Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

Lindule
naomi
| 22. 6. 2007 20:34
Ahojky, vůbec se neomlouvej, to nevadí, když hned nenapíšeš, mne to taky někdy hned nevyjde. Zrovna jsme rybičkám vyměnili vodu a dali nové rostlinky.Máme jenom malé akvárko a v něm tři malinké rybičky.První jsme měli holku a kluka, ale ten lumpik nedal holčičce pokoj, tak jsme koupili ještě jednu holku (holky většinou drží spolu), tak uvidíme jak jim bude.To máš pravdu, že je to relax s rybičkama.Ještě mne čeká procházka s Rexíkem.

Já mám taky problém na sebe koupit plavky, chci zvlášť, ale míry spodek+vršek mi nikdy nesedí ve stejné velikosti.

Neboj se o prázdninách tady určitě nebudeš sama, já taky nikde nejedu a dokonce od 30.7.-11.8. budu sama doma.....Kiki jede na tábor a manžel k moři se švagrem a mou sestrou.A já když se dám aspoň trochu dohromady, tak by jsme chtěli jet všichni k moři, no uvidíme.
chlapi a modýlky
eve
| 22. 6. 2007 17:14
čao lindule.četla jsem tvoje příspěvky z tvoření a deníčku,můj manžel také moc rád lepí modýlky letedel,ted na to má málo času,až v zimě.napsala jsem ti zprávičku do soukromých,ted budu psát sem.jo a také jsem ve znamení blíženců.není to moc náhod.kolikatého jsi narozená.tak se zatím měj.tady se chystá zase bouřka,je to hrůza té vody po republice.zatím se měj.
Vendy
Lindule
| 22. 6. 2007 15:06
hned bych s vámi jela na tábor. Ale jako dítě. Proč mi připadá, že v současnosti jsou ty tábory zajímavější a pestřejší než za mého dětství?

Užij si víkend a pořádně se zrelaxuj. Já tu zatím budu na stráži.
Lindule
monky
| 22. 6. 2007 15:05

Neboj alergie nehrozí!!!Náš obvoďák je hroznej.Vůbec se divím, že nějaké vycházky mám!!!Po operaci žlučníku mi nenapsal žádné.Teď mi řekl, že delší nepíše a že mám být ráda , že nějaké mám!!! No hrůza.Ale kde hledat jiného obvoďáka??Když je mi moc zle, tak jsem u něho za 5 minut.Kdybych měla jezdit do města, tamk tam asi nedolezu.
Doufám, že bude dnes manžel už dýchat!!! Měj se a příště prosím menší pauzy!!!
monky
Lindule
| 22. 6. 2007 15:00
To jsem ráda, že tu nebudu sama. I když bych byla samozřejmě radši, kdybys mohla ven na vzduch a sluníčko. Nemohla by ti doktorka ty vycházky nějak přizpůsobit tvým potřebám?

