Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

Lindule
lenka
| 21. 9. 2007 14:07
Lindule, tak jsem nasměrovala jednu svou známou, co má taky probémy s otěhotněním a pouští se do umělého oplodnění na tvůj deníček,aby jako věděla, že v tom není sama a mohla si přečíst osudy někoho, kdo má stejný problém,akorát jde o to, že v deníčku toho moc nepřibývá, tak se chci jen zeptat za tu mou kamarádku,kdy zase něco připíšeš?
Narozeniny
Mona
| 19. 9. 2007 12:15
A to jsem ještě zapomněla, že má Petr dneska narozeniny.Dneska z oslavy nic nebude, ale uvidíme o víkendu.
Musím mu honem popřát.
Mona
Kde jste všichni?
Mona
| 19. 9. 2007 12:08
Ahojky, kde jste všichni?

Už tady dlouho nikdo nebyl!
Na mě něco leze, mám teplotu, rýmu, bolí mě dutiny a "mutuju".Musím ale chodit do práce, mám toho teď hodně.Nikdo to za mě neudělá.Chtěla jsem jít dneska cvičit, ale budu se potit pod peřinou.
A jak jste na tom vy se zdravím?
Mona
Ahojky holky a Péťo
Juja
| 17. 9. 2007 09:15
Tak zase po odmlce se hlásím.
Kuchtičko držím palce, ať jsou samé jedničky . Nezapomeň pravidelně hlásit, jak se daří, ať nemusíme čekat na rodičák .
Leni taky mi od příštího týdne začíná jazykový kurz. Přihlásila jsem se asi na 3.úroveň a chytla mě panika, že už si nic nepamatuju. Tak teď každou volnou chvilku opakuju, abych tam nebyla nejhloupější. Tak ať Tě to baví a vydrží Ti to.
Péťo a Lindulko, držím vám palce, aby vám to vyšlo s miminkem. Lindo, je to opravdu hrozné to čekání, viď? U mě to byl opravdu planý poplach, tentokrát už jsem tomu hodně věřila a byla jsem dosta zklamaná a pobrečela si do polštáře. Začala jsem teď chodit na vyšetření, náběry krve a bojím se, co se dozvím. Péťa už byl na vyšetření, zažila jsem si asi 5 hodin strachu, než jsme dostali výsledky. Naštěstí on je naprosto v pořádku, všechny měřené hodnoty má nadprůměrné . Opravdu jsem si oddechla, že jeho trápit nebudou. Teď čekám, co se dozvím o sobě, ale to je přeci jen na delší vyšetřování, na výsledky si budu muset ještě počkat. Mám ale hrozné obavy, mám z toho divný pocit, že opravdu nebude všechno v pořádku.
Po psychicky náročném týdnu jsem potřebovala odpočinek, tak jsme vyrazili na celý víkend na Šumavu. Opravdu jsme si víkend moc užili !!!
Mějte se hezky
lenka
Peta
| 16. 9. 2007 20:41
Ahoj Lenko,bylo by to super,kdyby to vyšlo,ale iluze si nedělám. S těmi deníčky máš zcela pravdu.Já teď nemám moc času a když přijdu večer domu,jsem rád,že jsem rád,ale pokusím se to brzy napravit.
Mono
Lindule
| 14. 9. 2007 14:13
a to ti po tak velkém množství burčáku nebručí v hlavě? Já bych tam měla jako v úle.

Pár švestiček nechej na třídní schůzku. Aby Kuchtička opravdu byla jako Hujer meteleskum bleskum - švestičky ze zahrádky.
Mono
Lindule
| 14. 9. 2007 14:10
možná bychom měli po Kuchtičce chtít, aby nám oskenovala a na Victorku vložila žákovskou nebo studijní průkaz. Abychom měli přehled, jak se té naší studentce daří.
JUJO
Lindule
| 14. 9. 2007 13:58
Minulý týden jsem si zažila jeden planý poplach, kdy to na ultrazvuku vypadalo jako že ano, ale pak po krevních testech nic. Vzpomněla jsem si na tebe, jak si tím každý měsíc procházíš.Moc bych ti přála, aby vám to tentokrát vyšlo. Držím pěsti u nohou a večer zauzluji končetiny i Petrovi, aby to bylo pojištěné.
burčák
Mona
| 14. 9. 2007 12:37
Leni, já jsem kupovala burčák 2 litry za 95,- a bylo to u Otrokovic.Byl ale velice dobrý.

