Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

Deníček
anonym
| 22. 8. 2007 10:30
lidé mnohdy nechápou, že v dnešní době je možné dělat něco jen tak, pro potěšení. Jsou neustále přesvědčeni, že musí být něco za něco a nejlépe vždy se ziskem. Úsměv od druhých a pocit spokojenosti pro ně není zisk.
Já mám ze svého deníčku docela dobrý pocit, hlavně když vidím, že někoho ty všední starosti a radosti zajímají. Také když si čtu deníčky ostatních děvčat, tak mne to přesvědčuje v tom, že nejen já mám své starosti, mnohdy jsou ty mé oproti jiným úplně malicherné, ale nutí mne to k přemýšlení o věcech, které jsou zdánlivě samozřejmé - třeba ta ekologie. Také tu získáván spoustu nových zkušeností a poznatků. Pro mne jsou chvíle na Victorce teda vždycky přínosem.
dousabel
lenka
| 22. 8. 2007 08:54
Dousabel, dneska jsem se moc nasmála u tvého deníčku - hlavně jak jsi kolegyni vysvětlovala, co za deníček si to píšeš a jestli je to povinné Ona si to asi spletla se čtenářským deníčkem,co se musel psát na základce, ne?
dnešek
lenka
| 22. 8. 2007 08:52
Taky na Linduli myslím, jak doma bojuje se stropy. Snad se brzy dostane k počítači, aby mohla poinformovat. Holky , taky u vás tak šíleně lije? Mě ale déšť v létě navadí, aspoň nemusím zalívat. Dneska se chystám vařit švestkové knedlíky z tofu podle receptu Vendy, je to zajímavý recept,ale hlavně ho Vendy už vyzkoušela, jinak nevím, jestli bych k němu měla důvěru -)
Kuchti,
anonym
| 21. 8. 2007 22:20
nebul , já tu také bývám často sama. Dneska je syn u kamaráda, já dorazila o půl deváté ze cvíča domů, ještě jsem absolvovala rotoped a zítra nemusím do práce, tak nakukuji a on tu dnes vůbec nikdo nebyl. Ani Lindule, asi na ní u maminky ještě nevyšla řada. No je tam asi nejmladší, tak musí dočkat času .
jsem tu sama
kuchticka
| 20. 8. 2007 20:54
nikdo tu neníííí.Tak si popřeju dobrou noc a vám taky .pa
Trochu v náladě....
kuchticka
| 20. 8. 2007 12:35

jo to znám.Petr byl v sobotu s klukama na pivo-zrovna jsem to napsala sem,a že si jdu do vany.Když už teda malý spal a já mám pořád tu rýmu...no byla jsem tam 5!!!minut a Petra mi donesla telefon,že volá Petr a že mě chce.Tak jsem si ve vaně vyslechla,že už jede,že do půl hodiny je doma a ať zavolám a objednám pizzu že má hlad.Do prkýnka to nemůžu mít klid ani ve vaně.No a když se táta napapal tak usnul jak dřevo.A že chrápe jako dřevorubec,máme oddělené spaní Ale jen když je moc unavený nebo v náladě.
Takže taky mám doma upovídaného chlapa.Ale jsem ráda,zase mezi sebou nemáme komunikační ,,díru".
totoul místo budíka?
kuchticka
| 20. 8. 2007 12:25
tak to máte fajn,Dous. Takový totoul je asi lepší než takové ty umělé kokrhací budíky,co?Jinak u nás to máme s pc stejné.Petr je přes týden na cestách,tak nemá čas,a o víkendu se mu to jeho připojení(56kb/s)v notebooku nelíbí,tak sedí na mém.Ale je zlatíčko,minulý táden mi koupil nový lcd monitor!!! A týden zpátky kožené křeslo.Jen má smůlu,je do 100kg a on má už něco přes-ale prý zhubl,padají mu rifle.Takže když už tu sedí,musí na staré židli a to ho dlouho neba.
no a já využívám dobu,kdy není doma a buď jsem tady nebo lítám po kamarádkách.Mám jich dost,co jsou v mém věku a taky mají mimčo,tak máme o čem klábosit.
radosti
kuchticka
| 20. 8. 2007 12:18

