Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

domeček
lenka
| 15. 8. 2007 10:26
To jsou barvy podle mého vkusu, teda kromě té modré, tu nemám moc ráda, zato oranžová, zelená, žlutá, červená se mi moc líbí, vypadají totiž opravdu velmi útulně. Je jasné, že se při úklidu pěkně nadřeš, ale mě by to taky bavilo, když bych pak dávala pěkně umyté a vyprané věci do nového domečku, bude to tam pak všechno pěkně vonět novotou.
rekonstrukce těla
Lindule
| 15. 8. 2007 10:14
posilovnu stíhám, ale v jídle se teď už zase moc nehlídám. Nějak to nezvládám. Hlavní je,abych to zase moc nenabrala. Na podzim se z domečku přeorientuji opět na sebe. Stejně budu muset. Opět začnu chodit po doktorech kvůli mimískovi.

Teď má nejvíc práce Petr. Já tam nejsem nic moc platná. Až všichni odejdou, čeká zápřeh mne. Chci všechno pořádně vydrbat, nalakovat znovu podlahu, obrousit staré skříně a znovu je nalakovat,vymalovat, veškerý textil budu muset vyprat a vyžehlit atd. Bude to záhul, ale zároveň se strašně těším. To už budu svým vlastním pánem nezávislá na ostatních lidech.
Už jsme si vybrali barvu do obýváku. Bude to nějaký odstín oranžové.Objednali jsme si totiž nový gauč, který bude tmavě červený, spíš vínový + oranžové nitky. tip gauče dávám do přílohy. Ložnici bych chtěla světle modrou nebo světle zelenou. Budu to muset nenápadně nadhodit Petrovi. Ale spíš zelená, protože pak se tam bude hodit jeden můj starý obraz. A chodba bude muset být černo-bílo šedá kvůli černobílým obrázkům NewYorku. Někdo vybírá obrázky tak, aby se hodily do pokojů, já vybírám malbu a nábytek k obrázkům. No, a kuchyň zůstane nejspíš bílá.
sušička
lenka
| 15. 8. 2007 10:02
Tak s tou sušičko je to pěkná ptákovina, dělám to sotva půl hodiny a už je to skoro hotové, to teda nevím, jak mohli napsat 6-8- hodin
Lindule
lenka
| 15. 8. 2007 09:53
Jééé, to jsi hodná, že o těch fotkách vůbec uvažuješ. Já bych se fakt strašně ráda koukla, čtu pilně tvůj deníček a při čtení si vždycky představuju, jak to tam asi vypadá a tak mě to hrozně zajímá. Ještě bys tam mohla dát fotku sebe a fotku zpřed dvaceti kily, tvoje postava vlastně prošla taky takovou rekonstrukcí by se dalo říct Stejně tě obdivuju, kdy čtu tvůj deníček, že když máš teď tolik práce, že pořád pilně chodíš do posilovny.
rekonstrukce
Lindule
| 15. 8. 2007 09:48
Lenko, pomalu začínáme. Petr včera trhal prkna na půdě, jeho táta mu pomáhal. Naštěstí mu v práci půjčili R2D2 (průmyslový vysavač podobný robotovi ze Star Wars), takže spoustu bordelu se zlikviduje hned na začátku. Dneska by mu měl pomoct jeden známý. Domluví se na postupu.Ale vzhledem k tomu, že ještě nemáme odpojenou elektřinu, začnou nejdřív obouchávat zdi. Na elektřinu se zítra přijede podívat můj táta s kamarádem.Jé, teď jsem si vzpomněla, že mne táta zaúkoloval, ať změřím pokoje. A já zapomněla. A dnes už nebudu doma. Bude mne muset zachránit Péťa.

