Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

ahoj fffšichni :-)))
anonym
| 15. 1. 2008 22:07
Tak jsem se po dlouhé době propracovala k Victorce . Takže honem než vytvrdnu. (Právě jsem dorazila ze cvíča)
Jujo, tobě díky z recept na nepečené koule, ikdyž byl až po... určitě se naskytne příležitost ho vyzkoušet.
K pekárně - také mi ji ježíšek "přinesl" ikdyž zatím jen na obrázku. Mužský se to to docela zajímal a pravil, že potřebuji takovou co má dva hnětací háky , vybrali jsme pak spolu Mulinex XXL. Stojí něco přes dva tisíce, podle toho od jakého prodejce je. Budeme ji určitě brát přes internet - máme s tím dobré zkušenosti, ale až budou . Mimo jiné je mi na ní sympatické, že se tam dají péct tři velikosti chleba. Někdy jsme s mužským jen dva, jindy je nás zase plný dům.
Lenko, můj deníček má velké trhliny, ale opravdu ten čas mne hrozně honí. Teď ještě mimo jiné musím udělat daňové přiznání k cca 1200 pozemkům a pár barákům. Pak pojedeme - první týden v únoru na hory, takže do té doby budu asi jen nakukovat, ale pak vám to vynahradím. Doufám, že do té doby nevymažu z paměti třeba takové drobnosti, jak můj muž den před Štědrým dnem zahájil velký úklid včetně toho, že odmontoval sifon od dřezu, ale také pracovní desku od linky a také vymontoval z té desky celý dřez. Fakt žůžo
Kuchtičce gratuluji ke všem dosaženým výsledkům, já bych také dnes určitě vyhořela na dějepse, to mne nikdy nějak nebavilo a dodnes jako celek nebaví.
Miminka si užívejte dokud to jde. Ony sice budou stále naše miminka, ale to období mrňousků je opravdu hnedle pryč. Já o svém synovi také hodně mluvím jako o mimi, takže když se jednou objevil na mé hodině angličtiny naše slečna učitelka málem omdlela. Říkala, že si myslela, že mu je tak pět a místo toho ve dveřích stál dvacetiletý mladík . Ale stejně je to moje mimi
Vendy, tatínkovi přeji pokud možno uzdravení a celé rodině pevné nervy a hodně sil, prošly jsme si také perným a chvílemi beznadějným obdobím s bráchou, takže bojujte .
Jinak doufám, že se tu brzy opět sejdeme na pokec, třeba i postupně jako v těchto dnech.
učení
Majka33
| 15. 1. 2008 18:03
z těch známek si nic nedělej já bych asi propadla i z matiky i z češtiny
kuchtičce
Majka33
| 15. 1. 2008 17:58
miminka jsou moooooc zlaté.Já mám též 3,5letého Honzíčka ale strašně rychle mi vyrost z těch plen.Moje sestra ma též 6měsičního kloučka,tak chovám...chovám.Mám i 8letou Marušku,je už slečna.Jí už zajímají moje malovátka a chce se parádit.Je ted´nemocná. obdivují tě,že to učení tak zvládaš,máš dobré známky.Já bych to vůbec nezvládla při ročním miminku.Tak ti držím palečky a napiš jak si dopadla.Měj se krásně.
Hlášení prospěchu
kuchticka
| 15. 1. 2008 17:21
Matika čeština za 4 němčina 3 ekonomika 1 účetnictní 2,hotelový provoz,chemie 1 administrativa 1angličtina 2,a dějepis píšu opravnou písemku v pondělí.No,já vím,že mám na víc,ale s tím mým prckem se to prostě nedá.Když začal chodit,musím mu být neustále v patách.Na Silvestra se sestře narodil chlapeček Kubíkto stihli za větší porodné,tak jsem skoro každý druhý den s ní.Hold,to moje miminko mi nějak moc rychle vyrostlo.Tak si ho aspon pochovám,Takže tak .Jsem ráda,že jsem prošla a že mám všude známku.Mějte se hoůky já ještě musím do dějepisu.
Ahoj
kuchticka
| 15. 1. 2008 17:16
orlovanko z toho si nic nedělej mi to taky někdy přeskakuje a nejvíce když mi do toho klepe Hanýsektak se mějte.
oprava
Majka33
| 15. 1. 2008 16:56
co se mi to tam napsalo? Ty písmena mi dnes nějak skáčou.
pro kuchtičkujsem si všimla
Majka33
| 15. 1. 2008 16:54
až ted´jsem si všimla tvůj příspěvek ,tak díky za přivitání.
chřipka
vendy
| 15. 1. 2008 14:58
U nás ta chřipka také řádí už to dostal můj brácha, mamka a dokonce i taťka , který zítra nastupuje do nemocnice...je to další komplikace navíc, tak ani nevím jestli s ním vůbec v tomto stavu budou něco dělat.
Děti se zatím drží...tak doufám, že vydrží...ve škole je to teď před pololetím samá písemka !
Bludička
Lindule
| 15. 1. 2008 14:12
Bloudím, bloudím. Ale jen v přestávkách, když nemám práci. Spíš mám šanci dostat se sem až odpoledne.
Dcerka ať se brzy uzdraví. U nás v práci řádí střevní chřipky.Sotva je jednomu líp, zavolá druhý, že nepřijde. Ale možná to jsou jen dozvuky svátků.
Lindule
Majka33
| 15. 1. 2008 09:48
Ahojky taky bloudíš po netu?Já jdu zachvíli omluvit dceru do školy je namocná.Nějak nás skolila chřipka a jdu nakoupit.Tak já pádím,měj se pěkně páááááááááá.
ahojky při úterý
Lindule
| 15. 1. 2008 09:37
Hanýsku, protože tu v sobotu nebudu, tak Ti přeji všechno nejlepší k Tvým prvním narozeninám. Hodně štěstíčka, hodné a poslušné rodiče a elánu do života, ať si taky užijí.

