Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

pro packu
vendy
| 22. 6. 2007 07:35
Já jsem taky řidička, ale taková na baterky . Nejezdím moc ráda, teda já bych docela i ráda jezdila, ale to by se mi tam nesmělo motat takové množství dalších řidičů. Takže mám své časy, kdy vyrážím do ulic s chutí - ve všední den ráno před 7 a večer po 6 - a v sobotu neděli neomezeně . Ve všední den, když je dopravní špička mě za volant nikdo nedostane , no leda by šlo o život !
Jinak před tebou klobouk dolů, zvládla jsi to skvěle, já bych kouřící auto odstavila na nejbližším možném místě, a už bych do něj nesedla ani za nic !
Řidičky
packa
| 21. 6. 2007 14:47
Ahoj Viktorky,snad se nebudete zlobit že se vtlačím do Vaší diskuse .Nevím jak založit novou,tak to píšu tady.Řidičky určitě ví,jaké je to sednout do auta,zařadit a jet.Otechnický stav se stará manžel.Maximálně dofouknu kola.No,a včera se to stalo.Jela jsem na soud,když jsem k němu přijela,z pod kapoty se dýmilo jajo bych chtěla opékat,za mnou čára vody,a pode mnou jezero.Byla jsem v šoku,a od manžela 30km.vzdálena.Po talefonu mě navigoval co dělat,mezi řečí dát najevo že to není jen sednout a jet,ale zkontrolovat tech.stav vozidla.....atd,no zkrátka byl pánem situace i když po telefonu.Zvládla jsem to ,ale s hrůzou jsem jela domú,abych vůbec dojela.A ještě něco,tolik chlapů šlo kolem,vidělo bezradnou ženskou,a myslíte že se někdo zeptal jestli nepotřebuji pomoc?NE!jen chodily kolem,ušklíbaly se,a zřejmě si myslely "jo jo ženská za volantem".Dnes jsem jela na soud znovu,ale ...od manžela poučena,co dělat.Amusela jsem rady využít i dnes,takže...nejsem špatná řidička,ale auto patří do šrotu.PS:manžel má jiný názor.
Alergie
monky
| 20. 6. 2007 20:02
Tak to je fakt směšný!!! No vidíš má alergii.Aspoň se tím utěšuj!!!Jsem ráda, že to máš za sebou.A hlavně že seš v pořádku. Dobrou noc a sladké sny.
Ahoj Vendy!!!
kuchticka
| 20. 6. 2007 19:20
to jsem ráda,že ses našla!!Dovolenou ti docela závidím,taky bych někam odjela.Jěště že dcera bude mít fajn prázdniny,jede na tábor,pak hned do lázní do Tater,a pak za týden s babičkou a dědou a neteří k moři.Tak bude doma jen necelé 3 týdny!!!!Škoda,že nejsem školou povinná a nemůžu na tábor,jela bych hned. Tak pp zítra
mám to za sebou
kuchticka
| 20. 6. 2007 19:16
tak už mám prst v pořádku,doktor se trefil dokonce mi dal injekce dvě.Jo a Monky nevěřila bys,on kdysi dost pil,ale teď je už prý ok.Říkala dcera od sestry.No a fakt měl rýmu,a když začal potahovat tak si sestra dělala legraci,že má alergii-no bylo mi docela do smíchu. Tak jak jsem se bála bylo po strachu.Tak se mějte dneska už nic nenapíšu,jdu brzo spát.Mějte pěknou noc a sladké sny.
vendy
naomi
| 20. 6. 2007 15:12
málem bych zapoměla...děkuji za přivítání vendy....moje hlava děravá.......
ahojky
naomi
| 20. 6. 2007 14:58
Tak se na to vrhnu pokud mám k dispozici počítač. Dcera se vrátila ze školy, tak si tady někdy hraje ty svoje hry. Dceři Kiki je 11 let. Koníčky už nemám skoro žádné, protože nemůžu skoro nic dělat. Nemůžu dlouho chodit, stát atd......Mám po operaci páteře, ale bohužel denně mám bolesti.Teď mne zase čeká operace na gynekologii......Ráda jsem jezdila na kole, chodili jsme na výlety....jinak mám hrozně ráda sluníčko a proto jezdím o prázdninách s dcerou na koupaliště, ale jelikož tady nemám nikoho, kdo by se mnou ještě jezdil, tak jezdíme sami a když má manžel volno, tak jedeme všichni, kromě Rexíka......Tak to by bylo pro začátek.......pokračování později.......zatím pa
pro naomi
vendy
| 20. 6. 2007 14:39
Ahojky naomi - vítej mezi námi . Jak starou máš dceru ? A jaké máš koníčky - co tě baví a zajímá ?
Už jsem se našla :-)
vendy
| 20. 6. 2007 14:37
Holky tak žádná svatební cesta se bohužel nekonala, jen prostě nestíhám, nestihám ani doma ani v práci, za týden jedeme na dovolenou a tak chci do té doby zvládnout všechny resty. Jedeme na týden do Lednice, pak budu zase týden makat a pak máte ten tábor, jedeme celá rodina - my s manželem jako vedoucí. Takže o prázdinách to bude s Victorkou asi bídné .....
ahojky všem
naomi
| 20. 6. 2007 12:45
Zdravím všechny.Ráda bych se přidala k vám. Jsem na ID, takže mám dopoledne dost času na pokec, pokud se cítím dobře. Dcera je ve škole a manžel v práci, takže jsem doma sama, vlastně né....je tady se mnou gaučový mazlíček jménem Rexíček (maltezáček) a tři malé rybičky....takže nejsem tak úplně sama doma.Smajlíky přidávat nemůžu, protože mi nejdou....ach jo..., ale to neva, budu ráda, když si budu moct s někým písnout.Už jednu z vás tak trochu znám a je fajn.... Tak zatím ahoj a budu průběžně psát nějaké ty zážitky atd.....atd......R.