Ráda bych to nafotila, ale nemáme digi foťák. Jen obyčejný. Zkusím to i tak, snad to půjde dobře naskenovat. Mám někde založené fotky ještě z doby před prvními upravami. to je cca 8 let zpátky.Mohlo by to být zajímavé.
sušička
lenka
| 15. 8. 2007 09:35
Tak dneska poprvé zkouším sušičku co nadělil Ježíšek. Jsem zvědavá, co z toho vyleze, suším nastrouhanou mrkev do polívky, ať mám na zimu nějaké zásoby. Akorát se to dělá prý 6-8 hodin, tak si říkám, že kdybych to dala na slunko, že to vyjde pomalu stejně
lindule
lenka
| 15. 8. 2007 09:33
Lindule, už rekonstruujete nebo ještě ne? Hlavně bys mohla vyfotit stavbu před a po a pak si to dát do deníčku, to by určitě všechny zajímalo- hlavně mě
biobobi
Mona
| 15. 8. 2007 08:27
Tak až pojedete zase na Slovensko, biobobi, tak se zastav na kafe.Bydlíme hned vedle kostela na té velké křižovatce, kde se odbočuje na Púchov.Světlezelený baráček a starý kovový plot. Zatím.
Pro Vendy:Petrovy děti k nám jezdí docela často, skoro každý druhý víkend jsou u nás.Nedávno jsem jich měla na prázdninách ještě s jedním kamarádem.Takže nás bylo 5 dětí a 2 dospělí (jestli se dá Petr považovat za dospělého, někdy se tak nechová).

Včera se vrátil syn od otce, byli na dovolené a měl 40cítky teploty.Tak jsem běhala okolo něj celou noc.Teď jsem ještě v práci, ale asi s ním skočím k doktorce.Ta mu sice
napíše Paralen, ale raději ať se ne něj podívá.Nic ho nebolí.
Mona
ahoj holky
Lindule
| 15. 8. 2007 07:33
jsem tu jen na skok. Poslední dobou nic nestíhám. O víkendu bych měla být v práci, tak snad doženu resty.

Vendy, tak to jsme na tom stejně. Snaž se soustředit na to, jak to tam pak bude u vás hezké. Já to taky tak dělám, jinak bych se zhroutila. A týden se to dá vydržet.

Kuchticko, gratuluji k třetímu zoubku.

Jujo, včera jsem vařila zapékané jáhly se špenátem podle receptu z tvého deníčku. Neměla jsem cibuli, zato jsem objevila v mrazáku (dodělávám zbytky) žampiony. Bylo moc dobré, i Petrovi chutnalo.A bleskově hotové Díky za inspiraci

Tak zatím pa L.
pro Monu
vendy
| 15. 8. 2007 07:29
Ahojky , koukala jsem na tvé fotky v deníčku, máš moc krásné dětičky . Chtěla jsem se tě zeptat jak to máte s dětmi manžela - bývají někdy u vás ? A jak jeho děti vychází s tvými ? Doufám, že ti nevadí, že se na to ptám, ale u nás to máme podobně - já mám 9letou dceru z prvního manželství a manžel kluka 10 a holku 14. Jen s tím rozdílem, že je má manžel v péči, takže žijeme všichni dohromady.
pro Kuchtičku
vendy
| 15. 8. 2007 07:25
Tak už jsem tady pro letošek jsem se snad už dotoulala....no škoda, že té dovolené není víc....... Koukám, že si tvé děti docela užívají prázdnin, také pořád někam cestují - no u nás je to taky tak, děti za prázdniny spaly doma 3x. Teď zrovna využíváme toho, že nejsou doma k malování - ach jo je to hrůza, celý byt je vzhůru nohama, ale snad to do konce týdne zmáknem a pak zase budeme mít na několik let od malování pokoj .
Ahoj holky
kuchticka
| 14. 8. 2007 19:38
jen ať víte,že žiju.Tady se jak vidím nic neděje.Petra se vrátila v sobotu z Tater z lázní,úplně nadšená,počasí měli super vedoucí taky.Martin už v pátek odjel s otcem do Bulharska,ozval se mi přes email takže je taky ok.Jinak v Ostravě bylo dneska moc pěkně.Moje nejmladší sliníčko už má třetí zub a tentokrát jsme si opravdu užili.V noci spal,ale přes den si to vybral.Takže po dlouhé době zase probdělý celý den.Jináááč Petr má tento týden volněji,dneska byl doma a zítra točí jen Slovensko a Maďary.Takže je to fajn.Tak se mějte a pisněte zase.Kde se touláš Vendy?
Valašsko
biobobi
| 14. 8. 2007 16:13
Ahoj Mono! Horní Lideč znám, jezdíme přes ni na Portáš na Slovensko! To tedy bydlíš v pěkné díře Ale je tam nádhrně, já bych s Tebou měnila ...
Nikde nikdo
Mona
| 14. 8. 2007 10:31
Tak holky, kde jste všechny?
biobobi
Mona
| 13. 8. 2007 07:29
Ahoj biobobi, já jsem z Horní Lidče,asi 20km od Vsetína a asi 50km od Zlína.Ze Zlína je to směr Vizovice-Valašská Polanka-Horní Lideč.
Tak to sme skoro súsedé!