Kuchtičko - tak nám pak dej vědět, jak pokračuješ ve zkouškovém. Držíme Ti pěsti, aby Ti to vyšlo. Já čekám, že by nám každým dnem měli sdělit termín testu v angličtině. A vzhledem k tomu, že jsem se na to celé vánoce nepodívala, to bude nářez. Nojo, jenže dokud neznám ten termín, tak si říkám, že to nespěchá.

Jujo - takový sraz po internetu by byl fajn. Potíž je v tom, že každá máme čas někdy jindy. Jedné se to hodí ráno, druhé večer, třetí může o víkendu a čtvrtá zase ne. Škoda.
Také jsme před tou rekonstrukcí hodně chodili na výlety, do bazénu a tak. Pak jsme přestali a já doufám, že opět začneme. Jen se teď nemůžeme nějak schodnout na volnu. Buď jsem v práci já nebo Petr. V pátek máme dopoledne volno oba, ale to jdeme hlídat Kubu, který má permanentně období vzdoru. Ach jo. Až budu u konce s dechem a přestane mne bavit zoo,kostky a karty, posadím ho před televizi a pustím mu pohádky. Stejně je doma nemá,televizi si odvezl budoucí exšvagr, tak si říkám, že jedno dopoledne mu snad neuškodí. Šla bych s ním ven, tam by se vyblbl, jenže je nemocný.
červená
Juja
| 15. 1. 2008 08:03
Hmmm, tak než jsem se rozkoukala, tak jste opět červené. Budeme si muset dát někdy tady spicha, abychom mohli "pokecat..... . Tak já pádím.
Zelená
Juja
| 15. 1. 2008 07:58
Jéééééééééééé, Lindule a Vendy vy jste zelené!!!!!!!!!!!!! Kde jste?
Zdravím
Juja
| 15. 1. 2008 07:57
Teda holky, včera jsme měly po dlouhé době rekordní návštěvnost, co? I Kuchtička se ozvala, už jsem si říkala, co s ní je. Kuchtičko, přeji malému k narozeninám hlavně zdraví a hodné rodiče .
Většinou to tu jen rychle proletím, co je nového a občas nemám ani sílu nechat tu vzkaz, já se polepším. Holky, taky jsem teď prostě neměla moc "psavou", mám teď dost práce a docela mě to zaměstnává mozek natolik, že jsem bez energie a chuti psát. A když mám volný čas, tak nemám náladu zapínat počítač . Nějak jsem po těch letech studování přišla na chuť tomu, jaké to je mít konečně čas jen na sebe, záliby a hlavně na manžela . Taky jsme si uvědomili, že pokud se dočkáme někdy mimča, tak už zase tolik volného času nebude. Proto si uživáme s Péťou každé volné chvilky dokud to ještě jde . Lindul taky jsme do kina nechodili, protože mi bylo líto peněz, ale poslední dva měsíce mě Péťa občas pozve. Jak jsem psala, my jsme prostě teď ve fázi užívání si a taky se všemožně snažíme nemyslet na naše snažení o mimi, protože jinak by jsme se zbláznili. Tak teď máme samé procházky, výlety, záliby....... a musím říct, že jsem ráda, že máme možnost si taky na chvilku užít život a nemyslet na starosti. Říkám si, že je na všem vlastně něco dobrého. Donedávna jsem měla samé stresy, abych zvládla práci i studium a kdybych hned otěhotněla, neměla bych možnost se takhle "nadechnout" a užívat si. Asi začnu věřit, že mi to tak osud přichystal, abychom měli možnost si taky užít . Jen kdyby ten věk pořád nestrašil.........
Holky, jak tak koukám, tak pekárna "bere" snad každou ženskou, co?! A jsem ráda, že ji všichni chválíte, je vidět, že nebudu muset litovat peněz, které za ní dám. Díky za reference. A když jsme u toho, jakou vlastně máte? A co na ní oceňujete a co vás naopak zlobí, jestli se můžu zeptat?
Nějak jsem se rozepsala (a pak, že nemám psavou ), tak musím letět pracovat.....Pa, mějte se!!!!!!!!!!!!!!
Kuk
kuchticka
| 14. 1. 2008 20:48
jsem tu.Mám zkouškové tak se snažím učit s prckem to není tak jednoduché.JOOOOO 19.ledna už mu bude roček.Až dodělám zkoušky ,tak dopíšu deníček,je toho moooocinky,co musím dopsat.Škola,malý v,ánoce ,silvestr no a než se k tomu dostanu,tak budeme mít oslavu narozeninek Honzíka za sebou.Tak se mějte,všechny nové kočky vítám,ostatní zdravím a zase pisnu.Papa
Jé to jsem tomu dala
kuchticka
| 14. 1. 2008 20:42
přivítání bylo pro orlovanku
Ahoj
kuchticka
| 14. 1. 2008 20:40
vítám tě tu taky.At se ti tu líbí a najdeš tady spoustu dobrých lidiček.
Jujo
kuchticka
| 14. 1. 2008 20:39
pekárnu doporučuji,je to geniální věcička.Kupný chleba už nám přestal chutnat,a když jej máme třeba na návštěvě,tak se chlubíme tím naším.Trvalo mi 2 měsíce,než jsem vychytala mouchy a našla si ten svůj,ale ted peču pořád.A vydrží déle-teda nevydrží,protože se rychle sní.Tak vzhůru do poečení.
Psavé období
vendy
| 14. 1. 2008 20:07
Ahoj holky, s tím psavým obdobím má Lenka pravdu, občas má člověk chuť a elán zapojovat se do diskuzí a psát deníček a pak zase příjde období stagnace...psát se mu nechce a tak jen pročítá co píšou ostatní...také to takhle mám . Ale když jsem na netu, tak nikdy nezapomenu mrknou na Victorku, co se děje nového .
Ještě k té pekárně, já už ji mám něco přes rok a právě včera jsme se s manželem bavili, že už si to bez ní vůbec nedovedeme představit . Je to prostě úžasná věcička
červená
Lindule
| 14. 1. 2008 15:14
Ha, a pak která z nás je červená. Já to momentálně nejsem. Ale ukončuji honičku. Rychle na záchod a domů.
:-)
Lindule
| 14. 1. 2008 15:11
Už jsem zase zelená. Jenže za chvíli chvátám z práce domů a ještě jsem tu musela něco udělat za kolegu.

