Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Klub třicátnic
DiskuzePřidat názor
Mamiko,
anonym
| 8. 10. 2006 16:06
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
ahoj Myšičko,samozřejmě i ostatní.Poslala jsem ti ty informace ,co potřebuješ k tomu horoskopu.Doufám jen že na správnou adresu,každopádně mi to napsalo,že email byl úspěšně odeslán,otázkou je jestli tobě
Kdyby ne tak se prosím ozvi,děkuji ti předem a určitě ti dám vědět až to dorazí.Jinak taky máte u vás tak krásně?Celý den jsme na zahradě a užíváme posledního sluníčka.Tak se zatím mějte všichni hezky baj,baj
...jen mě zajímá, jak to vypadá.
každej se cítí podle sebe né podle věku,některý mladší holky když pozoruji jak si vůbec neumijou užít těch mladejch let ...

Nemusím se jistě rozepisovat, čím si Pavla prošla poté...Přežít jí pomohl starší synek Jeník a fakt supr manžel.
. Dáme si ho na chleba s pomazánkou, normálně nakrájený na plátky a sníme ho. Když se to pak zají třeba nějakým ovocem a zapije, cítít to není, nebo aspoň ne dlouhou, ale i kdyby , za to, že jsme už léta nebyli nachlazení, to přeci stojí.

, takže teď píšu z kavárny, do které jsem si odskočila z nákupů léků pro své marody.Už nás to trápí 14 dní a pořád je to na stejném bodě kašleme, kýcháme, máme teploty a pravidelně se v tom všichni střídáme.
. Zpět k počítači, nějak přestal s námi komunikovat až skonal úplně, což pro mne znamená, že si s vámi tak často povídat nebudu.Zbývá mi jen šetřit na nový a sem tam navštívit kavárnu a zkontrolovat vás, jak si vedete a co se u vás událo nového.