Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Klub třicátnic
DiskuzePřidat názor
nakupování
kuchticka
| 5. 11. 2007 13:49
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

a pak se mi s tím špatně cestuje a navíc nesnáším takové ty neforemné žoky.

. A možná také sluníčko, u nás dnes konečně po několika dnech černa krásně svítí.
, pořád tu nikdo není, říkám si: "holky maj všechny moc práce" a ony zatím jen nakukujou
Já se zatím nedonutila anglinu ani vytáhnout na stůl, natož se něco šrotit
. A to byla v plánovaném pořadí hned za Victorkou
tak nevím,koukám sem každý den a nic se neděje.
Už tady dlouho nikdo nebyl.Jak se máte a jak nažíváte?

, ale můžeš se teď těšit na krásné Vánoce v novém a v lednu budeš po Vánocích odpočatá, příjemně naladěná a souhlasím s holkama, že bude určitě lepší konstelace. Vím, jak je to těžke vzpamatovat se z toho zklamání a zvlášť když víš o těch všech komplikacích a víš, že si budeš muset vším projít znova. Dobré je, najít si na tom vždy něco pozitivního. Vždycky když se dostanu z těch nejhorších prvních pár dnů, tak se to snažím brát to tak, že něco špatného skončilo, aby mohlo začít něco nového hezkého. Začínám mít pocit, že to tak prostě příroda chce a dává mi prostor odpočinout si od stresů, které jsem měla a dostatečně se připravit na roli maminky. Stoprocentně budeme oba brát miminko jako velký zázrak a ne tak samozřejmě jako vídám občas u některých (hlavně mladičkých) maminek. Vím, že bude Petr perfektní táta i právě díky tomu, že to bude miminko "vymodlené". Všímáme si teď víc dětí a jejich rodičů, "sbíráme tak zkušenosti" a "učíme" se od nich ze situací, které vidíme, jak se budeme chtít starat o své dítě a jak ho chceme vychovávat. Můžu říct, že do výchovy stoprocentně nespadneme bezhlavě
Určitě si ji zaslouží.Tobě držím pěsti při kontrole.Tak zítra.....
byli jsme ve třídě jen tři a já měla takovou hloupuo chybu...Třeboňsko jsem napsala s malým té.Jinak bych to měla bez chyby.Příští týden dostaneme opravené písemky z účetníctví-doufám,že to nebude o moc horší.Tak pa