Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

pro Monu
Peta
| 4. 9. 2007 21:27
Děkujem za podporu,asi jí budu za chvíli potřebovat víc.Dneska jsme zadělávali maltou šlice na elektriku a praskliny na zdecha když jsem se dozvěděl,že se to musí natahnout lepidle a potom i štukem,šel jsem v duchu do kolen.Ale mám za sebou Lindičku a to je můj andílek
Lenka-terasa
Mona
| 3. 9. 2007 11:21
Ahojte všichni,

Leni, tu terasu jsem si dělali sami , ale s kámošema, kteří tomu rozumnějí a jsou šikovní.Pak nám taky známý položil dlažbu, protože to bylo všechno křivé.Ale spárovali jsme si ji už sami.
A kolik to stálo?No , koupili jsme si trámy, já jsem jich natírala, to bylo asi okolo 6 000,-, dlažba stála celkem i s lepidlem a se spárou aso 7 000,- a za práci si vzal 6 000,-.Potřebujeme ji ale ještě klempířem orýnoval a koupit na to nějaký šindel.Takže nás to bude stát ještě hodně.

Lindule a Péťa: Taky se dočkáte svého domečku.Chce to jenom trpělivost.My jsme toho měli taky plné zuby, ten nepřišel udělat to, druhý zase , že máme počkat na něco, mezitím přišel třetí, jestli už máme hotové to druhé a tak pořád dokola.A ještě k tomu všemu nemáme v baráku ani jeden pravý úhel!!!Ale opravdu ten pravý.My máme barák jako Pentagon. Takže se špatně dělala podlaha, stropy a obklady.
Ale práce se zdařila, barák ještě stojí.

Mona
Nane
Peta
| 2. 9. 2007 13:07
Já jsem taky pro
děkuji
Lindule
| 2. 9. 2007 12:16
Kuchticko, Nane, dekuji moc za přání. Svátek jsem si opravdu užila. Nepřivezli nám materiál na stropy, takže jsme získali volný víkend. Včera jsme byli na pouti a dneska ráno v bazéně. Bylo to úžasné. Jenom plavčíci tak nějak divně koukali na Petrova záda. Má na nich puntíky od baněk jak sluníčko devítitečné.

Nane, myslím že mohu mluvit za všechny, že nám nevadí, když zavítáš mezi nás. Rádi si promluvíme ,vlastně popíšeme , s fajn člověkem.
Lindule
anonym
| 1. 9. 2007 13:29
Milá Lindulko, přeji ti hodně zdraví, lásky, životního optimismu a elánu. Život s Péťou ať vám vydrží na mnoho desítek let.

P.S. Ostatním se omlouvám, že vám lezu do povídání, zas už budu jen nahlížet. Holky a Péťo, JSTE FAJN. Nane
kuchtička
Peta
| 1. 9. 2007 12:42
Ahoj,s tou rekounstrukcí to teď nebude tak žhavé.Sádrokarton bude až příští čtvrtek,tak alespoň budem nahazovat zdi.Elektrika bude zachvíli taky hotová
PRO LINDULKU
kuchticka
| 1. 9. 2007 11:16

VŠECHNO NEJLEPŠÍ K SVÁTKU,ZDRAVÍČKO ŠTĚSTÍČKO A STÁLE PLNO LÁSKY.JO A AŤ VÁM TA REKONSTRUKCE ZDÁRNĚ POKRAČUJE DÁL.PAPA K.
baňky
kuchticka
| 1. 9. 2007 11:14
ahojky Péťo,ten můj Petr taky byl asi dvakrát na baňkování a já to taky mám vyzkoušené a je to geniální záležitost.Cítila jsem sice každičký svala obratel,ale potom už jsem se cítila super.Jenže by se ta masáž měla opakovat při potížích tak dvakrát za měsíc a toho mojeho Petra tam nedostanu.Přestože si masérka udělá čas třeba i v sobotu odpoledne.Tak jej občas máznu jáale to není tak úplně ono.Jezdí kamionem a tam záda trpí celkově.