Jinak pro všechny, v sobotu pršelo, tak jsem uklízela, takže žádné kolo ani žádné ležení.Večer jsme grilovali a trochu popili se sousedama.A v neděli jsem uvařila oběd a ležele a ležela.
Valachy
biobobi
| 10. 8. 2007 13:16
Ahoj Mono! Ty jsi z Valašska? Já bydlím ve Zlíně, původně tedy pocházím z KV, ale Valašsko miluju Odkud /tedy z kama / jsi ?
Juja
Mona
| 10. 8. 2007 12:41
Tak to jsi mě teda moc nepotěšila.jestli bude pršet, tak budu uklízet, pak se budu nudit a budu se jen cpát a cpát.
Musím něco vymyslet.Co se dá dělat, když prší?Televize mě nebaví, stejně tam nic není, ruční práce mě taky neba.Ach jo.
U nás na Valachoch je to takové, že když je hezky, tak je co dělat nebo někam vyrazit, ale jak prší, tak je to o ničem.Není kam zajít.
Mona
Juja
| 10. 8. 2007 12:32
Tak já jsem zde . Mono asi pro tebe nemám moc dobrou zprávu, ale má být ošklivě, tak tě asi čeká to uklízení.
My máme od zítřka 14 dní dovču, hurááááááááááá
absence
Mona
| 10. 8. 2007 12:18
Holky, tak kde jste všechny?!! Chtěla jsem si pokecat s třicítkama u kafíčka a vy tu nejste!
Co plánujete na víkend?Já mám děti na dovolené s ex-manželem a Petr jede v sobotu na Slovensko pomoct kamarádovi shodit střechu, takže budu zase sama doma.Chtěla jsem původně uklízet, ale to asi počká.Asi se projedu na kole.Ve středu jsem si dala takových 35 km na kole.Byli jsme s Petrem odprovodit kamaráda, tak jsme si dali takový okruh okolo Půlčínských skal.Ještě že tady na Valachoch máme kam zajet na kole.Je tady hodně možností.
No a když bude v sobotu pršet, tak budu uklízet a potom relaxovat (a možná i luxovat) .
Naomi
Juja
| 9. 8. 2007 07:51
Moc pěkná ikona , taky jsem si nejdřív myslela, že mezi nás zavítal někdo nový.
Moc mě mrzí, že takhle trpíš. Vůbec si to nedovedu představit mít takové bolesti celé dni. Nechápu ten systém, že Ti dají jen ČID , kdyby si to někdo zkusil jen na jediný den, tak by asi koukal.
Přeju Ti, aby jsi našla nějakého odborníka, který Ti dokáže pomoci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ikonka
lenka
| 8. 8. 2007 14:47
Ta ikonka je bezva, nejdřív jsem si myslela, že se zaregistroval někdo nový, ale stačilo kouknout na přezdívku
Naomi
lenka
| 8. 8. 2007 14:46
Já jsem myslela v komentářích v cizích deníčcích, ne ve tvém. S tou trvalou bolestí to musí být hrozné, asi by mi to úplně vzalo radost ze života, když bych se s bolestí budila a večer usínala. A co bereš proti bolestem? Jsou to už nějaké modernější léky než jen Ibuprofen?
Ty ID jsou hrozně nespravedlivé, zdraví lidé berou příspěvky na všechno možné, nechce se jim pracovat a berou podporu a přitom lidi, kteří by to opravdu potřebovali nemají skoro nic. A ty problémy máš jak dlouho? A jaké jsou vyhlídky do budoucna?