To jsem to tu krásně přelindulinovala, žejo? Kam se podíváš, tam je Lindule. Abyste si na mne nevypěstovali alergii.
Pěkný víkend
vendy
| 22. 6. 2007 14:54
Holky já se s vámi se všemi pro dnešek loučím a přeju vám krásný slunečný víkend
zkrácení vlasů
Lindule
| 22. 6. 2007 14:54
Monky, mně Petr vyhrožoval, že když se nechám ostříhat na krátko, tak půjde do hola. Když mne prvně po ostříhání viděl,( bylo to ve fitku), mohl na mne oči nechat. Chvilkama dokonce zapomínal cvičit. Však on si i ten tvůj zvykne. Důležité je, jak se v tom účesu cítíš ty. Jak se líbíš sama sobě, je to v pořádku. Navíc kratší vlasy jsou opravdu praktičtější.Zvlášť teď v těch vedrech.
pro Linduli
vendy
| 22. 6. 2007 14:50
Na označní manžel - manželka jsem si zvykla hodně rychle , je mi to mnohem milejší než říkat "přítel" - obzvláště když už máme 3 děti.
Máš pravdu - program tábora plánujeme vždycky hodně dopředu, a je to docela náročné, vymyslet pokaždé něco nového. Na Hobita jsem docela zvědavá - povinně jsem si musela přečíst knížku a je to moc pěkný příběh !
Já mám na táboře na starosti hlavně výtvarné činnosti - takže plánujeme batikovat trička a šátky, vyrábět si sádrové odlitky obličeje a vyrobit z toho masky, malovat na kameny a drátkovat. To je moje parketa
Kuchticka - rajská
Lindule
| 22. 6. 2007 14:48
Petrova mamka dělá rajskou se strouhaným perníkem. Chvíli mi trvalo, než jsem si na ni zvykla, ale teď na ni nedám dopustit. Dokonce když jsem se před cca 8 lety vracela ze Španělska, měla jsem na ni hroznou chuť. Přijedu k Petrovým rodičům a co jsem měla k večeři? Rajskou s perníkem. To byla telepatie.
pro Monu
vendy
| 22. 6. 2007 14:43
Ahojky tak to je fajn, že jsi našla cestu mezi nás třicátnice.Já už jsem letos oslavila taky 33 a myslím, že to nikomu nevadí . Písni něco o sobě
tábor - vedoucí
Lindule
| 22. 6. 2007 14:42
Tak to tedy Vendy před tebou i manželem smekám. (Jak si vůbec zvykáš na označení manžel - manželka? )Nevím, jestli bych dokázala vymyslet program na celý tábor. To jeden skončí a vy už musíte začít plánovat, co bude příště. Ne?
Přijde mi, že tématické tábory jsou vždycky lepší.Hobit se jim bude určitě líbit. Zvlášť když nejspíš všichni znají Pána Prstenů. Já jednou byla na indiánském táboře a bylo to super.
Lanové centrum bych brala všemi deseti. Škoda, že už mi nikdo neuvěří, že je mi 15. Hned bych se k vám propašovala.
třicátnice
Mona
| 22. 6. 2007 14:38
Ahoj holky, právě jsem se zaregistrovala.Je mi 33, nevadí vám to?
S Vendy už jsem měla tu čest, přála jsem jí ke svatbě.
Zítra se vdává moje kamarádka.Obřad i hostinu bude mít na takové malé chaloupce u nás v Beskydech na Valašsku.Majitel jim to tam krásně přichystal, okolo se budou pást ovečky, kůzlata a je tam i jeden osel a několik koňů.
Já za chvilku končím v práci, teď se trochu nudím, tak jsem na Victorce.
Přeju vám všem hezký víkend a v pondělí ahoj.
Mona
Viky
Lindule
| 22. 6. 2007 14:34
ahoj skoro třicítko. Mně připadá, že jsem v nejlepších letech. Mám již nějaké ty zkušennosti, nejsem už tak naivní jako ve dvaceti a jsem relativně zdravá, abych mohla sem tam provádět nějaké ty holčičiny ( jak mám jinak napsat klukoviny? ) A doufám, že takhle spokojená budu i ve 40,50,60 a dál. A jestli ne, budu si za to moct z velké části sama.
pro Linduli
vendy
| 22. 6. 2007 14:30
Taky uvažujeme, že by jsme si s manželem o prázdinách udělali alespoň nějakou malou víkendovou svatební cestu, jen sami dva - bez dětí .
Jako vedoucí jedu na tábor letos po třetí, a manžel ten jezdí už strašně dlouho, jezdil jako dítě, pak jako instruktor a teď jako vedoucí. Sestavení programu tábora leží skoro celé na něm, a teď už třetí rok i na mě . Ale jeho to strašně baví, tak je to fajn ! Dětí máme letos 46 - od 6 do 15 let. Loni bylo hodně starších dětí a letos je to naopak, přibylo hodně těch menších - to jsem ráda, protože se s nimi lépe pracuje - jsou takové nadšenější a vděčnější !
Tématem letošního tábora je příběh Hobita - a na víkend nám tam horolezci natáhnou lanové centrum - tak to bude pro děti určitě velká atrakce !
řidičky
Lindule
| 22. 6. 2007 14:29
ahoj , já sice nejsem řidička (jednou mne Petr posadil za volant a já dostala hysterický záchvat ), ale potíže s autem znám. Máme starou škodovku a v poslední době stále vaříme. Takže vím, že to není tebou, ale opravdu tím autem. Některá autíčka holt nesnáší přílišná vedra.