K vaší rekonstrukci:jen zírám,jak jste oba plní elánu a jak máte ještě chuť a čas něco pisnout do deníčku.Tak jen ať se vám i nadále daří.pa K.
baňky
Peta
| 1. 9. 2007 09:13
Tak jsem včera vyzkoušel baňkování.Byl jsem na masáži ve fitku,nějak jsme se o tom začali bavit a za chvílí plop,plop,byly baňky na zádech.Linda říkala,že jsem vypadal jak stegosaurus.Červená kolečka budu mít na zádech asi tak týden a měl bych se více rozčilovat.Mám prý zatuhlé nějaké místa na krčních svalech.Ale kdo by se rozčiloval,na to bude dost času v práci,ne? Ale jak jsem slezl,měl jsem pocit,že mi někdo vyměnil spodní část zad za novou.Bylo to naprosto úžasné a Linda mi trochu záviděla Nejvíc jí pak "naštvalo",že jsem nic neplatil.Kuba na to" Petr nikdy neplatí,naopak vy mi zaplatíte za to,že jste se mohla dívat" .Snad jí taky už přesvědčím,aby šla na masáž. Když se ale stydí!?
pro Lenku
Peta
| 1. 9. 2007 09:02
Já? Vychladnout? Naopak,čím víc se zde pohybuji,tím víc mám chuť psát.
Péťa
lenka
| 31. 8. 2007 18:08
Péťo, ty jsi šikula ,bála jsem se, že ti to nadšení pro psaní na Viktorku brzy vychladne, ale držíš se, to je bezva, jen tak dál
Mona
lenka
| 31. 8. 2007 18:06
Ten baráček máte moc povedený, chceme si příští rok taky zastřešit tesaru u vchodu podobně jako to máte vy.To jste si dělali sami nebo firma? A na kolik to asi tak přijde peněz?
počítač
lenka
| 31. 8. 2007 18:04
Ahoj holky (jo teď už vlastně i kluci )...můj počítač se totálně zbláznil, pořád se vypíná a vůbec celkově blbne, takže se vůbec divím, že mi teď dovolil psát. V pondělí jde k panu doktorovi , tak mi ho snad dá do kupy. No když ne, tak má smůlu a na jeho místo přijde nový náhradník. Stejěn teď nemám moc čas psát, přijeli k nám na pár dní známí, ale nějak se jim unás zalíbil a nemají se k odchodu No ale to neva, jsou fajn, i když nějak jsem zvyklá na to naše soukromí.
Pro Monu
Peta
| 31. 8. 2007 17:58
Květinám moc nerozumím,ale kana vypadá moc hezky.Ale takhle opravený domeček je můj sen.Snad jednou, někdy.....
Fotky
Mona
| 31. 8. 2007 07:51
Ahoj holky,přidala jsem si do deníčku nějaké fotky.Konečně jsem včera ukecala Petra, aby mě vyfotil náš dům a hlavně kvetoucí kanu.Tu mě dala kamarádka, ale ona ji nemá ani poloviční a nekvete jí.Když tu moji viděla, chtěla mě ji useknout kosou.

