglie, tak jsme si zatím vymělnily pár mailů, což mě nutí oprašovat angličtinu....ona říkala, že si pak můžeme povídat přes skype, což mě polila hrůza -co se týká psaní, tak ještě něco vyplodím, ale hovořit naživo, tak to teda bude pěkný trapas, mysím, že ji zvládnu akorát pozdravit
vánoční úklid
lenka
| 19. 11. 2006 20:15
Ahoj děvčátka, tak nakukuju, co se nového....Myšičko, ty už by sis mohla vážně otevřít živonost na ty horoskopy
Dneska jsme s manželem vzpomínali ¨na Vánoce a všechno, co s tím souviselo, když jsme byl malí....manžel mi velmi barvitě líčil, jak doma tři týdny před každýma Vánocema začal velmi drsný vánoční úklid....jak leštěnkou drhli každý předmět v bytě a věřte mi, že jeho maminka jich měla a má plno -ona je taková ta shromažďovatelka věcí - a uklízelo se a uklízelo se....úplně se přitom vzpomínání spotil...takže pozor, dělejte úklid opravdu jen lehký, jinak na to budou vaše děti ještě dlouho vzpomínat ...tak povídejte, jak to máte s tím předvánočním šílením vy. U nás nic -já uklízím průběžně celý rok, tak nevidím důvod, proč to před Vánoci přehánět.
re:horoskop
anonym
| 19. 11. 2006 08:03
Mamiko, děkuji
To samozřejmě potěší.
Na manžela kouknu jen velice zběžně, není tam čas narození, tak to bude sedět jen zčásti.

Přeji všem hezkou neděli!
My jdeme dnes na oběd k rodičům, heč!
horoskop
mamika
| 19. 11. 2006 00:46

podařilo se Myšičko a je to super.Budu se opakovat,umíš to!!! Terku poznávám a dost přesně.Jsi moc hodná,že jsi si s tím dala takovou práci,určitě si ty horoskopy od tebe schovám a budu se k nim vracet a srovnávat.Vystihla jsi přesně Terčiny lepší i horší stránky.Snad z ní vyroste jednou pořádná a slušná ženská,mamina a manželka,i když bude mít hodně ráda peníze jak jsi psala,jen doufám,že ne nejraději.Díky jsi opravdu šikula Tak se měj hezky a dobrou noc
Mamiko
anonym
| 18. 11. 2006 23:57
Horoskop hotov.
Poslala jsem to 4x, a ta potvora se neuložila!
Já se z té techniky zblázním!
Snad to došlo.
ahooj
aalma
| 18. 11. 2006 18:54
Dekuji za privitani
Tak tedy,jak jsem psala je mi 26 let.Deti zatim nemam, i kdyz nekdy se mi zda, ze uz bych je mit chtela.
Pracuji v cizine jako nanny - staram se o holcicku- 6mesicu, a chlapecka - 21 mesicu .Hodne jsem si na ne zvykla,travim s nimi vic casu nez rodice
Jinak rada ctu , mam rada prirodu, zvirata.
ah´oóój
anonym
| 18. 11. 2006 17:33
Děvčátka, tak se pěkně rozrůstáme, hlavně nám hned neutečte a přispívejte, ať to tady nezdechne
Já běžím do práce ale předtím vás chci jen pozdravit.
Rotoped a bolestivá "sedinka" , to je auvajs, to znám ze spinningu. Normálně jsem si "ji" tak zničila, že týden byl manželským radostem ámen!
Já bych chtěla shodit tak tři kila, chápu, že už nemůžu vážit tak jako na střední škole (46 kg) ve svém věku...Ale fakt jsem po třicítce tak nenápadně přibrala asi 4 kg (mám 52 kg na 160 cm-možná se to nezdá moc, ale mám břicho jako v 6. měsíci těhotenství a pomalu měním šatník, ač těhotná vůbec nejsem!, mám totiž hodně lehkou a drobnou kostru, takže každé kilo jde DOST vidět). Zlobím se na sebe. Mám ráda papání.
Ale jak jsem četla článek na netu od té p. doktorky z pořadu JSTE TO CO JÍTE, tak ta před začátkem pohybu doporučovala NEJPRVE změnit stravu, a až po delší době přidat pohyb. Já myslím, že je to i pro mě přijatelnější.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
3. 7. 2025 16:22
14612
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
3. 7. 2025 18:01