Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

nakupování
kuchticka
| 5. 11. 2007 13:49
Jo s vozíkem bych to nedala,protože jezdím většinou i s kočárkem.A paní pokladní příště slušně požádám,ať počká a pokud bude mít blbé řeči,tak si promluvím s jejím nadřízeným.Všk co,pracovní síly je všude plno.

U nás v Ostravě je pořád zamračeno vypadá to na déšť a to jsem chtěla Petru vyhnat s malým a s kamarádkama ven.Zítra píšeme písemku z účetnítví,tak se učím,ať to můžu sousedům natřít!

Tak pp
nakupování
anonym
| 5. 11. 2007 13:02
pro ty fofry a věčné návaly nakupování nesnáším, ale máš pravdu, vše je to v lidech.
Já když mám větší nákup, tak se snažím vše z košíku vyndat na pás a pak namarkované zboží dávám zpátky do košíku a pak si ho teprve ukládám v klidu do tašek. Když to totiž láduju do tašky přímo od kasy tak to mám v tašce halabala a pak se mi s tím špatně cestuje a navíc nesnáším takové ty neforemné žoky.
Tvé paní pokladní bych jen řekla, že já jsem také "člověk" jestli si nestačila všimnout.
Jinak si nenech zkazit náladu jednou hloupou babou. Ale malej ti ji určitě brzy vylepší . A možná také sluníčko, u nás dnes konečně po několika dnech černa krásně svítí.
Odpoledne mám vycházky tak asi na chvíli vyrazím na špacír.
ochota a neochota
kuchticka
| 5. 11. 2007 11:23
Pěkné ráno,teda skoro poledne všem Viktorkám.Hele,dneska jsem byla nakupovat v Lídlu a tak jsem se tam nervla s prodavačkou...Začala jsem tam chodit nakupovat jen určité věci,protože jsou levnější.Né že bych byla jako ti důchodci,jen je někde sleva,už tam letím,ale prostě mám určité věci vytipované a není mi líno si tam dojít.Kdo tyto markety navštěvuje tak ví,že odkládací pult pro již natipované zboží je "pidi".Já toho dneska neměla moc,navíc se snažím zboží co nejrychleji nacpat do tašky,ale dneska mi to prostě dostatečně rychle nešlo.Paní prodavačka zboží závratnou rychlostí namarkovala a pposunula na ten pultík,já v rychlosti zaplatila-tak tak jsem si stačila spočítat co mi vrátila,a už bylo zboží od nasledujícího pána na mém.Tak jsem ji řekla"taky byste mohla vteřinu počkat,než si to zboží schovám"A její pohotová odpověď? "Mám tu lidi!"

Já nevím,to už je druhý obchod v mém okolí,kde jsou prodavačky buďto líné jako vši a nevšímavé,nebo naopak rychlé a nemají vůbec žádné strpení.Moc mi to vadí,taky jsem dělala na pokladně a vím,že ta práce není jednoduchá,ale nikdy bvy mě nenapadlo,markovat další nákup,když je tam ještě od předešlého zákazníka.A to jsem měla řadu třeba až mezi regály,kdy o Vánocích je lidí všude jako opic!

Najít dneska kompromis kde jsou ceny přijatelné a prodavačky ochotné,kde nemusím v řadě čekat půl hodiny než dojdu k pokladně,je dost složité.A to nemluvím o rozdílu cen ve stejném řetězci obnchodů.Někdy až 5korunové na jednom druhu zboží.

Jak to máte holky vy s nakupováním? Zížtra nmám školu tak se ozvu až k večeru nebo ze školy z počítačů.Tak papa a pisněte taky něco.
no jo, nakukovat nestačí
anonym
| 1. 11. 2007 15:02
Ahoj fšichni,
já jsem teď doma z nemocnice a taky jen tak nakukuju , pořád tu nikdo není, říkám si: "holky maj všechny moc práce" a ony zatím jen nakukujou .
Slibovala jsem si, že až budu doma (operace byla plánovaná), tak prosedím u Victorky celé dny, ale ouha, nemůžu moc sedět.