holky,tak teď jste mě rozesmály.Já si nedovedu Petra představit v mých teplácích. To by byl jako Asterix .Jednou si takhle vytáhl kraťasy a my jsme s Petrou mohly padnout smíchy.Máme od sebe velikost dost daleko,ale já moc ráda chodím po doma v jeho tričkách.Předevčírem se rozčiloval,že nemá vyžehlenou košili.Tak jsem mu řekla,že až bude mít pořádek ve skříních budu žehlit.Je to totiž ničení mé práce,když vyžehlím,nacpe to do skříně jak mu to vleze.Pak to má jak kravičce z dupky Tak nežehlím.
radosti s mužským
Lindule
| 19. 8. 2007 14:30
Teď jsi mi připomněla, jak se jednou Petr spletl a místo svých tepláků si do fitka vzal mé. Jsou úplně stejné, až na velikost. Já měla tehdy XL a on snad M. Když si je vzal na sebe, myslela jsem, že umřu smíchy. Snažil se je zavázat v pase, ale látka mu to už nedovolila, tak mu věčně padaly na boky, které skoro nemá. I mně tehdy byly volné.Navíc mají široké nohavice. Vypadal jak Pepek námořník.

Jo, jo. Za chvíli jdu domů. Ještě se musím úplně odhlásil z Victorky a Seznamu. Aby ten, kdo bude pracovat na mém počítači, neměl přístup k mým e-mailům a nevydával se tu za mě.

Takže všichni se tu mějte hezky, nezlobte a já se na vás očas příjdu mrknout.
radosti se zvířátky
anonym
| 19. 8. 2007 14:17
náš totoul zase sedí v kuchyni za oknem, na to jediné vyskočí z terasy, ostatní jsou moc vysoko. V létě večer když se vevnitř svítí on je venku, na to okno nalétávají můry a on je loví. Je to strašná legrace ho zevnitř pozorovat, jak tam ty m ůry mydlí packou a tlamičkou, jenže ty okna, to je pak také nářez.
Otvírat mu chodím jen v zimě, naštěstí mi vstávání během noci (nebo spíš k ránu, on chodí tak po čtvrté ven) nevadí a hned zase usínám. Jakmie přestave mrznout máme celou noc pootevřené dveře na terasu a zajištěné petličkou, aby nepřišel i někdo větší než je totoul. , takže si chodí jak se mu zachce. V kuchyni je sice ráno pěkná kosina, ale většinou se tam nezdržujeme. Odjíždíme hned do procesu.
My si na něj také občas lehneme, on se většinou tváří dost dotčeně, ale k odchodu se moc nemá, Nejlepší je když leží zachumlaný v dece pod kterou třeba ležel mužskej u televize (zásadně ji po sobě nesloží) a já přijdu chci ji naklepat a složit. No a přitom klepání ma mne žuchne totoulek. Je rozespalý a vykulený, strašně se diví co se to děje
Tak ty už asi poběžíš dom, že? Já jdu zkrátit kalhoty co jsem koupila mužskýmu a sobě v týdnu. Máme je oba stejné i velikost (jsou v pase do gumy). Mužský říkal ať ty svoje tak moc nezkracuji, že bude nosit oboje, pacholek jeden.
Ozvu se z práce.
nádobí vždycky počká
Lindule
| 19. 8. 2007 13:39
...bohužel nemá nožičky, aby uteklo