kuchtička
monky
| 20. 6. 2007 11:18
Jo u nás je taky velké vedro!!!A to musím jet odpoledne do Olomouce.Asi se v tom autobusu upeču!"!Domácnost je v pohodě.Něco už zvládám sama a jinak musí dcera.To víš, moc se jí to nelíbí.Ale pořárd jí říkám, že toho bude umět víc, než její kámošky. Měj se a drž se.
Ahoj Anonymní
kuchticka
| 20. 6. 2007 11:17
Tak tě vítáme.Zase o jednu ovečku více...No tady se o hubnutí moc nekecá,spíš jen takové obyčejné věci.Co,kdo,kdy,kde,s kým ....a tak. Napiš něco bližšího o sobě.Odkud jsi,co děláš,a co děláš,když neděláš...
operace
kuchticka
| 20. 6. 2007 11:13
jo diky Monky.Je tro jen taková banalita vyhřezlá tkáň na prstě-ale ten chrurg-myslíš jako alergie jo? No napíšu večer jak jsem dopadla. A co ty,jak zvládáš po operaci domácnost? Co se vůbec ptám,že,máš doma jistě pomocníky.Tak pa zase večer.V Ostravě je zase pařák jak pra..,včera sice sprchlo i bouřka byla,ale dneska není po vodě ani vidu ani slechu.
Ahoj
monky
| 20. 6. 2007 11:03
Ahóóój Vendy si určitě užívá líbánky!!!Co by chodila za ženskýma.Nebo že by jela ne svatební cestu??? Určitě se najde.
Kuchtičko držím palce na operaci, ať vše dobře dopadne.Ten chirurg má určitě sennou rýmu a alergii.Ber to optimisticky.Ahoj
hezké ráno
kuchticka
| 20. 6. 2007 07:15
tak už jsem vzhůru.Koukám,že o nic moc nepřicházím,žádné zásadní téma se neprobírá,což je na druhou stranu dobře.Aspoň je všude klidek.Já jdu dneska na menší operaci s ukazováčkem,mám trochu strach,ten chirurg mi totiž připadal jako po opici!Červený nos a jednání trochu svérázné. No doufám jen,že skalpel udrží a ihjekci píchne tam kam má. Tak držte palce ať mě to moc nebolíííí.Pa a mějte heBský den Viktorky.Jo co je s Vendy?Lindule je tu pravidelně,Monky taky ,ale tu holku vdanopu jsem tu neviděla pěkně dlouho.A Lenka se má vrátit už příští týden ne?Tak zatím pa
pokec u kafíčka
anonym
| 19. 6. 2007 22:32
Ahoj holky.Ráda bych se přidala do diskuze.jsem 33leta,která se momentálně snaží zhubnou.zatím se mi podařilo dát dole 12kg.Četla jsem tu o lezení po horách,mě zase láká tandemový seskok,máte s tím některá zkušenosti.Zatím se mějte a pěkně se vychrupejte.
Monky
Lindule
| 18. 6. 2007 16:06
nemáš vůbec zač. Já jsem takový počítačový antitalent, ale kde můžu pomůžu. A když nemůžu, tak taky pomůžu . Za výsledky však neručím.
Lindule
monky
| 18. 6. 2007 15:43
Moc díky za odpověď.Měli jsme něco v našem počítači.Něco se nám tam nainstalovalo a blokovalo mi to viktorku.Ale je fakt, že poslední dobou mám viktorku hodně pomalou.Někdy mi nejde ani otevřít nebo jít na více témat. Ještě jednou díky.
Pa M
ahojky
Lindule
| 18. 6. 2007 12:39
Hlásím příchod po volném víkendu. Byl prostě bezvadný a po delší době jsme ho celý strávili společně s Péťou. Z části odpočinkový a z části pracovní. Péťa konečně začal likvidovat kůlny. Začínáme s rekonstrukcí. (Jenom jestli budu takhle jásat, až budeme končit. )
pondělí
ryba
| 18. 6. 2007 06:20
Ahoj Victorky,opět tu máme pracovní pondělí
O víkendu se tu vůbec nic nedělo a já si neměla,co přečíst
Ono taky v tom horku,kdo by seděl u pc. Já byla s dcerou včera odpo na koupališti a pak na koních. Neviděla jsem ji jezdit asi půl roku a od té doby se toho spoustu naučila. Mám z ní radost.
víkend
monky
| 15. 6. 2007 21:32
Ahoj lidičky vidím, že tu dneska nikdo není. Přeji pěkný víkend všem viktorkám .Mějte se pa
jsem tu
kuchticka
| 14. 6. 2007 17:20
ségra se na mě jako vždy vykašlala...i když ne tak docela,šla neteří kupovat plavky a nějak se to protáhlo.Holky, ten jáhelník je super!!!!! Normálně bych nevěřila.Obávám se však,že do zítřka nezbude. Co pak ale udělám Peťkovi k večeři,to nevím. Chudák přijede po týdnu,no možná mu nechám aspoň ke kafi ochutnat.No aby neřekl.Jinak se těším na zítra,po 14 dnech budu se synem celý víkend.Tak zatímmmm.
pivčo
monky
| 14. 6. 2007 15:50
Tak to bych si taky dala říct!!!Paráda bazének, pivčo...to je pohoda.Není jak maminkám na mateřské!!!To by řekli samozřejmě chlapi!!!Je dobře, že si uděláš čas sama na sebe.Chválím. Běž se chladit, ale přijďf dřív než na podzim!!!
na podzim
kuchticka
| 14. 6. 2007 15:48
fakt ještě budu.tak pp
Spolužáci
Lindule
| 14. 6. 2007 15:46
Já jsem své třídy na Seznamu našla.(Než jsem si vzpomněla na požadovaná jména učitelů. To trvalo. ) Pár lidí tam je, ale ne ti, které bych chtěla vidět. o nich ani vidu ani slechu.
Kuchticka
Lindule
| 14. 6. 2007 15:42
Na podzim už nebudeme vědět, že nějaká Kuchticka existuje

