Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Klub třicátnic
DiskuzePřidat názor
											dvojčata

anonym

| 11. 9. 2006 13:12

0

0
						Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
 tak to smekám,ta moje Terka má pocit,když chci aby si uklidila svůj pokoj,svůj bordel,že po ní snad chci aby táhla celou domáctnost.To je řečí a výmluv a nakonec jsou i slzy a pak to uklidí za 10 minut,ale hodinu o tom diskutuje.Každopádně opakuju-jsi frajerka,to beze sporu.Jak je vidět umíš to výborně,máš holčičky šikovný a pomáhají.Jsem asi moc měkká,nebo spíše byla jsem,nemůžu vidět,jak ta cácora bulí.Dobře to mrška ví a dobře toho využívá.Naštěstí už s menším a menším úspěchem.

No a když to zprůměruju se svým skutečným věkem, tak mi je něco kolem třiceti 
 Je to sice hezké,ale moc moc práce. Kolikrát jsem se třeba dva dny ani nestihla najíst. 
 . Bacha, je to tady vážně návykové 
 . Kolikrát si na pár dní zakážu počítač, protože mi přijde, že bych měla dělat něco víc užitečného, ale ty abstinenční příznaky jsou hrozné 
 . Když si něco domluvím, tak do toho příjde jeho odjezd a musím to zrušit - prostě na mě není spolehnutí. Nesnáším to, ale nemůžu s tím nic dělat.

Ahojky,chtěla bych se také přidat.Narazila jsem na vás na chlup stejně jako datlik,před dvěma dny.Jsem vdaná mám 1 dítko ,chodící do 4 třídy.Je mi 34 let.Počítá se to ještě mezi třicátnice???Jestli ne ,tak to jsem v pytli,protože jsem měla velký problém zvyknout si na to že třicátnice jsem .Přišla na mě tehdy ,v den 30 narozenin taková depka!Jako že si přesně pamatuju,kdy jsem ve škole hlásila já paní(tehdy soudružce)učitelce,že mojí mamince je 30 let a tetˇjsem v tom taky.....Přešlo mě to během 2 dnů.Zjistila jsem ,že je to totiž fuk.Někdy si připadám jak 15-ti letá pubertˇačka a někdy jak 70-ti letá babička,to většinou když jdu v pátek z odpolední.Člověk je tak starý jak se cítí...neslyšela jsem to už někde?A jo to říkala babička,kruci že bych vážně stárla?