Šmudla si zase zabuší na okno, když chce dovnitř. Ovšem nerespektuje noční klid, takže začne mlátit do oken třeba i ve dvě ráno.Navíc, když je blátivo a já mám umytá okna, to bych .....
Nejraději je s náma na jedné hromadě. Když ležíme na gauči a díváme se na televizi, tak se k nám vmáčkne a jednomu nebo druhému cpe kebuli do obličeje. Občas si lehne na polštář na gauči a vůbec jí nevadí, že si tam lehá i Petr. Prostě drží a Petr má víc pod hlavou.
...dobře, nádobí počká
anonym
| 19. 8. 2007 13:25
závislost na počítači asi záleží na množství ostatních koníčků. Buba když jezdil na skejtu, tak k počítači sedal jen sporadicky, pak mu to kvůli růstu a bolesti v kolenou zakázali a tím pádem i všechny ostatní sporty, to se pak uchýlil k tomu PC. A já s mužem to máme vlastně také tak. Dokud je co dělat venku na zahradě nebo já mám cvíčo a on zase fotbal... tak tu stojí oba kousky pěkně nevyužité. No a pak když jsou taková ta volna, tak se o ně pereme. Je fakt, že díky nim se neuchylujeme ke sledování všech ptákovin v TV. A dokonce já dávám přednost knížce před kompem.
Náš totoul také vodu nerad, ale když sse sprchuji tak věrně sedí před sprchou a čeká až vylezu. Když na něj kápne tak se tváří, jako, že mu to dělám naschvál, ale nezdrhne . Je to můj ocásek. Ráno se ani nesmím zavřít na záchodě, to hned kepe packou na dveře dokud neotevřu . On klepe tou ochnutou nožkou, má tam takový mozol jak po tom běhá a dokáže si zaklepat i na dveře když je venku a chce domů. Taky nám chodí ráno klepat na dvře od ložnice. Když slyší, že jsme vzhůru a nevylézáme. Mužskej vyždycky říká: "bacha, školník jde". Nevím jestli jsem to tu už někde nepsala .
Kuchtičko,
anonym
| 19. 8. 2007 13:12
s bulgurem je to hrozně jednoduché. Koupit jde dnes skoro všude. Vypadá jako zrnka rýže nebo pšenice. Jeho příprava je snadná a použití univerzání. Já ho připravuji dle návodu na sáčku - zalít vařící vodou 1díl bulguru, dva díly vody, malounko osolit a přidat kapičku oleje, pak dvě minuty povařit, bez míchání a pak nechat přikryté 15-20 min dojít. Je sypký, má trochu oříškovou chuť. Já ho používám buď jako přílohu všude tam kde bych volila rýži, nebo k dušené zelenině. Nebo ho míchám se zeleninou dohromady. Dá se jíst i studený. Protože vařím jětšinou jen pro sebe, tak si vše vážím. K obědu si ho dělám cca 50 - 70 g.
Pokud nebudeš rodině vyprávět, že je to něco neobvyklého a prostě ho uděláš místo rýže, tak to ani nepoznají Hanýskovi bude jistě chutnant, protože ještě není zkažený řečmi okolí.
Až se odhodláš a vyzkoušíš ho dej vědět. Je také možné, že ti nesedne, nejsme přeci všichni stejní.
Dous.

PS: jdu umýt nádobí po dopoledním řádění v kuchyni, jak já ti závidím tu myčku
Dobrou chuť
Lindule
| 19. 8. 2007 13:04
možná už spíš zažití.

Přes týden to s obědy není zas až tak zlé. Rozhodně je to lepší než v předchozí jídelně. Tam opravdu vařili převážně jen knedlíky. Tady jsou hodně těstoviny - různé úpravy a rýže. Bezmasé a zeleninové pokrmy vaří ne denně, ale často. Navíc je na výběr více druhů salátů. To jen tenhle víkend se "překonávají". Ale co, až bude po rekonstrukci, budu opět vařit.

Já jsem ráda, že počítač nemáme doma. Jinak bychom oba s Péťou byli závisláci. A třeba bychom trávili s Bubou společné noci. Předevčírem se mne zrovna táta ptal, kde budeme mít počítač. Když už je to rozdělané,že to pro něj připraví. Tak jsem mu odpověděla, že buďto bude počítač nebo dětská postýlka. A že nevím. Táta přidělal další zásuvky s tím, že se kdyžtak kvůli mimi zajistí. Prostě jsme připraveni na všechno. I na cirkulárku, kterou nemáme.