Že ti žádný chlap sám od sebe nepomohl, to se nedivím. My jednou měli problémy, jeli kolem nás dokonce policajti a ani se neobtěžovali přibrzdit. Ono hodně lilo, takže najspíš nechtěli zmoknout.
Na druhou stranu pokud jsme slušně poprosili konkrétního člověka o pomoc, nikdo nám nikdy neodmítl. Vždy se alespoň snažili poradit, kde je nejbližší benzinka nebo opravář.
Lindule
monky
| 22. 6. 2007 14:25
Ahóóój konečně sečs našla???Jsem ráda, že nemarodíš.Já budu s tebou držet v prázdniny basu jo???Budu taky sedět jen doma, mám pořád neschopenku a vycházky chabé.Měj se pa
Kuchticko
Lindule
| 22. 6. 2007 14:20
nemarodím - viz předchozí příspěvky. A čile doháním, co jsem za ty dny zanedbala. Za chvíli tu bude přelindulinováno

Doufám, že se prst rychle hojí. Docela jsem se zasmála "nachmelenýmu" doktorovi. Chudáček, vydávat jeho rýmu za alkoholismus. Buď ráda, že ti ho za trest neuřízl.
Uvidíš, že se ten tvůj chlap poučil z minula a bude sekat dobrotu. Věřím tomu. Alespoň 1-2 týdny. Pak mu to budeš muset zase připomenout. Oni jsou chlapi hrozně zapomnětliví.
Na druhou stranu toho má asi také za ten týden dost nad hlavu a potřebuje si odpočinout. Stejně jako ty. Jednou musíš být ta silná ty a podruhé on. Holt se to někdy tak nešikovně sejde a potřebujete podržet oba. To pak zase můžeš přijít sem a vypovídat se.
naomi
Lindule
| 22. 6. 2007 14:11
ahojky, to je fajn, že jsi se tu ukázala. Promiň, že jsem se opět opozdila s odpovědí, ale v poslední době moc nestíhám.
Já dřív na koupaliště nerada chodila kvůli své postavě .Teď když už jsem něco zhubla a na názoru ostatních mi přestalo záležet, (i když mám stále nějaké to kilčo navíc,) zas nemohu na sebe sehnat plavky.

Rybičky bych také chtěla. Jenže potíž je v tom, že naše kočka nejspíš taky . Když jsem u kamarádky, která rybičky má, nemusíme si ani pouštět televizi. A když mne přestane bavit rybičkový program, přepnem na želvičky (2ks - holka a kluk)nebo kraba. Je to bezva relax.
monky
Lindule
| 22. 6. 2007 14:02
Až bude dcerka starší, tak bude ráda, že se umí postarat o domácnost. To není nikdy na škodu. Já se všechno učila až ve společné domácnosti s Petrem a jediný, co jsem uměla uvařit byla rýže a těstoviny. Podle toho to také vypadalo. Často jsme chodili na jídlo do restaurací a to se pak penízky kutálely

Jo, holt mi v pubertě práce moc nevoněla a musela to pak dohánět.
Také jsem neměla ráda o vánocích dary typu povlečení, nádobí, utěrky,.... A když jsem se přestěhovala k Péťovi, byla jsem moc šťastná, že je mám. To všechno dojde člověku až později.
pro anonymní - tandemový seskok
Lindule
| 22. 6. 2007 13:55
ahoj, vítej tu (jestli tu ještě jseš ) Můj manžel dostal tandemový seskok k 30. narozeninám. A byl absolutně nadšený. Celou dobu se křenil od ucha k uchu. Všichni v letadla byli takoví zařezaní, jediný Petr byl vysmátý. Kdybychom měli více peněz, tak by si určitě udělal nějaký parašutistický kurz.
vendy
Lindule
| 22. 6. 2007 13:51
My také neměli svatební cestu. Jen takový malý svatební víkend (měsíc po svatbě )v Lokti.

Už jsi někdy dělala vedoucí? Jak staré děti máte na starosti?