Kuchtičko, teda já smekám. Já se zatím nedonutila anglinu ani vytáhnout na stůl, natož se něco šrotit . A to byla v plánovaném pořadí hned za Victorkou . Zatím jen polehávám a louskám knížku a časopisy.
Výpadek sitě,nebo uhelné prázdniny?
kuchticka
| 1. 11. 2007 11:16
tak nevím,koukám sem každý den a nic se neděje.

Tak jen pár slov.Ve škole jsme psali dvě písemky,z chemie z prvků mám za 1,zbytek písemky bude oznámkováno za 14dní.No a z hotelového provozu jsem šprtala celý víkend tak snad bude taky za 1.Jinak děti už mám zdravé-ťuky ťuky,dušičky mě nijak netrápí,já vzpomínám celý rok,tak proč to zrovna teď nějak hrotit.Ale hřbitovy jsou všude krásně nazdobené.Akorát ta změna času-to mi bude trvat ještě měsíc,než si zvyknu.A Hanýskovi to taky neděla dobře.

Jinak u nás vše v normě.Tak pa mějte se.
Ahoooj
Mona
| 1. 11. 2007 09:36
Kde jste všechni?Už tady dlouho nikdo nebyl.Jak se máte a jak nažíváte?
My budeme zítra pálit trnkovou slivovici, aspoň doplníme zásoby na zimu.
Moje děti mají dneska a zítra volno ve škole, protože se tam mění okna.Tak jsou sami doma, doufám , že nám ten domeček nezboří. Už volali 2x, buď otravuje jeden druhého nebo ten druhý toho prvního.Jenom se hádají.
Nakázala jsem jim uklidit v pokoji, tak uvidím, jak se činily.
Jak budete mít některá čas, tak se zase ozvěte.
Mona
Ahoj všichni
Mona
| 22. 10. 2007 12:05
tak vás všechny zdravím, kontrola dopadla úspěšně. Ta paní byla zpočátku dost drsná, ale potom ji to přešlo a byla milá.Nakonec jsme si dobře popovídaly a ještě mě i poradila s jedním zaměstnancem, který si chodí do práce, jak se mu zachce.Pokud se mu teda chce. Jenom mě mrzí, že to šéf nijak neocenil.Ani nijaká pochvala, odměna, nic.Asi to bere úplně jinak.Já jsem z toho měla nervy a v noci jsem ani nespala.
Ještě mě čeká kontrola na VZP, ale ta až v prosinci.

Jinak, Lindulko, je mi to moc líto s tím miminkem.Ale určitě se dočkáte!!!

Tak budu končit, pozdravuju všechny.
Mona
O solné jeskyni
kuchticka
| 20. 10. 2007 20:18
Jujo já už tam jdu zítra potřetí,paní,co tam pracuje mi doporučila,že pokud jsme momentálně nachlazení nebo máme alergii,tak je lepší zajít vícekrát po sobě.Tvrdí, že hodina v jeskyni vydá za dva až tři dny u moře.Je tam přibližná teplota jako doma,asi těch 22st. a docela vlhkost,ale to vůbec nepoznáš.Mi se tam dýchalo mooooc dobře.A to mám už tři týdny ucpaný nos jako bych mohla šňupat rodinné domky .A malý je taky ok.Dokonce jak jsem tam byla naposledy předevčírem s Petrem,tak jsme chytli skupinku důchodců.Ti se mi líbili,lehli si do těch lehátek a do pár minutek do jednoho chrápali.Já s Honzíkem moc nevydržím sedět,on je rarach,ale i jemu se tam líbí.Je tam přítmí,pouští nám relaxační hudbu jako zpěv ptáků,šum moře,bouřku...prostě fajn.Děti si tam mohou hrát se solí jako s pískem.Jen ty bábovky nedrží tvar.