Šmudlu budu pozdravovat. Ona je hrozně mazlivá a je ochotná se nechat drbat hodiny. Když je dlouho sama, to pak za námi leze i do koupelny, kterou jinak nemusí, protože je tam voda. Jednou si z ní Péťa dělal legraci, vzal jí a podržel ji nad vanou. Obě dvě jsme se vztekali. Ona- protože nesnáší vodu a dodnes si ten zážitek pamatuje.A já-protože jsem byla v té vaně a bylo mi jasné, co by se stalo, kdyby mu vyklouzla. Škrábance bych si léčila ještě dneska. Jo, někdy má Petr nápady na zabití.
Vstávání
anonym
| 19. 8. 2007 12:43
Buba chodí spát až mezi druhou a třetí, ikdyž kamarádi začnou pomalu odpadat od PC. Hrajou neustále nějakou hru, mluví u toho přes mikrofomy, někdy je to horor zaslechnout jak se oslovují, ale naštěstí to mají ve sluchátkách. Takže jeho vstávání tomu také odpovídá , jen když se domluví, že se sejdou dřív tak vyleze z pelíšku v pro něj nekřesťanskou hodinu. Když ho vidím jak je znuchaný ja papír od sekaný, tak ji ho je skoro líto.
Já naši jídelnu zavrhla hned od začátku. Vaří tam pro důchodce a chlapi ze stavby. Takže samé řízky a omáčky. Jim to vyhovuje, je toho hodně a za málo peněz. Chlapi se najedí a důchodci si to nosí v mističkách ještě domů na večeři. Mě bohatě stačí když cítím jak se to line po budově.
Vašeho kuchaře lituji, ale přesto si myslím, že vařit se dá jinak ikdyž jsem unavená. Stále nechápu, že když ěkdo něco dělá je mu jedno jestli to bude lidem vyhovovat nebo chutnat... Já bych nechtěla dělat něco o co lidé vlastně ani nestojí.
Šmudla se jistě ukáže, pozdravuji ji ode mne Pěkně se s ní poňuchej, ať jí to není tolik líto, že ji tam necháváš na noc samotnou. Náš totoul má vždycky absťáky když je doma delší dobu sám. Pak se přisaje jako klíště a nemůžu ho odožit, skoro ani na záchodě.
jdu také něco nasoukat do žaludku. Zbyl mi ještě od včerejška ten bulgur se zeleninou a tak jsem si ho ohřála. Dala jsem si také zapéct ještě kus cukety a mám tam připravený rajčatový salát. Takže si pochutnám dle svého gusta. Kluci už jsou po "o", mužskej odkráčel na zahradu. Buba už zase buší do kláves. Mluví víc anglicky než česky, takže rozumím jen když nadává, to totiž zvýší hlas a občas i bouchne rukou do stolu.
já už vážně spím za chůze
Lindule
| 19. 8. 2007 12:32
Už mi hrabe.

Když jsem šla z oběda, tak jsem se stavila v krámu nakoupit. Ležel tam na zemi papír, šlápla jsem na něj a jak to bylo na hladké podlaze, málem jsem žuchla. Vracela jsem se tou samou cestou a co myslíš? Šlápla jsem na něz zas.

A před chvílí čekám na to, až odepíšeš, pročítám si příspěvky v deníčkách a místo "nápoje na posílení oranismu." čtu nápoje na posílení orgasmu. Tímto se omlouvám Regině, jejíž deníček to je. a nechávám se odvést do blázince, kde se snad konečně vyspím.
baf, jsem zas tu :-)
Lindule
| 19. 8. 2007 12:23
V kolik Buba vstává, proboha? Já mu závidím.

El je taková normální , ani štíhlá, ani tlustá. Nejde o to, že by to nezvládla, spíš má k hromadnému cvičení odpor . Koukla jsem se na stránky té cestovy a vypadá to dobře.Dělají se i víkendy. To by nebylo marné. Přinejhorším bych mohla vyrazit sama. Cca před měsícem mi to Péťa nabízel. Uvidíme, uvidíme, uvidíme...až jak to teď všechno dopadne.