Jak to tak vypadá, tak v létě na Victorce budu jenom já. Všichni si budou užívat na prázdninách a dovolené. Doufám, že mi to pak vynahradíte a budete vyprávět a vyprávět a vyprávět. Užiju si to alespoň zprostředkovaně.
:-)
Lindule
| 22. 6. 2007 13:45
Tadááááá, jsem tady . Ve středu jsem byla u doktora a včera jsem měla volno. Přístup k počítači žádný.Dnes jsem dorazila do práce a dozvěděla se, že El (kolegyně a kamarádka v jednom) má natažený sval a nesmí chodit, takže od rána makám, makám a makám. Postupně se prokoušu diskuzí a vsaďte se, že ke všemu budu mít co říct. A když ne dneska, tak zítra. To budu opět v práci.
Lindule
kuchticka
| 22. 6. 2007 12:10
tak kde jsi? Zase ti stávkuje pc?Od pondělka tu nejsi nemarodíš doufám.To musíš hlásit předem.
holič
kuchticka
| 22. 6. 2007 12:03
já si své první dlouhé vlasy nechala ostříhat po vyučení.Taky jsem je měla skoro po pás a šla jsem po ramena trvalou a ještě k tomu na červeno. Máti když mě viděla,týden se mnou nemluvila.ale pak si zvykla a přešlo jí to.
a další hřivu jsem shodila asi o 10 let později,když jsem se rozváděla. No a krátké mám dodnes.A neměnila bych.Je to šup šup učesané a když foukne tak mi to vůbec neva.
pokec
monky
| 22. 6. 2007 11:24
Byla jsem ve středu na pokecu s kámoškou z počítačového kurzu.Je sice starší asi o 10 let, ale moc dobře si rozumíme.Říkala jsem jí, že se jdu ostříhat ve čtvrtek.Ale ne na krátko.Mám(teda měla jsem) vlasy asi na lopatky.Jen trošku jsem jí tvrdila.No holička mě vzala do parády a vzala mi to asi o 10 cm.Mám to na ramena.Manžel to bude asi vydýchávat týden.Mám pocit, že se ještě nenadechl.Byl doslova v šoku.Dost mu na mých dlouhých vlasech záleželo.Mám je vlnité a takové prstýnky.No ty skončili na zemi!!!Ale pěkně mě to sestříhala, vlastně seřezala břitvou.Mám to takové sestupně seřízlé.Musím si manžela něčím udobřit!!Jdu přemýšlet!!
Lindule
monky
| 22. 6. 2007 11:14
Ahoj kdepak tě máme takovou dobu???Nejela jsi na dovolenou?? Pa Pa
autíčko
kuchticka
| 22. 6. 2007 10:51
je pro chlapa jako milenka -jen těžko se sním loučí-leda že by na obzoru bylo lepší,nablýskanější,a s "lepší fasádou"A že jsi zavařila ,z toho si nic nedělej.Né nadarmo se říká,chybami se člověk učí. Jen mě udivuje,že jsi nepožádala prvního chlapa,který se usmíval ,určitě by neodmítl,to je většinou pod jejich ego.Jen bych se pak smála já ve tvé pozici,kdyby tam nad tím autem stál a nevěděl si rady Tak hodně zdaru při řízení,holky.Já můžu zatím leda tak kočárek.
Pro Viky
kuchticka
| 22. 6. 2007 10:45
No mi už je 32. Třicítku jsem očekávala s knedlíkem v krku,myslela si ,jak to pak nebude úúúžasné,ale nic se vlastně nezměnilo.Vlastně něco přece:přibyl mi syn a já přehodnotila celý život. Už žádný spěch,žádné nervy snažím se být ke všem hodná,poctivá a starám se víc o své zdraví-VŽDYŤ MÁM ASI PŮL ŽIVOTA ZA SEBOU!!!!Tak tak.měj se skoro třisítko
Ahojky
kuchticka
| 22. 6. 2007 10:41
Holky.Tak jak je po ránu? Já už jsem v plném pracovním tempu-ráno na převaz,pak na masko,ať máme co papat o víkendu,a teď vařím jak blázen.Budeme mít plněné papriky a rajskou tu doma milujou hlavně děti.Já ji dělám na sladko,takovou hustou majdu,jako kdysi v jídelnách.
No a dneska se mi opět vrátí z cest Peťa tak jen dou fám,že víkend nezačne tak jako minulý,že místo obejmutí se na mě pověsil,jak věšákto bych asi utekla k mamince .No na víkend nic moc neplánujeme,tak doufám,že vyjde aspoň počasí. V Ostravě je teď vítr ale slunko peče i tak.V noci byla bouřka tak se děcka nakvartýrovali ke mě do postele.Tak jsem toho moc nenaspala. Tak se zatím mívajte pp
S 3 na začátku ...
viky
| 22. 6. 2007 09:27
Tak ta třicítka mě čeká už za půl roku a vůbec se mi do ní nechce. Ale co se dá dělat ... Léta letí ... A co vy holky, jak se máte s tou 3 na začátku?

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
19. 12. 2025 13:06
15785
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26