Takže bych z toho neměla vůbec strach.A všem vřele doporučuji.Já mám doma už tři roky solnou lampu a s oblibou jí používám,hlavně nyní na podzim,když je všude plno bacilů.Za prvé vyzařuje takové teplé světlo,což je prý samo o sobě léčivé,a pak do ovzduší vydává nějaké specifické ionty,podporují dýchání a čistí vzduh.Já se v chemii moc nevyznám,ale doma mám příjemně jako od moře .Tak se neboj a vzhůru to vyzkoušet.
:-)
Lindule
| 19. 10. 2007 07:16
Holky, děkuji moc za podporu a milá slova. Už se zase začínám dávat do kupy. A hádejte, co mi nejvíc pomohlo....Úklid Ony ty domácí práce mají něco do sebe. I když jsem je vykonávala u našich a ne na domečku. Tam se chystám o víkendu. Podlahy už volají o pomoc.

Ohledně doktorů už se musím jenom smát. Zubařka mi odešla na mateřskou, praktická do důchodu. Doktor ze sterilní poradny tam teď tři měsíce nebude a zastupuje ho doktorka, která má dle mého méně zkušenností. A aby to nebylo málo, v neděli mi umřela obvodní gynekoložka. Já vím, že to moc k smíchu není, ale kdybych se nesmála, tak bych brečela.

Kuchtičko, držím palečky, aby o víkendu co nejméně pršelo. Aby všichni raubíři vydrželi venku co nejdéle. Četla jsem si tu v diskuzi, jak válčíš se školou a musím ti virtuálně poklepat na rameno. Všechna čest a jen tak dál.

Mono, také se přidávám ke gratulaci k úspěchu Tvých dětí. Prostě máš doma veliké šikulky a můžeš být na ně moooooc hrdá.
Kuchtičko
Juja
| 18. 10. 2007 07:44
Už jsem o solné jeskyni slyšela, ale neznám osobně nikoho, kdo tam byl. Zajímalo by mě, jak se tam dýchá. Já mám pocit, že to musí být docela zvláštní vzduch. Dýchá se tam dobře? Mám totiž problém, když se třeba v zimě v autě zatopí a začne už pak foukat hodně teplý vzduch, tak se mi těžce dýchá a mám pocit, že se udusím a musím hned topení vypnout. Mám proto obavy, abych tam neměla problém s dýcháním.
Věřím, že to učení určitě doženeš, protože je vidět, že to vystudovat chceš a úspěchy Ti dělají radost a to je ta nejlepší motivace!

Mono, jak jsi dopadla????