Budu na Victorce i na souk.mailu. Takže záleží na tobě, co je pro tebe lepší. Jen nebudu tak rychle odpovídat. Spíš až večer.A potrvá to celé tři týdny. (To se neraduji, že budu psát opožděně, ale že mám tři týdny dovolenou. )

Před chvilkou jsem byla na obědě a polévka opět nestála za nic. Po včerejší zkušenosti jsem si dala vývar a byla to spíš jen voda s těstovinami. Chtěla jsem si ji trochu okořenit a ujela mi ruka s pepřem. Ale ani se kuchaři nedivím, že to teď tak mastí. Říkal mi, že je tam sedmý den v kuse, pět dní ho ještě čeká a to dělá čtrnáctky. Hlavní jídlo měli na výběr 2 smažená (párek v těstíčku a zeleninový špíz se sýrem) a guláš s knedlíkem. Při pomyšlení na smažené se mi dělalo nevolno, takže vyhrál knedlík. I když je to takové hladové jídlo. už jsem ho dlouho neměla. Připadá mi, že ani neprojde žaludkem a rovnou se usadí v problémových partiích.Musím přiznat, že jsem byla celkem příjemně překvapená. Bylo to dobré a i v omáčce se vyskytlo docela dost zeleniny.

Dneska opět odcházím o hodku dřív - 15.30 a jedu rovnou domů - tzn. za Péťou na domeček. Snad se ta naše kočule objeví a bude v pořádku.
cvičení
anonym
| 19. 8. 2007 11:40
Ještě jsem teď při mytí nádobí přemýšlela o tom cvičení. Ta moje kolagyně - já jí říkám Tukanice a není to myšleno ve zlém , tak ona také není žádný pravidelný čvičitel. V těch Říčanech to bylo tak, že se dopoledne cvičily tři hodinové bloky a každá hodina byla ve třech různých sálech a každá v jiné obtížnosti. Já chodila na takový střed a ona pro začátečníky. Po obědě to bylo zrovna tak. Nemussely jsme chodit na všechny hodiny, takže ona těba šla jen na dvě dopoledne a jednu odpoledne. Mezitím jsi mohla chodit na masáže. Také jsme byly v perličce, vířivé vaně i skotské střiky ttam dělali. Měla jsem chuť je ozkoušet, ale když se léčím s vysokým tlakem, tak mi to nedoporučili.
Tady doufám bude cvičení také rozdělené. Jako doprovdné akce jsou uváděny různé masáže - i lávovými kameny (na ty se těším) a také solná jeskyně. Bude tu i racionální strava - výběr z více nabídek, tak snad si i pochutnáme a naučíme se něco nového.
Nevím kolik tvoje El váží a jak je zdatná, ale myslím, že takový týden by jistě zvládla.
boj o PC
anonym
| 19. 8. 2007 11:21
já bojovala právě teď, ten můch chlap na to má snad nějaký čidlo. Sotva jsem si zapla velký komp vzbudil se Buba. Říkala jsem, že se jen mrknu jestli jsi v práci a kdyžtak si přesednu k noťasu. Jen jsem zapla noťase, napsala ti , tak už tu stepuje mužskej. Prý mám něco dělat. Na zahradě je ještě nezpracovaný kopr... Proběhla menší výměna názorů a jsem tady.
Masáže si také slibuji, jen mi pořád nevychází čas a tak to odkládám. Ale až přijedu z Poděbrad, určitě to napravím .
Švestkový koláč bych si také dala. Jenže ho nedělám. Buba ovoce nejí vůbec a mužskej švestky jen v kapalným stavu . Ale odpoledne chvi udělat jahelník, jestli mi vyjde čas. Půlku bych udělala pro mužských s jahodami a půlku pro sebe se švestkama. Vezmu také kolegyni do práce. Když už se mi "uzdravila", sladké posiluje nervy.
Takže ty jsi dnes v práci naposledy? V pondělí tedy mám psát na seznam nebo Victorku?
ahoj Dousabel
Lindule
| 19. 8. 2007 11:06
Taťka je naštěstí "jenom" ukecený. Jenže se to nedá poslouchat. Když měl před operací a musel zhubnout, vynechal zcela alkohol. Ale protože se mu stýskalo po kumpánech, vyrazil do hospody. Za půl hoďky byl zpátky s tím, že se ty kecy nedají za střízliva poslouchat. Musím ale uznat, že už tam nechodí denně jako kdysi a také tam netráví tolik času. Od zítřka mám dovolenou, budu se snažit co nejvíce času trávit na baráčku a zahrádce (a v knihovně ) a k našim se jen vyspat. Tak to snad bude dobré. Jinak El má úplně ty samé zkušennosti se svým tátou - rozvod, míjení se na ulici,... Rodiče a příbuzné si holt člověk nevybírá. Hlavně že se ti "povedla" maminka,muž a Kuba.