Mňam, jahelník. To je dobrý nápad. Díky za inspiraci.
Spolužáci
kuchticka
| 14. 6. 2007 15:42
a zkoušela jsi na internetu hledat-třeba na Seznamu v sekci spolužáci,vyhledáš město,obvod,školu,rok ukončení a možná se najdou. Já je takhle taky našla. A opokud tam ta tvá třída není tak ji můžeš založit. Je to prča, protože ten můj ročník se po letech zase rozrodil,včetně tatínků.tak papa jdu se schladit....
Praha
Lindule
| 14. 6. 2007 15:40
Monky, ono by to dcerku brzo přešlo. Sice se v Praze stále něco děje, na druhou stranu je tu méně klidu. Navíc opravdu je tu dráž. Hlavně bydlení. Kolegyně si kupuje byt 3+KK na okraji Prahy a stěžovala si, že za tu částku by měla u rodičů ve Východních Čechách celý baráček. Teď má sice hezký byt v Praze, ale také hypotéku na cca 25let.

A vzhledem k rozpínavosti Prahy třeba jednou bude metro i u vás .

Je možné, že jednou bude v Praze studovat a pak si jí užije dosytosti.
Lindule
kuchticka
| 14. 6. 2007 15:38
neboj ozvu se častěji-třeba na podzim až budou plískanice.Teď jsem dodělala jahelník jen se mi to zdá nějaké moc nadýchané....s jahodama a ořechama. Ta hmota než jsem ji dala do formy byla ale docela fajnová. Tak pak pisnu jak to chutnalo. Tak zatím ,jdu se ségrou na pivčo.
Kuchticko
Lindule
| 14. 6. 2007 15:33
Je fajn, když si i po letech máte co říct.
Se spolužáky ze základky i střední jsem kontakty stratila. Ale s kamarádkou z vysoké jsme v neustálém kontaktu. Dokonce jsme si svědčily na svatbě. S kamarádem si píšema cca 2-3 x do roka e-mail, ale víme o sobě.

Užívej si bazén (závidím) i oslavu a sem tam napiš alespoň AHOJ, ať víme, že jsi v pořádku.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
19. 12. 2025 13:06
15785
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26