Holky a Péťo, mějte se hezky!!!!!!!!!!
Lindulko
Juja
| 18. 10. 2007 07:37
Je mi to líto, že vám to nevyšlo, ale můžeš se teď těšit na krásné Vánoce v novém a v lednu budeš po Vánocích odpočatá, příjemně naladěná a souhlasím s holkama, že bude určitě lepší konstelace. Vím, jak je to těžke vzpamatovat se z toho zklamání a zvlášť když víš o těch všech komplikacích a víš, že si budeš muset vším projít znova. Dobré je, najít si na tom vždy něco pozitivního. Vždycky když se dostanu z těch nejhorších prvních pár dnů, tak se to snažím brát to tak, že něco špatného skončilo, aby mohlo začít něco nového hezkého. Začínám mít pocit, že to tak prostě příroda chce a dává mi prostor odpočinout si od stresů, které jsem měla a dostatečně se připravit na roli maminky. Stoprocentně budeme oba brát miminko jako velký zázrak a ne tak samozřejmě jako vídám občas u některých (hlavně mladičkých) maminek. Vím, že bude Petr perfektní táta i právě díky tomu, že to bude miminko "vymodlené". Všímáme si teď víc dětí a jejich rodičů, "sbíráme tak zkušenosti" a "učíme" se od nich ze situací, které vidíme, jak se budeme chtít starat o své dítě a jak ho chceme vychovávat. Můžu říct, že do výchovy stoprocentně nespadneme bezhlavě .
Vždycky, když se oklepu z těch nejhorších prvních dní zklamání, tak se pak vrhnu na věci, co mě baví s větší vervou. Neustále mě baví zkoušet nové věci, třeba naposledy jsem se vypravila na kurz malování na hedvábí. Mám teď tolik koníčků, co jsem snad nikdy neměla . Tebe čeká dotváření a zkrášlování nového hnízdečka, tak to bude určitě příjemné vybírat třeba barvu na stěny, kam se ustaví nábytek apod. Vím, že Ti může říkat každý kdo chce, ale co si z toho vezmeš je jen na Tobě a se vším se musíš srovnat jen Ty sama. Ale chci, aby jsi věděla, že na Tebe myslím a přeju Ti, aby jsi to všechno ustála a dokázala se těšit z života a vašeho vztahu s Petrem. DRŽ SE!!!!!!!!!!!!!!!
Pro Monu
kuchticka
| 17. 10. 2007 19:56
a tvým dětem velkou gratulaci.Určitě si ji zaslouží.Tobě držím pěsti při kontrole.Tak zítra.....
Ahoj Jujo
kuchticka
| 17. 10. 2007 19:55
díky za přání.Dneska jsem byla s dětmi poprvé v solné jeskyni.Bylo to náročné,malý nevydrží na jednom místě,ale moc se mi tam líbilo.Jen kdybych tam mohla sama,určitě bych usla už ve dveřích.Prostě paráda Za dva dny jdu znovu,protože jsem nachlazená a ono to prý moc pomáhá,ale musí se chodit častěji.Mi proplácí 500kč pojišťovna,tak to musím využít.

Jinak s učením to tento týden šidím,ale můžu si to dovolit.Jsem domluvená s Péťou,že o víkendu vezme děcka ven a já to doženu...jen jsem zvědavá,jak dlouho tam venku vydrží.

Tak se holky dneska mějte,já jdu brzo spát,jsem z té soli nějaká unavená.Papapa
AHOJIK LlINDUŠKO A PÉŤO
kuchticka
| 17. 10. 2007 19:50
s mimuškem mě to mrzí,ale Lenka má pravdu,že v lednu bude lepší příležitost,budete mít už svůj domeček v pořádku a vy oba už konečně vypnete a odpočinete si.Dovedu si představit,jak jste oba zklamaní.ale nezoufejte,naděje umírá poslední a vy jí stále ještě máte.Uvidíš,že pak do toho vlítnete,ani se nestačíte rozkoukat.Hele,nám s Petrem to trvalo 3/4roku-vím,proti vám je to houby,ale my se taky těšili a taky jsem byla pokaždé dost zklamaná.No a pak někdy v dubnu po velikonocích jsem jela za Petrem do Brna a představ si,zůstala jsem s ním na noc v messengeru-to je nákladní auto,kde se vyspí jeden člověk, a to nesmí mít víc jak 80kg(Petr má 107)No a tak jsme si večer zašli na pivo do místní hospody-teda nic moc,kde se hrabe na náš Radegast-no a večer jsme spali spolu ....v tom malém prostoru pro osmdesátiklilového člověka dva!No,jestli se někdo díval na to naše auto z venku,tak se určitě usmál !!Ale já si domů dovezla Hanýska.Nevím proč ani jak,ale věděla jsem to hned druhý den.No a za 14 dní mi to potvrdil i testík.Jo a víš co mi řekl Petr,když jsem mu to volala do Němec?"No vidíš,zlato,vždyť jsi to chtěla né?"