Dousabel má teď na přelomu roku hodně práce, ale až bude moct, tak se určitě ozve. Myslela jsem, že se tu s ní uvidím o víkendu, ale nejspíš ji chlapi nepustili k počítači.

Týýýý jo, tak já byla tahák. To jsem zažila prvně v životě. I ty taháky jsem se kdysi bála psát. Maximálně jsem dala někomu opsat písemku z matiky.

Holt život zapracoval, trochu mne semlel a zase vyplivnul. Dávám se do pořádku a jak sis možná všimla (to jsem ale skromná, co?), tak opět začínám psát. Jen zjišťuji, že mi to jde hůř. I ten lehčí tón jakoby zadrhává. Ale zároveň to funguje jako terapie. Když chci napsat, že všechno stálo za starou belu, tak si řeknu, že jim přeci nebudu kazit náladu, zamyslím se a zkusím najít i to dobré. A ono to kupodivu jde. Zatím trochu ztěžka, ale jde. Nemusím chodit k psychologovi, ale k Vám. Vlastně k nám. Ale peníze za terapii ode mne nečekejte. Jste/jsme nezisková organizace.
Ach jo
lenka
| 14. 1. 2008 14:58
Tak Lindule mi mezitím zase zčervenala, to je pech
Lindule
lenka
| 14. 1. 2008 14:57
Tak jsem četla u tebe v deníčku, že tu nechodíme v tak hojném počtu jako dřív. Ale je důležité si uvědomit, že pro mě hlavním tahákem byl vždycky tvůj a Dousabelin deníček a když jste toho nechaly, tak já taky Já tu nahlížiím a čtu pořád, ale nějak jsem neměla tu psavou náladu Doufám, že už budeš do deníčku zase psát, moc mě to baví číst.
Lindule
lenka
| 14. 1. 2008 14:52
Já jsem taky zelená
Jujo
Lindule
| 14. 1. 2008 14:41
tak už jsem chtěla Victorkku vypnout a v tom vydím u tebe zelený puntík. Jak já zajásala. No a pak jsem si přečetla, že musíš hned zmizet. Ale co, hlavně když nezmizíme navždy.