Taky je tam dokončená terasa, kterou jsme dodělali na začátku prázdnin.
Teď už jenom upravujeme terén.V polovině srpna jsme zaseli před domem trávník a dneska uz je hezky velký a zelený.A 2x sečený.
Mona
pro Juju
Peta
| 30. 8. 2007 19:44
Ahoj Jujo,taky Tě rád poznávám. Ano,jsem to já.Nevím jestli báječný,to musí posoudit Lindička .Máš pravdu s tím rozebraným domem,ale už se začínají rýsovvat obrysy.Mlhavé,ale obrysy. Za sledování dění budem jen rádi!!!.Alespoň já ano.Vždycky, když jdu na Victorku,jdu hned na deníček něco připsat a přečíst si případné příspěvky .
Ahoj všem
Juja
| 30. 8. 2007 09:04
Ahoj holky, vy jste byly ale pilné, za tu dobu, co jsem měla dovču a teď nestíhám číst. Zatím jsem stihla přelouskat jen tuhle diskuzi a nestačím zírat, co se všechno přihodilo. Samozřejmě v překvapeních vede Lindule, stihla rozebrat skoro celý dům a ještě přitáhnout na Victorku konečně nějakého chlapa. Konečně máme tu čest s tím báječným Péťou, ráda Tě poznávám a s radostí budu sledovat dění u vás z obou stran. Držím palce ať rekonstrukce zdárně pokračuje .
Ráda vás opět všechny čtu !!!!!!
pro Monu
vendy
| 30. 8. 2007 08:39
Mono, hned po přečtení tvého příspěvku jsem volala do školní družiny abych nahlásila dětem obědy na září - nebýt tebe tak jsou snad v úterý bez obědu já jsem na to úplně zapomněla . Pro nejmladší dceru už koupila papuče a cvičky a nějaké to nové oblečení do školy, starší 2 děti jsou ještě na prázdninách, vrátí se až v neděli, takže nakupovat budeme až první školní týden - to bude blázinec . Školní potřeby mám nakoupené jen pro Františka, který přinesl na konci šk. roku seznam, holky nepřinesly nic takže to budeme nakupovat taky až v září. Pro obaly už raději chodím s učebnicemi v tašce, protože jinak se nikdy netrefím do správné velikosti .
Nikde nikdo
Mona
| 30. 8. 2007 08:13
Tak holky, kde jste všechny? Už máte nachystané děti do školy?
Já ještě nemám koupené ani přezůvky.Zatím peru, žehlím a postupně zjišťuju, že zase z mnoha věcí vyrostly a že mají zase malé boty.
Včera si byly děti koupit obědy do školy na září.A pak to začne."Musíme donést peníze na to a na to, musíme si koupit to a to,....."Není jak za našich mladých let.Ve škole jsme dostali všechno. Všechny učebnice byly stejné a sehnali jsme na ně obaly.A dneska?Některé učebnice mají takou velikost a tvar, že mám problém na ně sehnat nějaký obal.
Mona
pa
Lindule
| 28. 8. 2007 11:19
Tak já zase chvátám. chci trochu poklidit, než se vrátí máma z práce. A taky musím zavolat chlapům, jestli budou potřebovat odpoledne pomoct na baráčku.

Než já dohoním všechny resty na Victorce, to potrvá. Jéje.
hlídání
Lindule
| 28. 8. 2007 11:13
před chvilkou si sestra odvedla Kubajze. nebylo to tak hrozné. Oba dva jsme přežili ve zdraví. Má své ufňukané a Neneové období, ale pomalu poznává, že si teta nenechá kakat na hlavu. Pořád říkal, že nechce ven na procházku.A já na to, že stále jenom NE NE NE, proč někdy neřekne proč ne. A on na to: " PROČ NE" Prostě to vzal doslova. Při oblíkání dělal blbíky, tak už jsem mu řekla vážným tonem, že se zlobím a že ho asi nebudou chtít ve školce, když neumí pomoct s oblíkáním. Zklidnil se, spolu jsme se oblíkli a v tom dorazila sestra. Trochu dřív. A jedna z prvních Kubíkových vět byla: Teta zlobí. (myslel teta se zlobí). No není sladký? Co ví, to nepoví.
Mono
Lindule
| 28. 8. 2007 11:06
to je fajn, když chlap dokáže vymyslet a pozvat ženu na romantický víkend. I když si ti chlapi představují romantiku trochu jinak. Já bych na kole zkolabovala už po 5 km. Ale i tak to muselo být báječný. Mně se stýská po společných výletech, ale co nadělám. Doufám, že bude alespoň sluníčkový podzim. Minulý rok se nám v tomto čase vyvedl výlet na Kokořínsko a byla to nádhera. V jednom úseku tam rostou jedlé kaštany. Nějaká paní je sbírala a říkala, že jsou moc dobré.Mohli bychom na ně jet a zkusit je upéct.
Ahoj holky a Péťo
Mona
| 28. 8. 2007 08:50
Takže včera jsem byla se synem na kontrole a už je v pořádku, má se jenom šetřit a nejíst a nepít nic chladného.
Tento týden jsou u mamky na prázdninách, protože už i Petr musí chodit do školy.