Takže nesmutněte,ono to stejně nemá smysl.Přeji vám oběma hodně klidu,ten teď budete potřebovat nejvíc,a ty se snaž se tím moc neubíjet.Promiň,jestli jsem moC vlezlá,snažím se jen tě rozptýlit.Tak papa
Lindule
lenka
| 17. 10. 2007 14:54
Tak to je mi vážně moc líto . Ale myslela jsem si, že to asi nevyšlo, když ses tu tak dlouho neukázala, kdyby to vyšlo, tak jsi tu už dávno jásala radostí. Určitě na to v lednu bude příhodnější atmosféra, vlastně jsem se divila, že jste se do toho pustili teď, když máte tolik práce. V novém, hezkém domečku bude větší pohoda a klid a už budeš vědět, do čeho jdeš a co tě čeká, což je další výhoda.
ahoj holky
Lindule
| 17. 10. 2007 14:48
už jsem zase tady. Je moc milé, jak o mne máte starost. Úplně to hřeje u srdíčka.

Miminko nám nevyšlo. V úterý mi bylo zle a tak mne Petr odvedl na pohotovost. Nechali si mne v nemocnici na pozorování a v pátek, kdy těhotenství zcela vyloučili, mne pustili domů. To už jsem měla i menses. Hned večer mne chytly parádní křeče. Břečeli jsme s Petrem oba. Já bolestí a Petr z bezmoci. Takže jsme opět jeli na pohotovost. Tam byl naštěstí doktor, ke kterému teď přes půl roku chodím kvůli endometrioze (děložní sliznice putuje tam, kam nemá) a kvůli umělému oplodnění. Řekl mi, že mám tu endometriozu zažranou přímo ve stěně dělohy a s tím se prý nic nedá dělat. Až budu mít prý po reprodukční fázi, bude asi nejlepší dát tu dělohu pryč. No, abych to tady neprotahovala, nechali si mne projistotu v nemocnici až do včerejška.
Také jsem volala do CARu a tam mi řekli, že nemáme žádná zmražená embrya. Že prý se přestala vyvíjet. Takže mne čekají ještě nějaké testy a v lednu to zkusíme znovu. To už budeme v klidu u nás doma. Budeme víc v pohodě.

V domečku už obrušuje Péťa s Markem stropy. Ještě jednou oštukovat stěny, oškrábat podlahu, vymalovat, namořit podlahu kvůli červotočům, nalakovat ji a můžeme bydlet.

Doufám, že teď na Vás budu mít víc času a že se tu uvidíme častěji. Zatím papa, doháním v práci co můžu.
Ahoj holky
Juja
| 17. 10. 2007 07:49
Jsem tu jen na skok, nějak pořád nestíhám. Mono držím palce na kontrole, vím jak umí být úřednice šťouravé, musím to taky podstupovat pravidelně. Chápu jak Ti asi je. Dej vědět, jak jsi dopadla.
Kuchtičko Tobě přeji, ať Tě nemoc co nejdřív opustí a ve škole hoooooooooooodně úspěchů.
Lindo, co je s Tebou? Doufám, že netruchlíš
Po škole
kuchticka
| 16. 10. 2007 20:03
všem.Dneska nám odpadly dvě hodiny,v účetnictví učitelka písemky nedonesla,a já jsem stejně utekla k doktorce-už tři týdny kašlu jak ďas,tak mám antibiotika.Jinak zítra jdu s dětmi do solné jeskně,tak jsem moc zvědavá,jak to ten můj malý bobíšek zvládne.Tak pro dnešek vám přeji pěkný večer.Jo a co je s Linduškou a Petrem,taky Monky tu dlouho nebyla.Tak je aspoň pozdravím,a Monky,pokud tě zase zlobí zdraví,tak ať je ti brzy lépe.Pp
fofr
Mona
| 16. 10. 2007 13:11
Ahoj holky,
jenom letem tady nakouknu, mám hodně práce, zítra máme kontrolu na MSSZ v Brně, tak chystám papíry.