Na deníček se těším. Naši mají počítač, tak se k němu snad dostanu. Budu muset zabojovat ve frontě.Taťka věčně hraje šachy a teď si hraje i s programem, který zakreslí přesně rozvody v našem baráčku. Mamka hraje karty a Péťa brouzdá po autíčkách, mašinkách a na stránkách o sumo.

S El si už přes rok plánujeme podobný víkend.S ohledem na El spíše relaxační než cvičící. O Poděbradech jsme uvažovali, je to blízko Prahy, dá se tam dojet autem. Od říjan se nám snad už konečně sjednotí směny, tak doufám, že nám to vyjde.

Petra teď taky bolí záda (není divu, v poslední době si mákl). Musím ho objednat na masáže.

Já taky pozdě snídala. Bylo mi těžko od žaludku, čekala jsem, až se to zlepší. Asi jsem si neměla dávat večer mámin švestkový koláč. Když on byl tak dobrý. Co budu mít k obědu ještě nevím. Až co jídelná dá.

Uf , to je magapříspěvek. A pak že ty tvé v deníčku nemají konec.
Ahoj Lindulko,
anonym
| 19. 8. 2007 10:46
z taťky si nedělej hlavu. Alkohol lidi úplně změní, nejsou schopni používat rozum. V jeho letech s tím už tězko něco naděláš. Snaž se jen si užívat chvíle kdy je to v pohodě. Já se se svým otcem nestýkám už od předškolního věku. Kvůli alkoholu se s ním mamča rozvedla ještě když jsme s bráchou byli malí. Když jsem chodila na základku, tak jsem ho podkávala, nikdy mne nepozdravil, vždy jen odvrátil hlavu. Dneska vlastně dělá totéž. Jen mi je to už jedno. Mám také mladší nevlastní sestru, ale nikdy jsem ji neviděla.
Jinak včera bylo úplně všechno. Posezení i fotbal i žehlení. Žehlila jsem po zprávách v televizi asi do devíti a pak jsem psala deníček. Mám kus doma a kus v práci, ale příští týden (hned ze začátku, to slibuji) to hodím na Victorku, aby to mělo hlavu a patu. Teda pokud se dá o tom mém klábosení říct, že to má nějaký začátek a konec .
Ve středu mi přijede Macánek, tak to bude s Victorkou i deníčkem asi horší. No snad to pak doženu.
Od 2. září tu opět nebudu, jednu na týden cvičení do Poděbrad, moc se těším. Jedu s kolegyňkou od CK S úsměvem pro zdraví. Byly jsme s nimi už na jednom cvičícím víkendu, loni před Vánoci v Říčanech u Prahy a bylo to bezva. Pak jsme se už kvůli té mé noze nikam nedostaly. Takže teď to snad vyjde .
Mažu opět na chvíli k plotně. dnes kluci budou mít sekačku a br. kaši. Já ještě nevím na co mám chuť. Totoul v noci opět dělal psí kusy a tak jsem ráno pozdě vstávala. Takže také pozdě snídala a...
ahoj
Lindule
| 19. 8. 2007 07:30
už jsem zase tady.

Dousabel, jak to dopadlo - posezení nebo fotbal? vyšívání nebo žehlení?

