Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

Mamiko,
anonym
| 8. 10. 2006 16:06
mail došel správně, jen potřebuji doplnění, přečti si odpověď.

U nás je nááádherně a utíkám s klukama na fotbalové hřiště. :o)

Pa všechny.
Myšička
mamika
| 8. 10. 2006 15:57
ahoj Myšičko,samozřejmě i ostatní.Poslala jsem ti ty informace ,co potřebuješ k tomu horoskopu.Doufám jen že na správnou adresu,každopádně mi to napsalo,že email byl úspěšně odeslán,otázkou je jestli tobě Kdyby ne tak se prosím ozvi,děkuji ti předem a určitě ti dám vědět až to dorazí.Jinak taky máte u vás tak krásně?Celý den jsme na zahradě a užíváme posledního sluníčka.Tak se zatím mějte všichni hezky baj,baj
Elisabeta
lenka
| 8. 10. 2006 15:50
Ahoj Elisabato, tak to jsme na tom stejně, jednak věkově, jednak tím ,jak se cítíme. Tak mě zajímá, jak to bude vypadat, když se třeba budu v 80 cítit na dvacet Nechceš nám jako nováček tady napsat něco o sobě?
horoskop
lenka
| 8. 10. 2006 15:48
Ahoj Myšičko, tak jsem ti tu pročítala diskuze a všimla jsem si, že hodně lidem děláš horoskop...úplně jsem se naštvala, když jsem si všimla, že jim ho pošleš a oni ti ani neodpoví, že jim to došlo....pro dobrotu na žebrotu, jinde by za to museli platit, to jsou ale nevděčníci. A z čehos e ten horoskop vlastně skládá? neboj, já hopo tobě nechci, já se znám, tak nepotřebuji horoskop ...jen mě zajímá, jak to vypadá.
Mamiko
anonym
| 8. 10. 2006 13:27
Jestli jsi zjistila ta data, písni mi na mail, můžem se pokusit, jsi ne řadě.