Děti byly o víkendu na závodech v duatlonu (jízda na kole a běh) v Helfštýně a Anetka byla 1. a Renek 4. Tak máme doma zase medaili.
Jinak u nás nic nového.
Držte mě zítra pěsti, já se potom ozvu.
Tak zatím Mona
Ahoj Jujo
kuchticka
| 11. 10. 2007 20:36
a dík,docela mi stouplo sebevědomíbyli jsme ve třídě jen tři a já měla takovou hloupuo chybu...Třeboňsko jsem napsala s malým té.Jinak bych to měla bez chyby.Příští týden dostaneme opravené písemky z účetníctví-doufám,že to nebude o moc horší.Tak pa
kouření
kuchticka
| 11. 10. 2007 20:34
Ahoj Mono,jen jsem chtěla nakouknout,ale nedá mi to nereagovat.To je ještě v pohodě,u nás před barákem dneska dva tak 12a 13 kluci kopali do popeláku a s nepořádkem,který někdo naházel za ně házeli na kolemprojíždějící auta.Potom rozbili sklinku-už prázdnou od vodky přímo na cestu a strašně se tomu smáli.Já mám strach tady vystrčit jen nos z okna-paní pod náma našla onehda pod rohožkou ho...jen proto,že den před tím chytla nějakého smrada co dělal bordel v chodbě.Takže pokud to nejsou moje děti,tak sice pěním vzteky,ale nic nenadělám,ono je to hodně o tom,že ty děcka nemají co dělat tak se flákají a zkouší,kam až můžou zajít.Jen se vždycky modlím,aby to nebyly i ty naše děti...
To je hrůza
Mona
| 11. 10. 2007 13:34
Ahoj holky,
teď jsem byla svědkem něčeho, nad čím mě zůstává rozum stát.
Normálně jsem si šla ven před budovu, kde pracuju , zakouřit, a tam vidím dvě malé holky, jak kouří.Té větší bylo tak 14 a dávala potáhnout z cigarety té menší.Ta byla hodně malá a já říkám:"Jste normální, dávat potahovat té malé?" A ona na to:"To je její cigareta."A já:"A kolik má roků,proboha?"A ta větší :"No 11, a co jako?"A já na tu větší, jestli má rozum, že ji ničí zdraví.No a obě mě poslaly do pr...e a odešly.

Já jsem sice sama kuřačka, pořád dokola končící s kouřením, (kouřím "teprve" tak pět let) ale toto je na mě moc.
Kdybych viděla moje děti kouřit, ( je jim 9 a 12 let) tak je asi přizabiju. Pravda, nemám komu co zakazovat, když sama kouřím, ale i tak.Ty děcka z toho přece nemají rozum.
Mona
..
Juja
| 11. 10. 2007 10:05
Kuchtičko, gratuluji k jedničce. Jen tak dál.
Lindulko, pořád držím palce. Už něco víš?
jo už vím proč
kuchticka
| 10. 10. 2007 20:38
to tam nedám,zadaný soubor není fotka.tak nic,pa.
příloha
kuchticka
| 10. 10. 2007 20:36
holky já rezignuji dneska to tam prostě nedostanu.Tak pěkný večer.
na skok od učení
kuchticka
| 10. 10. 2007 20:33
Ahojky všechny Viktorky/už to píšu po třetí,zlobí mě pc/...
jsem tu jen na skok mezi matikou,kterou nechápu,a ekonomikou,kterou se učím chápat.
Taky hlásím první úspěch.Mám za 1 z češtiny z diktátu o vydrách v Čechách.
Takže bojuju.Koho zajímá jak moc tak ať koukne do přílohy,je to mazec.
Jinak jen krátce:Petra už je téměř zdravá,Hanýsek má další zub už jich má 7 a váží 9800g.Já nedělám nic jiného,než se učím a momntálně taky zavařuju jabka-Petrova mamka mi jich dovezla 3bedny!Takže přesnídávky budeme mít i ke snídani a kompoty k večeři.

