Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Klub třicátnic
DiskuzePřidat názor
Jujo
Lindule
| 9. 10. 2007 15:55
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Testy se dělají ty normální z lékárny. Ale pak by se to mělo ještě potvrdit krví a později ultrazvukem. Samozřejmě, že se někdy stane, že ukazuje // a nic to není. Nebo že ukazuje / a přesto je ženská těhotná(nejdřív jsem chtěla napsat člověk, ale to by pak mohli otěhotnět i chlapi
. Ne že bychom my ženy nebyly lidi. Však ty víš, jak to myslím.
). Ty testy reagují na nějakou látku v moči. Většinou jsou testy citlivé od 20 jednotek té látky. Těhotenství není vyloučené, pokud je tam nad 5 jednotek. Takže je tam ,dalo by se říct ,takové hluché místo. Podle moči to nepoznáš, ale podle krve ano.
A ten test si budeš dělat podle normálního testu z lékárny? Ony ale nebývají vždycky úplně přesné, ne?

Není to ale pořád ještě potvrzené, tak to není stoprocentní a naděje prostě je. Držím moc palečky.
Od včerejška mám šílené křeče jako při menses (i když ta se ještě neobjevila). Skoro jsem nespala. Volala jsem do CARu (Centrum asistované reprodukce), popsala jsem sestřičce, co mi je. S tím, že už t y křeče ustávají. Řekla mi, že se tam můžu stavit, nebo počkat do zítřka a udělat si test. Jenže to říkala takovým tonem, že mi bylo hned jasné, že to nejspíš nevyšlo. Rozhodla jsem se, že to počká do zítřka, že si alespoň ještě jeden den budu nalhávat, že mám v sobě mimi
. Já Johnyho také můžu.

mi volal: "jakto, že jsi mi neřekla, že dnes nepůjde elektřina?"
Snažíme se dát dokupy přítelův byt. Poprvé to bylo uděláno tak narychlo, aby měl kde bydlet, takže se zdi jen přemalovaly a zařídil se byt, teď jsme rozhodli vymalovat, ale už jsme ty zdi nechtěli nechat tak ošklivé jaké byly, takže se škrábalo, štukovalo, tmelilo, brousilo. Byla jsem celá zaprášená, místo černých vlasů jsem měla šedivé, tak jsem si dělala srandu, že jsem z té minirekonstrukce už zešedivěla