A holky, tady to nějak zdechá! Kdepak jste všechny?
31 let
elisabeta108
| 3. 10. 2006 20:13
čau holky taky mě je už krůček přes třicítku...a cítím se pořád tak na 22 let aji celkově žeprej vypadám mladší každej se cítí podle sebe né podle věku,některý mladší holky když pozoruji jak si vůbec neumijou užít těch mladejch let ...
Masox
lenka
| 3. 10. 2006 12:18
Máš pravdu, stačí si přečíst složení masoxu a člověk zjistí, že to má ke zdraví daleko. Ale už je na trhu hodně bio veget a bio bujónů, já je používám už dlouho.I koření kupuju v obchodě se zdravou výživou v bio kvalitě, protože většina těch normálních z obchodů se ozařuje a přidávají se tam chemické látky, aby koření nehrudkovatělo.
sójové maso
anonym
| 30. 9. 2006 21:11
Problém je v tom, že jakmile použijeme masox (nebo vegetu, maggi,apod.), už to přestane být zdravé (glutamát).
Takže je už lepší to maso a bez náhražek. Dobré je to sójové maso připravovat společně s normálním masem, ať to natáhne tu chuť i bez chemie. Taky sója bývá geneticky upravovaná, no ale to by mi osobně tolik nevadilo.
ahoj holka
ividol
| 30. 9. 2006 21:00
vařit moc neumím, ale sojové maso jsem dělala často a chutnalo i mužskýmu. Dělala jsem segedín, ten byl výborný ze sojových kostek, chce to namočit je do masoxu přes noc a pak pokračovat jako s masem.
sojové maso
mamika
| 30. 9. 2006 19:48
ahoj holky(můžeme si klidně to oslovení dovolit né?),kam jste se všichni ztratili?Sojové maso,to mě vždycky trochu lákalo,slyšela jsem že když se opravdu umí udělat,tak je k nerozeznání.Bohužel nedostala jsem ještě odvahu to vyzkoušet(právě proto že to neumím).Jsme doma vyloženě masožravci,tak mám obavy abych to pak nemusela do sebe sama soukat týden.Takhle jsem dopadla,když jsem vařila z cukety,nebo patizonu.Mě to chutnalo,ale tak 2x za sebou pak se to už fakt nedalo.
sójové maso
lenka
| 27. 9. 2006 10:51
Na sójovém mase jsem začínala se svou zdravou výživou,ale je pravda, že se musí umět dobře připravit, jinak to není nic moc. Proto jsem postupně přešla na ceria plátek, robi maso a šmakouna, ty jsou chuťově moc dobré, dělám s nima všechno jako z normálního masa - dělám k tomu omáčky, nebo z nic dělám karbanátky, řízky a tak podobně...můžu doporučit.
Ahooooj
anonym
| 27. 9. 2006 10:33
Ale i tak je to super, prasátko mě fakt rozesmálo! :o)
Byla jsem běhat-au au!
Ale to bude dobrý.
Mučím se i jinak, chodím pěšky do práce a zpátky. Jen to kolo už jsem dlouho nevytáhla. Běhat se dá i v zimě, jezdit na kole už hůře. Takže teď chci využít spíš to kolo.
Co si, Lenko myslíš o "sójovém" mase?
Já si to přidávám do guláše, který dělám rodince, ale jím to jen já. Ostatní nechtějí.
kočička
lenka
| 27. 9. 2006 10:26
Tak ta kočička se měla hýbat, ale asi jsem to špatně uložila...
rozcvička
lenka
| 27. 9. 2006 10:22
A ještě jeden
kde jste kdo
lenka
| 27. 9. 2006 10:21
Ahoj holky, kde se touláte? Pojďte pokecat, co je nového...zatím poslám aspoň něco pro zasmání
dobrý konec
lenka
| 21. 9. 2006 09:10
Myšičko, díky za takový příběh s dobrým koncem, těch není nikdy dost. Tady je prostě vidět, že když vás cokoli srazí na kolena, tak má cenu se zase zvednout a jít dál, protože se všechno může obrátit k dobrému. Nemáte ještě někdo nějaký takový hezký příběh? Měli bysme se dopovat pozitivníma informacema, těch negativních je kolem dokola plno.
Hezký začátek nového dne
anonym
| 21. 9. 2006 06:42
Tak se chci jenom podělit o radost. Než začnu budit ty své chlapy, musím vám holky napsat, že jsem dostala krásnou SMS od kamarádky Pavly.
Dnes v noci se jim narodila holčička Terezka. Přišlo mi jen:
"Už jsme zase čtyři."
A proč "zase"? Protože vloni se Pavle narodil druhý chlapeček, krásný, velký. Druhý den zemřel. Komplikovaná srdeční vada... Nemusím se jistě rozepisovat, čím si Pavla prošla poté...Přežít jí pomohl starší synek Jeník a fakt supr manžel.
No a tak teď jsou ZASE čtyři. Tak jsem hrozně ráda, Pavla si vždy přála holčičku. Ikdyž jich vždy už bude o jednoho míň, i kdyby měla 10 dětí, tak tohle něco, co moc potřebovali. Nová, velká radost. A já mám taky velkou radost.
To je vše, hezký den všem!!
kamarádka
anonym
| 19. 9. 2006 12:55
Myšičko, tak jsem ti napsala něco k té tvé kamarádce, tak se mrkni, čauky.
česnek
anonym
| 19. 9. 2006 12:54
no to je super prostředek proti nevěře. Blahopřeju!