Holkám držím palce s miminkem,nevzdávejte se,příjde to v nejméně vhodnou dobu .

Tak se mějte a zase někdy pisnu.Papa K.
Já jsem tady taky
Mona
| 10. 10. 2007 10:36
Ahojky, já jsem tady taky.
U nás není nic nového, včera jsem byla s dětma na rovnátka.
O víkendu byl u nás turnaj v nohejbale, pořádal to Petr ještě s jedním kámošem.Chlapi si zahráli, popili.Počasí jim vyšlo.Petrovo družstvo sice nevyhrálo, ale i tak byl rád, že se všechno podařilo.
Taky měly děti ze školy atletický míting u nás na hřišti.Byli tam i atleti z Banské Bystrice.Syn běžel na 1000 m a byl první!!!Čas 3:34.
Na to že je v 6.třídě, měří něco málo přes 150 cm a váží asi 30 kilo (je moc hubený, bobíšek můj malý), tak je moc dobrý.To říkal i trenér, který jich má na atletiku.
Jinak jedou zase v sobotu na závody, běh a jízda na kole.Tak uvidíme, jak dopadnou.
Holkám (Lindulce a Jujce) držím pěsti, uvidíte, že budete mít kupu dětí.Chce to pevné nervy.
Mona
Milá děvčata :-))
anonym
| 10. 10. 2007 09:38
Nevzdávejte to, nám to před lety trvalo 2 a 3/4 roku. Nervy mi šly taky dokolečka, vždycky těšení, počítání snad i na hodiny, a pak zase NIC. Dnes je lékařská věda podstatně dál. Občas si vás čtu, moc vám přeju úspěch.
Lindule
lenka
| 10. 10. 2007 08:50
Tak hned spěchám, jestli tu nebude něco nového ohledně toho testu, ale je mi jasné, že teď ráno máš jiné starosti než se psát. Chtěla jsem ti jen napsat a Juje taky, že moje známá má kamarádku, které celý život jezdila po světě jako umělkyně a nechtěla kvůli dítěti přerušit kariáeru, ale pak si to rozmyslela a i když jí bylo už dost let tak po nějaké době snažení se jí to povedlo a první dítě přivedla na svět když jí bylo 41 let. Tak chci jen říct, že je ještě dost a dost času to zkoušet i když se to nepovede na první, druhý -desátý pokus
Lindulko
Juja
| 10. 10. 2007 07:53
pořád držím palce!!!!!!!!!!! Snad je ti už lépe.
Trefila jsi to, mám opravdu sto chutí, nějak teď alespoň měsíc vypustit. Nebaví mě už každý měsíc, hlavně v době ovulace se snažit a na konci cyklu čekat a zažít zklamání. Nebaví mě jak je to pořád to samé. Prvních tak asi 7-8 měsíců jsem to vůbec neřešila, ale pak už mi to bylo divné, začala jsem se zajímat co a jak. No a pak to začalo, doktor mi poradil měření teplot....Sám doktor nám snažení poslední dobou takto vždycky naordinoval v době ovulace a to bylo fakt na můj vkus dost "naprogramované". Vím, že to může někdy trvat déle, ale dosavadní rok snažení mi už opravdu přijde kus života. Snad už to nebude trvat další rok.
O víkendu jsem si vzpomněla, že mi astroložka někdy před půl rokem předpověděla plodný den na začátku prosince. Tehdy jsem se tomu smála, ale teď začínám mít takový zvláštní pocit, že na tom opravdu něco může být . Jestli to vyjde asi na astrologii začnu věřit.
A jak se vlastně holky máte? Co se změnilo, co jsem tu nebyla? Kuchtičko, jak jde škola? Dousabel, čtu, že má fofr. A co Mona, Vendy a ostatní? Péťa už taky asi nemá čas na psaní, co? Už alespoň finišujete s baráčkem? Zdravím všechny

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
3. 7. 2025 16:22
14612
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
3. 7. 2025 18:01