Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Klub třicátnic
DiskuzePřidat názor
Ještě jednou pro Dousabel
kuchticka
| 27. 8. 2007 21:21
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
ten bulgur na mě pořád ještě čeká někde v prodejně.Trošku jsem marodila-hloupá rýma mě na týden vyřadila z kuchyně-tak kutil Petr.Je to takovy fajnšmekr a k vařeníé se dostane jen o víkendu,tak se vyřádil.Kuřecí křídla nadívaná játry na cibulce,kuřecí stehna se sýrem,vepřové se zeleninou na kari,a ještě kynuté knedlíky s ostružinami.S těmi jsem pomáhala.Tak mám jídlo na celý týden,ale ta křidýlka to byla mňamka
taky zdravím.Doufám,že tvému zdraví už bude lépe,když máš toho odborníka.Je to hrůza,vždycky když si přejeme k nějaké příležitosti,tak se říká a hodně zdraví...a pak člověk zjistí,jak málo ho má.Máš fajn,že máš takovou podporu ve své rodině.Tak hodně štěstí.
NA ZDRAVÍÍÍÍÍÍÍ

, taky jsem si to zažila s dcerou a děsím se , co bude...kolik budeme doplácet za všechny léky a další 
, že jste pilné jako včelky, ani to nestihnu všechno přečís
......snad už tady budu častěji, když mi zdraví dovolí

. Včera jsem dělala švestkovou marmeládu (chtěla jsem dělat povidla, ale ty jsou čosově moc náročné) a dnes večer mi rodiče přivezou další dávku, takže už pomalu nevím co s tím ovocem budu dělat. Ale na víkend asi něco švestkového upeču
, ale z práce na Victorku nesmím. Jde to, ale raději nepokouším Ďábla