česnek
lenka
| 19. 9. 2006 12:48
To je fakt, že si nemáme co vyčítat, navíc má manžel jistotu, že se nebudu líbat s jiným chlapem a naopak
česnek
anonym
| 19. 9. 2006 12:40
To určitě, a pokud ho jíte opravdu všichni, nemáte si co vyčítat...
česnek
lenka
| 19. 9. 2006 12:36
Janulo, s tím česnekem jedeme doma normálně natvrdo . Dáme si ho na chleba s pomazánkou, normálně nakrájený na plátky a sníme ho. Když se to pak zají třeba nějakým ovocem a zapije, cítít to není, nebo aspoň ne dlouhou, ale i kdyby , za to, že jsme už léta nebyli nachlazení, to přeci stojí.
Myšička -problém
lenka
| 19. 9. 2006 12:34
Myšičko, vidím,že jsi online....to je bezva, že to tady přidělali, je hned vidět, kdo je u počítače a kdo ne. Zrovna jsem ti psala na to téma tvé kamarádky, jak jsi ho nedávno v Máte problémy založila. Tak jsi si říkala, kolik lidí má problémy....zdá se , že naprosto všichni.
díky
anonym
| 19. 9. 2006 08:02
Holky díky za podporu. Naše malá už vypadá že bude v pořádku, sice pořád kašle jako tuberák ,ale to se určitě spraví. Já teda neznám recept na nachlazení s česnekem. Doma děláme tzv. elixír zdraví - šťáva z grepu (červeného), citronu, pomeranče a mandarinky, do toho dám podle chuti med a doleju vodou. Protože je nás 5, tak do 1,5 l. Na každého vyjdou 3dcl a to každý den. Přes zimu vůbec nejsme nemocní. Funguje to. A myslím, že je to i chutnější než česnek. Jo a ten med, pokud možno domácí. Ten z obchodu není nic moc.
Re:laryngitida
anonym
| 18. 9. 2006 19:09
Ó, Janulo,
laryngitida, to je HODNĚ nepříjemné onemocnění. Ale pro větší děti už nehrozí aspoň udušení...
My jsme si s tím taky užili, mladší synek ji měl několikrát Do 18 měsíců a hrozilo udušení (děti do 2 let mají úzký hrtan, když oteče, může se úplně uzavřít).
Naštěstí to vždy dopadlo dobře a už laryng. nemívá, přesedlal na otitis (záněta stř. ucha).
Ale Tvé holčičce přeji brzké uzdravení ! Hlavně že už je s vámi, to se pak vše snáší líp...
pro všechny
lenka
| 18. 9. 2006 17:43
Pro všechny, kdo mají špatnou náladu, nejlepší je lehnout si, přitulit se a zaspat to....viz foto
pro Myšičku
lenka
| 18. 9. 2006 17:39
Tak co Myšičko, jak se to u vás vyvíjí s tím kimonem, už má Jája nové? Možná by to chtělo třeba vyvěsit někam na nástěnku, kam chodí na tréninky, že chceš koupit starší kimono, taky si myslím,že přeci musí být plno rodičů, jejichž děti z nich vyrostly a teď neví,co s tím.
pro Janulu
lenka
| 18. 9. 2006 17:36
Asi tady zase řádí nějaký virus, Kalima je taky nemocná, jestli jste se dívaly na Superstar, tak tam taky všichno nemocní, plno známých nemocných....já pořád nic, asi to bude vážně tím česnekem, až jsem nebyla pár let nachlazená. Nedávno jsem etla ,že nejvíc bakteríí se nachází na držadla nákupníc vozíku v hypermarketech. Tak raději choďte nakupovat v rukavicích
pro Kalimu
lenka
| 18. 9. 2006 17:33
Hurá, tak Kalima žije . No už jsme si o tebe vážně dělaly starosti. Tak hezky pilně střádej penízky, ať máš počítač, který něco vydrží a můžeš si s náma zase pořádně pokecat.
Ahoj Victorky!!!!!
Kalima
| 18. 9. 2006 17:27
Zdravím vás všechny do jedné!
V prvé řadě bych se chtěla omluvit za svou nepřítomnost, ale jsem v tom nevinně! Zhroutil se nám počítač , takže teď píšu z kavárny, do které jsem si odskočila z nákupů léků pro své marody.Už nás to trápí 14 dní a pořád je to na stejném bodě kašleme, kýcháme, máme teploty a pravidelně se v tom všichni střídáme. Už je to na palici!. Zpět k počítači, nějak přestal s námi komunikovat až skonal úplně, což pro mne znamená, že si s vámi tak často povídat nebudu.Zbývá mi jen šetřit na nový a sem tam navštívit kavárnu a zkontrolovat vás, jak si vedete a co se u vás událo nového.
Takže toť na vysvětlenou a už budu muset zase pádit do toho svého lazaretu.
Mějte se všechny moc krásně,doufám že za tu dobu co tu nebudu na mne nezapomenete a s vámi Janulo13 a mamiko se těším na pokec.
Čauky
P.S. Pro Lenku-tak zatím jsem byla běhat pouze 2x, ale neboj hned jak vyzdravím, tak zajdu znova.Přiznám se, že ze začátku těch 10 min jsem měla co dělat.Z hrůzou jsem vzpomínala, kde že jsem tu fyzičku jenom zapomněla.
Pa,pa

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
2. 7. 2025 13:00
14602
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda