Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Klub třicátnic
DiskuzePřidat názor
											Datlík

lenka

| 12. 9. 2006 09:43

0

0
						Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Bude mít takové ty fixní aparátky, co nejdou sundávat? Docela dost to ze začátku bolí, ještě si vzpomínám, jak jsem mívala odřenou pusu a nemohla pořádně jíst, takže jí lituju 
. ale zase to určitě stojí zato.

když já byla v tomhle (telecím )věku tak jsme to řešili stejně.Když jsme chtěli něco dražšího,museli jsme šetřit a přidat si a nebo jít na brigádu.Rozhodně nám to neublížilo,jen jsme si těch věcí o to víc vážili.S prtˇouskama je to hold horší,to se musí vysvětlovat,vasvětlovat,vasvětlovat!

Je to zvláštní doba a děti jsou odrazem svých rodičů..Když je tedy rodič povrchní maloměšták,co čekat od jejich dětiček?Pravdou je ,že jak k tomu přijde ten 8-9 letý človíček,to jeho rozoumek asi ještě neschroupá.My na tom nejsme líp,i když máme jedno dítě.Musela jsem do práce když Terce byli 2 roky ,manžel s ní byl půl roku na mateřský a pak musela do školky.Můj muž onemocněl a dostal se do částečnýho invalidního důchodu a 4000,-+2000,-(tehdy v 99 roce)bylo sakra málo.Půjčky a nájem se platit musí.Mohlo mi to ale srdíčko utrhnout,jak vždycky bulela a držela se mě za nohu,když jsem jí měla nechat ve školce.Už je to o chlup lepší,Terka nedostatek peněz naštěstí nikdy nepocítila,to jsme se mi uskromnili.Dneska už je fajn,muž má k důchodu práci na částečný úvazek,neplatíme nájem jsme ve svým,já mám taky práci(blbou ,ale slušně placenou),nemůžem si vyskakovat,ale co je potřeba to v klidu pořídíme.Terka chodí do lidušky na 2 hudební nástroje,dělala karate a všechno se dneska platí a kupodivu je rozumná ,netouží po značkových věcech(zatím).Ale máme se rádi a víme ,že jsme tu jeden pro druhého.Zní to jako vyčtený z knížek,ale je to fakt důležitější než počítat prachy a třást se že mě někdo obere.Já jsem se svým životem spokojená,jen to miminko by mi ještě slušelo.