Jak jsem psala posledně, tak jsme byli pěkně pohádaní.Ale v pátek mě pozval na romantický víkend k nám do Beskyd.Byli jsme ubytovaní ve Velkých Karlovicích v takové dřevěné chaloupce.V sobotu jme se byli "projet" na kole.Ujeli jsme přes 55 km.To nebyla romantika, to byly galeje. V neděli to bylo lepší, přejli jme autem pod Pustevny, nahoru jsme se nechali vyvézt autobusem a dolů zase po hřebeni na kole k autu.
Takže to bylo moc fajn a to udobřování také .
Mona
odpověd pro Linduli
Peta
| 28. 8. 2007 07:32
Ty moje královničko.
ahoj holky
Lindule
| 28. 8. 2007 07:21
nemám moc času. Musela jsem vstávat dřív, abych se sem vůbec dostala a za chvíli sestra přivede Kubu (2,5roku), abych ho na cca 3 hodinky pohlídala. Má teď ufňukané období. ANO řekne jen pokud se ho zeptáte, zda chce zmrzlinu. Takže se hroooozne moc těším.

Takže stručně(ani nevím, co už Péta napsal v deníčku, takže se možná budu opakovat. Jenže já nic nestíhám číst) : v neděli nám dali nové trámy. Střecha kupodivu drží na svém místě. Včera jsem to tam trochu uklidili, dneska přivezou jímku a budou ji postupně zabetonovávat. Také se tam staví táta a začne rozvádět kabely.A zítra by se měly ty trámy na střeše zabetonovat. Jsou tam totiž zatím jenom vložené. Přehouply jsme se z období bourání do fáze budování. To ale neznamená, že bychom měli méně práce.

Kuchtičko, nemá Hanýsek těch zubů nějak moc? Aby z něj nebyl otesánek.Sněd jsem mámu, snědl jsem tátu a tebe taky sním.

Takže se všicni mějte moooooc fajn. Ten můj drak už vstává. Vsadím se, že po snídani bude rychlejší. Ale v deset hodin musí být v domečku a pomoct tátovi.
Peta - připojení
Lindule
| 28. 8. 2007 07:12
Ty si tak stěžuj. Já mám ještě horší připojení. Abych se přes tebe a mámu dostala k netu, musím vstávat brzo ráno.
Ale jen počkej, až budeme bydlet doma. To budu královnou já.
peta
Kloa
| 27. 8. 2007 23:22
Načtení stránek chce trpěli vost Ono to je dáno rychlostí internetu, tj. tvého připojení a možnostmi tvého počítače, už mám taky postarší mašinku, i když na ní nedám dopustit rychlý internet, ale stejně počítač nestíhá, ale když jdu na bratrům počítač, který je o hodně výhonnější, tak mám Viktorii načtenou hned a to máme jedno a to samé internetové připojení. Ten rozdíl v procesorech a ram musí být někde vidět
pro Kloa
Peta
| 27. 8. 2007 22:58
Děkuji Ti za podporu .Přístě budu opatrnější.Ale taky musím říct,že mně pěkně štve,jak Victorka skáče.Chci na něco kliknout a ono si to klidně zmizí.Nebo je to počítačem? Tím to určitě není
OKURKY OD DOKTORA Z BUBENĆE,NEMOHOU BÝT KYSELÉ
podraz
Kloa
| 27. 8. 2007 22:24
Peťo, takhle jsem se už taky párkrát nachytala tak teď vše důležité než odešlu, tak si to zkopíruju, jen tak pravým kopírovat a když se něco nezadaří, tak dám napsat příspěvek znova a tam dám už jen vložit.
Ale určitě naber síly a napiš to později znova
podraz
Peta
| 27. 8. 2007 22:14
Ahoj lidičky,já se z toho počítače snad picnu.Já si napsal takový krásný,dlouhý článek do deníčku a když jsem dal uložit,tak to skočilo na ůvodní stránku deníčků a článek byl fuč.A já mněl takovou hroznou radost,jak mi to dneska krásně šlo psát.Jestli se mi to povede,tak ho zkusím napsat zítra znova.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
3. 7. 2025 16:22
14612
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
3. 7. 2025 18:01