Jo, seznam věcí, které musejí počkat, je pěkně dlouhý. Zrovna dneska jsme s kolegyní mluvily o rychlovarné konvici, kterou si ona koupila a my ji máme s Petrem vyhlédnutou. Je totiž snad jediná na trhu,která cinká. Petra prostě nezajímá spotřeba a jiné funkce. Pro něj je důležité, aby cinkala. Takže jsme chodili po obchodech a u každé konvice zkoušeli, jak zní, když se vypne. A takhle jsme prošli několik obchodů, než jsme ji našli. Jenže je trochu dražší, takže bude muset počkat.

"Já, legendu" mám také na seznamu filmů, které chci vidět. Budu muset počkat na DVD. Na kino střídavě nezbývá čas anebo peníze. Na seznamu mám také film Miss Potter (nebo tak nějak). Je to o autorce dětských knížek. V kinech to myslím běželo, ale na DVD jsem to ještě neviděla. Nevíte někdo něco o tomto filmu?

zatím pa L.
Pekárna
Juja
| 14. 1. 2008 14:15
Tak jsem tu zase na skok, jako každý rok mám v tomhle období nejvíc práce, tak moc nestíhám, ale myslím na vás.
Jsem ráda, že mi pekárnu schvalujete. Vůbec mě nenapadlo, že bych mohla chodit s chlebem na návštěvy , třeba to ještě zavedu. O víkendu jsme koukali v krámech, ale pořád nemají zásobeno. Prý je nemají ani dodavatelé, tak musím asi počkat až se vyrobí . Asi počkáme ještě nějaký ten týden, aby jsme měli skutečně z čeho vybírat.
Lindul, taky vždycky přemýšlím co ještě počká a bez čeho už nemůžu žít . Vy jste teď měli ale asi pořádná vydání s domečkem a ještě vás určitě něco málo čeká, tak ještě musíš počkat, viď?Přeji Ti ať se brzy dočkáš!!!!!
Jinak u nás žádné převratné změny , víkend proběhl hlavně ve znamení odpočinku, což bylo moc fajn.
Byli jsme v kině na filmu "Já,legenda", doporučuji ke shlédnutí.
Tak se mějte krásně, já se jdu zase vrhnout na práci. Pa
chleba
Lindule
| 14. 1. 2008 14:01
Jujo, pekárnu bych také ráda. Ale je to pro nás nižší priorita. Petr se před vánoci po nějakých koukal, tak jsem myslela, že by možná Ježíšek... Ale nakonec nic. I tak jsem dostala hafo dárků.

Šéf ,když ještě nebyl šéf ale kolega,nám jednou s přítelkyní ,která už není přítelkyní ale manželkou ,upekl česnekový chleba. K tomu česnekovou pomazánku. Mňam mňam. Jen jsme pak nesměli na nikoho mluvit. A to nemá pekárnu, ale pečou ho normálně v troubě. Já na to ještě nesebrala odvahu. Dost mi totiž připéká, tak se bojím, aby neměl černou kůrku a vevnitř nebyl syrový.
A jinak mi chutná slunečnicový, se sušenými rajčaty (ale ten je vždy v hotovém toustu. Nikdy jsem ho neviděla prodávat zvlášť) a pak cvrčovický. Toho sním i několik krajíců najednou. Zvlášť když je čerstvý.
kde jste
Majka33
| 13. 1. 2008 18:26
holčiny kde jste?Už tady nikdo dlouho nebyl.Jak se máte?Mám chvilku čas než půjdu koupat děti.
pekárna
lenka
| 10. 1. 2008 09:39
Jujo, s nákupem pekárny neváhej , jen se pak moc nerozšiřuj mez známýma, že sis ji koupila Po nás totiž pořád někdo chce, abysme mu upekli chleba , tak pořád pečeme a pečeme Ale to já si stěžuju jen na oko, je to totiž výhoda, vždycky když jsme šli někam na návštěvu, tak jsme nesli flašku a teď chodíme s chlebem, takže nemusíme nic kupovat
čauky holčiny
Majka33
| 10. 1. 2008 09:27
To máte pravdu že tu budu pořád.Už jsem tu zas.Díky za podporu. Domasovando,přejí tvojí sestřence hodně a hodně zdravíčka.Vím co prožívá a jak se cítí.Její deníček jsem četla.Co si člověk musí vytrpět.Jujo díky za podporu i ostatním holčinám.Jste všechny fajn.Mějte se krásně.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
2. 7. 2025 20:52
14609
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
2. 7. 2025 12:04