Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

:o))
anonym
| 27. 10. 2006 21:49
Ano, děkuji za reklamu na horoskopy!

Ten nástroj, o kterém píšeš, se jmenuje fagot, je to příbuzný hoboje
(ikdyž se mu vůbec nepodobá), neboť se stejným způsobem tvoří tón-tedy
dvojplátkem ze spec. rákosu, tzv. "strojek", který si každý
šikovný hobojista a fagotista musí vyrábět sám. Jsou to desítky
vyrobených strojků za sezónu, polovina nikdy nezačne hrát, a
vydrží týden nebo dva...

No ale co by člověk neudělal pro to, aby mohl hrát na něco tak výjimečného, jako je hoboj...

Pápá
Myšička
mamika
| 27. 10. 2006 21:32
zadařilo se,jsi úžasná a horoskop je suuuper.Je tě fakt škoda.Já si asi spletla ten tvůj nástroj s jiným,s tím velkým až na zem,taková roura co se do ní asi v půlce fouká.Já jsem úplně blbá,fakt si nemůžu vzpomenout jak se jmenuje,ale vidím ho jako před sebou.Moje Terka se mi tlemí,ale neporadí.Ještě jednou ti děkuju za super přesný horoskop.
My se nevzdáme!
anonym
| 27. 10. 2006 20:00
Poslala jsem Ti další 3 maily.
Různě jako text nebo přílohu.
Dva z nich jsou v častějším programu-ten asi máš- Acrobat reader. Jestli ne, jde zdarma stáhnout z internetu Např. na www.slunecnice.cz nebo www.stahuj.cz atd.
Ten původní mail je v programu TEXT 602, Microsoft word (se kterým nebyly problémy) už bohužel nemám.
Ještě mě napadlo uložit to jako obrázek a přiložit jako obrázek.
Ale v nejhorším to prostě pošlu dopisem.
Přikládám obrázek mého nástroje
Myšička
mamika
| 27. 10. 2006 18:54
ahoj Myšičko,něco mi od tebe došlo,ale nejde mi to otevřít.Myslela jsem ,že to zkusím přeposlat kamarádce,aby mi to vytiskla.Taky totiž nemám tiskárnu,ale ježíškovi už jsem psala Přesto ti moc děkuju,že jsi si udělala čas,nějak to musím vykoumat,abych se na to dostala.Určitě ti potom napíšu jak to dopadlo a jak se ti to povedlo.Děkuju,to víš napnutá jsem jako kšandy ,ale já na něco přijdu!!!
Mamiko podruhé
anonym
| 27. 10. 2006 18:21
Prosím, dej mi vědět, jestli Ti mail došel, mně se to vrátilo, že to
nešlo doručit, ale to už mi párkrát napsalo, ikdyž mail došel.

Tak napiš, když tak to zkusím z jiné adresy.
club třcátnic
anonym
| 27. 10. 2006 16:29
Mě už je také 30 let a cítím se stále mladá, je to asi tím že mám velmi mladého přítele..... Mohu jen doporučit
Mamiko
anonym
| 27. 10. 2006 13:55
Máš na mailu první horoskop, další budou později.

Zkus si to přečíst, v klidu sama, a pak bych ráda slyšela Tvůj názor. Přijímám i kritiku!