Kuchtičko, některý chlapi jsou prostě k nepoužití. To znám. Když např. v rodině někdo potřebuje pomoct s taháním těžkých věcí, poprosí mého Péťu. Šváru požádali jen jendnou a bylo to k ničemu. Stejně si to musel táta odnést sám.
Doufám, že je tobě i Lence líp.

Já už se třetí noc nevyspala. Pokaždé z jiného důvodu. Poprvé kvůli hluku, podruhé kvůli přesunutí termínu stropů. No a včera se táta vrátil trochu v náladě. A když se tak stane, tak kecá a kecá a kecá. Pořád dokola omílá jedno a to samé a není k zastavení. Když mu máma řekla, že musím brzo ráno vstávat, odpověděl, že to je můj problém a on že musí vstávat taky, protože ho vždycky probudím.Schovala jsem hlavu pod peřinu a bylo mi do breku. Úplně se mi připomnělo dětství. A přitom když nepije, je bezva.
NA SKOK PODRUHÉ
kuchticka
| 18. 8. 2007 20:29
musela jsem to dát na dvakrát,jinak by to bylo k nepřečtení.Tak jen k diskuzím:cuketu taky můžu na sladko,na slano.Jak to vyjde.
Odpad třídím,alespoň plast,papír a sklo.Jednou u mě byla máti,a já měla za košem naházené plastové lahve-seřvala mě,že se na ten "bordel"namůže dívat a začala to házet do koše.Tak jsem ji vysvětlila,že ten můj bordel je tříděný odpad tak zůstala opařená,že to vůbec netušila to jsem jí dostala
Jinak pořád píšete o bulguru,tak jsem příští týden zase sama,tak jej musím zkusit.Nějaké doporučení nabo osvědčený recept??????Co holky bioholky?!
Lindule,s tou rekonstrukcí to je teda záhul,co?Ale počkej,až to budete mít všechno v "cajku".(v pořádku )
Docela vám všem,co máte svůj"domček"závidím.Nám tady do 22hod jezdí puboši na hřišti na bruslích,na skejtech,dokonce si udělali i rampu....a je to samá "k" samá "pi"no DĚS.A to je ještě štěstí,když je čistý výtah.Běžně jsou tam vysypané odpadky,co nechají lidi za dveřmi-asi nějaký úchyl.
Aspoń že můžu k Petrovým rodičům na zahradu.Jinak bych byla marná.
No tak já pro dnešek padám,aby mi ta vana neschladla.Přeji pěkný večer.
jen na skok
kuchticka
| 18. 8. 2007 20:18
no koukám,že jste pilné jako včeličky!!!Nestačím to všechno ani přečíst,jsem už dneska KO místo vyhřátého pelíšku jsem ráno s Petrem letěla do obchodu,potom jsem uvařila oběd-vepřové kostky se zeleninou a těstoviny-uvařila si kafe a když jsem dala malého spát,myslela jsem si,že poobědváma zalehnu.To první jsem stihla to druhé bohužel.Hanýsek byl rychlejší.No a pak jsme jeli k rodičům Petr pomáhal taťkovi vystěhovat skříně,budou malovat ložnici.Kdyby tam neměli Petrového bráchu,tak neřeknu ani píp,ale bydlí tam,tak jsem si myslela,že jim taky trochu pomůže.No myslet je houby vědět.
A je večer,já jsem si napustila vanu,Hany už spí-doufám-a Petr šel s klukama s práce na pivko.TAK MÁM KLID!!!!!!!!!!
Loučení
anonym
| 18. 8. 2007 15:47
Tak já se s vámi pro dnešek loučím, mužskej žárlí, že si s vámi povídám a jako trumf nabídl, že si půjdem sednout na zahradu pod slunečník a vegetit. Tak já to tedy beru. Vezmu vyšívání a budu odpočívat.
Teď mi kouká přes rameno a říká, že mám napsat, že nežárlí, ale nadává, že celý den sedím u bedny a tluču do klávesnice a že mění své rozhodnutí a venku si vezme lahváče a pustí si fotbal. Asi tedy půjdu žehlit
deníček
anonym
| 18. 8. 2007 15:21
S deníčkem ještě uvidím jak to dopadne. Teď si půjdu asi na chvíli sednout do křesla. Dnes mne pobolívají záda. Od pondělka jsem se snažila posilovat ty mezilopatkové svaly a ještě nějaké okolo, ale nějak to se mnou cvičí. Uvidím zda k večeru budu možná ještě sedět u compu. Ikdyž teď bych mohla psát i nohama , mám oba compy volné .
My na zahradě také pracujeme oba, mužskýho to baví někdy mám pocit, že víc jak mne. Ale soused je ze starý školy, nebo spíš je to takový omezený zabedněnec. Stále říká, že on by tohle nedělal. Jeho žena je chudák, je stále uvázaná u plotny a okolo baráku. On má pocit, že pro ní udělá první poslední, protože jí "všude " doveze autem. Ale v podstatě ji strašně omezuje. Vozí ji vlastně jen na nákupy a k doktorovi a tam je všude s ní. I kadeřnici ji vozí domů, aby věděl co si říkají.
A co děláš dnes u počítače ty, Lenko? Víkendy odpoledne je pro tebe nezvyklý čas.
Lenko
Lindule
| 18. 8. 2007 15:16
přesně vím, jak ti je. Tak hodně síly.

