Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Klub třicátnic
DiskuzePřidat názor
domeček
lenka
| 15. 8. 2007 10:26
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
posilovnu stíhám, ale v jídle se teď už zase moc nehlídám. Nějak to nezvládám.
Hlavní je,abych to zase moc nenabrala. Na podzim se z domečku přeorientuji opět na sebe. Stejně budu muset. Opět začnu chodit po doktorech kvůli mimískovi.
Ale spíš zelená, protože pak se tam bude hodit jeden můj starý obraz. A chodba bude muset být černo-bílo šedá kvůli černobílým obrázkům NewYorku. Někdo vybírá obrázky tak, aby se hodily do pokojů, já vybírám malbu a nábytek k obrázkům.
Mám někde založené fotky ještě z doby před prvními upravami. to je cca 8 let zpátky.Mohlo by to být zajímavé.

Ale je tam nádhrně, já bych s Tebou měnila ...
.jestli bude pršet, tak budu uklízet, pak se budu nudit a budu se jen cpát a cpát.
Chtěla jsem si pokecat s třicítkama u kafíčka a vy tu nejste!
. Vůbec si to nedovedu představit mít takové bolesti celé dni. Nechápu ten systém, že Ti dají jen ČID
, prý se s tím mám smířit..........a PID jsem měla jenom rok po op. a pak mi ho vzali, tak mám jen ČID, prý bych nesměla cítit nohu......pak bych měla PID, ale že od bolesti a dalších věcí nemůžuPap vůbec nic, s tím nic nenadělám.....měli by si ti vyzkoušet........na poloviční úvazek to opravdu není i když jsem na ú. práce........dokonce i můj neurolog tvrdí, že nic dělat nemůžu, ale co dál, tak to mi nikdo neporadí....musím se s tím porvat sama
z tábora