Dalas mi zabrat, bylo težké Tě vměstnat do pár stran!
lenka
| 26. 10. 2006 15:23
Tak s tím, že nejhorší je dostat se tam mi mluvíš z duše. Takže jakou školu? Takovou, abych tam ty příjímačky měla šanci udělat ...ale mám pocit, že taková škola není Po maturitě jsem dělala dvakrát přijímačky na práva,ale nevzali mě, dost mě to tenkrát mrzelo, protože jednou mi to uniklo jenom o kousek -dost jsem se tehdy učila a moc se snažila, aby mi to vyšlo - dneska bych už tu sílu neměla.
vzdělávání
vendy
| 26. 10. 2006 12:30
No nejhorší je se na tu školu dostat - tedy udělat přijímačky - tam
myslím máme velkou nevýhodu v tom, že už se nám toho z hlavy spoustu
vykouřilo...tedy alespoň mě určitě...děcka po maturitě to mají ještě
všechno v živé paměti. Kolegyně z práce dělala bakalářské studium -
knihovnictví - docházela do školy - tak 2x týdně odpolene - na
přednášky - no a pak na zkoušky. Nakonec to zvládla - ale stálo jí to
spoustu nervů. O jaké škole by jsi uvažovala ty ? Jaký obor ?
lenka
| 26. 10. 2006 09:48
Díky Vendy, já jsem si právě taky říkala, že ta vysoká škola by se mi líbila...jenže nevím, jestli by to pro mě nebylo spíš jedno velké trápení, protože od maturity už je daleko a já všechno zapomněla, navíc pamět už asi taky nic moc ....asi to působí jao výmluvy, ale já jak jsem o té vysoké uvažovala, tak jsem s vzala knížku s tím, že otestuju svou paměť a snažila se zapamatovat první krátký odstavec- nos končilo to fiaskem ....a ty tv kamarádky, jakou vysokou školu studují? A nevíš, jak přesně to dálkové studium funguje?
Klub třicátnic
vendy
| 26. 10. 2006 09:03
No a co třeba jazyky, ty jsou dneska potřebné, nevím jak na tom jsi,
ale angličtina i němčina se hodí. Jenže já si to říkám každý rok, že
bych měla své znalosti oprášit a rozvíjet, jenže mám doma 3 děti a času
nazbyt fakt málo. No a nebo to studium, mám několik kamarádek, které si
začali dělat vysokou po třicítce, dálkově ... ale chce to pevnou vůli -
tu já bohužel zas tak pevnou nemám.
2007
lenka
| 24. 10. 2006 15:14
To neva, že jdeš krmit dceru, já si tu zatím bud povídat sama se sebou Tak jsem si před páru dny koupila opravdu moc hezký diář na příští rok, jsou v něm krásné fotky a vůbec celkově se mi moc líbí. Tak jsem přemýšlela, že bych si mohla dát na příští rok přeci jen nějaké to předsevzetí, i když si ho normálně nedávám a pak si v tom diáři vždycky odškrtávat, jestli se mi podařilo ho splnit. Problém je akorát v tom, že nevím, jaké předsevzetí si dát -nekouřím ani nepiju ani hubnout nepotřebuju Spíš jsem myslela něco, co by mě v životě posunulo někam dál- nějaké studium nebo tak něco, zkrátka něco na duchovní úrovni -neporadíte?
hurá
mamika
| 24. 10. 2006 15:04
jabadabadů nevymřeli!!!To jsem ráda,že po dlouhý době zase někdo napsal.Jako naschvál,zrovna dorazila moje šíleně hladová dcerka ze školy a vyžaduje nakrmit tak jen jsem zasedla,že popovídáme a už musím zase mazat,ale určitě se ještě vrátím.Snad budu mít povídat s kýmTak zatím čus a myšičko,nespěchej,počkej až tu slinu chytneš.Pa pa
kuk
lenka
| 24. 10. 2006 14:51
Kuk, kuk.....já nakukuju
mluvení
lenka
| 24. 10. 2006 14:50
Tak jsem se s chutí zasmála...všechny tu nakukujeme a čekáme, kdy napíšou ty ostatní
Myšičko- já toho Prostestanta taky obdivuju ne pro ty myšlenky, ale proto, jak je dokáže vyjádřit. Vždycky moc závidím těm, kteří mají dar řeči a dar toho prezentovat se slovně na veřejnosti...občas se dívám v televiz na politické debaty, které mě svým obsahem absolutně nezajímají, ale fakt jen zírám, jak dokážou tak hezky mluvit o ničem....mě lidi vždycky dokáží zaujmout spíše než tím jak vypadají, ale tím, jak se dokáží vyjadřovat.
Víra
anonym
| 24. 10. 2006 14:21
Lenko,

to není vyrovnaný rozhovor. Protestant je na tom inteligenčně a schopností formulovat názor poněkud lépe, než já.

Ale to neznamená, že má pravdu, jen proto, že se umí dobře vyjádřit.

Ten člověk mě spíš lidsky zajímá. Obsah diskuse je pro mě vedlejší.
Jsem tu!
anonym
| 24. 10. 2006 14:17
No, já sem taky chodím nakukovat!

A nikde nic.

Mamiko, rozdělala jsem to psaníčko pro Tebe, ale už mi to týden stojí,
nemám na to nějak "slinu", ale snad teď už to bude lepší, máme po
premiéře, tak bude čas na horoskopy.

Já jsem měla přes víkend počítač v čudu. Já doma totiž jsem za takového
počítačového "vira" (nebo "viruse"?), a podařilo se mi ho zničit
nainstalováním antiviru Avast!

No průser jak mraky, manžel se mnou ječel...a tak jsem se aspoň něco
dozvěděla o dalších postupech v práci na PC, navštívila jsem souseda,
co nám PC prodal, ten mě chválil, že jsem ještě dobrá, že k němu chodí
ještě horší hackeři...
Poradil, já si koupila příručku jak na Windows a světe div se, nemuseli
jsme přeinstalovávat Windows, i přes zablokovaný počítač jsem se cestou
"stav nouze" (tak se to opravdu nazývá) dostala zpět do normálního
stavu počítače. Cítila jsem se jako by se mi uzdravil přítel. Fakt už
bych bez něj nějak blbě mohla fungovat. Bez internetu...Asi už jsem
závislá.