Já to čekám se smíšenými pocity každým dnem. Mělo by to být poprvé po 7 měsících. Ale už mám zpoždění. Doktor říkal, že se to nejspíš stane. Měla bych si tam zavolat a objednat na vyvolávačku, když mě se néééééchcééééééé Ale musím,musím,musím.
Lindule
lenka
| 18. 8. 2007 15:13
Lindule neboj, já tě nepřizabiju, dneska nemám sílu, protože jsem to ráno dostala a umírám Už jsem 2x volala do Austrálie potrubní poštou -tak totiž manžel nazývá moje strkání hlavy do záchodové mísy když je mi zle. Myslela jsem, že se přidám do diskuze,ale asi si ještě půjdu jednou zatelefonovat .
Lenko
Lindule
| 18. 8. 2007 15:10
žádné ulejvání. Tady se vedou velmi učené a důležité debaty. Tak nepřeskakovat !!!
:-)
Lindule
| 18. 8. 2007 15:09
To byla blesková procházka

Baba by poradila, ale baba neví, kolik jsi toho měla napsané. Jestli toho bylo míň, tak to napiš znova. Jestli víc, tak se na to teď vykašli.Lenka mne za tuhle větu asi přizabije. Bojím, bojím.

O myš bych se nikdy nepřetahovala. Nevím, jestli jsem to už jednou nevyprávěla, ale co... opakování matka moudrosti. Jednou šel Petr večer ven na zahradu. Křikla jsem na něj, ať dá pozor na Šmudlu, ať ji nepouští dovnitř. Samozřejmě že mu utekla a když jsem se koukla na podlahu v obýváku, ležela tam zakousnutá myš a kočka nikde. Práskla jsem naštvaně dveřmi s tím, že si ji Péťa uklidí sám a šla spát. Druhý den jsem se ho jen tak mezi řečí zeptala, jak se mu líbila myšička. On byl celý udivený, protože žádnou nenašel. Ta potvůrka ji během cca 5 minut zblajzla a Petr si nejspíš dodneška myslí, že mám halucinace.

Petr na zahradě dělá. I pleje a tak. Musí. Stejně tak i práce v kuchyni. Prostě kdo má zrovna čas, ten to udělá. Jinak to nejde. Kopr mi nechtěně vyplel. A já tak ráda koprovku. Mamka říkala, že tam nějaký kopr má, tak ji možná udělá. Když jsem jí říkala, že se dělá i s bramborem a bez masa, divila se. Jenže to by taťka nepřežil. Omáčku bez knedlíku a bez masa.

Měla bych tu být do 16.30, ale snad se mi podaří utéct trochu dříve.

Tak ať ti ty jablka znovu nebouchnou. Já jsem je jednou místo zavařování zamrazila - na štrůdl. A taky to šlo.

Jo, a posílám pozdrav mamce - když je také Victorka

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
4. 7. 2025 08:29
14613
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda