Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Klub třicátnic
DiskuzePřidat názor
zdraví
lenka
| 14. 10. 2006 09:37
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

.Tetˇmá standartně 60-62 kg,bez prášků si nekousne ani rohlíku,bere jich denně hrst,má přísnou absolutně bez tukovou dietu.Dostal částečný inv.důchod a neví dne a hodiny kdy zase přijde záchvat a možná ten poslední.Třeba štamprle čehokoliv by ho zabila,nebo chleba se sádlem.Rychle se unaví a pořád má žízenˇ,jeho tělo je citlivé na sters a nezpracovává tuky a slinivkáři umírají v podstatě hlady a v ukrutných bolestech.To může přijít za týden,nebo za 10,15,20 let záleží na důslednosti dodržování diety a pravidel.Snažíme se na to nemyslet a funguje to,ale jaro a podzim vždycky záchvat přijde atˇdělá co dělá,jen není při dodržování diety až tak dramatický.Předloni to byli 1 vánoce,co s náma byl i přes noc doma,nevím proč,ale vždycky ho to chytlo na vánoce a doma byl do 16.00na propustku k vůli malý,jinak musím zaklepat drží se .Říká,že ho nejvíc drží nad vodou Terka ,kvůli ní je poctivý a zatím (musím zaklepat,až na ten 1 záchvat ),to prožívá vzhledem k situaci dobře.Mimo hubenosti je jako každý jiný chlap ,jen zobe jako dítě,mohl by jíst z víček od výživy.Stejně by jsme ho neměnili,je to nejlepší táta a manžel na světě.

,ale jen tak pro zajímavost -jak to vypadá s tvým běháním? 
no já mám nudný a obyčejný zaměstnání.Šiju potahy do aut.Sice bych měla být spíše v laboratoři,ale jsem tím jen vyučená a dnes bez maturity není možné toto místo nikde dostat.Raději chnˇapnou po nevyučený s maturitou a zaučí si jí na laborantku.To ty máš asponˇpráci která tě určitě baví,myslím si že muzika se nedá dělat pořádně pokud nebaví.To je fajn ne?
aby nedopadla jako mamka u práce která ničí zdraví a strašně nebaví.
Chá.