Jinak jsme byli na turnaji v judu, soutěžil jen Jirka, nic nevyhrál. Já
to tedy nemusím, vždycky se tam stane nějaký úraz a to mi vadí.
Vykloubené rameno, krvácení z nosu, a posledně tam jeden klučina málem
omdlel, jak ho soupeř přiškrtil. Tak z toho je mi vždycky dost zle.

Vloni jsem zažila dokonce jak dva tatínci povzbuzovali na turnaji při
zápase každý svého kluka, kluci -asi 7.letí- už byli unavení, pobití
(rozhodovalo se mezi 1. a 2. místem), oba kluci brečeli, ale tátové je
hnali dál a dál do boje, no kohoutí zápasy. Ty chlapy jsem měla chuť
naliskat!

Chudáci děti, musely plnit přání svých ctižádostivých otců.

To bylo hnusné.
Maminka a spol.
lenka
| 24. 10. 2006 14:13
Ahoj Mamiko, to nesmíš jenom nakukovat ale rovnou něco napsat, ať víme, že jsi tu byla Já jsem tu pořád, akorát se teď zakecávám na tématu Bio strava¨a Myšička rozjímá na téma Povídání o bohu .....mimochodem Myšičko, jsem na tom s vírou jako ty, ale neumím o tom tak diskutovat a vést s tím Protestantem tak vyrovnaný rozhovor.
halo!Kde jste všichni?
mamika
| 24. 10. 2006 13:21
ahoj holky,kde se všechny touláte?Pořád nakukuju a nikde nikdo.Dokonce ani Myšička.Skolila vás snad všechny chřipka?Mě totiž ano,ale už jsem v pohodě.Leni taky jsem dříve byla hotový knihomol,dneska přečtu s bídou odstavec a funguje to na mě jako ukolébavka.Okamžitě se mi klíží oči.Občas,když je venku obzvláště hnusno,ale s povděkem sáhnu po knížce.Někdy je to lepší než film.Rozhodně,když čtu nejdříve knížku,tak zfilmovaný se mi to nelíbí.Připadá mi to ošizený.A naopak.Tak se zatím mějte a občas něco písněte,než nastane předvánoční shon a času bude ještě méně.Ahoj
včerejšek
lenka
| 17. 10. 2006 09:10
Jo jo, já byla včera tak trochu polomrtvá ...obula jsem se do sportu víc než obvykle, takže mě to zmohlo. Taky jsem začala chodit do městské knihovny....chodila jsem tam jako dítě dost pilně a přečetla ji tehdy snad celou, pak jsem tam léta nebyla a teď mi to přišlo jako dobrý nápad....přes léto tam nějak není čas ani chuť, ale teď na podzim je to dobrá zábava...uvařím si hodně čaje, vezmu knížku a čtu a čtu....kam se na to hrabe televize. Jaké vlastně máte další koníčky? Myšičko, u tebe vím, že hlavní koníček jsou děti a běhání, viď?
JE TU UPLNÉ MRTVO....HALOOOO!!!
elisabeta108
| 16. 10. 2006 21:19
TAK VÁS ASPON VŠECHNY ZDRAVÍM A PŘEJI DOBROU NOC
červená řepa
lenka
| 15. 10. 2006 13:35
Jo jo, rizoto bych si dala taky....červenou řepu jsem koupila včera a chci s ji odšťavnit a vypít. Vím, žeje hrozně zdravá, ale moc mi nechutná, tak k tomu přidám i jablečnou šťávu, ať to má lepší chuť. My dneska taky celkem lenošíme, no hlavně postrkujeme očima hodiny, aby už byl večer, my šli spát a ráno se po té očistě mohli najíst Na co se dneska budeme dívat v televizi -teda pokud se budete dívat? Já jsem původně chtěla zkouknout Super star, ale teď jsem se dívala, že na ČT 2 půjdou nějaké zajímavé dokumenty.
očista
lenka
| 15. 10. 2006 13:31
Ty úplňky jsou na očistu výborné, akorát já vždycky zapomenu, kdy jsou a tak jedu podle toho, jak mi to vyhovuje. Já u toho jím ovoce, ale manžel jede úplně bez ničeho....já bych to nevydržela, respektive asi vydržela, ale bylo by to šílené trápení a to se mi nechce, protože ty očistné dny chceme dělat častěji. Nejhorší jsou u toho ale ty chutě...strašně se těším na ráno, až budu moct do něčeho kousnout.
vaření
mamika
| 15. 10. 2006 13:01