Lindo a Pét´o, přeju vám, at´vám to vyjde s tím miminkem.Jak se říká: Postav dům, zasaď strom, zplodˇsyna. Hlavně zdraví!!!
Mona
Kuchti
lenka
| 14. 9. 2007 10:26
Kuchti, tak já hlásím, že od října se taky dávám na studium, budu chodit jednou týdně na angličtinu, tak doufám, že mi to hlava pobere
burčák
lenka
| 14. 9. 2007 10:25
My jsme taky vypili už pár litrů burčáku, náladu jsme měli veselou,ale nikdy nám po ně nic nebylo. Zatím jsme si dávali jen ten bílý, ale příští týden si chceme zajet pro červený, ten jsem ještě nepila, tak jsemzvědavá, jestli v tom bude nějaký rozdíl. Mono a za kolik jsi koupila litr burčáku? Jen jestli se to pohybuje tak nějak podobně -my za 40 korun.
Péťa
lenka
| 14. 9. 2007 10:22
Ahoj Péťo, jestli plánujete být o Vánocích tři, tak jste možná tu přestavbu měli rovnou rozšírit o nějaký ten pokojík pro miminko...když už máte v domě teď tolik nepořádku,abyste to sfoukli při jednom. I když je mi jasné, že to bude asi hodně otázka peněz. No hlavně pokud by byla Lindule na mateřské, tak si musí bezpodmínečně pořídit domů internet A co ty vaše deníčky, nějak je zanedbáváte
pro všechny
Peta
| 14. 9. 2007 10:02
Čauky všichni,jak jsem tak četl minulé diskuse,tak se musím také trochu přidat.Snad se na mně Linda nebude zlobit .Od středy běháme s Lindou po doktorech,dostává nějaké injekce, v sobotu jde na ultrzvuk a v pondělí taky. No a pak za několik dní půjdem do nemocnice,já se projedu sanitkou k Apolinářovi s kufříkem a potom uvidíme ,jestli budeme o letošních vánocích už ve třech. Moc bych si to přál. Před časem mě to tolik nebralo,jestli budem mít dítě,nebo ne.Ale jak člověk běhá po těch doktorech,trochu do toho vidí,tak to říkám jasně. Já ho chci. A chci a chci a chci
pro Juju
Peta
| 14. 9. 2007 09:53
Ahoj Jujo, všechno nejlepší a hodně zdravíčka Ti přeje Péta a Lindule.
švestky
Mona
| 13. 9. 2007 09:13
Ahoj holky, takže jsme sehnali švestky na kvas, přes dva metráky.To bude slivovička.

Předevčírem jsme si daly se sousedkou tak 1,5 litru burčáku.Prý, že si pročistíme tělo.Vypily jsme to na půl, ale nic nám nebylo, žádné problémy.
No a včera jsem byla po dlouhé době si zacvičit tae bo.Dneska se nemůžu ani pohnout.Vůbec se mě tam nechtělo, ale nakonec jsem se přinutila a jsem ráda.Člověk příjde na jiné myšlenky.A taky udělá něco dobrého pro sebe.
Mona
Kuchticka
Mona
| 12. 9. 2007 11:23
Ahoj Kuchticko, tak dávej pozor ve škole, atˇnedostaneš poznámku.A když bude rodičák, tak nám dej vědět, přijedou všechny Victorky, budeme jako Hujerovi.
Mona
Ahoj ze školy
kuchticka
| 11. 9. 2007 14:22

máme počíteče tak vám můžu pisnout.Jsem z toho celá paf,je toho na první den opravdu moooooc.Ještě že Hanýsek je ok.Tak zatím více do deníčku až večer až si dopíšu sešity a dnešní látku.Je to mazec,hned jsme měli 9 hodin.No hold nemáme to každý den tak ať to zvládneme.Jo přezůvky jsem nechala doma a na svačinu vůbec nemám chuť.Mám malý žaludeček.
Mona
Juja
| 10. 9. 2007 12:22
Mono, moc díky. Je to divný pocit vědět, že už nebudu mít věk, který začíná dvojkou.
No kéž by to s miminkem vyšlo, byl by to úžasný dárek. Konečně jsem se asi před 14 dny odhodlala jít k doktoru a on mi řekl, že je nejideálnější čas pro početí, že jsem přesně před ovulací. Tak jsme pro to dělali maximum pro jistotu další 3 večery . Doufáme proto, že tentokrát už by to konečně mohlo vyjít. Jen to asi musíme mít napínavé do poslední chvilky . Snad to není jen zpoždění.............
Juja
Mona
| 10. 9. 2007 12:15
Takže Jujo, hodně štěstí a zdraví ke třicátinám.Vítám tě mezi "30".A hlavně, ať se vám podaří to miminko.