ikonka
naomi
| 8. 8. 2007 14:19
holky, tak už jsem si dala ikonku
lenka
naomi
| 8. 8. 2007 14:09
Leni, v deníčku jsem ještě nic nenapsala, jenom v diskuzích.........., ale to neva....bolestmi trpím, prý se s tím mám smířit..........a PID jsem měla jenom rok po op. a pak mi ho vzali, tak mám jen ČID, prý bych nesměla cítit nohu......pak bych měla PID, ale že od bolesti a dalších věcí nemůžuPap vůbec nic, s tím nic nenadělám.....měli by si ti vyzkoušet........na poloviční úvazek to opravdu není i když jsem na ú. práce........dokonce i můj neurolog tvrdí, že nic dělat nemůžu, ale co dál, tak to mi nikdo neporadí....musím se s tím porvat sama.Papa
Naomi
lenka
| 8. 8. 2007 12:37
Naomi, četla jsem tvé příspvěky v deníčcích ohledně tvých zad a je to fakt hrůza, to jsem nevěděla že trpíš takovou bolestí....proč ti na to nedali plný ID? Vždyť přeci s tímto bys nemohla do práce ani na poloviční úvazek.
lindule
naomi
| 8. 8. 2007 10:48
páni........ tak to máš super , zase budeš mít co číst
kuchtičko
naomi
| 8. 8. 2007 10:45
ať ti vše dopadne dobře , moje sousedka, byla na odstranění nedávno, a říkala, že byla na liposukci , měla je na břiše v levo i v pravo dole, úplně na stejném místě
DRŽÍM PALEČKY
naomi
Lindule
| 8. 8. 2007 10:45
mně by malinká stačila. Alespoň jako taková první pomoc. Petr si tento víkend ukládál nějaké věci u hodně vzdáleného příbuzného. Do teď jsme o něm ani nevěděli. Prý má doma přes 1000 převážně historických knih. A jeho syn má zas sci-fi. Takže myslím, že po rekonstrukci provedeme přepadovku.
lindule
naomi
| 8. 8. 2007 10:36
ono je to sice malá knihovna, je ve škole, ale mi to stačí, vždy tam zatím najdu to co potřebuji.....dnes jsem si chtěla půjčit nějakou knížku, ale mám smůlu, dnes je zrovna zavřeno
lenka
naomi
| 8. 8. 2007 10:31
Ahojky, páteř to je opravdu prevít......taky bych mohla povídat, mne bohužel op. nepomohla, byla jsem s bederní p., nemůžu dlouho sedět, stát.....skoro vůbec nic,ani do lázní nemůžu jet-stav se vždy zhorší ,cvičit nemůžu,tak aspoň sedím na balóně....., jsem pořád na prášcích od bolesti, ale příští rok se chystám něco s tím udělat-zajít k nějakému odborníkovi, který se zabývá jenom páteří, kdyby jste někdo z vás o někom věděl, tak bych byla ráda .

V sobotu se mi konečně vrátí Kristýnka z tábora , už se na ni móóóóóóc těším.......zatím papa

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
4. 7. 2025 08:29
14613
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
4. 7. 2025 16:18