ahojky,tak mi měli dnes rizoto s postrouhaným sýrem a červenou řepou.Mé dítě tu mělo na víkend kamarádku,tak jsem musela vařit něco čeho je hodně a dá se to kdykoliv ohřát.Jak lítají po venku,jsou potom jak kobylky,spasou na co přijdou a ještě k tomu kvata. Ale včera jsem pekla štrúdl a tedy ,musím se pochválit .Žádný nepraskl,jablíčka nevytekli a je moooc dobrý.Tetˇsi jen tak lenoším a užívám volna.Venku je hnusně,zima a nevlídno,tak koukáme s holkama na DVD-pohádky .Musím říct,že jsem si dlouho tak nepolenošila a je to moc prima !Tak čauky a hezký zbytek víkendu.
CO VAŘÍM?
elisabeta108
| 15. 10. 2006 11:23
já dnes trdiční vepřo, knedlo, zelo..a knedlík jedině bramboroví a domácí...dojede ke mě na návštěvu aji můj bratr tak,aby si chlapi pošmákli...
Já jsem očistu dělala minulou sobotu byl úplněk taky jím jen ovoce...kdysy jsem jen pila,ale to psychicky nezvládám.. třepu se pak hrozně hladem.. a jsem nervozní i když hodně piju
tak to ted dělám s ovocem
dnešní vaření
lenka
| 15. 10. 2006 11:05
Já to mám dneska s vařením jednoduché -nevařím vůbec nic . Děláme s manželem očistný den -jíme jen ovoce a pijeme hodně vody. jeden den se to vydržet dá, aspoň si žaludek odpočine od jídla a trávení....je překvapivé, že mám sice kručí v břichu,ale máme plno energie...asi to bude tím ,že má tělo teď enegrie hodně, protože ho právě nemusí věnovat na trávení. A co vaříte vy?
Co dnes děláte dobrého???
elisabeta108
| 15. 10. 2006 10:52
Čau holčiny přeji dobrý den co dnes kuchtíte dobrého???
Kalima věk
elisabeta108
| 14. 10. 2006 21:45
Z toho si nic nedělej z těch okolo sebe mě je 31 a taky mám mladšího partnera o 6 let a klape nám to jsme spolu už 4 roky /já jsem byla ale vždycinky na mladší/.
zdraví a slinivka
mamika
| 14. 10. 2006 15:49
ahoj všichni,moc mě potěšilo vaše soucítění,jste úžasný.Manžel pracuje momentálně na čerpací stanici plynu.Peníze mizerný,ale každá koruna dobrá.Nesmí dělat práci fyzicky namahavou,na směnný provoz,musí pravidelně jíst,nesmí do výšek,no prostě moc výběru nemá.Taky máme hypotéku,proto ta práce co mě děsně nebaví,ale umožní mi vydělat si na všechno.I když někdy je to nad mé síly.Taky bych ráda mimi,ale byla bych bohužel doma jen půl roku a pak by na mateřský zůstal muž,protože zkrátka na ty složenky vydělám spíše nežli on.Někdy se nedaří tak jak bychom všichni chtěli a zasloužili si,ale jsme spolu,máme se rádi a i když to zní jako fráze ,tak je to vážně nejdůležitější.To víš Myšičko,na dovču nejezdíme ,ani na hory,ale zase spolu trávíme hodně času a užijeme spoustu legrandy.Jen Terča si občas posteskne ,že nikam nejezdíme.Je to dítě a mimo dovolených ,ona rozhodně nikdy nepocítila ,jak moc musíme někdy korunky obracet a rozmýšlet,kam s nimi.Leni s tím opravdu zdravím člověkem máš pravdu.Nejdřív jsem chtěla hrdě napsat ..já...ale mě vlastně nejde otěhotnět,takže fakt úplně zdravýho člověka ani neznám
elisabeta něco o sobě
elisabeta108
| 14. 10. 2006 15:32
Tak žiji už 4 roky s přítelem děti nemám,ale hrozně bych chtěla...háček je v tom že jsme si vzali hypotéku na baráček,aby bylo nějaké to zázemí...přítel se snaží najít lépe placenou práci, abych mohla jít na mateřskou...ale zatím nic.Zájem mám spíše o esoteriku vykládání snů taky Tarot karty...taky mě zajímá astrologie ,čínská medicína...snažím se také dělat do zdravé výživy,ale jen něco,ráda jezdím na kole, na tůry,plavu...a taky vykládám s kávy.Jsem od Brna a jsem ve znamení pany

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
2. 7. 2025 20:52
14609
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
2. 7. 2025 12:04