Mona
Holky a Péťo,
Juja
| 10. 9. 2007 11:55
jsem hrozná, nějak teď mám pořád na Victorce absence. Pořád ještě nějak doháním, co se mi kvůli dovolené nakupilo a pořád mi ještě přibývá práce nová. Ach jo. Ani o víkendu nebyl čas, měla jsem třicetiny a byly oslavy. Tak konečně do vašeho klubu oficiálně patřím .
A taky mám myšlenky teď trochu někde jinde, těh.testy mám sice zatím negativní, ale mám dva dny zpoždění a bazální teplota taky zatím neklesla, tak jsme celí napnutí jestli nejsem konečně těhotná.
Omlouvám se, že vás tak zanedbávám .
Peta
lenka
| 10. 9. 2007 09:51
Já zmožená nejsem, ale dneska možná budu, protože si jedeme pro burčák a tak budeme mít doma asi pěkně veselo
pro všechny
Mona
| 10. 9. 2007 08:56
No já jsem přece tady, Péťo a Lindule!!!
Já mám internet jenom v práci, tak se tady občas mrknu a sem tam pokecám.
Jinak o víkendu nám pršelo, v sobotu jsem uklízela a v neděli jsme byli u Petrovy mamky, měla narozeniny a bude mít svátek, tak jsme jeli popřát.Koupili jsme jí permanentku do solné jezkyně, na 10 vsupů za 850 ,- Kč a z toho jí ještě VZP vrátí 300,-.Dobrý dárek.Doufáme, že jí to pomůže, ona je dost silný astmatik.
Mona
pro všechny
Peta
| 9. 9. 2007 22:08
Nazdar lidičky,kde jste všichni? to vás ten víkend tak zmohl,
nebo je přetržená nit rozhovorů? zdraví Péťa a Lindule
počasí
Mona
| 7. 9. 2007 11:39
Ahojte všichni vespolek, jestli tu teda někdo je? U nás pršelo celou noc a pořád ještě prší.Než jsem došla do práce, byla jsem celá promáčená.V práci nám netopí, tak si přitápím takovým malým ohřívačem.Suším nad ním mokré ponožky. Ještě štěstí, že tady sedím sama.

Už by se to počasí mohlo umoudřit.Aspoň teď na víkend, děcka se doma nudí.Včera sice dělaly okraje do školy do sešitů, ale co o víkendu?
Dětem ve škole taky ještě netopí, říkaly, že jim je tam zima.A to ještě promokly.To zase budou nemocní!!!

Tak vám přeju hezký a slunečný víkend.
Mona
Pro Monu
kuchticka
| 6. 9. 2007 20:06

já jsem na tom byla včera podobně.U nás v Ostravě topí až dnečska odpoledne.Včera byla taková kosa,že jsem si večer uvařila čajík,taky citron ale rum nikde.Ale našla jsem ořechovici,ono to v cíli vyjde na stejno.
No a po 10 minutech jsem měla dosta těžké nohy.Tak jsem dolezla do sprchy ,zababulala se do dvou dek a peřiny.A hajdy.V noci jsem se vzbudila od zimy a dostala jsem migrénu jak ....ale nakonec to zachránil brufííík.No kdybych měla Petra doma,tak se zahřejeme,ale je v Německu a přijede až "zajtra".A nám už topí tak je dobře.Tak ať je dobře všem na Viktorce,a dobrou noc.
Pití
Mona
| 6. 9. 2007 07:57
Ahojky,
já jsem si včera koupila půl litru rumu a čtyři citrony a vařila jsem si grog.Taky se to dá.Petr zatopil v krbu, tak jsme se v teple dívali na DVD "Účastníci zájezdu".Bylo to fakt prima. Ještě , že ten krb máme.Máme taky vyvedené průduchy do horního patra, takže vytopíme celý barák.Jinak máme el.topení.
Mona
švestka
Peta
| 5. 9. 2007 20:48
My museli švestku porazit kvůli šárce,ale zbyly nám třešně,hrušky a jablka .LaP
Pro Monu
kuchticka
| 5. 9. 2007 20:42
U nás na Ostravsku bylo švestek dost-bylo.Teď už je po nich,jek byla ta vedra tak to popadalo-teda aspoň u sousedů od Petrových rodičů.Letos měli všeho moc-rynglí,jablek-letních,ostružin a co já vím co mají ještě na zahradě.Jen rybíz a angrešt letos nebyl.

A pít zkus třeba kalvados-je to z jablek a do čaje se taky dá.Hm ale slivka je slivka.
Mona, švestky, pozdrav
anonym
| 5. 9. 2007 18:00
Zdravím všechny "třicítky" ( tak málo mi snad ani nikdy nebylo, nebo ano???) a Péťu. Hlásím, že na Sázavě letos švestky vidím jenom v obchodech a myslím, že jsou většinou dovážené - nemají žádnou chuť, jak jsou podtržené. Loni se lámaly stromy a my na zahradě nemáme letos doslova ani jednu pecku.
Švestky
Mona
| 5. 9. 2007 09:21
Ahoj holky,

nevíte o někom, kdo by prodal švestky na kvas?U nás je se švestkama bída a slivovice už taky ubývá, není z čeho pálit.Petr se sousedem nemluví o ničem jiném a hledají a hledají.Co my budem pít?

Nevíte o někom?
Mona

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
3. 7. 2025 16:22
14612
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518